|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
23.2.2010 20:59:47   
pikapolonica20
pozdravljene.

vidim da debatirate o vozičkih ..midva z možem se nisva mogla upreti novi liniji vozičkov quinny black &whitte tako, sva si ga kar omislila.
in prav tako kot pravite tudi jaz mislim da je voziček ena tistih stvari , ki si jih moraš kupiti po svojem okusu če ti le finance to dopuščajo .

PS: morfologijo ima 17.3

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
23.2.2010 22:07:09   
samy30
Pozdravljene punce!

Naj se še vam jaz malo javim po dolgem času. Danes sem imela pregled in je vse ok.
Morfologijo imam 12.3., tako da bomo po dolgem času spet videli našega junaka, ki vsak dan na veliko brca. Predvsem zvečer, ko se uležem in umirim. Pa tudi zjutraj in dopoldan je precej aktiven.
Na 3D/4D pa sem naročena 22.3. pri dr. Strahovi.

Glede vozička, sva se midva odločila za implast, saj ga ima tudi kolegica,ki ga ne more prehvaliti. Pa še zelo lep je in ogromno barv na izbiro.

lepo se imejte.

Pa pa

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.2.2010 8:41:29   
nicolina
Dobro jutro user posted image ,
da se še jaz mal oglasim. Od danes sem na dopustu in mi bo prav prišlo malo počitka..user posted image , sicer imam namen malo bolj generalno pospravit, bom tudi to, ampak predvsem uživala s svojim sinkotom. Pri nas se že kaže sonček in bova šla pol ven. user posted image

Dobrodošle noveuser posted image

nagaja ful si pridna za seznam user posted image , se v večini stvari strinjam s teboj, ker jaz sem prvič tud vse nabavljala, pol sem pa vidla da vsega sploh ne rabiš. user posted image

arruba, to je pa res mal delikatna situacija....sej sta hotela dobro, samo bi res lahko vaju prej poklicala in vprašala. Jaz bi na vajinem mestu jima lepo povedala, da nista nameravala tega kupit, sploh pa če ti ne gre v avto.
Mi imamo Jane slalom pro in ga ne bi menjala za nič na svetu, nam gre lepo v avto, ker imamo velik prtljažnikuser posted image

Jaz tudi že čutim brcike dober teden in je super občutek.user posted image  

Danes popoldan pa grem na telovadbo in komaj čakam.. user posted image    Lep dan vam želim...

(odgovor članu samy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.2.2010 8:45:36   
TopsiT
Dobro jutro punce!

Včeraj sem si pa privoščila veliko dozo potepanja. Sem imela pregled za sladkor v LJ in sem to izkoristila na polno. Sva šla z user posted image v BC. So naju bile same uči, kake lepe stvari, pa kaj bi vse mel... ampak cene so pa tud ubijalske. Sva pa šla pogledat voziček, Peg perego Uno, user posted image ga je vozil gor in dol po trgovini, mu je všeč, zloži se tudi dovolj za v avto, tako da je potrjeno katerega bomo imeli. Se pa je možek zaljubil v voziček za dvojčke, ker ima kot volan roč in obračaš v levo in vozi v levo..., ga je blo fajn vidit tako dobro razpoloženega pa v trgoviniuser posted image user posted image user posted image . Ugotovila sem tudi, da mi hormoni divje delajo, sem vidla eno res lepo posteljnino, živo rumeno, pa žirafo, oslička, medvedka ima gor, in sem se zjokalauser posted image , pasalo pa je. user posted image user posted image   Morda za nekatere pomembna informacija; v BC v LJ imajo stranišče za otroke in nosečnice (meni mehur kar naprej pušča, tako da 3 urno potepanje notri, je zahtevalo obisk wc) imajo pa tudi vodo in avtomat za kavo in čaj. Čezdalje bolj so mi všeč flaške od Tommie Tippee, so take srčkane oblike, fajn je, k so mojemu tudi user posted image user posted image user posted image ne bo težav pri  odločanju.
Morem se zahvalit vsem prijateljicam, ki so mi dale stvari za našega bebija. Sem včeraj videla kolk je to vse vredno (tako v denarju, kot v živcih pri odločanju). Hvala vsem mojim puncam.

Sva pa tudi včeraj ugotovila, če ima katera doma malega črička, ki še vedno uporablja plenice, da so sedaj ko ima BC akcijo in s kuponom (2 eur cenej, ki ga moraš prej printat) plenice Pampers cenješe kot v Mullerju, res pa je da so v BC št. plenic 4 narejena na polskem, št. 3 pa v nemčiji, v Mullerju pa so vse made in Germany, če kateri ti podatki kaj pomagajo. RAzlika do 6 centov na plenico.
Eno vprašanje: Nekeko smo se odločili, da bi sestrični, za darilo ob rojstvu otroka kupili 4 (2x št. 3 in 2x št. 4) velike pakete plenic, velik paket robčkov, igračko in 50 eur (darilo damo mami in njen partner, ter midva z možem), mislite da je to dovolj. Je prva katera je rodila v družini, tako da ne vemo kolk naj bi dal.

Pri nas so se moji starši odločili, da nama kupijo voziček, vendar smo se zmenili, da ga bova midva naročila, saj se lahko do poletja še vsaj 100x premislim user posted image user posted image user posted image .
Arruba:
Če bi to bili moji starši oziroma karakterji mojih staršev, to sploh ne bi bil problem, sta taka zelo odprta in ne bi vzela za zlo, je pa res, da naj bi tvoj user posted image najbolje poznal svoje starše in naj on malo pogrunta kakšna bi bila reakcija. Je pa nekaj sigurno, zelo previdno bosta morala izbirat besede in barvo glasu (malo kesanja, pa slabe vesti), ko bosta, če bosta povedala da si želita drugi voziček. Žal kaj več ne morem pomagat.

Nagaja 28 super za seznam, bo prišel super prav, hvala. user posted image user posted image user posted image
Buškolinka user posted image user posted image user posted image , hvala in enako bomo rekla. Drugače pa vse bomo super mame, z ravno pravšnjo mero napakic user posted image user posted image user posted image
Uf danes sem bila pa dolga. Bom dala zdej spet malo miru za nekaj časa.

Uživajte, božajte bušije, upam, da bomo zdaj pa počasi že vse čutile brcike. Na pregledih vsem veliko sreče in veselja.

LP

(odgovor članu samy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.2.2010 9:46:42   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica20

vidim da debatirate o vozičkih ..midva z možem se nisva mogla upreti novi liniji vozičkov quinny black &whitte tako, sva si ga kar omislila.

user posted image Super odločitev!

Arruba...midve sva bili skupaj najprej pri Avgustovkah,ne?Glede tvoje situacije,...je pa res malo delikatna.Enostavno neveš kaj bi rekla...Kot si napisala,da še tvojemu dragemu ne zdi prava poteza njegovih staršev. Nekako si vedno bodoče mamice omislimo kateri voziček bomo imele...toliko je govora o njih,ogledovanj... In bi rekla,da je v tvojem preimeru kar težko...
Res pa je,da je lepo od bodoče babice in dedka,da sta Vaju hotela pohzitivno presenetit in nekako osrečit...A kaj ko sta vdarila mimouser posted image Slalom Pro...je Ok,ampak barvo sta tudi vdarila mimouser posted image Meni izgledajo grozno,ko je pikica v vozičku,in poleti nabija sonce... in tista črna ti bo bledela,ker pri teh vozičkih ful bledi barva.
KAko se reši to situacijo?! Lep in sproščen pogovor in obrazložitev...saj nista sama slabonamerna!user posted image

TopsiT:se mi zdi,da je to kar si naštela super,več kot super darilo!Paket ki ima vse..plenic rabiš malo morje,maaa vse kar si naštela je zelo uporabno.In kar bosta še potrebovala si bosta enostavno z bonom kupila!user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.2.2010 9:52:04   
DanijelaNeli
Samy30: ...čestitke za dobro opravljen pregled! user posted image za voziček!Meni je tale ful všeč:

So edini vozički katerim paše črna barva,ker imajo kontrastne sedeže...v živo so še lepši.
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146969

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.2.2010 10:17:12   
Joie
Arruba - joj si pa res v nezavidljivi situaciji! Se strinjam z Nagaja - rečta, da sta že naročila drugega, ker ta ne gre v prtljažnik, ipd. Sigurno ti bo tečno vozit vozek, kateri ti ni všeč. Jao upam, da ne bom kdaj v takšni situaciji! Eno so kakšne cotke, drugo pa voziček! Mam srečo, da pri nas tašča, če želi kaj kupit da kar denar al pa hoče, da povem kaj točno rabi. Mami se pa tud prej posvetuje z mano,...
Aja - sem pa tud jaz mela že problem v Pikapolonici - kupila sem posteljnino, za katero so rekle, da je dimenzije 140x70, oznake ni blo nikjer. Doma sem jo pomerla, pa je bila dimenzije 120x60 in sem jo nesla nazaj. Na vsak način so mi hoteli denar vrniti v bonih, sem se mogla orenk skregat, da so poklicale šefa in mi vrnile tistih 120 eur. user posted image

Glede nabave - jz nisem kupila še popolnoma nič! Verjetno bom po MF kakšno cotko za dušo! Rabmo pa potem še sobco, ostalo že imamo. Voziček imam še od Hane - Bebe confort High treka in smo z njim super zadovoljni! user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.2.2010 10:22:55   
Martinčka
hello...

jaz sme bila tudi včeraj na pregledu in je bilo vse ok.. naš palček noter dela vse živo tako da dolgčas mu zagotovo ni...
morfologijo imava 10.3.2010user posted image

arruba tole so vaju pa res dobesedno presenetili a? jah glej jaz vem da če bi mi kdo pripeljal voziček kot presenečenje da bi sicer bila full hvaležna in to pokazala ampak bi tuid povedala da  upam da ni kaj narobe ker imava drugega izbranega in če lahko voziček zamenjam za posteljico ali kaj drugega... in to morata narediti čimprej da vama bodo voziček še sploh menjali! drugače pa zelo lepo od njegovih staršev.. se mi zdi da smo tudi bodoče mamice postale preveč zbirčne in tega straejše generacije najbolj ne razumejouser posted image  ampak meni se res zdi da še stolček za hranjenje morava sama zbrati ker mam določen okus:) kaj čmo... novi časiuser posted image

glede vozičkov pa vidim da je kr naval na Implastove... meni so tudi všeč... pa všeč mi je še stokke in Inglesina Classica s ta velikimi kolesi:) ampak inglesino bi imela samo pol leta ko je v globoki košariuser posted image

pozdravček vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.2.2010 11:20:43   
Natasssa
Pozdravljene punce. Spremljam vaše pogovore pa se vam šele zdaj pridružujem še jaz. PDP je 3.7. Zaenkrat uspešno opravljeno vse, nazadnje morfologija kjer je kot kaže vse ok. Brcamo pa že precej. Pa tudi kg se vztrajno nabirajo. 

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.2.2010 11:46:08   
činela
Da se malo javim po dolgem času....

Prejšnji teden sem imela morfologijo v lj-porodnišnici in sem bila zelo razočarana nad pregledom. Pregled mi je opravila moja ginekologinja v slabih desetih minutah user posted image na ekran pod tistim čudnim kotom skorajda nisem videla....otročka sploh ni izmerila niti ni navedla teže. Spola se tudi ni videlo. Na koncu me je pa še prestrašila z izjavo, da se ji zdi da ima najin sonček nekoliko preveliko glavico in naj pridem 4.3. na kontrolno morfologijo user posted image user posted image
Doma sem na Pušenjakovi strani ugotovila, da glavica ustreza tednom nosečnosti in je kvečjemu med manjšimi user posted image
In potem naj človek zaupa zdravnikom.... user posted image Tolaži me edino to, da imam kontrolno morfologijo pri drugem ginekologu in upam, da mi bo potrdil, da je z malo pikico vse ok.

Kar se tiče opreme imamo že nakupljeno kar nekaj oblačilc (predvsem iz Kika), banjico iz Ikee in pa povijalno podlogo. Za voziček sva že skoraj 100% odločena za Implastov bolder 3 user posted image Sva ga tudi že sprobala v Murglah in sva res zelo zelo navdušena. Brskala sva tudi že po poljskih straneh pa nikjer nisva zasledila tako velike razlike (max 60 eur prihraka?) TandJ, prosim če poveš, kje si našla tako ugodno ponudbo, res bi ti bila zelo hvaležnauser posted image

Nagaja28 user posted image za seznam!!

Arruba tudi jaz bi na tvojem mestu zamenjala voziček in vzela takšnega kot si sama želita. To je velik nakup in tudi dolgoročen, zato ti mora biti v veselje!!! Mislim, da se da z lepo besedo vse zmenit brez kakšnih zamer, sploh če so starši razumni.

Za seznam: kontrolna morfologija: 4.3.2010
                   naslednji pregled: 16.3.2010

Vsem user posted image želim čim lepše preglede in zdrave user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.2.2010 12:30:47   
TandJ

činela imas ZS glede nabave implast vozicka...
Kako ste punce?
zunaj je tak lep soncek, jaz sem pa v tej sluzbi zaprta, mi je kar hudo...
a pride danes katera na telovadbo v Fuzine?
ce pridete, dejmo se kaj zment, da se malo spoznamo med sabo...

uzivajte v soncku in brcikah

(odgovor članu činela)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.2.2010 13:04:21   
anajrim
Hojla punce!

Da se spet na kratko javim, vidim da imatekar debate že glede opreme in vozićkov itd... Pri nas imamo vse ker imamo že enega malega doma. Bo pa otrebno dokupiti kake malenkosti!

...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.2.2010 13:46:18   
Srecka010
Pozdravljene user posted image !

Arruba - na tvojem mestu bi jima rekla, da ti voziček ne gre v avto, in ju lepo vprašala, če bi ju zelo motilo, če ga zamenjaš za drugega (saj ni treba povedat, da ga boš vzela v drugi trgovini).

Jaz sem pa skoraj dokončno odločena, da bom vzela Quinny Freestyle (še nisem našla drugega, ki bi imel vse te funkcije, ki jih želim). Problem mi je samo to, da nimajo nekih lepih barv na izbiro. Ga bom pa naročila iz Nemčije, je full ceneje, sploh če vzameš komplet.

Za vikend je pa tudi moj čutil premike dojenčka in se mu je zdel tok fajn in je potem vsem ponosno razlagal, kako se njegov otroček premika. user posted image

Lep dan

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.2.2010 14:24:08   
candy24
Dober dan Julijke 2010! user posted image

Rada bi se vam pridružila - če še sprejemate nove članice? user posted image

Da nadoknadim vsaj formalni del debate user posted image , je tukaj nekaj podatkov o meni in moji nosečnosti: PDP imam 3. julija 2010, pričakujemo pa user posted image , ki med drugim že veselo brca svojo mamico. user posted image user posted image Kako je to lepo. user posted image
user posted image je na morfologiji (15. 2.) lepo dal nogice narazen in smo vsi trije (jaz, moj dragi in ginekologinja) zelo lepo videli kaj ima vmes... Res je bilo očitno. user posted image user posted image

Stara sem 24 let, s fantom pa živiva v Ljubljani (čeprav je on iz obale, jaz pa iz Štajerske), kjer nameravam tudi roditi. To je moja druga user posted image , v prvi sem namreč imela SS v 11. tednu. user posted image To je tudi razlog, da se vam tako dolgo nisem upala pridružiti, saj me je bilo strah, da bi se zadeva ponovila. Drugače pa vas redno berem že od začetka. user posted image Upam da mi ne zamerite, ker sem se oglasila komaj zdaj. user posted image Naslednji pregled imam 11. marca.

Zdaj pa še k vsebinskemu delu debate. user posted image

Arruba
: jaz bi ti svetovala podobno, kot so ti že druge. Nasvetov je bilo res veliko in vsi so dobri.
tix, šipek, oton, Srecka010
: tudi midva imava Quinnija, ampak Buzza. user posted image Sva ga dobila od moje sestrične, ki ga je zelo pohvalila in bila zelo zadovoljna z njim.
Nagaja28: tvoj seznam je super. user posted image Sem si ga že skopirala in shranila. Tiste, ki ste že mamice, ne rabite nič šparat z nasveti user posted image , saj smo one neizkušene vesele vseh uporabnih trikov, ki nam jih poveste. user posted image

telovadba na Fužinah: vidim da vas kar nekaj hodi - ampak v terminu ponedeljek, sreda. Jaz hodim ob torkih in četrtkih. Ker živim zelo blizu Zdravstvenega doma bi se lahko kdaj dobile na kavici. user posted image Sporočite če boste za akcijo. user posted image

Zaenkrat sem vam dovolj naložila, ne? user posted image Bi pa zastavila še eno vprašanje: kaj mislite o uporabi pralnih plenic? Ima katera že izkušnje z njimi?

Lep nosečniški pozdrav.user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 24.2.2010 14:26:13 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.2.2010 17:37:08   
buškolinka
no, da se še sama mal pofočkamuser posted image

včeraj smo imeli redni pregled - vse OK. naslednji pregled 31.3., morfologija 16.3.

končno sem se odločila, da danes pa res grem PRVIČ na telovadbo v fužine user posted image user posted image user posted image
nicolina, TandJ če bosta tam (ali pa tudi katera druga) bom v sivi trenirki in rdeče/beli majici z napisom "baby kicking" user posted image

In dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.2.2010 18:29:30   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: TopsiT

Peg perego Uno, user posted image

v gorici imajo trgovino, kjer so PP tudi do 200 evrov cenej kot pri nas. moj svak in njegova draga sta ga tam kupila. mislim da imam doma nekje naslov trgovine...ko ga najdem, ti pošljem...user posted image

vidva se potepata po lj in NE prideta do mene!???user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.2.2010 19:06:55   
tix
Živjo.

No en LINK za ugodnejšega quinny freestyle - samo si bom mogla pomagat s kom, ki dobro zna nemško user posted image . Lupinica Maxi Cosi Cabrofix pa sem najcenejšo našla na RECINKO, mislim, da imajo tudi posteljico 120x60 in stolček kar ugoden - slovensko na srečo znamuser posted image
previjalno bomo sami skup zbil, košek pa upam da "podedujem"user posted image ... tako počasi nabiramuser posted image naročila nisem še nič, upam da ne bo takrat že vse dražje ko se bom spravila, mislim, da bom vsaj do maja počakala

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.2.2010 22:01:10   
DanijelaNeli
Fergesia...še čakam naslov!user posted image Me prav zanima če se da ceneje dobit kot  npr. v Monfalconu.Čeprav sem slišala,da se dobi kje tudi pri nas ceneje kot v Italiji.V Celju je ena trgovina.
Evo tvojega in mojegauser posted image ...http://www.pegperego.si/si/page/detail/gitm/7545/mode/window/cmd/bigimage/

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 24.2.2010 22:04:34 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.2.2010 22:09:38   
Fargesia
če še katero zanima...

http://www.pegperego.com/

http://www.pegperego.com/page.php?sid=d1d06fa6aa4ced321532dd7c777d05c9&pageid=ICSEC001

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.2.2010 7:41:05   
TopsiT
Fargesia sva razmišljala al naj se ustaviva al ne. Pa je bila ravno pol štirih, pa sem rekla, raje ne, ker je verjetno glih lubek domov prišu, pa naj v miru kosilo poje,  pa cel dan se nista vidla. Pa sva bila nekako sklepčna, da drugič.
Kot namig, tale drugič bo zelo verjetno 9.3., imam spet pregled v LJ, če bosta le imela čas.
Hvala za linke. Že gledamo, našli naslov. Vidim, da je samo tel., upam, da razumejo kaj slovensko ali pa angleško, ker italjansko znam reč le Čaouser posted image user posted image user posted image . Ko bo malo bolj spodobna ura, bom poklicala in vprašala. Pa poročam, kaj in kako sem se zmenila, če sploh.
Najin voz sicer ni ravno drag, v primerjavi z drugimi, ampak če bo še cenejši, zakaj pa ne, en lep celodnevni izletuser posted image user posted image user posted image . Vidva bosta šla tudi v Italijo pogledat? Sta se odločila za GT3, lep je, sva ga tudi vozila v BC in je luškan, vodljiv, sam jaz sem večji navdušenec štirih koles. Glede nato, da znam bit fejst štorastauser posted image , se mi zdi štirikolesnik bolj stabilen. No pa uno je nekako ljubezen na prvi pogled.
Sem te malo prebrala na mami (tukaj te dolgo ni bilo, pa sem te malo pogrešalauser posted image ) in vidim, da si včeraj dobro opravila na morfologiji, user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sta zdržala in ne za spol vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image to bo lušno presenečenje. Ah sam da ti naši otroci pridejo na rok in zdravi.

Tako, zdaj pa veselo na delo, grem mojemu napisat eno seminarsko. Jo že cel teden odlaša, pa sem se odločila, da ga odrešim muk in ga presenetim.
Uživajte. LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.2.2010 8:08:04   
TopsiT
DanijelaNeli, hvala za odgovor. Smo se odločili, to dobi, pa naj bo prav ali ne. user posted image user posted image user posted image
Mislim, da ni slabo darilo, jaz osebno bi ga bila vesela.

Uživajte.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.2.2010 8:08:52   
Kat09
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

no, da se še sama mal pofočkamuser posted image

včeraj smo imeli redni pregled - vse OK. naslednji pregled 31.3., morfologija 16.3.

končno sem se odločila, da danes pa res grem PRVIČ na telovadbo v fužine user posted image user posted image user posted image
nicolina, TandJ če bosta tam (ali pa tudi katera druga) bom v sivi trenirki in rdeče/beli majici z napisom "baby kicking" user posted image

In dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam za uspešen pregled.
Na telovadbi sem te videla, no pravzaprav mi je bil zelo všeč stil tvoje majčke, ker mam jaz dostikrat kakšen takšen stil, pa mi potem moja majčka ni bila več tako všeč, hihi. user posted image  (Tako da moram priznati da je možno, da te drugič v drugačni majčki ne prepoznam user posted image ) Aja pa nisem imela kicking baby oblečene. Jaz in TandJ sva bili v drugi vrsti; TandJ v roza majčki (je potem notranji krog vodila), jaz v modri (skravžlana).

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.2.2010 8:53:32   
Zveezdica
Jutro!

Kako smo?Zunaj je en lep sončekuser posted image user posted image . Za nami je uspešen pregled, vse zgleda ok, razen spola še vedno ne vemo, kljub izrednemu trudu G, vsaj 15 min., ker je naš user posted image ves čas nagajivo skrival/a, kaj ima med nogicamiuser posted image , tko da bodo vsi lahko vsaj še dva tedna ugibal, kaj bomo dobiliuser posted image . Naslednji pregled imam 31.3., morfologijo pa 9.3.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.2.2010 9:31:21   
Martinčka
candy24 pozdravljena med nami! Jaz sem ravno včeraj razmišljala o pralnih plenicah.. o tem je zeeelo obsežna tema v forumu tako da si lahko pogledaš kakšne izkušnje imajo.. ampak če strnem so bojde Racmanke boljše od Štorklje in dobre bi naj bile tudi ene BambinoMio... Jaz sem kar navdušena nad njimi, sam me motita dve stvari: prvič da so ritke toliko večje da je fajn če so bodiji za številko večji in drugič da ko začne otrok se postavljati na nogice da so pleničke preširoke!?
Tako da se še nisem odločila... mogoče bom vzela en paket da jih sprobam ker bi full rada da ima na ritki čisti bombaž...

dobila sem bodije in pižamce od 3suisees.si   in so taaaako čedni da joj! 54 številka je res za novorojenčke tako da če katero zanima jaz sem zadovoljna:)

evo zdaj pa pride gospa s tapetami za našo dnevno in kuhinjo pa da vidim kaj bo rekla:)

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.2.2010 9:46:41   
mala biba
Hojla punce...

Joj kak ste pridne s pisanjem imam kar nekaj za prebrati ko se prijavimuser posted image ..

Arruba....morem se ti oglasit, ker imam jaz isti problem kar se tiče fantovih staršev in vozička....tudi ona dva sta pripeljala en star voziček, sicer trikolesnik in v prepričanju da je najboljši in zelo malo rabljenuser posted image ...kaj malo rabljen če sploh ne piše katere znamke je in vse nekam cveti, kot da bi bilo na njem že 10 pamžev.....pa jajčko sta tudi prieljala neko staro razcufano, ki sploh ne paše na vozičekuser posted image ....sploh ne gre v vodoraven položaj, nima nobenih dodatkov....in tudi če bi ga imela, ne vem katere znamke je da bi kupila kakšen dodatek....jaz vem da nam hočejo samo dobro, samo sem jim že povedala kar nekaj časa nazaj da imam voziček izbran in da je lahko vse druga rabljeno samo voziček želim imelti kakršnega želim....gledam pa že 2 leti in sicer točno takšnega kot je všeč DanjeliNeliuser posted image PP GT3.....sem že šla sprobat, če mi paše v avto (imam bolj malega) in gre vseeno notri, samo moram vzeti sprednje kolo dol....ni noben problem, ker so zelo funkcionalni in praktični....kolegica, ki ga ima je zello zadovolna, sem ga tudi sama že večkrat sprobala, tako da že imam predispitno opravljeno:):)user posted image .....Ga je ona tudi kupila v Italiji in je res bolj poceni kot pri nas....za športni del, jajčko in košaro ter prevleko za dež sta dala 680E, kar je ugodnejše kot pri nas....čeprav že imajo zdaj modularni sistem pri nas samo kolikor jaz vem je nekje 800 E......Tako da verjamem, da nam želijo pomagat, samo včasih pa preveč prehitevajo...Arruba upam, da se bosta dogovorila....

Nagaja28 super seznamček, sem ga že dobila od kolegice, ki je tudi sama nekaj dodala, ampak bistveno se ne razlikuje....hvala še enkratuser posted image

No zdaj pa grem uredit seznamčke.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?