TopsiT
|
Dobro jutro punce! Včeraj sem si pa privoščila veliko dozo potepanja. Sem imela pregled za sladkor v LJ in sem to izkoristila na polno. Sva šla z v BC. So naju bile same uči, kake lepe stvari, pa kaj bi vse mel... ampak cene so pa tud ubijalske. Sva pa šla pogledat voziček, Peg perego Uno, ga je vozil gor in dol po trgovini, mu je všeč, zloži se tudi dovolj za v avto, tako da je potrjeno katerega bomo imeli. Se pa je možek zaljubil v voziček za dvojčke, ker ima kot volan roč in obračaš v levo in vozi v levo..., ga je blo fajn vidit tako dobro razpoloženega pa v trgovini . Ugotovila sem tudi, da mi hormoni divje delajo, sem vidla eno res lepo posteljnino, živo rumeno, pa žirafo, oslička, medvedka ima gor, in sem se zjokala , pasalo pa je. Morda za nekatere pomembna informacija; v BC v LJ imajo stranišče za otroke in nosečnice (meni mehur kar naprej pušča, tako da 3 urno potepanje notri, je zahtevalo obisk wc) imajo pa tudi vodo in avtomat za kavo in čaj. Čezdalje bolj so mi všeč flaške od Tommie Tippee, so take srčkane oblike, fajn je, k so mojemu tudi ne bo težav pri odločanju. Morem se zahvalit vsem prijateljicam, ki so mi dale stvari za našega bebija. Sem včeraj videla kolk je to vse vredno (tako v denarju, kot v živcih pri odločanju). Hvala vsem mojim puncam. Sva pa tudi včeraj ugotovila, če ima katera doma malega črička, ki še vedno uporablja plenice, da so sedaj ko ima BC akcijo in s kuponom (2 eur cenej, ki ga moraš prej printat) plenice Pampers cenješe kot v Mullerju, res pa je da so v BC št. plenic 4 narejena na polskem, št. 3 pa v nemčiji, v Mullerju pa so vse made in Germany, če kateri ti podatki kaj pomagajo. RAzlika do 6 centov na plenico. Eno vprašanje: Nekeko smo se odločili, da bi sestrični, za darilo ob rojstvu otroka kupili 4 (2x št. 3 in 2x št. 4) velike pakete plenic, velik paket robčkov, igračko in 50 eur (darilo damo mami in njen partner, ter midva z možem), mislite da je to dovolj. Je prva katera je rodila v družini, tako da ne vemo kolk naj bi dal. Pri nas so se moji starši odločili, da nama kupijo voziček, vendar smo se zmenili, da ga bova midva naročila, saj se lahko do poletja še vsaj 100x premislim . Arruba:Če bi to bili moji starši oziroma karakterji mojih staršev, to sploh ne bi bil problem, sta taka zelo odprta in ne bi vzela za zlo, je pa res, da naj bi tvoj najbolje poznal svoje starše in naj on malo pogrunta kakšna bi bila reakcija. Je pa nekaj sigurno, zelo previdno bosta morala izbirat besede in barvo glasu (malo kesanja, pa slabe vesti), ko bosta, če bosta povedala da si želita drugi voziček. Žal kaj več ne morem pomagat. Nagaja 28 super za seznam, bo prišel super prav, hvala. Buškolinka , hvala in enako bomo rekla. Drugače pa vse bomo super mame, z ravno pravšnjo mero napakic Uf danes sem bila pa dolga. Bom dala zdej spet malo miru za nekaj časa. Uživajte, božajte bušije, upam, da bomo zdaj pa počasi že vse čutile brcike. Na pregledih vsem veliko sreče in veselja. LP
|