|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
18.1.2010 14:25:57   
rozilu
Oj, samo malo vas spet pozdravim. Ne morem verjet, da je kljub pesimistični napovedi tudi v LJ sonček user posted image . samo kaj ko je tako težko furat voziček po PSTju.

Če imajo bogi otročki alegrijo na taorekoč vse... bi jaz tudi naredila enako kot Calypso... saj nimaš kaj, sigurno mu bo pravo ad. mleko manj škodilo.

Maruška je še vedno pridna pupika, jutri bomo vidli koliko je zrasla (se mi zdi da fuuuuul) in se zredila. Za cepljenje pa ne vem... zadnje dneve ima kar malo zamašenega noska, bomo vidli.

Zdej grem poiskat recept za Sacher torto, mogoče jo nardim mojemu, da se pobotava... če bo priden user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.1.2010 14:30:03   
Anonimen
Tkolele pa mi gledamo eno veeeelko zanimivo škatlo... Pa smo mirni še pa še..
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.1.2010 14:32:00   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

No, to da ne kaka naj bi pomenil, da zelo dobro izkoriti mlekec... , ker tisti ki full kakajo ga ne izkoristijo dovolj... pa naj bi bli lažji. Ne vem..

No, s tem se pa ne strinjam čisto. Naša kar dosti kaka, nekje od 2 do 4-krat na dan, pa se vseeno zredi okrog 1 kg mesečno.

A ima katera idejo, kako naj preprečim, da bi mala palec dajala v usta? Do zdaj ni bilo problema, pred 4 dnevi, pa sem videla, da si daje palec v usta, danes je pa postalo že katastrofalno. V trenutku, ko ima možnost, si ga tišči v usta in s takim užitkom vleče user posted image Saj je simaptično, ampak vem kakšne probleme potem prinese, ko je treba odvaditi od tega. Pa dudo ima že od začetka, ampak si jo zdaj kar ven vzame in palec noter vtakne user posted image Sploh ne vem kaj naj delam, ker cel dan res ne morem zraven nje stati in ji dudo dajati namesto palca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.1.2010 14:35:41   
Anonimen
lenika83
Sej zato pa piše.... "naj bi pomenilo" in "ne vem"....
Absolutno sem to samo prebrala... user posted image Naš ne kaka.. pa še ni dobil kg v mesecu pa pol.. tko da, logika kakršnakoli pač...

Ok naj bi blo vse od 4x na dan pa do 1 x na teden pri dojenih otrocih... No naš.. 11 dan... še nič.. pa vseeno še ni prišel na 6500. No, bova vidla koliko ma danes po svečki...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 18.1.2010 14:37:59 >

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.1.2010 16:45:07   
lenika83
Saj vem, da si napisala naj bi. Se mi zdi da je toliko teorije glede tega, da človek sploh več ne ve kaj je prav. No, saj glede vsega pri dojenčkih je polno različnih teorij, potem smo pa zmedene. Res pa je, da mene bi verjetno kap, če mi tako dolgo ne bi kakala user posted image Se mi zdi da sem kar panik glede male. Aja, naša kaka kar dosti, pa je imela pri 2 mesecih 6 kg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.1.2010 16:57:29   
najčka
A  je kera brala NOVO? No Saša Lendero piše da  je pskusila star recept iz Bosne, Kako otrok prespi noč! konček rdečega sukanca se s slino prilepi otroku na čelo in potem naj bi spal!
Pravi da deluje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.1.2010 18:54:25   
kalypso
Pa ta baba je zmešana še pa još user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.1.2010 19:34:51   
Anonimen
Kalypso upam, da boste zdaj z vašim malčkom uredili tole z mlekom. Joj kako so boščki. Res dobro, da obstaja rešitev z mlekomuser posted image

Pri nas sedaj spet kaka 2x na dan, lepo rjavouser posted image Sem vesela glede dojenja, sedaj jo dopoldne 2x zapored podojim, potem en obrok ( dodam mleko ki si ga izčrpam ob23h ), potem spet dojim in zvečer dodam. Ponoči si pa s črpam ker se ne zbuja mala tako da lepo dobiva moje mleko. Sem vesela, da sem končno pogruntala sistem in res mala je ful vesela ( tko se mi zdi : govori noro zadnje čase, prijemle vse stvar...MM imela si pravuser posted image ). Upam, da mi bo tako uspevalo še 3m user posted image saj sedaj dobi vedno okoli 150ml.

< Sporočilo je popravil pravoda -- 18.1.2010 19:37:12 >

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.1.2010 20:06:30   
tea85
čer

no, pa sma tudi midve dobile prehlad, no prvo jaz, tako da sem komaj pokonci bla, zdaj je malo bolše ampak se je Taja nalezla od mene in ima recčika puni nosek in malo tečkana pa ful spi, saj dobro naj le ajčka da se čimprej pozdravi, pa nisem je hotela nalezit pa kaj hočemuser posted image

LINDI- oprosti, da nisem odpisala ampak sem v zelo slabem počutju, tak da se mi še odpisat ni dalouser posted image pa nič...danes malo bolše.

ah pa to spanje se bo že v sem uredilo enkrat user posted image tudi meni, pa sem se že navadla.

saj nevem kaj sn htela napisatuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.1.2010 20:37:24   
Anonimen
Tea85 čimprej se pozdravita obe, da bosta hitro na sončkuuser posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.1.2010 23:16:05   
majakla

Kaj ste gledali danes 24 ur ob 19h???
Ker je kazalo LJ in sta dve mamici veselo
vozičkali po snegecu, pa sem mojemu
takoj rekla: to bi pa lahko bili kateri od
Oktobrk!
Imam prav???

Nik že cca. 2 uri spi, jaz pa tudi moram
počasi v posteljo, ker ko se ob 6h ali 7h
zbudi, se mi zdi, da sem komaj zaspala.

Lahko noč

Ps:
glejte mojga radovedneža:

user posted image

user posted image

"Mami, pa kaj mi spet to tiščiš pred obraz?" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.1.2010 10:19:56   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.1.2010 11:32:43   
september25
ojla, mamice!
Kevin se slučajno mal igra in je mami hitr na RR pokukala...
Mi spimo malce bolje, zbuja se na vsaki 2 uri in je to zdej res super proti 15 min!!!
Majakla in ostale - a že vsi vaši user posted image  tako lepo pasejo kravce? Moj niti slučajno ne dvigne tolk glavce? Pa me mal skrbi... user posted image  ker glavco čist samostojno drži, če ga nosim tak ko kupčka podirava al pa če je tak pokonc naprej obrnjen!

Duda - na kolk časa je treba zamenjat dudo? moj še ma kr prve dve in glede na to da je star tri mesce bo treba mnde kupit one od 3m do 6m!

pa pr nobenmu več noče bit, mogoč še ati pali za kratek čas, drug noben. mami pa je le zakon!

Lp vsem

sej ne morem več komentirat, je že jok! ga mam v

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.1.2010 15:01:54   
rozilu
Samo na hitro

DUDA - meni je kolega zobozdravnik svetoval, naj ostanemo pri najmanjši dudi! Nisem utegnila vprašat zakaj, samo po mojem se jo otroček hitreje odvadi, ko je čas za to.

Kravice - moja kar dvigne glavico, ne pa toliko kot Nik od majekla.

Cepljenje - smo ga prestali danes, upam da ne bo kakih posledic, imamo pa svečke pripravljene za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.1.2010 16:22:36   
lenika83
Nam je v materinski šoli zobozdravnica rekla, da naj ostanemo ves čas na najmanjši dudi, ker najmanj vpliva na razvoj čeljusti. Tako da bomo mi kar ostali na tej, razen če ne bo več ok.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.1.2010 17:23:52   
majakla

Danes sva bila z Nikom na dvournem sprehodu - kak je pasalo.
Ampak ker tako dolgo že kar nekaj časa nisem hodila, kar jutri
ali celo že zvečer pričakujem bolečine. user posted image

To za dudo pa še nisem slišala, no, te pa bomo tudi mi ostali
pri tamali.

Nik je star 3 mesece in pol, je torej malo starejši od vaših in
vsak dan dvigne glavico malo više ali naredi kaj drugega
novega, tako da bodo tudi vaši user posted image pri tej starosti to ali
pa še kaj več znali, stoposto. user posted image

Novo je tudi to, da me bradavice že par dni ful bolijo, saj me
Nik proti koncu dojenja zelo močno grize oz. stiska dlesni.
Se že bojim zob. user posted image
In po novem ne je več dobrih 10 min ampak 20 ali 30 min in
se zadnje min jezi, upam, da le zato, ker mleko več ne teče
samo od sebe in mu ni več za vlečt.
Se pa kar vstrašim, da nimam mleka. user posted image

Vsi znaki M so izginili, M pa tudi ni - HB.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.1.2010 19:01:31   
LINDI
Tea bogice ma ni panike,važno,da si dobila sporočilo...mi smo pa čvekali 100 na uro,pa še krčke smo imeli vmes zato se nismo tako hitro odpravili...v glavnem smo bili ob 20 šele domauser posted image Mali spal tja in nazaj celo potuser posted image priden,ne...pa tam smo imeli kosilo pa sladico,ni da ni enih stvari....mu je bilo všeč tam,jasno,če je bila bejbauser posted image samo,ko se je ona začela jokat se je še Timejuser posted image ,mamo jokico,user posted image

tole za dudo mi je pa zakon,dobro,da vem,ker sem ravno nameravala kupiti novo,hvala punceuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.1.2010 19:04:22   
LINDI
Februarka ne sekiraj se nič,jaz sem tudi zdaj začela tudi samo po flaški že tko je pri meni pojedel iz obeh 60,pol sem pa tardečo fasala,pa ni hotel več vlečt,sem še probavala,pa noče več to je to...konec če noče noče,kaj naj črpati se mi pa ne da več,dovolj tega si pa dolgo zdržala glede na to,da imaš 2 otročka.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.1.2010 19:53:12   
karmen b
Čer....medve pa sva ble danes na dooolgem potepu. Zdaj čaka pridno v ležalniku na banjo in posluša muziko. Upam, da bo tako pridna prav do banje.

Kar precej težav imamo s kakanjem in vsak dan si želim, da bi se pokakala. Ko ji to kak dan ne uspe,vem da me čakajo mučne ure, ker precej joka ko jo šraufa. No danes se je že dvakrat in sem zelo vesela. To je verjetno tudi razlog, da je tako dobre volje.

Še vedno se mi zdi zelo pridna punca. Veliko se potepava in se je lepo navadla vozit z avtom in v vozičku in tudi če gremo na kavico je pridna. Brez zadržkov se podojiva kjer pač sva in obe sva zadovoljni. Kako pa ve kaj te zadeve rihtate? Dojite v javnosti ali vam je zoprno?

Rižkooo z veseljem grem na tortico drug teden, ko prideš v ljubljano. Upam da bo lepo vreme. Kar pokliči me po telefonu prej, bo najbolj sigurno, ker dostikrat par dni ne prižgem računalnika.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
19.1.2010 21:00:04   
stuhica
D5rage čveke nism brala vse za nazaj, smao tole stran mal na brzino....

KOlki V glavnem sme bila zasedena z izpitom, ki sem ga imela včeraj čez 14 dni pa izvem rezultate.. tako da upam da bo vsaj pozitivno...
Sem se pa neki prehladila, danes me kr kuha, oči se mi solzuijo, iz nosa mi teče komi berem in tipkam, a vvseno sam da se javm...

Danes smo šli slikat kolke in je vse u redu, cepljenje imamo pa 02.02. user posted image user posted image Smo šli pol še mal k jezeru k je bil tak lep sonček in smo sedeli zunaj na terasi ob jezeru in uživali, sicer samo do 13:30 ker pol sme pa jaz moraa iti na pregled za cuker.

Dojenje- dodajanje še vedno smo na 3/4 mojega iztisnejnega in 1/4 dodanega ... tako da sem kar zadovoljna tako kot je...

Danes sem imela kontrolo za cuker. user posted image user posted image user posted image Moje vrednosti ravno mejijo na sladkorno bolezen in glede na razmere v družini sem itak potencialni kandidat... sem bila čist žalostna,user posted image pa še bolj zato ker sem se zredila nazaj za 6 kg.user posted image user posted image user posted image Komaj še zapenem kake hlače. user posted image user posted image Me je kr mal nadrla ker se ne bi smela tolk zredit, tkao da imam spet navodila za zdravo prehrano- v dveh mesecih do naslednjič morma izgubit vsaj 1 kg do max 2, ker več ni dobro ker potem hitr 3 nazaj dobim.... v glavnem sem se res zamislila, ful mi je težko pri srcu ker vem kaj me čaks če se resno ne vzamem v roke..t kao da v mojem življenju bo potrebno nardit temeljite spremembe... če ne bom kr kmalu na inzulinu pristala user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kako mi bo uspelo sploh shujšat če gredo pa kilogrmi kar gor... resno bom mogla začet spet jesti isto hrano kot prej...

No evo punce nič ni koristilo da se celo nosečnost nisem nič zredila temveč le hujšala, zdej se pa redim kot prava pujskauser posted image user posted image

Toliko  za danes....

Michele in ostale ( k imat evečje otročke) boste šle  v kino z otroci gledat Alvina in Veveričke 2 - če bo vse po sreči bomo šli v nedeljo na premiero.. če bo le naš frej... je menda super tud drugi del komi čakam....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.1.2010 10:08:57   
najčka
A danes pa še nobene nikjer, no bom pa vsaj enkrat taprva, pa tudi če ob desetihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.1.2010 10:10:21   
Crystall
Dobro jutro Najčka user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.1.2010 10:11:41   
Anonimen
STUHICA upam, da se bo tvoje stanje čimprej izboljšalouser posted image . Tudi pri nas imamo v družino sladkorno, zaenkrat imam srečo ( no fasala sem jo med nosečnostjo ). Se pa tudi jaz zelo pazim, razen po porodu oz. sedaj zadnji mesec se bašem z vsem, kar se prej 9m nisem mogla. Ampak bo že...Ne obupaj in držim pesti, da se ti bo rešilo in, da ne bo treba uporabiti inzulin.

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.1.2010 10:22:24   
Anonimen
Ma me heca tale moj računalnik..grr...no kako ste kaj danes drugače punce ? Pri nas je že sonček tako, da greva s tamalo do prababice potem pa k pediatru na prvo cepljenje. Upam, da ne bo kakšnih posledic ker mi zdaj lepo spi že skoraj do pol 8h. Lepo za njo ampak ne za moje joške :):)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.1.2010 10:56:31   
ninasiki
ojla bejbe da se vm še jst malo na hitro javim dokler se ne zbudi Aleksej

za dudo dobra ideja jst je tko ne maram sam k jo morm dat ker pol tko lepo zaspi čeprou tud brez nje lahko živimo bom pa en dan al pa dva probala čist popolnoma brez nje ker dons ponoč je ostala na istem mestu k učeri k sm ga dala spat sploh se ni neki prtožvau da bi jo meu user posted image

STUHICA držim pesti za čimprejšnje okrevanje če lahko temu tko rečemo user posted image drgač sm pa jst tud z kilam na plusu pa trebuh je tuuuud katastrofa sej ostalo me neki full ne mot samo trebuha pa vidt ne morm user posted image

me pa neki zanima Aleksej je star zdej 3 mesce 1 teden pa se je kakanje fuuuull umirilo recimo kaka 1x na dan prdi pa tooook da dol padš pa še vonjave so zdej prisotne user posted image kakecje pa take temno rjave barve in tud lepo odaja svoj vonj a ma slučajno katira isto situacijo ker pr nama je blo prej kakanje tud 5x na dan user posted image

MAJAKLA pravi lepotec je ta tvoj nik user posted image user posted image user posted image

o SAŠI LENDERO pa sploh ne bom zgublala besed ker jih je škoda in tko k je napisala kalypso baba je blesava po vrh vsega pa še blond ampak dobesedno

CEPLENJE je Aleksej prespau celo noč 1x se je zbudu za jest in to je blovse do 6 zjutri sm rekla mojmu da ga bom vsak dan pelala cept se bo vsaj naspau pošteno user posted image user posted image user posted image

grem moja budilka se je zbudila user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......