|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
20.1.2010 11:22:24   
majakla

Dober dan user posted image

Mi pa že 2 dni nismo kakali, držim pesti, da bo danes.
Prej pa je tudi po 5x na dan. user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.1.2010 11:30:09   
Crystall
Stuhica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.1.2010 11:44:43   
Anonimen

Ženske bog obstaja... user posted image
Moj sinek 13 dni ni kakal.., sva šla dons na posvetovalnico in... dobila napotnico za pediatrično, opazovanje 7 dniuser posted image .
Sm bla že tok žalostna..... ampak, vse za sina... Sm pa vseeno na poti domov v mislih rekla " o bog, ko bi vsaj kakal"... in prideva domov, se dojčkava, neki slišim, pokukam pod pleničkooo in en kup zenfastga drekcaaaaaa.... user posted image .

Ga hitro dvignem.., pa na previjalno... ej, sm 7 plenic zamenjala, tok mu je šibal vn... gostoooo, goosto.... pa je vmes še zrakec spustil, se je razpršil po mojem beelem pulovrju ampak... pa kaaaj, sam, da se ga je pošteno pokaku.user posted image .. Juupi..., ne bo nam treba v bolnicooo...
Smo pa velki 63.5cm in težki 6650g, cepljeni že drugič... brez pikice joka, zdej pa v mojem naročju spi ko top.user posted image Ma sm ponosna na svojga sina.

Skratka... duda, ni šans, da mu dam večjo. Mi je blo že na samem začetku jasno, da mu ne dam ogromne zadeve v usta....čist prevelke so in ostaneva na najmanjši. Sva mela aventove, zdej pa eno Nukovo... rumeno iz lateksa. Sm misnla, da jo ne bo sprejel, pa jo je takoj zagrabuuser posted image

ninasiki, kakanje se full spreminja.... sploh pa, ko bodo zobki. Naš je prej vsak dan 5x, pol 1x ampak pošteno...zdej pa 13 dni nič.. Ne skrbi... no..., ko tolk časa ne bo kot naš, naj te zaskrbiuser posted image

najčka, se slišivauser posted image . Ne vem kje se je ustavlo pri dogovoru, čuvam pa še zate. Že v pondelk dobiš.user posted image

karmenb, se veselim pondelka, da spoznam tvojo lepotičko.

stuhica, jst sm mela nosečniško sladkorno pa vsaj mal vem kako ti je....., grozno. No, jst upam, da se zrihta, sm bla pa tik pred inzulinom..... pa sm prej rodila.user posted image Joj, kako se ti rata učit, pridna si.

No, mi smo mel pa včer štalo doma. Tašča, tast pametna do amena in sta mi šla na živce kar sem očitno pokazala,.. in mojmu ni blo prav. Se je zlo naglas zbunil, pred njimi... name neke kritike in ne vem kaj. Sm ga pred vsemi sterala,.... ne komunicirava več, zdej pa neke pametne smsje pošilja.... user posted image pa tašča mail poslala.... , tast bil pr men gor.... Ma jim bom vetra dala, ne morejo mi nič. Da jim j. user posted image

Skratka, brezveze.... še zmer se z mojo sivo frizuro ubadam, za crknt kaj mi je ženska nardila. Prv k njej bi šla in bi jo na sivo pobarvala in ostrigla, pa da vidi kako mi je.user posted image

Nč, grem... lep dan...

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.1.2010 11:56:35   
metka_zone
Danes smo bili na prvem cepljenju in merili smo se...Torej,:
- odpustna teža in višina sta 5500g in 49cm
-16 tednov star ima 5600g in 61cm

Zelo malo,čeprav se je rodil 3 tedne prezgodaj....Prvorojenec je bil 16 tednov star že velik 68cm,težo pa isto.Je res majhen tale naš Žan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.1.2010 12:51:02   
muca*maca
Živjo, punce!

Rižkoo - bravo za vaju!!!user posted image user posted image user posted image Cela dogodivščina, hehe...
Moj Maksi zdaj tudi kaka tako-tako. Včera npr. ni in danes tudi še ne. Po moje pa bo zvečer, ko ga bom skopala in mu zmasirala trebušček. Potem vedno kaka.

Jaz sem bila včeraj na morju, ker je tam sijal sonček in bilo prijetnih 9 stopinj, res je bilo lepoooooo, v Ljubljani je namreč za znoret sivo in mraz. Bilo je pa ogromno mamic z vozički, sploh nisem bila edina s to idejo. user posted image user posted image user posted image
Rozilu, a greš ti kmalu spet kaj na morje za dalj časa? Jaz bi mogoče šla jutri za ene tri dni... Do sobote je namreč napovedano lepo vreme, pa se splača izkoristit.user posted image user posted image

Da ne bi sploh o tem, kako dobro sva spala oba po tem izletu. Noro. Ulegla sem se v posteljo in skoraj takoj zaspala. To se mi zadnje dni ne dogaja preveč pogosto. Sem preveč notri. Ker me sploh ne vleče ven, v tej sivini.

Lepo se imejte,
user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.1.2010 16:21:24   
najčka
Najprej hvala Karmen za posredovanje!
Rižkoo, super da si mi pršparala in že naprej hvala!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.1.2010 17:08:53   
Anonimen
Joj tudi jaz bi šla na morje...smrk,smrk...

No pa smo iz posvetovalnice doma. Veliki smo 61cm in težki 5.600g. Pravi, da je njen optimalen obrok 150ml tako, da naj kar tako nadaljujem hranjenje. Smo dobili prvo cepivo in popili cepivo za rotala virus. Joj tok je bila bogica, da groza. Jok jok in še 1x jok. Pri osnovnem pregledu je sodelovala, govorila, gledala...potem pa boška...Sedaj sem ji naredila kamelilni obkladek, pa lepo sva nogice razmigale...sedaj pa mislim, da bo zaspala. Upam, da ne bo preveč učinkov cepiva.

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.1.2010 19:27:46   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Rozilu, a greš ti kmalu spet kaj na morje za dalj časa? Jaz bi mogoče šla jutri za ene tri dni... Do sobote je namreč napovedano lepo vreme, pa se splača izkoristit.user posted image user posted image

JA!!! Jutri, verjetno po kosilu user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.1.2010 19:37:32   
rozilu
Rižko - bravo za kakico user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša še vedno ene 3-5x na dan kaka. Edino včeraj, ko sem ji merla T v ritki se mi je še večkrat user posted image

Pa glede štale doma - ne se jim pustit! user posted image

Tretji pregled in cepljenje - tudi moja pupika je 61cm (a je to neka univerzalna mera za 3 mesece?? user posted image ) pa 5850g, P pravi, da je to super! Metkazone - a to se tebi zdi malo? No mogoče za fantka, pa če je bil prejšnji večji...

Smo pa včeraj dobili tudi svečke s paracetamolom, pa sem ji že mislila dat polovico, ker sem ji namerla malo vročine (zvečer 38,3), samo je bla tako dobre volje, da se mi je zdelo brez veze zbijat... Je zvečer prav lepo zaspala, skoraj nič jokcala user posted image pa neki je tako zavzeto opazovala v posteljici, da mi je bla že prav smešna user posted image .

Grem še malo navijat za rokometaše user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.1.2010 20:45:51   
lunika
Dober večer!
Da se vam malo javim! Ravno smo se skopali, sedaj pa je šla naša Niki sspančkat!

Imam eno vprašanje za vas, koliko vas bo dalo cepiti proti ROTAVIRUSU?
Jaz sem v dilemi, ne vam a ja ali ne?
Glede nato, da živimo na deželi, pa da ne bo šla takoj v vrtec, šele potem kako leto pred šolo!
Kaj menite?

Že imate vse menzo? Jaz je še zaenkrat nimam!user posted image  mi kar paše!
lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.1.2010 21:30:53   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

JA!!! Jutri, verjetno po kosilu user posted image

SE VIDIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  user posted image user posted image user posted image

Vozičkanje po sončku, kavica ob morju, ahhhhhh... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.1.2010 21:49:50   
Emilly
Helooo!

Uh kako lepo klepetate.... Mi smo tudi še kar pridni, vsak dan kaj novega, zdaj že čebljamo in vzklikamo na ves glas in jo je tolk fajn poslušatuser posted image
Joj jaz tud na morjeuser posted image .....to ni fer punceuser posted image

Tudi mene zanima za tale rotavirus. Drug teden bomo šli na pregled, pa o tem cepljenju še razmišljamo. V vrtec imamo pa namen iti čimprej, če le dobimo seveda! Aja pa za vrtec, tiste ki ste iz Ljubljane, je katera že kakšno prošnjo poslala, ali je vse šele marca?

Smo se pa šli slikat za osebno, tamala se je tolk fajn držala, danes pa na upravni povejo, da so slike presvetle in verjetno je glava premajhnauser posted image  So vseen poslal, bomo videli, upam da uspe...

Otročki vam super rastejo, mi se pa tretjič merimo drugi teden, upam da vas dohitimouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.1.2010 10:13:05   
googica
lep pozdrav
no, Juš je pa danes žezgodaj vstal, ga je buhi bolel pa ni mogu zaspat nazaj po obroku. sva že od osmih pokonc.. upam da bo dons tud tak lep dan kot včeri, je pasal mal sončka videt. te grosuplje so skos v megli.. :(
zdej počas mormo za krsti začet rihtat zadeve, mamo februarja, komi čakam :) bo mali lepo oblečen in da bo končno prejel prvi zakrament :).
držte pesti da pride sonček do nas

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.1.2010 10:32:51   
karmen b
Dobro jutro....

Mi skomine delate z morjem user posted image ...jaz bi šla tud. Bom pa mogoče šla sanes na Katarino nad Ljubljano, ker gor hitro sonček posveti in se bo super sprehajat. A gre katera z mano?
Z avtom se je treba najprej do gor zapeljat, drugače je predaleč.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.1.2010 10:41:44   
tea85
rotavirus - jaz bom jo dala cepit

naša žaba tudi tako čeblja, smeji, pravi cuker moj je user posted image user posted image
tudi igra se že oz ugotovila da se stvari premaknejo če z rokico zamahne user posted image user posted image prav prisrčna je.

je pa tudi naša ugotovla da ma prstek in ga lahko vlečeuser posted image sem ji roko kr ven, rajši naj ma dudo, to lahko vstran vzamemuser posted image

midve mama pregled 3 šele v začetku februarja, pa saj v redu to, se boma do takrat pozdravle pa lahko ceple.

tudimidve vozičkama lčeprav mrzlo včasih ampak greva dopoldan, večerne sprehode sma zdaj spustile, ko sma bolane, pa itak se mi ne da user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.1.2010 10:43:31   
majakla

Dooobroo juuutroo![sm=smiley1.gif]

Mi smo po 3-eh dneh kooončnoo kakali in smo veeseeeliiii![sm=smiley36.gif]

Da ti lahko kakec polepša dan - kdo bi si mislil. user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.1.2010 10:48:42   
majakla

Evo še eno včerajšnjo:
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.1.2010 11:12:24   
tea85
joj kak je lepi user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.1.2010 12:08:49   
LINDI
Hejj Tea kako sta kaj vidve kako kaj rihtata nosek s Tajo,jaz imam malo problemov s čiščenjem,koliko daš fiziološke,če je malo bolj prehlajena,midva kar jokava potem pa še aspirator pa je tema.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.1.2010 12:16:37   
LINDI
Jaz ga ne bom cepila,ker še ne bova šla v vrtec,pa baje,da samo 2leti drži,ne vem pa ne.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.1.2010 12:45:12   
najčka
Dan. No pri nas je bila danes noč spet katastrofa. Včeri je mela tamala 3 mesece, pa sem si rekla danes bo pa spala kot top, no pa sem se uštela. kar lepo sva bili vsako uro pokonc. Tko da sem danes taka kot bi me vlak povozu. Zdele je pa zaspala, in najboljš da grem še jaz mal posmrčatuser posted image
Pa se pol oglasim če bo čas.
LINDI Sprašuješ glede fiziološke. Jaz jo dam tamalo v naročje pokonc, in stisnem skor celo tisto ampulco v eno nosnico tok da čez drugo ven prileti,( če malček leži mu gre pa vse v grlo.) pa pol počakam par minut in potem potegnem ven z pumpico tako da eno nosnico zamašim in drugo spumpam. Mam pa srečo ker se mala pri čiščenju nosa nič ne pritožuje.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.1.2010 12:46:33   
tea85
LINDI- ja čistima nosek skoraj celi dan user posted image jo pač malo na finto dam jo hecam polek pa se smeji namesto joka, hehehe, ker zdaj pa ji morem tudi jaz z aspiratorjem, ker ma preveč globoko pa tekoče šmrklje user posted image . pa tudi ji dam zvečer otroške kapljice v nos, ker drugače sploh ajčkat ne more. je pa že boljše kote prejšnje dni, tudi jaz sem klkotlko vreji.

bom jaz vprašala kako je kaj s tem cepljenjem, kako dolgo drži, saj jaz sem še tudi v dilemi, če bi al ne...no mam še čas razmislit. v bistvu ja, samo kaj pa vem user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.1.2010 12:46:50   
tea85
a sta vidva tud prehlajena?

aja, še fiziološka, jaz ji z neko pumpico razpršim v nosek, ni problemov, pol se začne kihanje in misija uspela user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 21.1.2010 12:47:56 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.1.2010 12:49:34   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Dan. No pri nas je bila danes noč spet katastrofa. Včeri je mela tamala 3 mesece, pa sem si rekla danes bo pa spala kot top, no pa sem se uštela. kar lepo sva bili vsako uro pokonc. Tko da sem danes taka kot bi me vlak povozu. Zdele je pa zaspala, in najboljš da grem še jaz mal posmrčatuser posted image
Pa se pol oglasim če bo čas.
LINDI Sprašuješ glede fiziološke. Jaz jo dam tamalo v naročje pokonc, in stisnem skor celo tisto ampulco v eno nosnico tok da čez drugo ven prileti,( če malček leži mu gre pa vse v grlo.) pa pol počakam par minut in potem potegnem ven z pumpico tako da eno nosnico zamašim in drugo spumpam. Mam pa srečo ker se mala pri čiščenju nosa nič ne pritožuje.

zakaj pa se ti je zbujala? a je prej vredu spala? midve nimama nekih poblemov..odvisno od noči, včasih 1x na noč drugič pa 2x , kakor kdaj in odvisno kdaj gre spat

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.1.2010 13:59:00   
najčka
Nimam pojma kaj jo je matralo ponoč, enostavno ni hotla spat pa konc. Mal je stokala mal jokala,mal se je smejala, kar neki. no sej bo boljš. 

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?