|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.1.2010 22:36:59   
ninasiki
tane jst bi full telovadla sam una druga mi ni glih ušeč k meče tamalo po luftu sej vem da je gibčn sam tok si pa nebi upala user posted image

kar se pa masaže tiče pa jst tamauga zmer k ga z oljem mažem po kopanju ga zmasiram ker vem da k je mene moj zmasiru pred spanjem sm tko lepo zaspala k bebica user posted image ne masiram 100% tko k ona sm pa zelooo blizu mam prjatlco k je maserka in mi je že ona svetovala da je to dobr tud za cerkulacijo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
15.1.2010 22:38:01   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ninasiki kolk je Aleksej cortkan a mu laski malo na rdeče vlečejo?

midva sva tudi za božič pri moji mami gledala album ko sem bila jaz dojenček in mi je prav tako podoben, sploh oči...drugače pa parvijo, da sva si ga lepo razdelila...zgornji del obrazka je moj (posebej očke), spodnji pa njegov (usta)user posted image

mi smo morali pa cepljenje prestaviti, ker je bil prehlajen...

nene ma temno rjave k jst sam je zgleda od fleša tko svetlo al kva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
15.1.2010 22:50:11   
Anonimen
Pa je še meni ratalo malo na RR pokukat...

Masaža...jaz jo zmasiram včasih oz. skoraj zmeraj po kopanju, ampak seveda ne tako kot bi pravi '' maserji''. Imava svojo masažo. Ampak večinoma jo težko izvajam, ker se naša po kopanju dere kod, da bi ji bilo res hudo. Pol pa pojeva, smejeva, ropotuljco iščea pa nič ne pomaga. V vodi je rada, ampak zunaj je pa hudiček maliuser posted image No saj, če jaz pomislim tudi jaz ne grem rada iz bazena/morja user posted image

No danes smo se pa dojili celi dan. Pri predzadnjem obroku se mi je čez 1h začela jokati in je še 150 ml spila. Pri večernem pa je od mene dobila 110ml, spila pa je potem še 30ml.Tako, da zdaj bom poiskusila enega dojit, enega dodajat. Mislim, da bo tako šlo. Upam, da vsaj še 3m user posted image

Meni pa moja ni čisto nič podobn, razen v nos. Drugače je pa čisti atiuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.1.2010 0:59:02   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Pa je še meni ratalo malo na RR pokukat...

Masaža...jaz jo zmasiram včasih oz. skoraj zmeraj po kopanju, ampak seveda ne tako kot bi pravi '' maserji''. Imava svojo masažo. Ampak večinoma jo težko izvajam, ker se naša po kopanju dere kod, da bi ji bilo res hudo. Pol pa pojeva, smejeva, ropotuljco iščea pa nič ne pomaga. V vodi je rada, ampak zunaj je pa hudiček maliuser posted image No saj, če jaz pomislim tudi jaz ne grem rada iz bazena/morja user posted image

No danes smo se pa dojili celi dan. Pri predzadnjem obroku se mi je čez 1h začela jokati in je še 150 ml spila. Pri večernem pa je od mene dobila 110ml, spila pa je potem še 30ml.Tako, da zdaj bom poiskusila enega dojit, enega dodajat. Mislim, da bo tako šlo. Upam, da vsaj še 3m user posted image

Meni pa moja ni čisto nič podobn, razen v nos. Drugače je pa čisti atiuser posted image

PRAVODA bravoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go girl sej bo ti sam prstauli se bo povečal pa jej in pij tud ker je tud od tega odvisn če pa hočš si pa po vsakem obrok spumpi pa boš še povečvala ker boš dokončno spumpala mlek in bo še več pol povpraševanja jst sm na začetku na 2 -3 ure plus na koncu še dokončno spraznila...res sm vesela da ti počas raruje v kar tud dvomla nism  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.1.2010 8:14:47   
malaMravljica
o prva sem danes, kaksna cast. nina siki me ni prehitela, ker ona je sedaj zihr se pod koutrom user posted image

Ja, glede spanja v postlci. Jaz povsod berem, da bi jih mogli spodaj dat v postlco zaradi odejice, sam mi ni logicno in tega ne pocnem.
Tane, jaz sem mu tudi zatlacla koutr pod blazino za dojenje, jo ima okol glave sam sem pol pa prebrala, da ne nikamor tlacit odejice, ker da ce mu tako jo rata cez glavo potegnit pol pa res da ni sans, da jo dol spravi. Sedaj mu, ko ga dam budnega spat, dam rokavicke gor, rokice vn in odejico do podpazduhe.

Masaza za dojencke, midva to izvajava ze cist od zacetka, nama je babica ze na drugem obisku pokazala, masazo in telovadbo za dojencke. Sam ona mi je telovadbo pokazala kot profi, joj sem se bala, da mu bo vse kosti polomila, jaz pa sem v milejsi obliki naprej izvajala, sedaj sva pa ze prava profija tudi midva, pa se vsec mu je. Pa saj ni vazno kako masirate in kako telovadite, sam da mal miga, da mu je vsec, ker se z njim ukvarjate, to je cilj colj, pa prekrvavitev tudi ja.

Komu je podobn,  ja ninasiki, tvoj je res tvoja kopija. Sam punce, se tolkokrat se bodo spremenil, ni receno, da ce je sedaj po mamici bo tudi kasneje. Moj se je rodil podobn meni, sedaj se pa spreminja, eni pravijo d aje cista mami, drugi pa da je po ocku. Pa saj ni vazno, sam da je zdrav.

Jaz sem pa vceraj mojemu cajcek skuhala, ker sva ga sam enkrat med krci poskusla, pol nic vec. In mal mi je akr popil, no za ene dva ali tri pozirke. Je pa tako lepo z obema rokicama flasko prijel, kot profi se mi je zdel user posted image

o se ena oktobrka se nam je pridruzila, se mi zdi, da z rekordnim oktobrckom, no ja kar precej zihr sem da je bil ta najvecji in najtezji.

Punce, lep vikend vam zelim.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.1.2010 10:29:20   
googica
joj naš je že tolk velik da ne bi nič kej pomagal, kamorkol bi kovtr zatlačla.. je preveč močan in če bi se on odloču, bi se pokril :). no na srečo tega ne dela, se pa že veselo obrača na hrbet, ne glede na to kolk ga založimo. se sploh ne sekiram več, ker mali obvlada. ponoč tud bruha ne, ker itak prespi celo noč, tko da spimo brez skrbi. :)
me zanima če kaj veste, kje bi na internetu našla podatke o lasnkih rojstvih.. ne samo koliko jih je bilo, bolj podrobno, največji, najtežji, najmanjši.. me zanima če je naš kje zraven :)
lp

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.1.2010 13:36:07   
rozilu
googica dobrodošla! Za te podatke pa nimam pojma, po mojem so še v obdelavi user posted image

Glede spanja in pokrivanja: jaz jo dam spat na bok, zadaj založim, pokrijem do vratu (čez rokice). Ko se zbudi, pa je odkrita (ker itak še preden zaspi tako krili z rokicami, preden se zbudi pa tudi), kovtrček je do pasu, zato jo pa oblačim še v spalno vrečo. Rokice so zjutraj ledeno mrzle, tako da me kar zebe, ko se me dotakne med jutranjim dojenjem user posted image Leži na hrbtu, glavo ima pogosto obrnjeno v drugo smer kot sem jo jaz dala... in zdej dva dni leži na drugem koncu posteljice... V glavnem si ona misli: mami, kaj se trudiš, jaz si bom uredila po svoje user posted image

Aja, pa še to: zdej par dni mi je spala že 9 ali 10h!!!! Maaaa, kako je pridna user posted image

Pa sploh ni neka ful napredna oktobrčica - če se kake viseče igračke po pomoti dotakne, se kar ustraši in odmakne rokico. user posted image boječkica mala... tako da še ne prijema stvari. Se mi pa zdi, da je od zadnjega pregleda takooooo zrasla, sem jo merila 2 dni nazaj in namerila 65cm ??? sej najbrž sem se zmotila, ampak bomo videli v torek kaj bo nameril P...

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.1.2010 15:58:00   
najčka
Gogica dobrodošla. Maš pa res orng dečkota. user posted image
kje pa ste danes vse? Aja vikend je saj res men so kar vsi dnevi enaki, pa še ta vikend mojga najbrž ne bo domov tko da sploh nimam filinga da je sobota. je pa danes naša tamala kar pridna, sem že vse nardila pa kosilo pojedla ona pa še kar spi. No še zlikat moram to bo pa najbrž ostalo ker bo kmalu alarm lakote. Lepo se mejte pa se še zvečer kaj oglasim če mi bo mala dovolilauser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.1.2010 15:59:49   
najčka
Rozilu kakšen recept maš to za spanje od 9 do 10 ur?Jest bi ga tud user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.1.2010 16:11:43   
Anonimen
najčka ... zs maš user posted image

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.1.2010 16:35:02   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Rozilu kakšen recept maš to za spanje od 9 do 10 ur?Jest bi ga tud user posted image

Tak ki ponavadi vključuje večerno jokanje oz. včasih kar dretje user posted image

Ma sumim, da ji zelo paše hladnen zrak v sobi. Zato je tudi popoldanski spanec na mrzlem hodniku 3-4h.

Prej sem šla na sprehod na PST - huh, to pa je podvig user posted image ... naslednjič grem kar s slingom

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.1.2010 19:35:54   
googica
hello..
naš tud spi že od prvega mesca naprej vsaj 6 ur skupi ponoč, ponavadi 8, poje in še 3 ure pol.. dojimo se ne.. je blo prehudo za obadva, tako da mal dlje traja da ponoč dobi mlekca, ampak na srečo se zna sam uspavat. js ga dam nazaj v postlco, ugasnem luč, mal se premetava in godrnja, pa zaspi v 10 minutah :). čez dan je pa že zelo aktiven ja, naš prijema stvari, jih vleče k ustom, čeprov je ni čez roko, ta mu je najslajša :)
a ni zanimivo kako hitr rastejo, par centimetrov na mesec, se jih komi dohaja :). naš ne gre več v lupino, smo mogli ta velik sedež nabavit od 0-18 :), je bil v lupini revež čist stisnjen, k ma mal širša ramena pa dolgo telo..
smo pa misll da ne bo treba novo kupovat, ker bi tud sedež dobil rabljen.. no ja, glavn da je Juš varen in na komot. je kr fajn met pridnga otročka, lah v miru srfam, pucam, telovadim.. pa mal poklepetava, pa je to to :), tako da se še dons kej oglasim..
lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.1.2010 20:42:02   
Nončika
pozdravljene oktoberke. po dolgem času vas spet čekiram. bom malo prebrala za nazaj in pokomentirala.

Lindi in Tea, naši pikeci pojejo podobne količine. kolkokrat na dan oz. kolko obrokov mate in kolko vam spijo ponoči. mi mamo ene 7 obrokov, ponoči oz. prvo rundo zvečer mi pa spi ene 5-6ur v kosu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.1.2010 9:05:03   
lenika83
Dobro jutro!

Pri nas se je pa danes zgodil čudež. Spali smo od 21-7, se malo najedli in še kar spimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa že čisto obupala, da je kaj takega sploh možno user posted image Pa še spanje čez dan se nam je končno malo popravilo in uspe celo spati kakšni 2 uri user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo upam da se spet vse ne pokvari. Saj ne pričakujem, da bomo zdaj pa naenkrat vsak dan tako spali, ampak že to me veseli, da vidim, da je to sploh mogoče.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.1.2010 9:49:09   
Anonimen
user posted image za tako lepo spanje. Naša je pa danes tako govorila v spanju user posted image Midva sva se tako smejala ona pa lepo govorila in dremuckala[sm=smiley36.gif

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.1.2010 10:35:01   
LINDI
Čavči nončika moj Timej prvo rundo tudi pančka 5do 6ur,drugo pa 3,4,ali 5 ima približno od 7do 9 obrokov na dan,odvisno,včasih zahteva več in potem tudi dobi,se ne sekiram preveč ali je dosti ali premalo,če hoče dobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.1.2010 23:13:39   
majakla

Oooj!

Da se malo pohvalim, mi smo že dva dni na starih tirih,
Nik se spet samo smejčka, je in spi, pa kaka in lula,
zobeka pa tudi še nima, tako da ne vem kaj mu je bilo,
ampak glavno, da je mimo. Jupi! user posted image

V petek smo imeli slikanje kolkov, še vedno so 1A,
nič več širokega povijanja, ki ga pa itak že lep čas
ne prakticiramo več. user posted image

Sem pa na pregledu lahko Nika primerjala z drugimi
3mesečniki in je bil, pa ne vem če ne največji in pa
vsekakor najbolj priden, vsi so nekaj jokcali, on pa
jih le gledal. (Mamici in ati pa sta rastla ... user posted image ).

Po novem že dajamo v usta vse kar nam pride pod
roke, spimo na hrbtu, pa naj ga da mamica na bok
ali ..., se vlačimo za ušesa in grizemo, aja, pa če
slučajno uspemo dobit lase v roke, ooo, bogi tisti,
ki ni pazil. user posted image

Tudi žirafa večkrat nastrada:

user posted image

zato pa je ati kupil to:
user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.1.2010 8:27:06   
Crystall
Kalypso ... mi imamo iste hude probleme z alergijami. Gremo pa 30.1. na bioresonanco, da nam ugotovijo, na kaj smo vse alergični in česa naj se izogibamo. Zaenkrat sem sama ugotovila, da: mleko, jajca, soja, tuna, volna, kličnki, cimet, svinjina ... alergije so pa še vedno prisotne. Ti priporočam bioresonanco!

Glede pusta user posted image  ... meni vsi prazniki in posebni dnevi ogromno pomenijo. Lani, ko je bil pust sva z mojim dragim ravno dva dni vedela, da sem noseča user posted image  Bila pa sva angel in hudič. Obleke sem naročila preko ebaya. Letos bomo pa vsi trije maškare, in sicer pirati. Ponovno je bil ebay v igri user posted image  Čakam pa samo še na kostum za Blaža. Midva sva že vse dobila in je superrrr user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.1.2010 9:35:03   
kalypso
Mi smo že bli na bioresonanci, alergija na vso živalsko in rastlinsko mleko, vso sadje in cvetlice. Posledično tako na navskrižne alergene: zaradi mleka na jajca in svinjino, zaradi sadja še sadni čaji, marmelade in sokovi ter zaradi cvetlic na oreščke in med. katastrofa. Sem nehala dojit, nisem več zdržala, ma vsaka stvar k sem jo dala v usta, je mela posledico. Zdej že dva dni pije Aptamil ADC in stanje je 100% boljše. Kakec ni več tako sluzast, je rjav in ne zelen pa tudi sirast, se pravi prebavljen. In ne grem več nazaj dojit nikoli. Sej mi je hudo, k si ven pumpam pa stran mečem, ko pa vem, da bi Tilen z veseljem popil, pa mu ne upam več dat. Me mal skrbi, da mu nasploh moje mleko ni odgovarjalo, je v bolnici tud P mal omenla... Mah, kaj čemo, tako pač je. Mal me bolijo prsi edino, bom si zgleda mogla mal več ven pumpat...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.1.2010 10:15:46   
Anonimen
hei
no mi smo od zdravnika, cepleni nismo bli, bomo 24.2., ma pa 7370g, 61cm se lepo razvija user posted image
Pa dobil smo kremco k je podobna Bepanthenu, samo da jo v lekarni zmešajo, je pa za mazat, predn gremo vn, pa v gubicah user posted image

To je to, morm it
pa pa

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.1.2010 11:21:57   
Crystall
Kalypso ... ojej! Bi pa v tvojem primeru ravnalu enako user posted image . Bomo videli kako bo pri nas. Današnji dan je že katastrofa. V soboto zvečer sem šla ven - sodelavka je šla v penzijo in sem od množice hrane jedla: čisto juho (brez rezancev), zeleno solato, pomfri, riž, navadne lignje na žaru in kuhan korenček. Zdaj, ko ugotavljam, kje sem naredila napako - mislim, da je bil korenček prepražen na maslu user posted image . Blažu so se začele delati krvave rane za ušeski, nemiren je, ne more spat in sam joče user posted image user posted image user posted image  In komaj čakam na bioresonanco! Če bo pa ogromno tega - bom tudi šla na adaptirano prehrano kot pa da mučim Blaža.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.1.2010 11:43:45   
kalypso
te čist razumem, ne vem zakaj kar ne poskusiš mu pri vsakem obroku mal Aptamila ADC zraven dat, da se mal na flaško navadi... Men je šlo na živce k smo bli kam na kosilo povableni, za vsako stvar sprašvat kaj je noter, če je zraven mleko, maslo, jogurt, smetana, jajce, kakšno je olje, da ni slučajno arašidovo, blaaaaaaaah, so me že vsi čudno gledali. Drugače pa, mogoče pa ni korenje, lahko da so lignji? Baje so zelo alergeni. Men je prav hudo, mam res slabo vest ker sem se ga tak na hitro rešla, sam mislim, da je že pozabu na zizo, flaško lepo zagrabi, edino zadnjih 30ml mu gre malo težko dol, ker je bil prej navajen jest manj in večkrat, zdej pa je P rekla, da mora jest malo več in manjkrat, da ne bo tk pogosto kakal, ker pol je tud zarad tega lahko blato krvavo ker ma črevo še fejst vneto od alergij... Bogi revčki so, js sem raje nehala, kot pa da mu zrihtam še kake posledice na črevesju, sama sem bla ful disciplinirana glede hrane, sam če je to klinčevo mleko in jajca povsod user posted image

Če mu boš začela dajat AM mu daj samo Aptamil ADC, ker vse ostalo vsebuje alergene, Allernova je pa tok ogabna, da je bil moj rajši lačen in je potem od jeze zaspal ko pa da bi jo mogu en sam požirek spit. Poleg tega je P rekla, da je zelo lahko prebavljivo in suepr za take male alergike.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.1.2010 13:11:42   
Februarka08
Zdravo, mamiceuser posted image

Upam, da mi bo namenjeno met še mal tišineuser posted image
Blaž spi 2 uri in pol in bo zdele akcija, Larisa pa itak v postli poje, sploh noče več spat, lumpa!

Sem na hitro pogledala da ste se pogovarjale o dojenju (kar je itak non stop tema pogovorauser posted image ) no, jaz sem včeraj sprejela dejstvo, da se noče več dojit (kar se itak nikol ni hotel, pa sem kar silila in sililauser posted image ) in upam da bova zdaj končno mal začela uživat v materinstvu... ker zdaj smo bli vsi živčni in slabe volje, noče in noče zagrabit, sčrpam si pa itak tako malo, da brezveze da vztrajam, ker pač ne gre. Sem vztrajala 3 mesece in sem ponosna na to, čeprav je kratka dobauser posted image Lariso sem dojila 7 mesecev in sva se mele tako lepo, Blaž pa očitno nočeuser posted image nimam kaj, ne morm ga silit. Ga bom pristavila, če bo hotel se mal pomatrat, prav, če ne pa tudi ne. Edino v spanju mi jo mal spije, drugač pa ne.
Mamice moje drage - ne se sekirat!!! Če pač ne gre in če morate dodajat, pač dajte! Pa kaj potem?!?!? Jaz sem to prepozno spoznala. Velikokrat sva se z mojim skregala ker sem bla slabe volje in živčna razvalina. Poleg mene pa itak tudi Blaž! Naši user posted image nas potrebujejo. Ne potrebujejo pa naše nejevolje in sekirancije!Itak sem bla jaz ista. Vsak dan sem si pravila, še danes, še danes, jutri te ne bom več silila... pa sem naslednji dan isto rekla!user posted image Popila sem 100 in 1 čaj, na hektolitre, pa ni pomagalo. Ne vem za koga?!? Upam, da nisem zamorila, samo rada bi pomagala kateri, če se najde v mojih besedah. Itak bojo vsi gor zrasli, kajne? user posted image

Spimo ponoči še kar, nekje od 8-9 ur zdaj že nekaj dni, upam da tako ostaneuser posted image čez dan pa spi samo v vozku, tako da smo 2x na dan vsak dan zunaj na sprehodu, pa naj gre dež ali sneg, mi smo zunajuser posted image bo fant vsaj zdravuser posted image

Toliko zaenkrat, morm Lariso dvignit, pol bo pa še Blaž lačen. Vsem lep dan, upam da se mi rata kaj več javit...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.1.2010 14:11:39   
kalypso
Februarka točno tako. Js sem se tud matrala in že 1 mesec in pol govorila, da tako ne moremo naprej, js sicer sem imela dovolj mleka, še preveč včasih, pa kaj ko je mali tak alergik da hudo... Ne moreš tako, pa se sekiraš, pa jočeš, pa živciraš, pol je še pa vsak k ti pride pod noge nervozen. Dojila sem 3 mesece, cilj je dosežen.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.1.2010 14:12:18   
Anonimen
Oj punce... še mal mojga javljanja.

Mi smo pridni, rastemo... v sredo mava posvetovalnico in drugo cepljenje. Komaj čakam, da vidim kok je kej napredoval.
Mamo pa grd problem in danes pregled pri pediatrinji. Danes teče 11 dan odkar nam ni kakal. Niti mal... Prdi full, kar je dobro ampak... zadnja dva dni se mi prv zvija, sploh po dojenju. Danes tud jest noče... Ja, jasno.. tud men se ne je, ko sm polna. Uglavnem... ni mi jasno. Ja, baje je to pri dojenjih otrocih dokaj normalno ampak meni ni... tko da komaj čakam kako svečko za ritko, da ga požene.

No, to da ne kaka naj bi pomenil, da zelo dobro izkoriti mlekec... , ker tisti ki full kakajo ga ne izkoristijo dovolj... pa naj bi bli lažji. Ne vem..

Kar se spanja tiče, spi tam kjer mora. user posted image Tako kot mami in ati...

Konc januarja greva pa plavat v Atlantisa in komaj čakam. Mali naš  v vodi užiiva....
Je pa pravi smehec... skoz se sam smejka... vse mu je smešno..., če bi mel pa mal večja usta, bi bla pa cela pest v njej. Hvala bogu, da niso. Slinko je... full.

Kar se dojenja tiče... je zdej super. Se že kak mesec pa še mal se dojiva brez težav. Poskusla sva tud mal vodice dat zarad kakanja, pa jo vneto zavrača. Noče... kšno vetrovno kaplco pa še z veseljem pohama... user posted image Kr zagrabi dudo.
Tiste, ki že dajete čajčke.. katere in s kero flaško? A s cuclčkom al.. une ta druge? Ne vem.. študiram, da bi mu dala mal čajčka... sej moj mali je pa že pravi dec. Še mal pa 5 mesecev. Juupi... cajt tok hitr gre.

Moram vam povedat sam nč si ne mislite... da sm zmešana ampak pač... user posted image Zadnjič sm bla pr eni prjatlci in je pršla ena teta ki gleda v karte... user posted image , je rekla, da bom aprila, maja zanosila in da bo fantekk..., takoj za njim pa ena punčka... ampak baje sta si tok blizu, da sumi dvojčka user posted image . Uglavnem... jst bi raj prvo enga, pa pol spet... dvojčkov si ne predstavljam met.user posted image Skratka, vam poročam.. od marca naprej user posted image

PRAVODA, bravo za dojenje. Sej še mal pa bo 6 mesecev. Juupi.., pridna in vztrajna si.user posted image

Podoben je pa moj sin samo atiju.... jezik bo pa po men. Govori in govori... user posted image

Spančkamo pa.. od 20:30 pa do 01:00.. ali dlje.. pa pol tm do 05:00. Nč se ne pritožujem... še manj bi se, če bi šla še jst spat normalno. Tko grem pa po dvehih filmih, ki se začnejo, ko mali zaspi.

Sva pa mela z dragim v soboto 3. obletnico od kar sva skupaj in me je lepo preseneti. Lep pismček z čudovitimi besedami in pa en hud parfumček. Ma moj mož je zakon!! Z veseljem mu rodim še dva user posted image .

Punce, bodite pridne.. jst grem šele zdej neki pojest.

Aja.. naslednji teden kadarkol bi šla na tortico.. kavico... SVa sama, avto mava, v Lj. prideva, če se zmente en dan prej. Upam, da rata.

Aja.. sm pa k en fantek v glavo. Sm bla pr frizerju in sm hotla bit še bolj blond..., zdej sm siva, pa pol las mi je mogla odrezat, ker me je tok zafušala. Tok sm bla besna, da ji nč ni blo jasn. Zdej si še čopka ne morem narest, pa k ena babi sm... user posted image Tolko...

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?