malaMravljica
|
o prva sem danes, kaksna cast. nina siki me ni prehitela, ker ona je sedaj zihr se pod koutrom Ja, glede spanja v postlci. Jaz povsod berem, da bi jih mogli spodaj dat v postlco zaradi odejice, sam mi ni logicno in tega ne pocnem. Tane, jaz sem mu tudi zatlacla koutr pod blazino za dojenje, jo ima okol glave sam sem pol pa prebrala, da ne nikamor tlacit odejice, ker da ce mu tako jo rata cez glavo potegnit pol pa res da ni sans, da jo dol spravi. Sedaj mu, ko ga dam budnega spat, dam rokavicke gor, rokice vn in odejico do podpazduhe. Masaza za dojencke, midva to izvajava ze cist od zacetka, nama je babica ze na drugem obisku pokazala, masazo in telovadbo za dojencke. Sam ona mi je telovadbo pokazala kot profi, joj sem se bala, da mu bo vse kosti polomila, jaz pa sem v milejsi obliki naprej izvajala, sedaj sva pa ze prava profija tudi midva, pa se vsec mu je. Pa saj ni vazno kako masirate in kako telovadite, sam da mal miga, da mu je vsec, ker se z njim ukvarjate, to je cilj colj, pa prekrvavitev tudi ja. Komu je podobn, ja ninasiki, tvoj je res tvoja kopija. Sam punce, se tolkokrat se bodo spremenil, ni receno, da ce je sedaj po mamici bo tudi kasneje. Moj se je rodil podobn meni, sedaj se pa spreminja, eni pravijo d aje cista mami, drugi pa da je po ocku. Pa saj ni vazno, sam da je zdrav. Jaz sem pa vceraj mojemu cajcek skuhala, ker sva ga sam enkrat med krci poskusla, pol nic vec. In mal mi je akr popil, no za ene dva ali tri pozirke. Je pa tako lepo z obema rokicama flasko prijel, kot profi se mi je zdel o se ena oktobrka se nam je pridruzila, se mi zdi, da z rekordnim oktobrckom, no ja kar precej zihr sem da je bil ta najvecji in najtezji. Punce, lep vikend vam zelim.
|