majakla
|
Joj, vem kak je to. Pri meni tudi, če ne zagrabi takoj, ali pa če joka in noče jest ali pa če je z razmakom ene ure, da se pač malo pocarta, pa je že prvo kaj slišim: Kaj pa če nimaš mleka? In rečem imam in si že zizo stisnem za dokaz. Pol pa že: Kaj pa če je prevodeno? In še pika na i: Mogoče pa ga žeja? Ja, to je stara šola, ki ne pozna preskokov, ... kaj šele da se lahko 6 mesecev le doji. Halooo! Ja pol pa ni čudno, da smo cele zmešane, ne?! Naš Nikec danes spet "štrajka". Špal od 21h do 6h, se zbudil, papal, papal, papal, potem pa jok in nič mu ni pasalo. Sem probala svašta. No, potem ga je spet atiju uspelo umirit in je malo zaspančkal. Se ob 10h zbudil, vesel, nasmejan. Ga vzamem ven, še vse ok in na previjalni jok (ati pa je že moral v službo), ga nekako porihtam, previjem, sem mislila, da je pač spet zelo lačen, ga hočem dojit in taki jok, kot ga še ni bilo. Je jokal do 13h, sva se cartala, sem ga nosla in potem je revež na meni zaspal. Tako je jedel komaj ob 14h, takrat pa 30 min. Do večera je bil boljši, nič jokal, a še vedno ni bil tapravi. Smo ga vsi cartali, mami, ati, dedi, babi, teta. Je vmes (celo) v svoji pojslici urco spal, zvečer pa kopanje, vse ok, na koncu oblačenja pa spet jok in to ful. Sem že mislila, tak zdaj spet ne bo nič jedel. Ga dam na zizo in je in je in je - več kot pol urce, ga dam v pojslico in je lepo sam v cca. pol urce, brez dude, a z medvedkom zaspal. Jaz pa najbolj srečna mami na svetu. Res ne vem kaj mu je - zobek???
|