|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
31.12.2009 17:36:51   
najčka
VSEM OKTOBRČKOM IN NJIHOVIM MAMICAM
ŽELIM VELIKO SREČE IN ZDRAVJA V LETU KI
PRIHAJA. NAJ BO LETO 2010 POLNO CRKLJANJA
IN POLNIH PLENIC!!!!user posted image user posted image

SREČNO 2010 VAM ŽELIVA JAZ IN MOJA MAŠA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
31.12.2009 18:03:41   
rakica 2
Č U D E Ž pri naši hiši,mala je spala od 21-05 zjutrajuser posted image ,sm misnla da tega pr nas ne bomo dočakal,že trkam da si kaj ne premisli...mi bomo doma čakal novo leto,mogoče kašno raketo spustil pa bo...sva ble s tamalo na čukih prejšnji dan,me je kar mal vest pekla kr je bla zuni od 22-24,ampak je gledla kot sovica,pa bolj stran od gužve smo bli...je treba zgodaj začetuser posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
31.12.2009 18:52:08   
rakica 2
ZVEZDE NA NEBU                                                                                                             LUČKE VSEPOVSOD,                                                                                                          TOPLE ŽELJE IN LEPE MISLI                                                                                          SE ISKRIJO NAOKROG.                                                                                                     NAJ LETO 2010 VAM PRIČARA                                                                                           LEPOTO VSEH DROBNIH STVARI,                                                                                    IZPOLNI SANJE,                                                                                                                 TER VAS POPELJE V JUTRA                                                                                              POLNA SREČNIH DNI.user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
31.12.2009 18:53:36   
LINDI
Na koncu leta čas vladar nakloni vsakomur kak dar,
nekomu da ljubezen pravo,
spet drugemu življenje zdravo.
Na kupe evrov kdo dobi,med in mleko se cedi.
Številnim podari uspeh,
vsem pa veselja zvrhan meh.
Če jaz imela bi besedo,vse to bi stresla v vašo skledo!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
31.12.2009 18:57:16   
LINDI
TEA IN RAKICA lepo praznujtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
31.12.2009 18:57:40   
LINDI
Sem ravno videla,da sta goruser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
31.12.2009 21:03:46   
Anonimen
SREČNO IN PREDVSEM ZDRAVJA POLNO LETO 2010user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
31.12.2009 21:10:30   
Nončika
SREČNO, ZDRAVJA IN POLNO OTROŠKEGA ŽIVŽEVA V LETU 2010.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 31.12.2009 21:17:43 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
31.12.2009 22:13:32   
lenika83
user posted image

V teh mrzlih decembrskih dneh,
ko mraz se nabira v kosteh,
želimo vam veliko topline,
veselja, ki več naj ne mine,
pa zdravje naj se vas drži
vse leto, vse tedne, vse dni!
Več sreče, miru, blagostanja
naj vam v novem letu poganja!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.1.2010 0:23:10   
metka_zone
Srečno 2010 user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.1.2010 0:25:19   
majakla

SREČNO NOVO LETO 2010 ! ! !

Okoli nas pokajo ko ..., jaz pa "molim",
da mi Nikeca ne zbudijo.
Joooj, kak poka in se sveti!

SREČNO MAMICE ! ! !

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.1.2010 0:27:12   
metka_zone
Hja,danes prvič praznujem z tole škatlo,kajti otroka spita kot polha,tašča tudi,moj dragi ima danes nočno in me prav zanima katera ga bo prva lupčknala v službi user posted image ....Pa še taprva sem napisala sporočilo v tem letu user posted image ...Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.1.2010 0:28:02   
ninasiki
Ko se prižgejo praznične lučke
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar slabo je
z Novim letom naj zbledi,
vse kar dobro je,
naj za vekomaj ostane!
Prava pot je pot srca
ostalo so le ovinki.
Naj vas v Novo leto
popelje pot brez ovinkov
in naj vas v prazničnem miru
sreča nežno objame!
MAMICE IN OKTOBERČKI
VSE NAJLEPŠE IN VELIKO ZDRAVJA
VESELJA IN LEPIH SKUPNIH TRENUTKOU
V LETU 2010
VAM ŽELIVA NINA IN ALEKSEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.1.2010 0:45:11   
stuhica
no evo obiski so šli zdej sem pa prepušena škatli , otroc spijo... v glavnem v s e naj lepše v novem letu, veliko sreče in zdravlja osebnega zadvoljstva v novem 2010 letu vam želim stuhica z družinico 

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.1.2010 8:00:55   
Crystall

Zdravja
Zadovoljstva
Smeha...Uspeha
Spoštovanja... Harmonije
Toplih Objemov
Igrivosti ......Drznosti
Samozavesti......Srčnosti
Odkritosti....In... Razumevanja
Nagajivosti... Svobode... Iznajdljivosti
Lepih Trenutkov Z Najdražjimi
Enakosti...Strpnosti...Vzajamnosti
Potrpežljivosti .... Iskrenosti ...Resnicoljubnosti
In...Veliko..Optimizma...Za..Uresničitev
Najbolj Skritih Želja 
Vam V Letu
2010
Želijo

Eva & Matej & Blaž

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.1.2010 8:18:09   
Crystall
Naš Blaž je bil budennnnn ob polnoči! Woohoooooo user posted image user posted image user posted image

Drugač je bilo pa praznovanje fenomenalno, saj smo bili skupaj in to doma. Ko smo bili v bolnici, si nisem mislila, da nas bodo 30. domov spustili. Sploh zato, ker je stanje še kar obupno. user posted image

Blaž ima alergije na ne vem vse kaj in ne morejo ugotoviti, tako da bom v ponedeljek klicala v Rogaško za bioresonanco.

Sicer ima pa Blaž pri skoraj 2 mesecih 6870 g - v ponedeljek imamo pediatrinjo in bom sporočila, za koliko smo se še zredili in koliko smo veliki user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.1.2010 12:11:14   
malaMravljica
Rakica, lepo za prespano noc. Sam ne pricakuj sedaj, da bo vsako noc tako, v bistvu to pomeni, da se pripravlja na prespane noci, bodo pa se kaksne manj prespane, kaksne pa se vec. Moj me s spanjem preseneca vsako noc. Danes sem ga ob 8h dala nazaj v njegovo posteljo in to tok budnega, da sem se smejala sama sebi kaksen poskus delam, pa ko sem v spalnici uzgala baby phone je bil ze mir, sem prav mojega poslala pogledat, kaj se dogaja in je rekel miren jei in gleda, potegnil je pa pol do 9.30, kar redno sedaj spi do 9.30, jupiiii zame.

Ja punce, pred nami je tok lepo leto, polno ljubezni bo. Jaz se ze veselim, da bom prvic slisala besedico mama, pa da bo prvic padel na rit, ko se bo postavljal na nogice, ma vsake nove zadevice se veselim, upma, pa, da mi drugo leto kot pomocnik pri kuhanju silvestrske vecerje ne bo zahinavil tko kot vceraj, takoj mi je zaspal zraven user posted image user posted image   Ja, v tem letu se tudi veselim vozickanja s kaksno oktobrko user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.1.2010 12:56:40   
Februarka08
Želimo vam pravo gnečo najboljših stvari,
ki jih ni mogoče kupiti, niti kjerkoli zaviti
in srečo vsepovsod, kjer vas bo v Novem letu vodila pot!

SREČNO 2010!!!

Februarka's family

user posted image

Drugače smo pa super, Blaž je 1. prespal noč in mi dal zjutraj enkratno novoletno darilouser posted image je spal do 7.30 ko mi je skor joške razgnalo in sem se kar fajn ustrašla, če je vse ok z njim. Upam da čimprej spet kaj takega ponoviuser posted image sicer sta pa zdaj vsak po svoje in spita (no, Lariso še razganja po postelji), tako da imava mi2 ljubi mir in je prav finoooooooooooouser posted image

Vsem želim lep, nasmejan dan pol dobrih željauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.1.2010 18:07:23   
metka_zone
Hotla sem nekaj pisat,a kupec čaka mleko.By

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.1.2010 19:12:41   
tea85
hejla mamice...pozdravljene v novem letu user posted image

ni, naše praznovanje je bilo tako da smo spali že ob pol 11 vsi user posted image user posted image smo bli tak zmatrani da nam ni blo za nič user posted image user posted image

LINDI- hvala user posted image ampak sem komaj zdaj vidla, hehe...kaj pa ti kako ste kaj praznovali?

mi smo bli pač danes malo bolj aktivni, smo se potepali in hodli vščit sorodnikom...

lep večer

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.1.2010 22:00:07   
LINDI
Nič hudega Tea ja,bilo je super smo bili samo moji domači in od mojega okrog 1.30 smo šli spat,Timej je pa točno ob polnoči zaspal,pa še to sem ga mogla babicam na silo vzeti,bi morala imeti 2 ker se bosta babice skregale katera ga bo imela...moja ga manjkrat vidi,pa ko pride bi ga itak imela od mojga pa pol skoz utruja daj ga men,daj ga men,k ga ma itak lahko ves časuser posted image mi je moj zaželel,da bi imela veliko denarja,pravi,če ga boš imela ti ga bom imel tudi jazuser posted image lumpuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.1.2010 10:18:52   
naty6
user posted image

Srečno novo leto 2010 vsem mamicam in malčkom....naj bo polno osebnega zadovoljstva in uspeha!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.1.2010 18:02:10   
kalypso
punce, a rabi katera Antiflat kapljice?

Imam dvojne 100ml, ene so sicer že odprte 3 dni, ampak to ni panike, druge pa so še original zaprte... kontaktirajte ZS.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.1.2010 22:28:43   
Februarka08
Hojla, punce.
Se nič ne dogaja,vidimuser posted image valda, saj so še prazniki, no, je že po njih, čist prehitro je minilouser posted image moj je bil zdele 14 dni doma in smo se tako navadili, da bo zdaj prav težko spetuser posted image oh ja... on je fajn zjutraj Lariso uštimal, jaz Blaža, pa zajtrk je naredu in vse, jaz sem se samo dol usedla in smo v miru jedli. Bljek, zdaj pa spet norišnicauser posted image user posted image No ja, bo že bolj...

Sem se pa tako nažrla vseh dobrot da joj... čist preveč. Ni šans da grem na vagouser posted image zdaj bo pa treba eno dieto udarit, če ne bo groza. Sem pa danes zjutraj probala pit oz. jest mleko brez laktoze in ga ni nič zvijalo danes popoldneuser posted image tako da ga lahko pijem, je prav pasal tist keksolino zjutrajuser posted image

Nič, grem počasi v mižule, blaž spi skoraj 1 uro, da mal spanca not prinesem.
Mirno nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.1.2010 22:38:56   
LINDI
Mene pa nekaaj zanima,danes sem očitno po jajcih dobila drisko,malemu ne smem dati mojega mleka,a ne,da nebi bilo kaj narobe,koliko časa pa ne,dokler ne bom ok ali koliko

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?