rozilu
|
Ojla punce. Upam da ste lepo preživele praznike, zdaj pa še žuranje za Silvestrovo, ne rakica - vidim da si že boljše, pa vseeno upam da se boš uspela čisto odpočiti in pozdravit IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 Samo meni se zdi ok, da je nekje na 2 uri. A ni to ok? Kako pogosto pa ostali jedo, tisti ki se samo dojijo? Ponoči pa ne je tako pogosto. Ko je budna kar zeloooo pogosto, mogoče še manj kot na 2h. Je pa res, da ko zaspi, to traaaaaaja, čez noč recimo 7, zjutraj potem še ene 3, čez dan na sprehodu ali hodniku pa 4 ure. Kar ostane dneva pa samo jemo in podiramo kupčka . IZVIRNO SPOROČILO: Emilly Ja mi zaenkrat zelo lepo uživamo, sploh ponoči... Včeraj je spala 12 ur v kompletu (od 21.00 do 9.00) Moje dojke je skoraj razneslo , ampak se vseen ne pritožujem... Ja ponoči je res kar pridna, 9,10 ur zadnje čase kar redno spi (sej že trkam, da ne bo že danes drugače). Le zvečer imamo še malo težav zaspat, kar jokamo in jokamo. Ko pa zaspi, je pa to to Ja zato pa verjetno, ker spi tolk časa v kosu, čez dan kar ogromno poje, se tudi večkrat dojimo na dve uri, približno no, ker ne gledam tolk na uro. Se večkrat zgodi, da jo podojim že na obeh, pa je čez pol ure ali uro spet čist lačna. HB mam zaenkrat še dost mleka Bravo za tako dolgo spanje Maruša spi do 7h, mogoče 8h ur. In meni joške skoraj raznese v tem času (očitno je zdaj obdobje velike količine mleka, najbrž zaradi obilne prehrane ). Včeraj je jedla ob 22h, jaz sem potem še ful neki packala v kuhinji za mojega (ima danes r.d.). Ko sem hotla it spat, sem ugotovila, da ne bo šlo, ker bi me vse tiščalo in teklo ven... tako da sem si ob 1.30 šla pumpat mleko . Se ne pritožujem, raje da ga je preveč, kot premalo. Stuhica - joooj, upam da bo tvoj tamali kmalu pozdravil in da bo tudi tvoje počutje čim boljše. Na šolo kar malo pozabi, če ne znese. Ne vem zakaj bi se moral silit zdaj, če imaš že z otročki dovolj dela. Za sladkosnede/čokolholike: priporočam temno čokolado. Jaz praktično samo to še jem, če pa probam mlečno mi je totalno zanič, sam cuker. Temna je pa fuuul manj sladka in ful bolj zdrava . Sem pa naredila domačo: temna je prišla ful dobra - je res malo cukra in dosti kakava, se je lepo posušila in potem narezala; mlečna pa ne tako in čeprav sem dala manj cukra kot v receptu, je še vedno presladka ... Jaz sicer jem ful sladkarij, kg so pa še vedno na istem, oz. grejo še vedno malo dol, jupiiii. Gre res očitno vse v mleko. Trebuh pa... ja, visi, kakor je že prej visel. Trebušnjake delam občasno, ko je Marušpa dobre volje in se igrava na tleh... in se ona smeje ko se mama matra pravoda - super da ti tako uspeva... mogoče boš pa čisto lahko opustila dodatek Samo še to, pol pa grem kosilo kuhat: Smo bli pri naših na morju za vikend. In smo prvič prespali ne-doma... Uh, prvi večer je bla kar kriza, je skoz tulila..... Ponavadi smo se pol odpeljali domov in je blo OK, zdej pa ne.... Me je moj ob polnoči že spraševal, če se odpeljemo v LJ,.. no pol sem jo nekako umirila in je zaspala ob 1h. Drugi dan je bilo že fuuuul boljše. Včeraj, ko smo prišli domov, pa je ful lepo hitro zaspala - kot da bi končno ugotovila, da je doma prav fino in ji nič ne fali . No za N.L. mislimo it na vikend s prijatelji, glih tako da ne bomo doma... samo me je že kar strah kako bo. Ajd, zdej pa kuhat.
|