Februarka08
|
Ojla. Melitak, samo tvoj post sem prebrala, ker za druge nimam energije ne časa v glavnem, če te kdo razume, sem to JAZ! Tud Blaž ne spi čez dan, danes je spal pol ure, toliko da sem krompir omajla in meso dala na šporget jaz sem čist izmučena. Če ni Blaž, je Larisa in kontra. Velikokrat me po par ur tišči lulat ker enostavno ne morm it, čeprav se sliš še tako trapasto. Žejna sem, pa si ne morm čaja skuhat in podobno. Tiste mamice, ki jim otroci normalno spijo in se hranijo npr. na 3 ure tega ne razumejo. Zato pa velikokrat sploh nočem jamrat, ampak tako je. Danes sem mislila da bom zaprla bajto in se šla vržt v sneg da se mal shladim. Uspavala sem ga 2 uri, pa nič. Potem hitro kosilo vmes, je spet hotu joško, spet uspavanje še 2 uri. Spet nič. Ok, pa nič. Jaz se več ne grem. Morm se pa enmu zaupat, pa ni nikogar takega. Moj pravi, da me razume, čeprav ne ve kako to izgleda. Nihče te ne razume, če sam ne proba. Blaž je še tak, da noče joške. Še vedno. Imava ful ful probleme glede tega, se mučim in mučim in ga držim na joški, mu dajem miljon kapljic gor da bi zagrabil, pa se kar dere. Pol končno po kakšne pol ure dretja da sva že oba mokra zagrabi pa spet spusti itd... pol dobi še flašo in hranjenja kar ni konc za zaspat pa drugega ni dobr kot pa joška ne duda, ne guncanje ne nič. Prej je zaspal, ga dam v postlo, se čez pol ure zbudi, dam dudo na 100 in 1 način, nič - dretje! Ga dam na jošk, tišina. Zaspi, ga dam not, spet dretje - to sem nardila ene 5x pa ni zaspal. Včeraj zvečer je blo isto. Non stop oz postle ven in not. Ne vem kaj mu je. Mogoče ga kaj daje ker ful prdi, jedla nisem nobene nove stvari tako da ne vem Vsaka čast tistim, katere otroke položite v postlo in spijo. Jaz te misije nemogoče še nisem doživela in verjamem da je tudi ne bom. Upam da se mi bo vsaj kasneje tole spanje malo obrestovalo Mogoče še kaj za nazaj pokomentiram, če bo cajt, drugače pa samo še tole - glede tistega koliko časa imaš na voljo da dobiš denar od občine - 6 mesecev. Jaz morm tud to še oddat, dobro da si napopala link, melitak, da bom kar sprintala in nesla al pa poslala. Itak nimam cajta nikamor it Tako, vsem lep dan, naj vaši srčki pridno in lepo rastejo.