Februarka08
|
Čer, če se me še katera spomni Pri nas je ves dan polno zaseden in tako ni časa za čvek saj me razumete, ne? Tudi Blaž tišči rokice v usta in se slini, Larisa ga samo debelo opazuje kaj je to za eno čudo spi 1x na dan čez dan, pa še to zaspi samo zunaj na hodniku k je mraz, da košaro guncamo groza. Me je strah, kako bo kasneje spal, ampak s tem se bom kasneje obremenjevala... jah, se tolažim. Zdaj še taveliko odvajamo od plenic in je zelo zelo pridna sem prav ponosna nanjo. Ponoči pa spi povprečno od 22h-4h ali 5h, do zdaj je 1x že celo spal 8 ur kar je za mene, da je praktično že prespal noč (22h-6h). Danes je izredna situacija, da je zaspal ŽE ob 21.30 me zanima do kdaj bo spal jemo še vedno po principu dojenje-dodajanje. Imam pa eno vprašanje - koliko obrokov majo vaši na dan? Naš jih ima 4, potem pa še ponoči oz. proti jutru ene 2x po malo, toliko da se mal pocrklja in nazaj zaspi ne vem, 4 obroki čez dan se mi zdi malo sicer je pa pri nas tako, da ko se hrani, se hrani po dobro uro groza, itak najprej dojenje, ki kar traja in traja, ker je obema tako lepo, potem še flaša in je že ful ura zato me mal skrbi, da en obrok tako medtem, ko se toliko časa hrani kar preskočiva Vem, da sem še nekaj mislila prašat, pa sem že pozabila no, mogoče se pa še spomnim, pa pridem nazaj