majakla
|
Kuuu - kuuuuuuc!!! Oh, so minili tile (lepi) dnevi in sva spet sama doma, ati je v službici do 18h, joj, kdaj bo ura 18! Moje "molitve" so bile uslišane, Nikec ni reagiral na pokanje - super. Zdaj pa že kar nekaj dni spi od 21h pa vsaj do 6h, danes je do pol 7h, potem pa rabimo kako urco, da se porihtamo in spet spimo do 10h, 11h, pač vsak dan malo drugače, se mi pa zdi, da ko tako dolgo spim, sem pol še cel dan zaspana. Danes je Nikec star že 3 mesece in dan, že z rokicami mamico in atija prijema, najraje ima pa laseke, še sploh če ima mami lase spete v, ja, kaj bi to sploh bilo, ni čop ni figa, je pač nekaj čudnega na glavi, ko si mami ponoči lase spne, no, ni ničemer podobno, je pa Niku fuuul všeč. Aja, pa v usta bi nama prsteke potisnil, pa ne dovoliva, no, samo tu pa tam . Je tudi pravi smeško, to je zdaj njegovo drugo ime, res se smeje non stop, se zbudi - se smeji, se previjamo - se smeji, se oblačimo - se smeji, kopamo - smeji, afnamo - valda smeji, ko je pa lačen, takrat pa ni pardona, se razjezi ko ..., ne joče, ampak se prav krega. Zna pa jokat, ko je zaspan in mami pravočasno ne opazi, potem pa ga moramo božat, da zaspi. Joj, koliko sem že naklofala, se opravičujem, ampak saj veste kak je, o svojem "zakladu" bi lahko govorila oz. pisala v nedogled, saj verjetno nisem edina, ne? Sem prav ponosna nanj, tudi ko kaka, lula, podre kupček, me za lase potegne, on vse naredi super - nora mami, kaj češ. Grem, ker če ne me bo cela stran polna, paaaaaaaaaa - paaaaaaa.
|