|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
2.1.2010 23:15:59   
Anonimen
LINDI
Jst sm jedla jajca na oko.. čez 2h sm mislila, da me bo raznesl.... grozno. Tamal je mel pa nasledni dan drisko. Sm mu od 7 do 10 šest plenic zamenjala. Je bil kr bogi. No, pol je lo pa ok, po 10. Zjutraj ga je matral.

Se še jst malo javim.. user posted image Vidim, da smo praznično razpoložene...
Mi smo se meli fajn, jaz pa moja dva fanta, bajta prazna. Najlepš je, ko smo sami doma. Res...., ko bi bi vsaj večx. Naš sinček je šel spančkat že ob 20, jst sm pa eno fajno večerjico pripravila (lososauser posted image ) pa prvič v življenju nardila torto. Ja, res sm. Sicer ni ratala una k sm jo delala ampak ena drugauser posted image , je pa vseeno bla dobra. Ja, bla... ni je več. Jst pa moj mož sva se odločla, da se do 4.1. baševa pol pa dieta. Jst moram do marca pridt na svojih 50kg, če hočm punčkouser posted image .
Skratka... pokal je tolk, da sm sam gledala a se bo mali zbudil al ne, ni se. Spal ko top. Midva sva pa se mejčkan skregala, pa pol pobotala... taka pač sva čeprav se mava najrajuser posted image . Uglavnem, najlepše novo leto.. z družinico. Sm se kr z žalostjo poslovila od starega leta, tok lepih stvari se mi je zgodil.... user posted image

Drugače pa naš malček napreduje... raste full, full govori... alergijo ma na jajca in mleko zato tega več ne jem in trpim. Keksolino pa te zadevce enostavno oboćujem zdej pa ne smem nič. Od kar sm nehala to jest... mava mir pri dojenju, prej se je pa drl in zvijal tolk, da sm vsa imučena pršla vn iz sobe. Vsak večer. Ja, mi je pediatrinja namignla, da zna bit to..., ker je mel polno glavo rdečih pikic. Sm pa skoz mislila, da so temenca in sm drgnla....user posted image na konca pa alergija. Ja, grozno. Sm zadnjič čist za poskus jedla keksolino, tamalga je zjutraj trgal. Sm se skor zjokala...
Slini se tud full, neki trdga sm natipala... ampak zobek zna baje trajat, da se pokaže... Sitn je bil full, zdej mamo pa 3 dni mir. Tud pančkamo že veeeelik.. En dan od 20 do 3:40, naslednji od 20:30 do 5:20, včeraj pa spet do 01:00user posted image . Vsak dan drugač. Ropotuljico že fajn držimo... smejemo se na polno... , skratka, fenomenalno je pri nas doma. Tudi telovadiva, ker hodiva na nevrofizeoterapijo,.. tam so nam pokazali vaje in so super. Tamalček res uživa. Se dereee.. pa ga dam v ta položaj pa je takoj blažen izraz na obrazu. Skratka.... full je vse lažje, ker je večji in bolj stabiln. Glavico čist obvlada, se kr sam iz boka obrne na trebuščka... močne rokice ma full, uglavnem moj mali je pravi dec. user posted image
Skratka, tko....

Zdej me pa zanima, kera je za zmenek v ponedeljek od 10:00 naprej. V Lj. sem do 14:30.. Baje bo samo še v ponedeljek normalno vreme.

Nč, lepo nočko..user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 2.1.2010 23:20:14 >

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
2.1.2010 23:36:32   
LINDI
Rižko hvala za tako hiter odgovor,ja taka jajca sem tudi jaz jedla po dolgem času...potem bom kar vrgla stran mleko da ne bo kaj narobe...pa glih navadu se je mal pri meni malcatiuser posted image bom potem jutri po kosilu raje poskusila kako in kaj,aja imate alergijo jaz pa mleka tudi ne smem mamo krčke pa mi ful paše,da bi kak čokolino,gres...pa je boljše,da ne ,je prehudo,Rižko,koliko je pa vaš mali že star.....

Punce ali ste ve dale in ali boste dale cepiti za ROTAVIRUS....jaz sem v dilemi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
2.1.2010 23:40:23   
LINDI
CRYSTALL kako pa si opazila,da ima alergije bošček...a je imel pikice...sem očitno spregledala,da ste v bolnici,želim ti,da čimprej ugotovijo kak in kaj ...noro....želim vam čimveč zdravja v tem letu.

RIŽKO važno,da je bila torta dobra...meni z istim receptom vsakič drugačna prideuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
2.1.2010 23:50:43   
Anonimen
LINDI..., pri torti je problem, da je ne bom več znala narest.user posted image Še zdej ne vem kaj vse sm not fliknla...
Ja, tud jst prv hrepenim po gresu in vseh teh zadevcah ampak... nč tega dokler dojim. Upam pa, da bo še dooolgo. Zdej se nam je porihtal.user posted image
Pa seeeej veššš..., naš mali je mel rok 12. okt.. pa vas je vse prehitel... je prvi "oktobrček" rojen začetek septembra... 4. sept. user posted image

Jst sm mamica z najdaljšo delovno doboo...user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.1.2010 8:45:52   
karmen b
Sreče, zdravja in obilo lepih trenutkov z vašimi malčki vam želiva v letu 2010 Karmen in Špela!

Računalnik je bil čez praznike na stranskem tiru, ker so bile druge stvari bol prijetne. Uživali smo v družinskem krogu. Špelca je še naprej zelo pridna punca. Raste s svetlobno hitrostjo in se veliko smeji. Skratka nama je v velik ponos.

Rižkooo lahko se dobiva v mestu jutri, te pokličem, če prideva.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.1.2010 10:41:05   
stuhica
Rižko če boš hodila v Lju- bi se lahk slišali? Jaz bi bila takoj  za srečanje, samo naša mala je začela mal kašlat tako, da si ne upam, pa še po tamalga morm potem v vrtec in mi ne bo zneslo...tako d aupam da drugič  aja ja pa na mojmu avtu so še letne gume tako da potem nikoamor ne grem z svojim avtom... bi mogu bit naš doma... tako da bibilo težko... Pa upam da se vseen slišiva ok??

Drgač je pa pr nas tako lep dan ampak hladen.... Sta šla naša dva lumpa ven na kavico... middve sva pa doma... sem hitr gor pršla na RR preden začne spet kričat user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.1.2010 13:22:24   
LINDI
Rižkoo ja vedela sem,da je bil kmalu,ampak sem pozabila kdaj,potem je pa že korenjaček velikuser posted image Aja drugače če imaš rada čokolado,je ful dobra torta nutella,kulinarika,pa ni zakomplicirana.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.1.2010 13:24:03   
LINDI
Midva se pa malo dojiva malo dodajava,je pa taka sirena,če malica ni hitro,da je čisto vijoličen in ves histeričen,ga moraš potem najprej pomiriti.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.1.2010 14:02:48   
majakla

Kuuu - kuuuuuuc!!!

Oh, so minili tile (lepi) dnevi in sva spet sama doma,
ati je v službici do 18h, joj, kdaj bo ura 18!

Moje "molitve" user posted image so bile uslišane, Nikec ni
reagiral na pokanje - super. Zdaj pa že kar nekaj dni spi
od 21h pa vsaj do 6h, danes je do pol 7h, potem pa rabimo
kako urco, da se porihtamo in spet spimo do 10h, 11h, pač
vsak dan malo drugače, se mi pa zdi, da ko tako dolgo spim,
sem pol še cel dan zaspana.
user posted image

Danes je Nikec star že 3 mesece in dan, že z rokicami mamico
in atija prijema, najraje ima pa laseke, še sploh če ima mami
lase spete v, ja, kaj bi to sploh bilo, ni čop ni figa, je pač nekaj
čudnega na glavi, ko si mami ponoči lase spne, no, ni ničemer
podobno, je pa Niku fuuul všeč. Aja, pa v usta bi nama prsteke
potisnil, pa ne dovoliva, no, samo tu pa tam user posted image .

Je tudi pravi smeško, to je zdaj njegovo drugo ime, res se smeje
non stop, se zbudi - se smeji, se previjamo - se smeji, se oblačimo
- se smeji, kopamo - smeji, afnamo - valda smeji, ko je pa lačen,
takrat pa ni pardona, se razjezi ko ..., ne joče, ampak se prav krega.
Zna pa jokat, ko je zaspan in mami pravočasno ne opazi, potem pa
ga moramo božat, da zaspi.

Joj, koliko sem že naklofala, se opravičujem, ampak saj veste kak je,
o svojem "zakladu" bi lahko govorila oz. pisala v nedogled, saj verjetno
nisem edina, ne? Sem prav ponosna nanj, tudi ko kaka, lula, podre
kupček, me za lase potegne, on vse naredi super - nora mami, kaj češ.

Grem, ker če ne me bo cela stran polna, paaaaaaaaaa - paaaaaaa.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.1.2010 18:55:35   
LINDI
MAJAKLA nisi nora,prav simatično si tole napisala,se čisto strinjam s tabo...vse kar naredijo,nam je všeč,nima veze kaj je to,jaz mojga skoz sprašujem,a ni lep nouser posted image pravi lepotci so ti naši malčki...joj že tako velika sta kako sta pa prej kaj pančkala....

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.1.2010 19:41:40   
Emilly
Srečno, zdravo, zabavno, noro, pestro in veselooooo 2010!!!!user posted image user posted image user posted image

Čimveč lepih trenutkov z družinicami!

Tudi mi smo pridniuser posted image . Smo bili tri dni od doma in smo se imeli super. Gaja je samo prvi večer mal pojokcala, potem pa kot da je ne bi bilouser posted image  Sploh mi je všeč, ker je tudi drugje ponoči lepo pančala. Za silvestrovo sem jo tud jaz hodila ob polnoči gledat, da se ne bi zbudila, ker je tolk pokalo, pa ni niti trznila. Sem se pa tudi jaz kar težko poslovila od leta 2009, saj se je nama izpolnila najlepša želja na svetu, ja res lepo letouser posted image  Naslednja leta bodo pa sploh lepa z našimi sončki, a ne.

Tudi moj gre jutri po 14. dnevih v službo. Bomo že, se pa človek malo razvadi, ja. Samo upamo na lepo vreme, da bomo čim več vozičkal, čeprav bolj slabo kaže....

Lep večer....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.1.2010 20:59:33   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Rižko hvala za tako hiter odgovor,ja taka jajca sem tudi jaz jedla po dolgem času...potem bom kar vrgla stran mleko da ne bo kaj narobe...pa glih navadu se je mal pri meni malcatiuser posted image bom potem jutri po kosilu raje poskusila kako in kaj,aja imate alergijo jaz pa mleka tudi ne smem mamo krčke pa mi ful paše,da bi kak čokolino,gres...pa je boljše,da ne ,je prehudo,Rižko,koliko je pa vaš mali že star.....

Punce ali ste ve dale in ali boste dale cepiti za ROTAVIRUS....jaz sem v dilemi...

JA, MIDVA SMA SE ODLOČLA  da jo bova dala cepit, ker če bo pol šla v vrtec, da res ne bo skoz bolana, res da ni glih poceni špas...

jat komaj pridem do rač.moj skoz visi na njem user posted image naša spi ponoči kakor se ji lubi, a pred 10 uro ni šans da zaspi v sobi..čeprav mi zdaj na roki spiuser posted image danes je ful spala čez dan , ne vem kak to.

hmm še kaj...jah nič bom še napisala kaj več ko bom imela obe roki prosti user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.1.2010 21:14:00   
tea85
no evo  user posted image

mene zanima če ve kdaj svoje malčke vozite ven ob kakih 6 zvečer? midva včasih grema takrat ven če ni preveč mrzlo, ker se nama zlušta kava user posted image ampak ji nič ne škodi..še lepše spi pol.

jaz imam menzo že 6 dni, kar je rekord, nikoli je nisem imela tako dolgo sploh pa ne bolečine..bolečine imam še 6 dan user posted image porod je vse zmrdaluser posted image jem pa že kontrac.tablete, minulet kar sem jedla že prej in mi je vsak dan tak slabo.

no trenutno se bašem z sladoledom , hehe

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.1.2010 22:40:38   
stuhica
cEPLJENJE MA JAZ NAŠO NE BOM DALA CEITZA rOTA VIRUS.. RES PA EJ DA NE VEM ups kako bo z mojo lsužbo potem tako da bomo pustil času čas, najverejtneje pa ne bo šla v vrtec do 3 leta če se bo le dalo tako uštimat...

Sladoled... pravkar sem se basala z planico mi je Tea lušte nardila.... tako še dane spotem pa konc, saj se je na mojem trebuhu pojavil velik vamp, i ga po porodu ni bilo in spet zgleda kot da sem noseča.... ne vem če mi bo ampak upam da mi supe obdržat te kilograme... v glavnem začet morem dieto brez cukra oz. določit en dan v tednu kdaj se lahko pregrešim?? kaj pa ve mislite... no ja pr men se gre bolj zarad mojga cukra - bodoče sladkoren bolezni in ne toliko zarad smaih kg... saj sem zagovornik tega da če me kdo hoče imet rad naj me ima brezpogojno... pa če sme debela al pa suha, grda al pa lepa, če ktermu ni kej všeč nej pa stran gleda... ampak me bolj daje ta sladkorna bolezen.... ma bi bila rajš fejst debela pa zdrava da bi lahko jedla vse...t ako pa me čaka celo življenksa dieta pa inzulin če s e ne vzamem hitr v roke.... user posted image user posted image user posted image user posted image  inzarad teg asme tolk žalsotna ko user posted image  zakaj s emi mora to dogajat...

matr sem jezna... sm dons tamalmu dovolila it na obisk k stricu ( od našga brat ki žvi v istmu bloku) in sem rekla da nej bo tamal do najkasneje pol osmih doma ker gre jutr v vrtec, večerja, kopanje itd.. pa še tamalo morm zrihtat....user posted image ja ja ni problema.user posted image user posted image .. in kaj se je spet zgodil ( spet ker seje že ene 2x in sem huda ko ris) kličem gor 20 mi  do 20 h pa pravijo joj a veš tamal bo pa zdej z nami še dnevnik pogledal.... haloooooooooooooooo pismo če neki rečem verjetn ne rečem zastonj.... mislim in to mi reče prav posmehljivo.... češ kao sej ga še en cajt ne bo... milsim 3 letnik bo z njimi gledal dnevnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a Pa ne sam,  to prav jezna sm če neki rečem nej se pol držijo tega... in kaj je bila posledica.. itak tamal je dol pršel 10 minut do 20h za ta cajt se je tamala k je ležala na previjalni v loku lepo polulala, ker sem jaz tamlaga za ta čas slačila ker se je drl ko user posted image  da se ne gre kopat ( imamo stalen probleme zarad pranja glave, in deremo se vedno tako da nas ko se gremo tuširat, kopat, lase umivat karkoli povezano z vodo slišijo še par ulic naprej.... ) No tamala se je tako polula da sem mogla na njeni postelji zamenjat rjuho, ker imava previjalno na postelji, GRRRRRRRRRRr user posted image user posted image user posted image pol se je drla še ona, sme jo dala v postlejico, tamalga šla tuširat... oba sta se drla... men se je pa že v glavi kegljalooooooo..... vmes sem pozabla dat vodo prekuhat za hrano za tamalo in se je pol še bolj drla ker je mogla čakat... vmes se je tamla mal pomiril .. pojedu večerjo... spet jok ker sem mu mogla fiziološko v nos dat zarad ušeskov.... user posted image user posted image user posted image user posted image mislim za popent... ampak za čuda božja sm se kr skulirala....  v glavi so mi odzvanjale Alvinove besede, ki mi jih je danes reku... ker sem bila jezna nanašga, sva se sprla po telefonu in mi tamla reče... mami ne se jokat... a si huda.... sej veš da te imam rad do lune pa še naprej pa še nazaj..... joj.. kolk mi je bilo šele potem hudo.... sem se še bolj zjokala tmala me je pa tolažil sej bo dobr mami.... mislim ja in te besede so mi odzvanjale v mojih ušeskih....res za zjokat.... No ja kakorkoli je tamla kdaj tečen je res pravi sonček in ga imam njega in tamalo lumpko res najraši na tem celem svetu....

Uh sem s razpisala.. sam sem res hotla povedat kaj s eje zgodilo... in ja a sem res čudna ker hočem imet en red ki g a imamo v naši bajti še naprej.. pa sploh zato ker sem za vse sama... .. al mislite  da sem pretiravala kko sme bila jezna najprej ker tamalga niso domov poslal... ne vem no kaj ve mislite... a bi bile ve tud jezne...?

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.1.2010 0:55:22   
frrrr
vsem želim vse lepo v letu 2010! predvsem pa zdravja, ostalo pride zraven...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.1.2010 0:57:49   
frrrr
cepljenje proti rota virusu. prvega otročka definitivno ne bi dala cepit. za drugega sva pa razmišljala, da bi, ker sine je itaq že imel rota virus in bo zdaj samo prenašalec. a sva se odločila, da je ne bova okužila z virusom samo zato, da bo pred dvema tipoma rota virusa zaščitena. je preveč variiacij teh virusov.
drgač pa obstaja en kup drugih virusov, kot je recimo calici virus, ki se je men zdel hujši od rota virusa.

nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.1.2010 8:17:26   
karmen b
Dobro jutro...

No jaz zdaj ne vem, kdaj bom lahko prišla v mesto, ker mi je dec avto plunu in sem besna ko ris. Je reku, da je zuni itak -6 in da je premrzlo in nisem mela spolh pravo glasanja user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.1.2010 10:38:13   
Anonimen
Ženske... a ma kera cifro od karmenb?. Jst sm pr sosedi v Lj., tel. pozabila doma user posted image .
A ji lohk kera sam sporoči, da nimamo telefončka in da ne znam točno povedat kdaj se bom po mestu potikala. Najverjetneje okrog 13. Skratka, zabluzila sm čist.user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.1.2010 10:54:32   
naty6
En lep poozdrav vsem!

Mogoče ste opazile, da že dolgo nisem nič pisala. Ni opravičila...enostavno se mi ni dalo; brala sem pa vas.
Med tem vsem smo z večjim bili v bolnici, ker je zelo hodo bruhal in je skoraj dehidriral, nato je bil spet prehlajen in je fasal še ta manjši Anej, nazadnje pa še midva z user posted image . Do božiča smo se nekako ven spravili, Anej sicer ima zamašen nos, toda rešujemo to z fiziološko. Upam da bo do 13.1. zdrav, ker imamo cepljenje. Po mojem ga ne bodo cepili, če je prehlajen user posted image , a ne?

Anej spi  skoraj že celo noč. Nahranim ga ob 20.30 in prosi jest okoli 5.30 ali 6.00. Zdaj že razmišljam če ga ne bom dala spat v posteljco v njegovo sobo.Pa tudi krstiti ga bo potrebno. Razmišljam da tam nekje začetek februarja user posted image .

Sedaj pa grem ker se je Anej zbudil...pa-pa

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.1.2010 11:52:26   
Aniiita
Punce,

vse lepo v novem letu..polno iskrivih, veselih, čarobnih trenutkov..kar pa z našimi malčki gotovo bo..pa vseskozi zdravja in veliko družinske povezanosti.

Lindi- kako je koža tvojega malčka?

Mleko- jaz ga nadomeščam s sojinim in riževim, tako da vseeno jem čokolino in podobne reči..
Njena koža se je ful popravila, sedaj samo nevem ali zaradi diete ali ker jo mažem vsak dan.. Bom morala malo mleka spit spet enkrat..čeprav če bo imela spet slabo kožo, mi bo ful žal..ker smo jih ravno v red spravili..

Hvala vsem za odgovore glede izcedka..to pri nas še kar traja..pa spolovilo ima ful rdeče..pa ji skoz mažem, tudi z daktarinom..če ne bo boljše v parih dneh še z bepantenom, bom pediatrinjo poklicala..

Gea je tudi začela podaljševati spanje ponoči! Danes je 6 ur v kosu spala! user posted image Čeprav zaspala je pa šele ob polnoči.. Kdaj vaši zaspijo? JIh dajete spat vedno ob določeni uri in vztrajate, da je v postelji, tudi če ne spi? Jaz sem jo včeraj okol 20h dala v posteljico in nekaj časa vztrajala, čeprav je bila budna..no, pol sem jo vzela ven, ker ni kazalo, da bo zaspala..

Za silvestrovo je pa veliko bedela..čeprav ravno polnoč prespala user posted image

pri nas sneži! Na primorskem..vsuva da je kar veselje..Juhu,kako je lepo gledat skozi okno in bit na toplem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.1.2010 12:26:30   
Anonimen
No punce pa smo v novem letu...upam, da bo res tako lepo kot prejšnjeuser posted image

Spanje jaz vztrajam, da gre spati sak dan nekje med 20h in 21h. Je tudi še budna ponavadi in gleda lučko potem pa zaspi. Seveda ima dneve ko se joka ( mislim, da je ugovotila kdaj gre v pižamo in v tišino ajat user posted image ), vendar oba vztrajava pri tem, da zaspi v svoji posteljici.

Rota virus in cepljenje : midva morava ta teden sporočiti v posvetovalnico, če se bomo cepili tako, da sedaj sva v aktivnem razmišljanju. Najprej sva bila ZA potem PROTI, sedaj pa zopet bolj ZA. Naša bo šla v vrtec ( če ga bomo dobili user posted image ) z 1 letom, jaz pa v službo. Če ne bom dobila službe in ona vrtca bova pa doma skupaj. Cepljenje je drugače res kar drago ampak ko berem zgodbe mamic otrok, ki so se okužili z rota, me je kar groza. Seveda mi pa po drugi strani spet ne diši vnašanje virusa v telo...mislem grrrr

Telovadba/hujšanje jaz sem s kg sedaj na 55,5 _ prazniki so prinesli 1,5kg. Ampak pri meni niso poblem kg, ampak ta trebuh, mahhh...Danes zvečer začnem s telovadbo...še katera ??user posted image

Spanje v svoji sobi: ravno te dni o temu razmišljam. Noč mi v glavnem prespi in se zbudi cca. okoli 6h, občasno pa seveda tudi vmes. Ravno sedaj ko je bila bolna sem jo dojila tudi ob 1h, 23h...in se mi je danes zbudila ob 2h, ampak sva hitro pojedli in naprej ajat do pol 8h. Ne vem ali bi bilo prehitro ali ne. Posteljo imava pa še vedno 30 stopinj dvignjeno ( ali ima še katera ). Naša še poliva ( včasih nič, včasih pa spet tudi 2h po obroku , vendar ne veliko ), samo to me še skrbi. Ali vaši še veliko polivajo ? Jaz jo občasno dam, spati tudi na hrbet, ker se mi že tko ali tko kar sama obrne na bok ( no vedno ji ne usp :)) Ali vaši še vedno spijo na boku ?

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.1.2010 12:50:06   
lenika83
Dober dan!

Evo še moje prvo ponovoletno javljanje. Sicer pa vidim, da smo vse oživele šele danes, je bil med prazniki tu čisti mir user posted image  Je bilo treba fajn izkoristiti dneve, ko so bili vsi doma, a ne?

No, mi smo bili ravno za novo leto stari 2 meseca in že vsak dan nekaj novega znamo user posted image  Mami pa seveda vsa navdušena user posted image  Začela se je obračati z boka na hrbet, tako da jo zdaj med spanjem podlagam za ritko, ker je ne upam pustiti spati na hrbtu. Pa odkrili smo da imamo rokice in to kar dve, ki znata biti prav zabavni za igranje user posted image  Pa končno smo uspeli vsaj malo spraviti spanje nazaj v ritem in imamo zaradi tega precej manj težav z uspavanjem, pa še dosti boljše volje je, ko je budna.

Ravno zdaj sem pa ugotovila, da gospodična lepo poskrbi za pospravljeno hišo. Me je pustila čiso pri miru, da sem velik kup oblačil zlikala, ko sem se vsedla za računalnik, pa v sekundi alarm user posted image

Pri nas še nič ne sneži, pa vetra ni in še temperatura je blizu 0, tako da se zdaj počasi zrihtava, potem pa gasa ven.

Še to... Sem rekla, da bom povedala, če so nam Cerazette povzročale krče. Sem ugotovila da ja, ker so se nekaj dni po tistem ko sem zadnjo vzela, krči skoraj čisto nehali.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.1.2010 13:46:44   
Februarka08
Hojlaaaaaaaaaaaaauser posted image

pogrešam vasuser posted image pa ni časa za pisanjeuser posted image še katera takauser posted image user posted image

Eh, koliko je ura, morm hitro do konca skuhat, pa se javim čez par minut... upamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.1.2010 14:36:57   
Aniiita
pravoda- tudi če ne zaspi eno uro še vedno vztrajaš zraven? Jaz moram počasi začet uvajat spalne navade..zdaj več ni izgovora, da si itak še ne zapomni, saj si vedno bolj..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.1.2010 14:46:42   
Anonimen
Ko smo začeli z uvajanjem ( to je bilo že hitro pri ene 3t ) se je drla v sobi tudi 2h. Pa sva samo dudo ji nazaj dajala, nič vn.. ( to je moj dragi bolk zaslužen, jaz sem komaj zdržala ).Sedaj pa se trma mogoče tam cca. 15 minut in sem zraven, potem ko se umiri pa grem. Ampak jo hodim gledat na potiho in vidim, da gleda lučko pa pesmico posluša zraven. Je pa včasih bolj razdražena, včasih jo pa samo položiš v posteljico in je čisto tiho.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?