|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
23.12.2009 14:15:23   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

rozilu po moje savna ne more slabo vplivat ne nate in ne na mleko, edino kar je, ker je res zelo toplo noter, ti zna mleko mal kapljat ven cel čas, ker se vodi odprejouser posted image

Ja sej to me skrbi user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.12.2009 15:30:18   
LINDI
Čisto razumem nakupovanje za malčkeuser posted image jaz dokler ne pridem v trgovino nič ne rabimuser posted image potem...je pa druga pesem...ampak ne smem zapravljatiuser posted image Moj Timej pa trenutno panča,ve kdaj je treba ajati,da gre mami lahko na RR user posted image TEA aja tvoja lepotička je Taja,lepo ime ima.Midva sva sama,je šel oči na kavo,stric je bil tudi tukaj,pa je ful žalosten...je sodelavec in prijatelj verjetno včeraj samomor naredil...čelno trčenje v tovornjak....grozno...pa že tako je občutljiv moj brat...smo imeli tudi z njim probleme glede tega...že tako ima krizo,je imel včeraj oči rojstni dan...28 pa obletnico smrti 10 let,ker je naredil samomor....joj kako je to grozno,ko bi rad pomagal,pa ne moreš...saj se pogovarjaš,ampak moj brat še vse v sebi drži...od Maja je brez punce ga je pustila po 7 letih,ma grozno jeuser posted image Upam,da ga moj malček vsaj malo rešuje....ker mu pravi NAŠA SREČAuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.12.2009 16:15:13   
tea85
lindi- to pa ful hudo za tvojega brata...ma sploh zdaj ko je taki čas, upam da se bo vsaj malo razvedril in začel na svet gledat malo drugače in da ga mine vsa ta otožnost.

zdaj mi moj mali škratek drema, pa še meni se je nekaj dremat začelo, hmm, ma bom vidla če bom šla še jaz malo počivat.

ma nič nem šla ajat user posted image me moj klico da morem po njega na firmo it..pa tak mi ni se za vozit tak daleč , no saj bo..lep dan še naprej vsem

< Sporočilo je popravil tea85 -- 23.12.2009 16:17:24 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.12.2009 17:01:06   
malaMravljica
Punce, sem vas prisla mal prebrat, ker mam tok za delat, da res ne vem kje anj se lotim. Bi mogla mal spucat in se mi reeees tko ne da, pa likat in smreko postavit. Hmm te smreke blesave, tok drage, me je kar na rit, ko sem cene videla, pol pa mi ni bila nobena lepa in sem vzela baby smreko, ce ze mamo bejbija bo pa se baby smreka, sem pa se par tok lepih balonckov´, hehehe.. prvic bo nasa smreka res full nabasana z baloncki, sej ne bo nic gor slo, ker bo tok mala. Bo pa spodaj nekaj lepih paketkov za malega, midva se pa ne bova obdarovala tko materialno, bova pa kako drugace user posted image  jaz sem si zazelela da bi na bozic imela par uric samo za nas 3, joj upam, da se mi izpolni to.

Lindi, daj zapossli bratca s tvojim malim, pa bo mal pozabil na tegobe zivljenja.

Tea85, teb pa srecno danes. Drzim pesti, da bo tvojega srecala pamet, ko malo zagleda user posted image  

zdej grem pa res se kaj naredit dokler mali se spancka, spet v moji postelji, ker je tam najlepse.

Aniita, danes pa nisem kuhala ves, ni bilo nikogar, z malim sva imela pa projekt smreka danes user posted image user posted image  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.12.2009 22:26:31   
LINDI
Hvala Mala Mravljica in Tea...ja ,saj to ves čas počnem in vedno si vzameva z mojim tudi čas za njega,zdaj bo tudi fino,ker je moj doma,pa mu bo brat pomagal pri zidavi...je pa vedno prisoten strah,da se kaj zgodi...preveč je občutljiv in se ne zna pobrat...ker jaz sem drugačna,jaz vidim v vsaki stvari tudi pozitivne stvari on pa ne....upam,da bo boljše ko ti dnevi minejo...kot bi imela 2 otroka....ker sem brata previjala ...ko sem bila stara 8 let...............imam tudi tak odnos do njega,kot bi mu bila 2 mamauser posted image ,saj on pravi,da sem,ampak bolj tečn,,,ker najina mami mu ne teži..jaz pauser posted image Preživite jutrišnji dan najlepših trenutkih...Tea....upam,da bo vesel lepotičke...vseeno držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.12.2009 10:21:20   
tea85
dan ...

lindi- ko je prišel je takoj šel k tamali in jo pol tudi cartal, mu je kar pri njemu zaspala, pol ko se je zbudla mi jo je pomagal nekak uspavat...kaj se male tiče nimam zaenkrat kaj rečt, a med nama je pa tak kot bi mela steno, še vedno ni čutit nič kaj, rudi sama sem opazla  da do njega več ne čutim nič kaj, za njega pa ne vem.. mam pač v glavi da je bil z drugimi ženskami kajti sploh več ne vem kaj je to sex user posted image ne vem...pa ful mi gre na živce ko mi nekaj hoče pamet solituser posted image glede krčkov, češda to da jo tak dugo krči ni normalno, pa jooooj, se vidi kak nima pojma, pa dobim občutek kod da  nene vredi za njo skrbimuser posted image

morem pa rečt da HB že se malički popravlja koža na obrazu in sem tak vesela, res !user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.12.2009 10:40:49   
LINDI
Lepo,da je vsaj Tajo lepo sprejel,boga si,a ne po mojem si čisto zmedena,ker ne čutiš do njega kot bi morala,ampak niti ni čudno,jaz ti vseeno želim lepe praznike,naj ti ne soli pameti dkdo pa je bil skoraj 2 meseca z njo....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.12.2009 11:04:55   
lenika83
Dober dan!

Je mogoče katera opazila, da ima user posted image krče po jemanju Cerazette? Jaz sem skoraj prepričana, da jih naša ima od tega. Se mi zdi skoraj nemogoče naključje, da so se ji krči pojavili ravno naslednje jutro po tem ko sem vzela prvo tableto. Pa še zanimivo je to, da jaz jemljem tablete pred spanjem, mala pa ima krče zjutraj in dopoldne, do večera se pa umirijo. Sem klicala mojega G in mi je sestra rekla, da to ni možno, da je pač naključje tako kot je naključje, da se krči pojavijo ravno ob jemanju AD3. A se vam zdi, da so krči ob AD3 samo naključje? Meni se definitivno ne. V glavnem, ko mi je ženska to rekla, sem se v sekundi odločila, da tablet več niti slučajno ne vzamem. Bomo videli, če se bo v naslednjih dneh potem situacija izboljšala. Sem jezna sama na sebe, da sem jih sploh začela jemati. Pa še zato ker sem cel teden rabila, da sem ugotovila zakaj so se naenkrat krči pojavili, če pa jih prej ni bilo nič (razen ob jemanju AD3).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.12.2009 11:23:09   
malaMravljica
Lenika, hmm.. nakljucje user posted image  dej par dni brez pol pa povej ce bo boljse. Jih pol niti iskat ne grem prej. MAh, ravno so se nehali ti krcki pa jo biodo spet mucili al kaj.

Tea, no vsaj malo je lepo sprejel, zase bos pa ze videla, razmisli pri sebi in ne poslusaj nikogar, sama se bos najboljse odlocila.

Jaz sem pa mojemu malemu zimsko vreco z ovcko narocila, pa ne vem na kaj bi mogla bit pozorna, upam, da bo ok. Bila je znizana iz 100 na 54 in sem predvidevala, da more ze bit ok, ce je bila tok draga, upam, da je res tako. Ce se katera spozna, bo velikost 90 x 45 ok?

Vsem zelim lepe praznike, kar nekaj nas bo te praznike prvic praznovalo z druzinico, uzivajte in imejte se radi. Vse veckratne mamice boste imele pa itak lepo, ker se boste stiskale z vecimi otrocki. Uzivale bomo pa vse.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.12.2009 11:56:22   
lenika83
mM bom danes nehala jemati tablete, pa ti čez nekaj dni javim če so krči boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.12.2009 12:46:12   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Vsem zelim lepe praznike, kar nekaj nas bo te praznike prvic praznovalo z druzinico, uzivajte in imejte se radi. Vse veckratne mamice boste imele pa itak lepo, ker se boste stiskale z vecimi otrocki. Uzivale bomo pa vse.

tudi jaz želim vsem lepe praznike in kot je že MM napisala nekatere bomo prvič božič preživele kot družina.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.12.2009 13:10:24   
Anonimen

hvala, enako

vsem ostalim tudi jaz in moja sončka želimo isto

jst grem pa dons mal na gorenski konc, jutr pa na koroški ... tko da me neki časa ne bo gor :)

Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.12.2009 14:05:48   
ninasiki
user posted image

mamice vsem vam želiva veliiiiko lepih trenutko v krogu družine in čim več zdravja, veselja in ljubezni v prihajajočem letu

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.12.2009 14:05:50   
aprill
že dolgo obljubljam rakici2, da ji bom prpopala slikce od Nine tle gor, da jo viditeuser posted image
v informacijo vam povem, da ma rakica ta novo gripo, ki se je nadaljevala v pljučnico, tko, da se najbrž še nekej cajta ne bo oglašala.

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.12.2009 15:10:02   
Crystall
Mamice!

Želim vam vse najlepše.
Danes pa praznujete v krogu svoje nove ali razširjene družinice user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.12.2009 15:11:36   
boob
TA SVET JE LEP, ČE NEKOMU NEKAJ DAŠ,

TA SVET JE LEP, ČE NEKOGA RAD IMAŠ,

ČE ROKO STISNEŠ KOMU, KI GA KAJ BOLI,

TA SVET JE LEP, ČE SI ČLOVEK DO LJUDI.

NAJ BO BOŽIČ PRIJETEN IN MIREN, NOVO LETO 2010 PA ZDRAVO IN SREČNO!

vam želi boob

dolgo se nisem nič oglasila, ampak berem vas pa kar redno. . Punce ostanite take čveke še naprej user posted image

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.12.2009 16:56:03   
lenika83
Tudi mi vam želimo prijeten in miren božič v krogu vaših družinic!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.12.2009 22:18:10   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Dober dan!

Je mogoče katera opazila, da ima user posted image krče po jemanju Cerazette? Jaz sem skoraj prepričana, da jih naša ima od tega. Se mi zdi skoraj nemogoče naključje, da so se ji krči pojavili ravno naslednje jutro po tem ko sem vzela prvo tableto. Pa še zanimivo je to, da jaz jemljem tablete pred spanjem, mala pa ima krče zjutraj in dopoldne, do večera se pa umirijo. Sem klicala mojega G in mi je sestra rekla, da to ni možno, da je pač naključje tako kot je naključje, da se krči pojavijo ravno ob jemanju AD3. A se vam zdi, da so krči ob AD3 samo naključje? Meni se definitivno ne. V glavnem, ko mi je ženska to rekla, sem se v sekundi odločila, da tablet več niti slučajno ne vzamem. Bomo videli, če se bo v naslednjih dneh potem situacija izboljšala. Sem jezna sama na sebe, da sem jih sploh začela jemati. Pa še zato ker sem cel teden rabila, da sem ugotovila zakaj so se naenkrat krči pojavili, če pa jih prej ni bilo nič (razen ob jemanju AD3).

Jaz jih že cel mesec jemljem (tudi zvečer), pa nima mala nobenih krčev. Sploh se je ful umirila in je pridna in je nič ne zvija.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.12.2009 22:19:28   
LINDI
Joj Rakica upam,da se čimprej pozdraviš,želim ti samo zdravja,je pa Nina lepotička,pa taki laski noro.user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.12.2009 22:22:36   
LINDI
Naj se vam uresniči vsaj kanček skritih sanj,
vas objame toplina ljubezni,
vas zgrešijo solze in zadane neizmerna sreča.

Vesele Božične praznike

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.12.2009 22:49:09   
Februarka08
Drage mamice, vsem želim miren, lep Božič ter vse lepo v prihajajočih praznikih.
Lepo praznujte!

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.12.2009 23:28:42   
LINDI
  • A mogoče katere,ki je iz Ljubljane ve,kje na Letališki je trgovina v kateri prodajajo baje gospodinjske aparate poškodovane pri transportu

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.12.2009 13:45:27   
Anonimen
Ej punceee....
Še od mene.. in upam, da uživate kjerkoli že ste... Naj srček poln bo topline in obraz z izrazom zadovoljstva

user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.12.2009 16:47:25   
tea85
upam da vse lepo praznujete božični dan...no saj tudi jaz ga.

mam malo časa sem prišla pogledat...mi smo včeraj smrekico postavli user posted image user posted image se je moj mučil z sestavljanjem smrekice, meni je blo pa tako smešno ga gledat, kot otrok user posted image user posted image božiček sem bla pa samo jaz pr naši hiši, no user posted image je kupila Taji nekaj stvari tako da lepo od njega...sem pa vesela ko se tako igrata, nisem pričakovala da bo tak bavdušen nad njo, ko jih gledam mi se nasmešek nariše na obraz.

zdaj pa malo brskam po netu  ker moja dva spančkata, jaz pa malo uživam user posted image smo bili prej na sprehodu vsi 3 tako da sta se moja revčka zmantrala, hehe

LEP BOŽIČNI DAN ŠE NAPREJ VSEM...

aja, lenika- jaz bi enako nardila kot ti, dvomim ta je to ravno naključje, jih tvoja pikica nene dobro prenaša, midva sma pa ugotovla da njej krčke povzroča voda, čeprav je prekuhana učitno še vedno ni vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
25.12.2009 21:26:24   
LINDI
Tea lepo,da ste se imeli tako lepo,jaz sem se imela do prejle,ko me je brat poklical,da je avto totalka z njim k sreči ni nič,je pa itak napihal...vozi se brez izpita,kar se mu ne da dopovedati....odkar ga je punca pustila je vse skupaj sama štala,pa še njemu ni do tega,da bi se skuliral...prej je bilo vse super...zdaj je pa za zjokat...mu vsak dan trobimo vsi,da išče in izziva usodo,če kaj spije lahko komu kaj naredd,ne samo sebi,če se vozi...sem čisto znervirana..........................kdaj bo prišel k pameti,same skrbi povzroča...noro,po eni strani bi ga ornk nalomila,po drugi se mi pa smili,saj napihal baje ni veliko...ma kakorkoli pijača in volan ne gresta skupaj.....žalostna sem,ker me nič ne possluša....žalostna,ker mami dela skrbi,žalostna,ker je tako kot je.............

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?