|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
21.12.2009 15:17:48   
malaMravljica
joj muca maca, sem kar zaledenela ko sem brala. Ma kaj bi jaz naredila v takem primeru, pa se veliko sva sama midva.

Tea, no fajn za odlocitev, upam,da se spremeni, ko vidi dojencka. Saj ce razumem je se niti videl ni a na.

Za suho kozo jaz sam od Welede za obrazek oz za telo. Moj je po tistih mozoljckih imel na obrazu tok suho kozo, je ´pediater rekel mazat s kremo 2x na dan, ce ne pa antibiotike ce ne bo zaleglo, pa sem pol res mazala in se je kmalu uredilo. Pa saj je verejt vseeno katra krema, jaz bi sam pazla, da ne usebuje prevec barvil, parfumov in ne vem cesa sem pac cimbolj naravna in redno redno mazat in bo. Pa ravno danes sem brala, da je dovolj kopat otrocicke 1x na teden, ker kopanje tudi izsusi kozo. Jaz ga naceloma na 5 dni in nic kaj prevec kozmetike pa je koza super. Sam na lasicsu ima sedaj suho oz temenca tudi, morem se to resit. Kako pogosto naj mu sedaj umivam glavo s tisto peno od Mustele?

Pravoda, glede izhodov ven, ma men je bilo receno, da ni problem v tem, da ostane topel, bolj problematicen je mrzel zraklza pljuca.

Jaz sem pa pogruntala da moj obozuje spanckat v najini postelji. In sedaj mi spet mal spancka, sem ze kuhinjo spucala, smeti odnesla, cokolado pojedla user posted image  in sedaj mal na rr, mali pa se kar spi.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.12.2009 15:50:38   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

roza bepanthen

Mi mamo pa dons spet P, je že en tedn mem od kr smo bli nazadne in moja pikica še vedno ni nehala kašlat pa smrkat.
Kaj jim vi date/nardite, da nehajo kašlat pa smrkat, ker men P ni nč napisala, pa nč rekla, samo da nj mam 18°C v bajti pa dost vlažn. Sam to ne pomaga user posted image

Za prehlad pri tako majhnih nimaš veliko variant, pomaga pa:
- parne kopeli, tudi s kamilicami: na štedilniku zavreš kamilice in stojih z user posted image zraven, da vdihava paro, lonec lahko daš tudi zraven postelje
- dvignjeno ležišče, da lažje diha
- čiščenje noska
- Fitobalm gel, ki je od novorojenčkov dalje: namažeš čisto na tanko po prsnem košu in čelu
- večkrat na dan prezračiti stanovanje

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 21.12.2009 15:55:53 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.12.2009 16:10:37   
karmen b
Muca*maca tole pa je bil šok ja.

Majcy mogoče maš res mal prevroče...jaz sem na začetku precej kurla, zdej ma pa v sobici konstantno 18 stopinj za spančkat ponoč in spi v žaklju, pa še pokrita s kovtrčkom in super spančka in nosek se ji ne maši prav dosti. Bolj se mi zdi da je zamašen od mlekca.

Drugače pa je bepanten z roza črtico mazilo. Je pa un z oranžno plus, ker je dezinfekcijski, moder pa ne vem kaj je. Če rečeš v lekarni za BEPANTEN MAZILO dobiš tega z roza črtico, ki ga jaz uporabljam za suho kožo na obrazu, za ušesi in po vratu.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.12.2009 17:03:39   
Februarka08
Ojla, oktobrke.

Jaz komaj folgam, ne morm vam sledit, sem prav žalostna. Ampak zdajle mam 5 min, da sem vas na hitro preletela. Pri nas še vedno ni nekega rituala, sploh zvečer, da bi zaspal, kje pauser posted image user posted image kot npr. pri pravodi - res ti ful lepo spi, svaka častuser posted image pri nas Blaž zaspi nekje med 22.in 23. uro, potem pa hranjenje nekje od 4.-5. pa pol še preden vstaneva...  največji problem je spanje PODNEVI!!!! Ne spi drugje kot na hladnem na hodniku. Prej mu vse isto nardim, ga dam v postlo, guncam mal, dudo not in ven pa dretje. Sem mogla na pošto in v lekarno, ga je moj mel, se je dru na ves glas vse dokler nisem domov prišlauser posted image pol spet na joško, pa mal flaše, spet čuk, ga oblečem, dam na hodnik, mal poguncam, dudo in spi. Groza. Saj ne bi bil problem, če ne bi bil mal prehlajen. Itak je ful zadekan in vse, ampak vseeno. A bo celo zimo tako spal al kako?!!?!?user posted image Mah...
Ja, pa še prehlajeni smo, vsi razen moža. Mene tako grlo boli, da joj, sem bla v lekarni, so mi dal ene tablete, sem že pozabila kako jim je imeuser posted image tamala smrka ful in kiha, Blaž tud.user posted image Mu dajem fiziološko pa probam spumpat pol, obema isto, dretje na fertikuser posted image pa če je treba, je treba, ni kaj. Upam da bo kmal bolj. Sem prebrala pri vas da je treba met bolj hladno v stanovanjuuser posted image user posted image no, kle sem že napako nardila, ker sem radiatorje povečala, da bomo mel bolj toplouser posted image bomo dal na manj, dobr da vem.
Sem še kaj hotela povedatuser posted image kaj pa vemuser posted image aja, še voščilnice mi je uspel končno narest včeraj, sem jih danes poslala... evo, slikica kakšne mamo letosuser posted image nič ne bo slikice, ker ne dela ne slikomat, ne shrani.si... grrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Vsem lep začetek tedna, čeprav je kislo vremeuser posted image no, pa saj za bolančke je itak vseeno, upam da bomo vsi čimprej zdravi in da se vreme poboljša, da gremo venuser posted image bolančki, vsem koš user posted image za čimhitrejšo ozdravitev!
Aja, še to sem morm pohvalit, mi mož na novo leto časti nova očalauser posted image sem bila na pregledu, ker se mi včasih mal zamegli in glava boli, pa mam celo malo manjšo dioptrijouser posted image tako da sem nova naročilauser posted image v sredo imam pa po ene pol leta tud frizerja in bom čist nova v glavouser posted image KOMAJ ČAKAM!user posted image Tako, dost za danes, zdaj bo treba spet počas joško datuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.12.2009 18:32:45   
Februarka08
No, pa mi je uspelo slikce naložit, sicer nič posebnega, ker je cajta zmanjkal...

user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.12.2009 21:47:43   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

jaz pa mam en problemček.

mali ob uri, ko se približuje lakota se nekaj kremži, vleče dudo. hočem mu dati flaško, 2x,3x potegne in v jok. gremo en krog po bajti, pomirim ga, mu dam dudo. opet jo vleče z vso silo. ponovno mu ponudim flaško, 2x,3x potegne. jok. ne vedno, občasno. danes ponoči je bilo grozno. malemu se vidi, da je lačen. ampak končno, končno ko zgrabi pa v enem šusu vse potegne. vmes, ko se je to že začelo dogajat sem menjala flaško, mu dala aventovo z mam cucljem, ker je to kombinacijo zagrabil.

kaj naj napravim? drugače je pravi dobrovoljček. ko popije, v smeh, se pogovarja. mislim, da mu nič ne manjka.kak je s težo bomo vidli v četrtek, saj mamo posvetovalnico. vse je ok, vse dokler spet ni treba papat. pa ne vedno. bojim se že vsakega obroka.

ma kera kak pameten nasvet? kaj naj nardim? kot je naty na privat čveku omenila, oktoberke ste fesjt punce in mate 1001 nasvet v žepu. user posted image user posted image

meni se pri moji to dogaja takrat ko imam prevroče mleko oz za njo učitno toplo je prevroče user posted image mogoče kdaj preveč segreješ, sicer se tebi ne zdi vroče njemu pa mogoče...ne vem, pri meni je tako vedno ko nardim pretoplo.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.12.2009 21:49:30   
Crystall
Manca ... hvala za kupončke user posted image user posted image user posted image  Pri Blažu uporabljam D3 kapljice in že od začetka olivno olje. Je pa pediatrinja rekla, da sumi, da gre za alergijo na hrano.

Aniita ... pri nas se je začelo kazati že  pri 2 tednih, ampak nismo vedeli, zakaj gre. Sprva je imel na ušeskih drobne krastice, po telesu pa drobne pikice. In na prvem pregledu smo dobili kremo advantan ter parkrat namazali. Po telesu je izginilo, na ušesku je bilo pa skozi. Potem je Blaž zelo težko kakal. Kakal je za vsak obrok in to s tako muko, da se je meni srce trgalo. Potem v petek je pa eksplodiralo ven v taki obliki, da sva imela za ta vikend napotnico za v bolnico, če ne bi bilo za zdržati. Za ušeskom krvaveče rane kot da bi mu kdo prerezal zadaj, celo telo rdeče in luskasto, huda srbečica, jok, nemir .... in tako smo prišli do tega. Zdaj se zeloo pazim in komaj čakam, da bomo imeli testiranje, da ugotovim, kaj muči našega fantka.

Februarka08 ... Zelo lepe voščilnice user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.12.2009 21:50:23   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

roza bepanthen

Mi mamo pa dons spet P, je že en tedn mem od kr smo bli nazadne in moja pikica še vedno ni nehala kašlat pa smrkat.
Kaj jim vi date/nardite, da nehajo kašlat pa smrkat, ker men P ni nč napisala, pa nč rekla, samo da nj mam 18°C v bajti pa dost vlažn. Sam to ne pomaga user posted image

meni je rekla isto, pa je 2 tedna smrkala pa kašljala ko sem jo peljala tja pogledat, pa grlo ni mela vneto učitno...ampak še zdaj ma polni nosek. jaz ji ful čistim pa v posteljci ima podloženo vzglavje da ponoči lažje diha, tak mi je rekla...pa enako kot tebi, vlažen prostor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.12.2009 21:53:29   
metka_zone
muca maca: Isto se je zgodilo meni,ampak moj ni daj glasu iz sebe,ker se je davil v lastnem bruhanju.Si raje ne predstavljam,kaj bi bilo,če me ne bi bilo zraven njega,da bi ga pogledala in videla.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.12.2009 22:08:40   
tea85
moji se večkrat zgodi da bruhne čez noseka in je tudi vik in krik, samoko opazim pa če ji v mirnem tonu potolažim se ne dere tako hudo. je pa res hudo ko se to zgodi prav smili se mi revčka

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.12.2009 11:00:38   
KOZELJKA
Ojla, samo na hitro:

Bepanthen roza - je mazilo, bolj mastno, primerno tudi za rito mazat.
Bepanthen moder - je pa bolj lahka krema.
Upam, da ju nisem ravno zamenjala, ker trenutno nimam nobenega doma. Sam jaz sem za obraz uporabljala kremo, se lažje vpije in razmaže. Za ostale stvari pa mazilo, ki je bolj mastno.

MUSTELA pena - uporabljaš jo takrat, ko kopaš dojenčka. Sam ne več kot 2x na teden.user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.12.2009 13:02:56   
Anonimen
Februarka08 hitro trkam na les, da bo tak ritem tudi ostal. user posted image Upam, da bo pri tebi hitro kaj boljše oz. da se bo Blaž hitro pozdravil, ker pri nas je bla tud čisto bogica. Pri nas je aspirator delal čudežeuser posted image Ful lepe čestitke, jaz jih letos nisem delala, sem jih kar kupila...vem lenobica sem.

Punce ali se vam vaši user posted image lepo redijo. Našo samo v dolžino vleče iz 51 cm je prišla v 2m na 61cm. Kg pa ima iz odpustnih 2850 g, cirka 5kg ( več ne..). Ne vem tako ima tanke nogce, da me je kar groza. Jaz sem sicer majhna, dragi je pa velik ( + vsi v njegovi družini ) tako, da ne vem ali je to po njih, ampak ne vem suhcana je. V primerjavi še z eno dojenčico, ki je 10 dni starejša je prav ne vem suhcena no.??

Jaz sem pa včeraj in tudi danes že morala dodajati. Sem jo podojila na obeh, potem mi je pa še 70ml spila. Tam nek 150ml pa mislim, da sedaj rabi. Zjutraj je bilo iz obeh še 125ml, potem pa čez dan vedno manj. Tako, da jaz jo bom še pristavlala neki časa, potem bomo pa videli. Saj drugače mi sploh ni jasno a potem mleko kar izgine ali kako. Pač če jo ne bi pristavlala bi kar usahnil ? Jaz bom še vztrajala prek vsako flašo podoj na obeh pa je.

(odgovor članu KOZELJKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.12.2009 13:33:51   
september25
Ojla, mamice!
Moj mali pa mi zdej 2 dni hoče kr spat čez dan oz. tak je tečkast, ker se ne naspi-še vedno nam ne rata, da bi zaspal za več kot pol ure in pol je slabo urco pokonc pa je že spet jok. Kr na rokah bi bil, ful je taki mali razvajenček. Dobr da mi tašča pomaga, ker sn polno zaposlena z njim-se mi zdi, da ga itak cele dneve samo uspavam. Sej ko se zbudi je res taki dobrovoljček, se igrava, pogovarjava, ampak kaj ko ne za dolg.

Pri kopanju je pa še vedn tak jok, da me je groza vsakič ko samo pomislim na to. Tako da smo zdej omejili kopanje na 1x tedensko, druge dni ga fajn umijem. Ne vem kaj naj nardim, res se mi smili.

Pa opažam, da je ful zrastu naš user posted image . Sn mu šla zadnjič nabavit pižamce, bodije in pajacke št.68 pa so mu čist prav, ne bodo po mojem za 1 mesec.

Ponoč pa še vedn ne spimo kej dost, počasi že prav zavidam tistim, ki jim prespijo user posted image  celo noč. Mi smo pokonc vsaj 6x ...

Lp, je že sirena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.12.2009 14:16:11   
LINDI
A tudi če ga daste čisto počasi v banjico...naš najprej prestrašeno gleda,potem je pa ful navdušenuser posted image ,moram pa reči,da tudi zelo malo spi,danes je tudi jokal,ker ga zelo šravfa v bušiju...sem pa danes od ene punce ubrala taktiko,tko,da je oblečen za ven v košku,odprta okna...jaz bom šla pa zdaj prah brisat v bundiuser posted image spi pa že pol ure,upam,da uspe...jaz ga dam v banjico samo 2x tedensko,ostale dneve samo umivam,kako pa ostale prakticirate to.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.12.2009 17:15:49   
lenika83
Dober večer!

Meni je pa končno uspelo spečt nekaj piškotkov. Prav navdušena sem, ker sem mislila, da mi sploh nič ne bo uspelo. Upam da še naslednja dva dni kaj uspem načarati.

Bepanthen roza je ziher bolj mastno mazilo za ritko, ker jo mi uporabljamo. Verjetno je potem modra krema.

Pravoda meni se pa zdi, da naša samo v širino leze, v dolžino pa čisto počasi user posted image  Bomo videli na naslednji posvetovalnici kako rastemo. Sicer pa se je po moje povsem nesmiselno obremenjevati s tem, saj če je otrok zadovoljen, lepo spi in je dobre volje, potem je vse ostalo nepomembno. Saj niti dva otročka nista enaka, eden pač hitreje raste in je bolj suh in velik, drugi rastejo pa počasneje in so pač male "bunkice".

Kopanje...  mi se kopamo približno dvakrat na teden, oziroma nekje na 4-5 dni. Več ne upam, ker se ji pojavlja neka suha koža po telesu in dokler tega ne rešimo se ne bomo nič bolj pogosto kopali. Res pa je da je več kot dvakrat na teden ne mislim kopati, vsaj ne do poletja. Potem ko bo vroče pa že bolj pogosto.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.12.2009 19:00:51   
tea85
ja sem kupila kremo od bemphatena modro, tako je svetovala v lekarni. sem pa imela danes pregled pri gin.mi tab tabletke kr za celo leto user posted image user posted image pol pa je reko da še treba enega na svet spravit..sem rekla, ne to pa ne user posted image user posted image mamo eno žabico dovolj.

jaz pa morem potrkati na les, da smo že 4 dni se samo enkrat zbudili ponoči user posted image user posted image tam okrok 3 al pa okrok 4...in pol ob 6 zjutraj do 7 nekje...sem prav vesela, upam da tako ostane.

midve se kopama tak vsaki 2 ali 3 dan, kak pač je... jaz jo dajem počasi, sicer še vedno zavito v pleničko bombažno, pa ji pol počasi odstranim...ampak ni nekiga joka.

aja ena je spraševala glede tega mleka če pol kar usahne...ja, ko se boš odločla da neš več dojila pač več ne pristavljaš niti pumpaš, meni je mleko izginilo v 3 do 4 dneh, če me je ful bolelo sem si čist malo spumpala, to je blo prvi dan ostale dni še to ne in pol kr izgine.

midve pa jutri več ne boma same pride moj domu user posted image user posted image user posted image me prav zanima kako bo , ko bo user posted image prvič videl user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.12.2009 19:51:52   
Emilly
Heloo!!

Ja se mi kar ne da pisat, berem pa še kar pridnouser posted image

Kopamo se na 4-5 dni, zaenkrat ne uporabljam nobenih krem, le milo in olivno olje (olje dam samo na pregibih...). Dokler res ne bo nujno potrebno, je tudi ne bom mazala z ničemer drugim. Mozoljčki so prišli in odšli tudi brez tega. Vse pa, ki imate težave s kožo, naj se čimprej pozdravijouser posted image

Prav smilite se mi vse, katere morate paziti na hrano zaradi alergije, res. Meni je že to kar grozno ker zaradi dojenja ne smem jesti vsega.

tea - glede tvojega - želim ti, da se ti dnevi kar se da izpolnijo po tvojih željah...Upam, da ga malauser posted image  čimbolj raznežiuser posted image

Ja tale vreme pa tudi meni ni čisto nič všeč, kar komaj čakam pomladi, da se bomo lahko z vozički grele na sončku in zraven popile kako kavicouser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.12.2009 22:29:51   
ninasiki
ojla punce

da se vam še jst malo javim

MUCA MACA groza kapo dol jst glih ne vem kako bi odreagirala sej sm že pisala k se je eni to nardil pomoje bi tak vik in krik po bajti nardila da bi biu joj že k spi ma zgleda učas take grozne sanje da se zbudi v takmu joku da je ceu rdeč v glavo in komi do sape pride in to je samo sekunda pa me srce boli in ga tok k seb stisne da se ja počut varnega pol pa nakoncu tak jok žalosti in obenem tud olajšanje da je konecuser posted image če bi se mi pa kej tazga nardil bi pa pomoje bla celo noč pokonc tko k v prodnišnici k je biu pod lučkam 14 ur in sm mogla merkat da mu maska iz učk ne gre dol tko da kapo dol in lepo da se se srečno končalo

je pa začeu naš Aleksej full rokico v usta dajat in cuzat mi je prou smešn sam ga je treba takoj na začetku odvadt da ne bo tko k oči do 13 leta ponoč prst cuzu user posted image

smo pa danes jelko postavl in bo ponoč pr ns božiček okol hodu bo mal pohiteu ker mi grejo že une vrečke v omari pošteno na žiuce čeprou bo letos spet zelen božič ampak kaj čmo vreme se spreminja no ja mamo pa kle tok lepše okrašen forum

grem ajat lahko noč in lepe sanje vsem

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 22.12.2009 22:34:29 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.12.2009 0:08:35   
rozilu
Že nekaj časa samo berem, ker nimam časa pisat

Muca*maca: huh, to pa je bil šok... samo da se je vse dobro končalo

Prehlad: tudi mene skoz neki grlo boli, ponoči je kar kriza, čez dan pa OK, ker itak skoz pijem. Sem na Isla (un z brusnico) in recimo da pomaga za par minut

Prehlajeni dojenčki in temperatura: ma mi imamo v dnevnih prostorih tam do 22°C, ker itak mi ne paše, da bi v kaj hladnejšem dojila itd. Meni se zdi ta T super za življenje (do letos je bil v twj hiši vedno tak mraz, prav neprijetno). V spalnici pa je vedno okoli 18; pa podnevi ko spi je tudi na eni taki T, ali pa zunaj na mrazu. In ni nič prehlajena (dokler ne bo od mene pobrala ), samo ponoči se kdaj kaka miška v nosku zatakne.

Februarka: zakaj pa te moti, da spi na hodniku? Jaz se sploh ne sekiram, naj tam spi, ker ji očitno paše. Veliko bolj kot v dnevni... Danes sem jo imela za začetek na terasi pod streho ("sprehod"), potem pa na hodniku, kot ponavadi. IN je spet spala 4h .

Ja tolko je pridna, da sem nardila v teh urah dnevnega spanja že 5 vrst piškotov in domačo temno čokolado ... mmmmmmmmmmmmmmm . No sej ko se zbudi, ne zaspi več do polnoči. Potem do 7h, ko se dojiva, pa spet do 11h, ko končno ustane. Pridna je ta moja pupika, jo moram prav pohvalit in že trkam na les.

Darila: pod smreko (postavli danes - živo, ma še ne okrasili) je že nekaj paketkov, večinoma od obiskov za Marušo . Za dragega še nič, pa še v torek ima r.d. Joooj, to so vedno podvigi decembra... Mogoče bom letos nabavla kako razvajanje za 2... imate kak predlog za masaže ali savne v LJ? Aja, kako bi name vplivala savna (joške polne mleka???), ima katera izkušnje?
Za babice bo foto koledar - uganite s čigavimi slikami . Za nečake pa po mojem kaka knjigica. Če kdo pride na obisk pa dobi kozarec piškotov in čokolade .

Kopanje - tudi mi na 2-3 dni. Je še vedno ful navdušena... do trenutka ko jo dam ven.. kot da bi jo na igle postavla, tako se začne dret . In pol se ne umiri... tako da jo večinoma zaradi tega ne kopam pogosteje.

Zdaj grem pa izbrat slike za koledar. Nočko

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.12.2009 8:11:07   
pinky girll
Pozdravljene mamice!

Nam se skoz tok dogaja, da kar ne uspem sproti brati foruma, kaj šele kaj napisati.

Drugače smo ok, lepo rastemo, se slinimo, smejomo, dajemo roko v usta, skratka pravi cukrček je.

V ponedeljek sem bila pridna sem pekla potratno potico in medenjake. Tako, da je to dovolj. Jutri dobimo obiske pridejo k nam obojni starši. Jelko že imamo postavljeno, stanovanje pa imamo okrašeno že od začetka decembra.

Mogoče katera ve, kje se da še naložit slikce, da vam pokažem našo družinsko čestitko.

Naj vam dež ne pokvari prazninega razpoloženja.

p.s. komaj čakam popoldan se greva z mojim razvajat v savno in jakuziuser posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.12.2009 8:51:44   
kalypso
rozilu po moje savna ne more slabo vplivat ne nate in ne na mleko, edino kar je, ker je res zelo toplo noter, ti zna mleko mal kapljat ven cel čas, ker se vodi odprejouser posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.12.2009 11:01:30   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Punce ali se vam vaši user posted image lepo redijo. Našo samo v dolžino vleče iz 51 cm je prišla v 2m na 61cm. Kg pa ima iz odpustnih 2850 g, cirka 5kg ( več ne..). Ne vem tako ima tanke nogce, da me je kar groza. Jaz sem sicer majhna, dragi je pa velik ( + vsi v njegovi družini ) tako, da ne vem ali je to po njih, ampak ne vem suhcana je. V primerjavi še z eno dojenčico, ki je 10 dni starejša je prav ne vem suhcena no.??

Tvoja pupa ima pa podobne mere, kot naša. Odpustno sva imele tud 2860g, velika je bila pa 50 cm. Po 6 tednih sva bile na 4155g in 55 cm. Zdej mesec kasneje, pa tud nimava več kot 5 kg, če jih ima sploh že tolk. Velikost pa nimam pojma.
V glavnem je precej lažja od mojih dveh prejšnjih otrok. Nimaš se kej sekirat. Bo pač bolj suhica - manekenkica.user posted image Sicer pa 61 ni majhna dolžina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.12.2009 11:04:25   
LINDI
Tea tudi mene zanima,kakšna bo reakcija tvojega...moj v nosećnosti sploh ni hotel bušija božati,zdaj je pa tak kot kakšen otrok,ko Timeja vidi ves čas bi ga ljubčkal objemal...mogoče pa bo kaka sprememba na boljšeuser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.12.2009 13:02:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Tvoja pupa ima pa podobne mere, kot naša. Odpustno sva imele tud 2860g, velika je bila pa 50 cm. Po 6 tednih sva bile na 4155g in 55 cm. Zdej mesec kasneje, pa tud nimava več kot 5 kg, če jih ima sploh že tolk. Velikost pa nimam pojma.
V glavnem je precej lažja od mojih dveh prejšnjih otrok. Nimaš se kej sekirat. Bo pač bolj suhica - manekenkica.user posted image Sicer pa 61 ni majhna dolžina.

Evo, naš je isti. Suhec dolgiuser posted image zdaj ma 5kg, še Larisa jih je mela več, pa je bla punčkauser posted image no ja, redi se zdaj, hvala bogu, bo pač bolj suhec, kar me nič ne moti. Če bi bil bolj okrogel in mel stegna kot mišelinko bi me to bolj motilouser posted image bo pač maneken, ni kajuser posted image user posted image

grem kuhat, popoldne pa k frizerjuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
23.12.2009 14:12:57   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Tea tudi mene zanima,kakšna bo reakcija tvojega...moj v nosećnosti sploh ni hotel bušija božati,zdaj je pa tak kot kakšen otrok,ko Timeja vidi ves čas bi ga ljubčkal objemal...mogoče pa bo kaka sprememba na boljšeuser posted image

bom sporočila kako je reagiral na malo in na sploh kako bo in če je sploh smisel še vstrajat.

ene skrbite ker se vam redijo v dolžino pa nil kaj...ma pri nas pa je tako da mala raste kot goba, posledično je pa v širino ni nevem kaj, sploh ni nič debela user posted image user posted image ko sma bile na posvetovalnici za 1 mesec, je prišla tud ena z 1 mes.staro punčko pa je bla tak mala, moja pa za 2 meseca ne za 1  mes.user posted image user posted image user posted image , če vsi rečejo kak je velika in kr nemrejo vrjet da bo zdaj komaj 2 meseca stara. veliko ji je že prav 62, jaz kr ne morem vrjet...sem ji že začela kupovat 68.

saj, jaz sem pa danes komaj šla po nakupih za darila in seveda največ spet zapravla za našo user posted image user posted image user posted image ...če pa so tako lepe stvari pa še znižane, kako se naj uprem user posted image user posted image a ma oblačil tlko da ne evm kdaj jih bo ponosila, no saj zato kopujem večje št.user posted image mojemu sem pa kupila pulover, ker itak niam ideje za kaj drugega, pa to vem da glih nekaj tega nima, pa sestri majčko, ker sma se tak zmenle, staršem pa sem tako že dala knjigico z slikicami od naše princeske user posted image

jaaa...seveda, jaz sem že včeraj pisala kak naša lepo že spi, ampak morem še enkrat user posted image user posted image jaz sem tako vesela user posted image user posted image user posted image sicer sem misla da bo včerajšnjo noč se zbudla ker sem jo dala že ob 21 spat, no recimo da je szaspala pol 22, ker pač me tira sep pa tja ko ji duda ven pade, me malo jeziuser posted image user posted image ...ampak je kljub temu vlekla vse do  4 zjutraj user posted image user posted image res da podnevi  ne spi nekaj dosti, po 20 min pa take, no navadi ima zaspat ob 18 uri, kar pa meni nič ne odgovarja, ker je pol problem ob ob 21 uri zaspat. v glavnem, ful sem vesela da se lahko ponoči naspim in da tako ostane, kajti učitno je dobla občutek kdaj je noč in kdaj treba ajat user posted image aja, spima pa vse do pol 10 al 10 zjutraj user posted image user posted image prava zaspanka kot jaz user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.