Februarka08
|
Ojla, oktobrke. Jaz komaj folgam, ne morm vam sledit, sem prav žalostna. Ampak zdajle mam 5 min, da sem vas na hitro preletela. Pri nas še vedno ni nekega rituala, sploh zvečer, da bi zaspal, kje pa kot npr. pri pravodi - res ti ful lepo spi, svaka čast pri nas Blaž zaspi nekje med 22.in 23. uro, potem pa hranjenje nekje od 4.-5. pa pol še preden vstaneva... največji problem je spanje PODNEVI!!!! Ne spi drugje kot na hladnem na hodniku. Prej mu vse isto nardim, ga dam v postlo, guncam mal, dudo not in ven pa dretje. Sem mogla na pošto in v lekarno, ga je moj mel, se je dru na ves glas vse dokler nisem domov prišla pol spet na joško, pa mal flaše, spet čuk, ga oblečem, dam na hodnik, mal poguncam, dudo in spi. Groza. Saj ne bi bil problem, če ne bi bil mal prehlajen. Itak je ful zadekan in vse, ampak vseeno. A bo celo zimo tako spal al kako?!!?!? Mah... Ja, pa še prehlajeni smo, vsi razen moža. Mene tako grlo boli, da joj, sem bla v lekarni, so mi dal ene tablete, sem že pozabila kako jim je ime tamala smrka ful in kiha, Blaž tud. Mu dajem fiziološko pa probam spumpat pol, obema isto, dretje na fertik pa če je treba, je treba, ni kaj. Upam da bo kmal bolj. Sem prebrala pri vas da je treba met bolj hladno v stanovanju no, kle sem že napako nardila, ker sem radiatorje povečala, da bomo mel bolj toplo bomo dal na manj, dobr da vem. Sem še kaj hotela povedat kaj pa vem aja, še voščilnice mi je uspel končno narest včeraj, sem jih danes poslala... evo, slikica kakšne mamo letos nič ne bo slikice, ker ne dela ne slikomat, ne shrani.si... grrrrrrrrrrrrrrrr Vsem lep začetek tedna, čeprav je kislo vreme no, pa saj za bolančke je itak vseeno, upam da bomo vsi čimprej zdravi in da se vreme poboljša, da gremo ven bolančki, vsem koš za čimhitrejšo ozdravitev! Aja, še to sem morm pohvalit, mi mož na novo leto časti nova očala sem bila na pregledu, ker se mi včasih mal zamegli in glava boli, pa mam celo malo manjšo dioptrijo tako da sem nova naročila v sredo imam pa po ene pol leta tud frizerja in bom čist nova v glavo KOMAJ ČAKAM! Tako, dost za danes, zdaj bo treba spet počas joško dat