|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
20.12.2009 19:53:45   
Crystall
Manca HVALA user posted image user posted image user posted image

Jutri bom dragega poslala po sestavine. Danes je 1 teden kar se držim ted iete brez mleka, jajc in še ene kup jedi. Moja teža je pa -7 kg kot pa predno sem zanosila. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.12.2009 20:39:22   
ninasiki
ojla punce

evo da se vam malo javim smo preživeli vikend pri mojih in je bilo fenomenalno, mi mamo tud sneg in je prou fajn za pogledat bi se šla pa tud smučat ampak se ne morem pa tud če bi lahko šla moj ne smuča pa tud naučit se noče user posted image tko da bom mogla počakat da otroci zrastejo in njih naučim pol pa veselo po belih strminah navzdoooool user posted image
sm bla pa v petek prvič uzuni je bla mami varuška in je blo zanimivo sicer sva z mojim hit pobegnla domou ampak mal pa sva si dala duška

METKA_ZONE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super

crystall ne vem glih zakaj se točno gre ker nism nč brala vem samo da je neki narobe z kožo od tvojga škratka in srčno upam da se čim prej pocajtata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me pa neki zanima a ste tiste k mate fantke stare približno 2 meseca dale kožico čez lulčka namreč mene je strah da je prepozno ker midva se nikamor ne premakneva zgleda pa k da bi bla ena plast prozorne kože čez vse user posted image user posted image user posted image tko full čudn za vidt

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.12.2009 20:53:51   
Nončika
ninasiki, mene tudi ta lulček in ta koža mantra. v četrtek mamo posvetovalnico, bom vprašala. kožica se premika, zadnjič sem malce bolj potegnila dol in je lulček kar bil otečeni. sem namazala z bepanthenom in je oteklina hitro padla. to je že moj drugi otročiček ali je pa še vedno prvi fant. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.12.2009 8:52:06   
Bananček
Lep zimski dan še od mene. Sem se vam pridružila, pa se tako malokrat spravim kaj napisat da je joj.

Glede lulčkov je men P rekla, da nič vlečt, med kopanjem čisto malo, da se spere, če je kaj belega, sicer pa nič na silo.

Glede AD3 in D3 kapljic, baje A povzroča krčke, mi imamo avstrijske pa jih dobro prenaša.

Mi smo imeli 3 dni kar težave ga zvečer spravit spat, pa ga ni nič zvijalo ali kaj, jest mislim, da so včasih le preutrujeni, da bi lahko zaspali, zdaj je na srečo ok in spet lepo spi 4-5 ur v kosu.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.12.2009 9:40:40   
manca
Crystall. daj mi povej, katere kapljice pa ti daješ otročku? Upam da ne slučajno avstrijskih, ker meni so bile ravno zaradi alergije odsvetovane pri prvi hčerki.
Pa če uporabljaš pri otročku mandeljevo olje ga raje zamenjaj za olivno...ker pri taprvi sem tudi najprej imela mandeljevo pa se je stanje izboljševalo tudi z uporabo olivnega olja.

< Sporočilo je popravil manca -- 21.12.2009 9:47:54 >

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.12.2009 10:00:41   
karmen b
Dobro jutro....

No pa je konec lepega vremena. Zdaj bom mogoče mela spet več časa, da tule kaj napišem. Prejšnji teden sva se s Špelo veselo potebale in bilo je super. Danes imam ginekologa, pa da vismo, kaj bo rekel.

Malecka je pridna. Zdaj spi ponoči v žalju in se zelooo obnese.

Jaz sem pa ravno naredila in spisala vse voščilnice, tako da morajo romat le še na pošto. So tako šikane...hvala majcy za idejo user posted image .

Zdaj pa na delo, Špela kliče user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.12.2009 10:18:34   
štefy
živjo čvekice lepo da imam tudi jaz 5 minut časa da se melo javim nevem več kje se nas glava drži tako smo že utrujeni od teh bolezni.Saj ni čudno koliko nas je.Tmali dve sta nonstop bolani ,tadej ki se vozi z busom v šolo tudi moj je tak tak malega Sebastjana sem že 2krat imela v bolnici sva dobila novo gripo in mu je po tamifluju še sedaj slabo da ne povem kako ga zvija itd.Saj bo pravijo upam da to drži lepo se imejte veliko cartlanja in zdravja če ga že pri nas ni nevem kdaj bom imela spet kaj časa zato bi vam vsem skupaj voščila lepe Božične praznike in veliko veselja z svojimi najdražjimi vaša Štefy

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.12.2009 10:23:42   
tea85
hello

metka_zone- supercaaa user posted image user posted image

ja jaz tudi nimam dobenih idej za božička, mampa namen kupit mlajši sestri pa neko malenkost staršema...in nekaj mojemu, ker se je ta odločil prit domovuser posted image user posted image tako da so moje besede in ultimat učitno zalegle, ampak se ne bom prehitro veselila ker se lahko kaj kmalu obrne spet vse.

hmmm... midve pa imama že 3 dni vsako večer probleme s krčki, kar naenkrat in se joka revica pa jo zvija jaz pa lahko le gledam in jo tolažim ker več kot božat po bušiju pa po ritki ...ampak je tudi te dni mi se ponoči zbudila le 1 x user posted image in to komaj ob 4. vrjetno je to posledica krčkov ki jo tako še dodatno utrudijo, boga moja piška.

se pa tako smeji vsak dan, da jo je užitek gledat... prav zanimiva je vsak dan nekaj novega se dogajauser posted image

ahh, jaz sem še vedno 3 kg + user posted image upam da še kmalu te grejo...no nekatere kavbojke so mi že prav user posted image user posted image

ma ja,sem pa tako jezna...od naše občine bi mogla dobit tisti enkratni znesek in ja...dala sem že v začetku novembra vlogo, ker pa nisem takoj šla iskat na pošto odločbe ker so mi naši zapravli tisti listek, sploh vedla nisem da je to to in sedaj dobim tole nakazano komaj 31.12, pa mislim no...ona na občini pa še tako tečnauser posted image ko sem klicala pa vprašala kako je s tem.

mene pa zanima s čim mažete otrokce po obrazu, moja ima taki liček rdeč...vem da ste že 100x napisale ampak jaz sem pozabla..pa ful ma suho kožo na obrazku.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.12.2009 10:24:39   
tea85
štefy- tebi želim enako, pa da se čim prej vsi lepo pozdravite

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.12.2009 10:25:57   
Aniiita
Metka zone- super! Sem vesela za vas user posted image

Za novo leto sem jaz dragemu kupila tisto plastično torbo (škatlo) za orodje..pa ni sicer noben "majster", se pa loti česa (kaj popravi, privije) in predvsem ima to "moško veselje", da si včasih kakšne izvijače kupi, pa vijake..malo za dušo bolj, se mi zdi user posted image Tako kot jaz modelčke za piškote user posted image in bo imel tako vse spravljeno na enem mestu.. Sem pa dala v škatlo in zavila, da ne bi takoj videl kaj je in sedaj je to darilo skoraj večje kot jelka user posted image

Piškotki- jaz jih tudi ful rada pečem, pa sem zaenkrat naredila samo en kolač..pa olivne mafine včeraj (samo je bilo premalo oliv, niso bili nevem kako dobri).. Piškotke pa še imam v planu,joj se veselim user posted image Vendar bom delala ko bo user posted image doma, da ne vmes stokrat prekinem, ker me pupika kliče.
Sedaj brskam za recepti za novoletno večerjo in prigrizke..bova doma in si bova kaj dobrega skuhala,pa kakšen film pogledla, Geo cartala in bo super user posted image

Crstal-
jaz se moram tudi zaradi njene kože izogibati mleku in jajcam, nimam pa tako stroge diete.. Vse je še bolj na temu, da preizkušamo,če ji to povzroča tako suho kožo ali smo jo pač prej premalo mazali in predvsem z ne pravim oljem (olivno ji nedvomno ful suši kožo). Kako se je pa začelo pri tvojem malčku kazati, da ima atopijski dermatitis?

Sem pa videla, da so začeli kg gor lesti user posted image Tako da zadnji čas,da pazim malo bolj kaj jem (in kdaj..včasih nisem jedla po 20h..sedaj pa kar velikokrat) in steper iz kota povlečem.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.12.2009 11:02:31   
karmen b
Tea moja je mela tud taka lička, pa sem jo par dni mazala z bepanten mazilom in ma zdej super lepo kožo.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.12.2009 11:15:42   
Nončika
jaz pa mam en problemček.

mali ob uri, ko se približuje lakota se nekaj kremži, vleče dudo. hočem mu dati flaško, 2x,3x potegne in v jok. gremo en krog po bajti, pomirim ga, mu dam dudo. opet jo vleče z vso silo. ponovno mu ponudim flaško, 2x,3x potegne. jok. ne vedno, občasno. danes ponoči je bilo grozno. malemu se vidi, da je lačen. ampak končno, končno ko zgrabi pa v enem šusu vse potegne. vmes, ko se je to že začelo dogajat sem menjala flaško, mu dala aventovo z mam cucljem, ker je to kombinacijo zagrabil.

kaj naj napravim? drugače je pravi dobrovoljček. ko popije, v smeh, se pogovarja. mislim, da mu nič ne manjka.kak je s težo bomo vidli v četrtek, saj mamo posvetovalnico. vse je ok, vse dokler spet ni treba papat. pa ne vedno. bojim se že vsakega obroka.

ma kera kak pameten nasvet? kaj naj nardim? kot je naty na privat čveku omenila, oktoberke ste fesjt punce in mate 1001 nasvet v žepu. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nončika -- 21.12.2009 11:17:07 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.12.2009 11:17:44   
majakla

Helouuuuu!

Bepanten:
samo to rečem v lekarni pa bodo vedeli?
Bepanten za obraz ali za otroke ali ... ???

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.12.2009 11:29:27   
Anonimen
roza bepanthen

Mi mamo pa dons spet P, je že en tedn mem od kr smo bli nazadne in moja pikica še vedno ni nehala kašlat pa smrkat.
Kaj jim vi date/nardite, da nehajo kašlat pa smrkat, ker men P ni nč napisala, pa nč rekla, samo da nj mam 18°C v bajti pa dost vlažn. Sam to ne pomaga user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.12.2009 11:30:57   
najčka
Majakla jest rečem kar bepanten z roza črto. Ker imajo še modre pa oranžne se mi zdi, sam tisti pa ne vem za kaj so dobri.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.12.2009 11:32:53   
najčka
O me jemajcy prehitela. user posted image že tko bolj pčas tipkam, zdej pa še sam z eno roko(levo) ker ma desno zasedeno!user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.12.2009 12:12:50   
Anonimen
Za prehlad : naša je tudi prejšno soboto celo noč smrkala ( komaj je dihala bogica ) in kašljala. Ponoči sva ji čistila nosek na 2h s fiziološko in potem sva z aspiratorjem na dih potegnila ven, In je blo joka še in še, pri njej in pri meni. Čez dan sem jo lepo dojila vmes pa sem ji dajala malo čajčka ( prej tega nisem dodajala, samo dojenje ). Tako, da je blo dojenje in cca. čez 1,5h čajček, potem čez cca. 1,5h-2h dojenje in tako cel dan. Vmes pa čiščenje z aspiratorjem, In je bilo že drugi dan veliko boljše. Kašljati je nehala, nosek pa je potrebno cca. 2x na dan še vedno čistit.Ampak sedaj sva to naredila tako, da sva dala fizioložko, aspirator na sesalec in je potergnilo ven hitro in veliko, ter bez joka ( kar je meni najbolj pomembno ). Sedaj mislim, da bo počasi zdrava ( trkam na les ), nosek pa bomo še malo čistili. Pa tudi kurit sva manj začela, in prezračiva parkrat na dan..to sem malo brala po netu in kod kaže pri nas deluje. Upam pa da bo kmalu čisto zdrava.

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.12.2009 12:14:26   
muca*maca
Živjo, punce!

Jaz sem pa fasala prehlad, sem se od dragega nalezla in me grlooooo boli. A je katera že jedla septolete? Al pa kaj drugega?

Ta mali upam, da se ne bo nalezel od mene user posted image to bi blo res grozno.

Nisem vam še povedala, kakšno nočno prigodo smo imeli v petek ponoči.
Ob 3h zjutraj on nekaj stoka (pa sama sva bila doma) in ga vzamem k sebi, ker sem mislila, da ga zebe. 3 sekunde leži pri meni, potem pa taaaak krik groze, da mi ja kar kri zaledenela v žilah. Najprej sem mislila, da sem mu najmanj rokico zlomila, pošlatam dol vse ok, on pa kriči na vse grlo. V sekundi prižgem luč in vidim, da je malo pobruhal in mu je šlo skozi nosek in revček ni mogel vdihniti skozi nosek, skozi usta pa seveda še ne zna!!! Ja, punce moje, kakšna panika. Kriči, diha skozi usta, poskusi skozi nosek, ne gre, spet krik groze! Jaz ga obrnem na trebuščka, pa skočim po tisti aspirator, da bi mu ven potegnila bruhico, on se dere še bolj, ga premetavam po rokah... sploh nisem vedela, kaj naj. Pa mu s krpico brišem noska in okoli ust, nekaj sem stisnila ven iz noska... Počasi se malo pomiri, potem pa začne kihat in je spravil vse ven iz noska. In končno začne malo bolj normalno in umirjeno dihat skozi noska... No, situacija je bila rešena, midva pa ne vem kateri bolj šokiran. Sva se še najmanj eno uro potem crkljala, da je dete zaspalo nazaj. No, tko.... majhne bruhice smo imeli že večkrat, samo skozi nosek pa še nikoli. Vse je enkrat prvič in tale se je dobro končala. Ampak krika pa kar ne morem pozabiti, a veste kot ko se rodi in začne dihat... ajajajaj...

Majchy - in ostale, ki uporabljate funny photo - kako "velike" so slike, ki jih uploadate??? Ker moje so okoli 3MB in mi noče. Ta male, posnete z mobitelom, pa brez problema. Kako zmanjšam slike??

Hvala za nasvet in lp
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 21.12.2009 12:19:26 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.12.2009 12:16:32   
Anonimen
No sem hotla še kaj napisat pa sem prehitro enter pritisnila. Pri nas sedaj že cca. 3 t prav lepo spi od 21h-6h, včeraj pa sem jo dala ''testno'' ob 20h in je lepo zaspala se je pa zbudila 15 pred 6huser posted image Tako, da super.
Se mi bo pa sfuzlalo sva že 10 dni noter, večinoma sva same. Najprej je bila bolna, potem pa tak mraz in sva bile notri, danes pa dež in poledica user posted image A vse ste se vse sprehajale pri nas je bilo vedno pod -5, včeraj -16, danes -8 ?? Jaz ne vem razmišljala sem, da bi kupila tisto ovčko za v voziček..nočem zavijat tamale pa skozi notri, ampak enostavno sedaj pa res ni zneslo. A ima katera to ovčko ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.12.2009 12:34:48   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85
mene pa zanima s čim mažete otrokce po obrazu, moja ima taki liček rdeč...vem da ste že 100x napisale ampak jaz sem pozabla..pa ful ma suho kožo na obrazku.

Moji se je pojavila suha koža še po hrbtu, po ličku sva jo pa že skoraj odpravile. Uporabljam pa kremo nivea baby soft creme, to je menda najbolj navadna niveina otroška krema, namenjena pa je mazanju po telesu in obrazu. Včeraj zvečer sem ji namazala še po glavici, ker ima tudi tam precej suho kožo, ampak niso pa temenci, in je danes že boljše, edino laske ima zdaj trde kot da bi bili z gelom namazani user posted image  Do zdaj sva pa uporabljale mandljevo olje in se je izkazalo za navadno sr.... user posted image

Imamo pa od četrtka tudi mi probleme s krčki, pa jih do zdaj nismo imeli nič. Ampak trajajo pa kar cel dan, edina sreča je, da ponoči spimo in upam da tako tudi ostane. No, saj čez dan ko ji uspe zaspati tudi potem kar lepo spi, mogoče malo jamra v spanju. Največji problem je pri hranjenju, tako da malo dalj časa traja da se uspemo nahraniti. upam da čimprej mine, ker je res grozno gledat kako se matra. Aja, pa koroške kapljice ne pomagajo absolutno NIČ. Edino 5 minut se pomiri, ko se oblizuje, ker so ji dobre user posted image

Jaz sem se pa odločila, da je pa res zadnji čas, da se lotim božične peke. Vsako leto sem nekje ob takšnem času imela pečenih najmanj 10 vrst piškotkov, letos pa nič user posted image  Ravno zdaj razmišljam da bi šla na hitro janeževe palčke pečt, ker ni tako dosti dela. Ali pa tudi ne... Ravno slišim neke zvoke iz spalnice user posted image

muca*maca  Joj groza. Jaz sploh ne vem kako bi reagirala v takem primeru. Včasih se je malo bolj slina zaleti in postanem čisto panična zraven in kar ne vem kaj naj naredim user posted image

pravoda midve tudi nisva skoraj nič hodile ven zadnje dni. Mislim da sva bili v 2 tednih samo enkrat na sprehodu. Ko je bilo še lepo vreme je bila prehlajena in nisem upala ven, potem se je pa začelo mrzlo in vetrovno. Pa mene niti ne skrbi, da bi jo zeblo po telesu, ker je vedno ful zavite, ampak me bolj skrbi hladen zrak. saj zavijem voziček z dekico, ampak vseeno pride ziher kje zrak zraven. Drugače pa je meni še ok za iti ven do nekje -5, ampak samo če je brez vetra. Pri večjem mrazu še mene preveč zebe, da bi ven hodila. Sicer je pa zdaj nekaj dni napovedano bolj toplo, upam le da ne bo vetra.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.12.2009 12:43:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Živjo, punce!

Jaz sem pa fasala prehlad, sem se od dragega nalezla in me grlooooo boli. A je katera že jedla septolete? Al pa kaj drugega?

Ta mali upam, da se ne bo nalezel od mene user posted image to bi blo res grozno.

No tudi jaz sem nekaj časa nazaj pobrala prehlad od mojga, in moja potem od mene. Klicala sem v lekarno in je rakla da lahko vzamem lekadol tudi c vitamin do 2 na dan oz. 3 se mi zdi. Za grlo pa mi je rekla isla moos, drugih ne. Pila sem pa res veliko čaja. Najbolje, da pokličeš v lekarno ali pa se oglasiš tam in vprašaš. Pa čimprej se pozdravi.

Ja glede sprehodov se tudi meni zdi OK tam do nekje -5, ampak mene tudi ta mrzel zrak moti, ker vem da a seveda tudi vdihne. Ampak saj vem ne smemo jih zavijati v vato, ampak pri prvem pa res ne eš kako in kaj.user posted image

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.12.2009 12:44:37   
Anonimen
Maa jaz se ne znajdem s tm citiranjem...u mala kliče...papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.12.2009 13:11:36   
Anonimen
slike jst nalagam mal mn k 3MB in mi normalno dela

sj jst ji tut speram nosek pa ne pomaga :S

Pr ns je problem to, k ma zelo dobre gene za astmo, ker majo po moji strani mami, sestra, bratec, bratranc, pa moj dedi ma bronhitis, pa moj dragi ma astmo, ... in pol je panika da ne bo še tamala dobila. Bom pa edin mal večkrat prezračla, pa probala mal mn kurt, sam k pol jo pa zebe, ker mi začne ful kihat, če je mn k 20-22°C.
Bom pa še vidla kaj bo dohtarca rekla.

A kopala si jo, ko je kašlala, al si jo samo mal umila na hitrco? Jst jo samo umijm, da se mi še bl ne prehladi, oz. da mi ne zakuha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.12.2009 13:30:46   
Anonimen
Ne nisva jo nič kopala ene par dni, samo umila malo, pa še to nahitrco. Čeprav je dosti toplo, ampak raje nisva tvegala, da ne šlo še kam na ušeska. Upam, da se boste hitro pozdravili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.12.2009 14:44:07   
stuhica
no evo drage moje čveke spet mal časa za RR na brzino, tamla je tiho, moj je šel po tamalga v vrtec, jest sme dons pisala semianrsko grem dons na faks in mam clo predstavitev .. sem kr v drenu,,, user posted image user posted image  Upa le da bo u redu...

Naša je zdaj ene par dni zapored lepo spančkala no ja vske tolk časa jo kakpšen dan mal ponoč zatrese npr 1-2 n a teden ostalo pa elpo spi do cca 20- 21h pa do 05-06... in srčn upam da  bo tako ostal al pa da se še mal izboljša k pol ko je je kr budna jest bi pa pa še mal spalauser posted image user posted image  ker grem ponavad pozn spat... no ja je kr pridna če vsaj tako ostane bo super...

Buško  na dočesom imamo še vedno in me res skrbi in komi čakam da gremo po praznikih na pregled da vidim kaj user posted image  to je...

Dojenje- mal se dojimo mal stiskamo mal dodajamo... še vedno no ja bo kr uredu če tud tako ostane.. upam le da mimleko ne poide... da moje mlekarne ostanejo vsaj v delni proizvodnji...

Majcy dej mi prosm te sporoč kako delaš tiste fotke prosm prosm prosm....

Kopanje se kopamo na vsake 2- 3 dni
Na sprehodu apsmo bili predvčerajšnjim smo jo fajn zadelali pa je blo

letim

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.