muca*maca
|
Živjo, punce! Jaz sem pa fasala prehlad, sem se od dragega nalezla in me grlooooo boli. A je katera že jedla septolete? Al pa kaj drugega? Ta mali upam, da se ne bo nalezel od mene to bi blo res grozno. Nisem vam še povedala, kakšno nočno prigodo smo imeli v petek ponoči. Ob 3h zjutraj on nekaj stoka (pa sama sva bila doma) in ga vzamem k sebi, ker sem mislila, da ga zebe. 3 sekunde leži pri meni, potem pa taaaak krik groze, da mi ja kar kri zaledenela v žilah. Najprej sem mislila, da sem mu najmanj rokico zlomila, pošlatam dol vse ok, on pa kriči na vse grlo. V sekundi prižgem luč in vidim, da je malo pobruhal in mu je šlo skozi nosek in revček ni mogel vdihniti skozi nosek, skozi usta pa seveda še ne zna!!! Ja, punce moje, kakšna panika. Kriči, diha skozi usta, poskusi skozi nosek, ne gre, spet krik groze! Jaz ga obrnem na trebuščka, pa skočim po tisti aspirator, da bi mu ven potegnila bruhico, on se dere še bolj, ga premetavam po rokah... sploh nisem vedela, kaj naj. Pa mu s krpico brišem noska in okoli ust, nekaj sem stisnila ven iz noska... Počasi se malo pomiri, potem pa začne kihat in je spravil vse ven iz noska. In končno začne malo bolj normalno in umirjeno dihat skozi noska... No, situacija je bila rešena, midva pa ne vem kateri bolj šokiran. Sva se še najmanj eno uro potem crkljala, da je dete zaspalo nazaj. No, tko.... majhne bruhice smo imeli že večkrat, samo skozi nosek pa še nikoli. Vse je enkrat prvič in tale se je dobro končala. Ampak krika pa kar ne morem pozabiti, a veste kot ko se rodi in začne dihat... ajajajaj... Majchy - in ostale, ki uporabljate funny photo - kako "velike" so slike, ki jih uploadate??? Ker moje so okoli 3MB in mi noče. Ta male, posnete z mobitelom, pa brez problema. Kako zmanjšam slike?? Hvala za nasvet in lp
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 21.12.2009 12:19:26 >
|