|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.12.2009 14:59:18   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...pa da naj bo čim več v lupinici in da kengurujčki in to ni kul, ker se mu mora najprej oblikovati zgornji del hrbtenice potem pa še spodnji oz. medenica in da v kengerujčku se vse preveč seseda...slingi itd. pa da so ok, skratka  mora biti čim več v položaju lupinice tudi ko se nosi, se pravi čim bolj podobnem položaju kot v maternici...

Zakaj pa to? Ker naša glavo dviguje na trebuščku že praktično od prvega dne. Pa ko jo dam na ramo, da podira kupčka, skoraj vedno drži glavo tako kot Ninin na sliki.

se javljama šele danes...ko smo imeli prvi pregled pri pediatru, se pravi je bil star 1 mesec ga je dala na trebuh "kravce past" in je ful glavo držal pokonci, meni se je fanj zdelo ona pa da to ni ok, da ni dobro za hrbtenico in vratne mišice, da bod preveč trde prekmalu in nam dala napotnico za razvojno ambulanto, kjer smo bili prejšnji tedn in so nam pokazali baby handling pa posebne vaje, ko se npr. na previjalni ali v posteljici nazaj z glavco zvija, da mu jo moramo kar nežno naprej poriniti, zdaj moramo pa še k fizioterapevtu, da nam bo pokazal dodatne vaje...

< Sporočilo je popravil tane -- 15.12.2009 15:11:01 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.12.2009 15:25:13   
Nončika

ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...pa da naj bo čim več v lupinici in da kengurujčki in to ni kul, ker se mu mora najprej oblikovati zgornji del hrbtenice potem pa še spodnji oz. medenica in da v kengerujčku se vse preveč seseda...slingi itd. pa da so ok, skratka  mora biti čim več v položaju lupinice tudi ko se nosi, se pravi čim bolj podobnem položaju kot v maternici...

Zakaj pa to? Ker naša glavo dviguje na trebuščku že praktično od prvega dne. Pa ko jo dam na ramo, da podira kupčka, skoraj vedno drži glavo tako kot Ninin na sliki.

se javljama šele danes...ko smo imeli prvi pregled pri pediatru, se pravi je bil star 1 mesec ga je dala na trebuh "kravce past" in je ful glavo držal pokonci, meni se je fanj zdelo ona pa da to ni ok, da ni dobro za hrbtenico in vratne mišice, da bod preveč trde prekmalu in nam dala napotnico za razvojno ambulanto, kjer smo bili prejšnji tedn in so nam pokazali baby handling pa posebne vaje, ko se npr. na previjalni ali v posteljici nazaj z glavco zvija, da mu jo moramo kar nežno naprej poriniti, zdaj moramo pa še k fizioterapevtu, da nam bo pokazal dodatne vaje...

pri nas pa ga je P obrnil na trebuščka in je mali dvignil glavico, nato pa je P rekel, da lepo že dviguje glavico, saj je močan in so njegove kosti tudi kao močnejše.

očitno so kar razlike med temi našimi P. hčerka je tudi kar hitro dvigovala glavico-ona je bila tudi močna in nima nobenih težav z vratnimi mišicami.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.12.2009 15:33:54   
tane
LINDI, zakaj imate pa vi razvojno ambulanto? če ni skrivnost...

rozilu, jaz površnica, ja v bistvu imam Pampers Active Fit 3, pa je drekec čez udaril, ampak naš ima res čisto tekoč drekec, kot voda je pediatrinja rekla, da ni panike samo da kaka. Mu je pa tale 3 še malo velika tako, da smo imeli samo 1x pa bom potem nadaljevala ko malo zraste...kg ima 5300 ampak velik pa 57cm in so mu ful velike nič hudega bodo že malo kasneje prav prišle.

drugače sem pa tudi jaz dobila mastitis oz. verjetno samo zamašeni mlečni vodi, me je v nedeljo zaželo ful mraziti, pa celo telo me je bolelo, sklepi, mišice, pa niti ne velik vročine 37,4, sem najprej mislila, da je gripa, sem cel dan spala vzela lekadol proti bolečinam in pila čaje, pa tamavčka mi je user posted image prinesel le za podojit, no naslednji dan oz. ponoči me je pa začela totalno še desna dojka peči, boleti za znoret in sem naslednji dan kar klicala svetovalko za dojenje na LLLI spletni strani in je rekla: čim več dojiti na tej dojki kljub temu, da boli in peče...pred podojem topli obkladek ali tuš po podoju pa mrzli obkladek in počivat kot da sem na smrt bolana in se izogibat stresu...to so bile njene besede...sem si zvečer potem poskusila izčrpat mleko iz boleče dojke in ful ni bilo mleka, čisto malo pa še malo krvi...na drugi dojki pa sem z lahkoto napumpala 80ml, pa še bi lahko ampak sem pustila za njega pa dala zmrznit, ko bomo potrebovali...
sem potem danes spet klicala svetovalko, ker me skrbi, ker ni nič mleka iz te dojke, pa je rekla zdajle nekaj dni čim več na tej dojiti, kadarkoli, če hoče sesati, naš korenjak na srečo hoče, je rekla se kar v sobo "zapreti" in ga pristavljati, na drugo dojko pa normalno na 2-3 ure...tako, da tiste, ki nimate dovolj mleka res je treba ves čas pristavljat, da se spet začne tvoriti mleko...jaz si RES želim še naprej dojiti in sem odločena, da bom tole dojko spet spravila v pogon...upam le, da mi uspe...
aha pa rekla je še povečati vnos vitamina C, najbolj naravnega (limonade, pomaranče itd) sem vprašala če lahko pijem čaj z medom in je rekla, da lahko, da se otroku do enega leta ne sme dajati meda...in pa da naj čim več počivam, pa poskusim biti brez moderca oz. da naj pazim, da mi nič nikoli ne tišči dojke, kakšni nahbrtniki, moderc itd.
no, tistim za spodbudo, ki hočete dojiti...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.12.2009 15:36:55   
tane
nončika...saj jaz tudi to malo z rezervo jemljem, pravijo pa, da je tale razvojna in fizioterapevt čisto koristna zadeva, ker ti pokažejo handling, pa vaje za spodbujanje razvoja, malo telovadbe itd...tako, da se ne sekiram ful, ker kaj veš čez nekaj let bodo pa kaj drugega učiliuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.12.2009 16:33:38   
metka_zone
Živjo!

Vidim,da ste pridne in veliko pišete user posted image .Midva sva prenehala z dodajanjem in sva zaenkrat samo na mojem mleku in nama kar uspeva.Je zadovoljen in lepo spi.

V petek imava zopet kontrolo za sluh ( že tretjo ) in me kar mrazi,kakšni bodo rezutati.Upam zanj le,da ni gluh, se tolažim,da vsaj vidi.Najprej sem mislila,da ima ostanek plodovnice v ušesih,potem sem se tolažila,da ima ušesnega masla veliko,zdaj pa se tolažim,da vsaj vidi dobro user posted image ...Nekje sem brala,da operirajo žrelnico v nekaterih primerih,ampak to ne vem če bo tudi pri nas...Za zjokat se!

Kako pa drugače napredujejo vaši otročki?Naš se že odriva z nogami in se prestavi cca.40 cm,ampak je zelo smešen,saj rok še ne uporablja,pa še jezi se in repenči zraven.Ko pa pride do mene,je pa takšen,kot da je dobil najslajše mleko na svetu user posted image ...

Lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.12.2009 17:41:48   
malaMravljica
metka_zone, joj, nic nisem vedela, da bi bilo z vasim dojenckom kaj narobe. Zakaj pa mislis, da je gluh. Se kaj ozre, ce mu mal z ropotulco za glavo zaropotas al pa za njim vrtiljak al kaj tacga prizges? In, kaj vam niso naredili tega testa ze v porodnisnici? Saj ce bi bil gluh bi ti ze tam pred odpustom povedali, vsaj pri nas je tako, delajo test za sluh pred odpustom.

Moj mali je danes ponoci spal skor celih 8 ur skupaj user posted image  sam kaj ko je mamica sla precej za njim spat in ni izkoristila te priloznosti. Pa vedno recem, da bom enkrat sla takoj z njim spat, da se naspim vsaj enkrat.

Punce, kaj imate ve tudi tak nenormalen apetit, predvsem tiste, ki polno dojite. JAz non stop jem. Vceraj sem hotla nekaj malega za vecerjo in sem 2 zemljici z salamo in sirom ter jogurt zraven, 2 zemljici z marmelado in pol se 2 z evrokremom. Mi je bilo kar nerodno samo pred sabo, sam kaj cem.

Moj pa tudi ze cist samostjno glavico drzi, mu jo za zihr vedno nadziram, sam z glavico nima cist nobenih problemov vec. Pa z nogicami se tudi odriva ze, mi pa ni jasno v postelji, ga dam stran od mene in je takoj pri meni in saj veste kam zre user posted image user posted image  

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.12.2009 17:53:35   
Crystall
Evo, končno med živimi. Internet spet dela user posted image

MM ... nemških kupončkov ne moremo pri nas koristiti user posted image  Pa vseeno HVALA za ponudbo user posted image

Frr ... VSE NAJBOLJŠE z nekajdnevno zamudo user posted image user posted image

Muca*maca ... ja, moj mali je Blaž user posted image  in je res ornk dečko. Zgleda, kot da bi bil star 5 mesecev in ne 1 pa še malo user posted image user posted image

Februarka08 ... jajjjj, kak sta tvoja mala dva čudovitaaa!!! SUPERRR!

Tane ... moj mali tudi glavo pokonci drži oz. se dviguje, pa obrača glavico levo in desno, če je na trebuščku. Nisem imela pojma, da je lahko kaj narobe. Bom pediatrinji omenila, da vidim, kaj mi bo rekla.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.12.2009 18:19:53   
lenika83
Naša je že v porodni sobi sama dvignila glavo, da se je še babica čudila. Zdaj ko sva šle pa na pregled pri  mesecu, je bila pa vsa zaspana in je ležala čisto pri miru ne glede na to kaj je pediatrinja delala z njouser posted image  Očitno že ve kje je treba malo skriti kaj že znaš user posted image

Razmišljam, če je mogoče razlika v tem, da je pri tane bolj problem, če mogoče user posted image  ni tako močan. Ker naša je recimo pravi mali velikanček, da vsi mislijo, da je stara 3 mesece, ne pa 1,5 meseca. Razmišljam samo...

nončika...saj jaz tudi to malo z rezervo jemljem, pravijo pa, da je tale razvojna in fizioterapevt čisto koristna zadeva, ker ti pokažejo handling, pa vaje za spodbujanje razvoja, malo telovadbe itd...tako, da se ne sekiram ful, ker kaj veš čez nekaj let bodo pa kaj drugega učiliuser posted image

Pa še možnost imaš, da ti podaljšajo porodniško (vsaj včasih je bilo tako), kar pa spet ni slabo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, kaj imate ve tudi tak nenormalen apetit, predvsem tiste, ki polno dojite. JAz non stop jem. Vceraj sem hotla nekaj malega za vecerjo in sem 2 zemljici z salamo in sirom ter jogurt zraven, 2 zemljici z marmelado in pol se 2 z evrokremom. Mi je bilo kar nerodno samo pred sabo, sam kaj cem.

Jaz pa sploh nimam apetita. Včasih ob 23h v postelji ugotovim, da od 15h nisem še nič jedla user posted image  Se mi zdi da se moram prav kontrolirati, da jem. Saj tako na splošno me to niti ne bi motilo, ampak me malo skrbi zaradi mleka.

Danes imamo pa zgleda malo krizo z mlekom se mi zdi user posted image  Mala že cel dan hoče samo jesti, pa malo drema in se spet zbudi in hoče jesti. Se mi zdi da je danes že cel dan v postelji, jaz pa tudi. Sem že čisto uničena, tako da upam da bo vsaj zdaj malo spala. Zvečer bomo pa jo itak kopali, pa jo bo verjetno utrudilo. Upam...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.12.2009 18:46:54   
tea85
tako, jaz sem pa čist uničena, sma se  potepale od 11 ure pa vse do 16..in to  malo po mestu...sem mogla it v nabavo ker je bil hladilnik prazen..

utrujena sem tako da bi kar padla v postlo, in če mi uspe da mala zaspi bom šer jaz malo  podremala.

LINDI- jaz sem z to dm-ovo mleko zadovoljna pa še več je tega kot ostala. mam en paket 600g ne 3 dobre dni, ker je na 2 uri..in meni se pri dnarju to fuil pozna a veš.

sma pa danes sprobala novi voziček in je SVETOVNI, proti onem ni primerjave, ta je res vredn svojega denarja.

ma naša pupa tudi tak glavico gor drži da joj, pa ful je živa...in trmasta user posted image user posted image a z nogami se tak odriva..

uff, kako se je podelala da smrdi kr do mene user posted image user posted image

glede apetita, jaz kr pozabim jest oz nimam niti časa,me moja tako izčrpa....

no, pa se gremo previt..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.12.2009 19:00:42   
Emilly
MM - ja jaz mam tudi tak apetit. Te čist razumem. Pride dan ko popoldne vsako uro pojem en sendvič. Brez heca. Se mi zdi da se že od poroda nisem uspela tako najesti, da bi dobila občutek sitostiuser posted image  in to sploh ni fajn, ker nimam idej kaj naj še jem, pol pa skoz eno in isto meljem...pa še pazim, kaj jem zaradi tamale. Kilogrami pa HB! gredo še zmer dol, zdaj sem že na istih kot pred nosečnostjo. Samo da po moje, to na žalost ne bo šlo skoz dol, ampak se bo verjetno tudi kaj obrnilo...

Tudi naša je glavico dvigovala že v P, sem se ful čudila, kako je to sploh možno. Nam je pediatrinja rekla, da po hranjenju nekaj minut na trebuščku ni nič narobe, pol pa to delamo, upam da res ni nič narobe...Kupčka ji pa tud kar na kolenčku podiramo, ker na ramenih tolk glavo dviguje in gleda okol, da je to čist nemogoče.

Sem se pa danes cepila proti gripi in sem zdaj kar malo čudna. Upam, da ne bo preveč kakih stranskih učinkov.
Smo pa zadnje dni čist veseli, ker naša že kar nekaj časa orng spi ponočiuser posted image  Po devet ali deset ur skupajuser posted image okoli 8 zjutraj se mal podojimo in spi še vsaj do desetih. Sej mi je kar mal zoprno pisat o tem, ker se bojim, da se to že to noč pokvari (že trkam, da se ne...) Ampak je res luštno, ker ma čist najin ritem spanjauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.12.2009 20:53:38   
metka_zone
mm:ja,saj so mu delali test v P in nato še dvakrat na ORL, sedaj gre pa na nek timpanogram ( upam,da sem prav napisala)...v glavnem za enga živčnega fasat sem imela nosečnost,sedaj pa je še huje tale sekirnacija user posted image ...ne odziva se na nič...user posted image user posted image user posted image ,sploh ne vem kako bomo zmogli,hudo je zaradi prvorojenca tudi,če je slučajno gluh...Lp

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.12.2009 21:47:55   
malaMravljica
metka_zone, upam, da ne bodo potrdili da je gluh, drzim pesti za vas. Ves, ce pa se slucajno zgodi in dobi to diagnozo pa vem,da boste zmogli. Tvoj mali otrocicek je, rada ga imas in ljubezen ti vraca, le kako ne bi zmogla in vem, ceprav mu potrdijo to diagnozo ga ne zamenjas za nobenega drugega dojencka in ne das ga vec stran, je tako a ne da. Kar pogumno, smo z vami!

Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.12.2009 22:08:18   
metka_zone
Hvala za lepe besede!Saj pravim,hvaležna sem da je drugače zdrav in vesel fantek,zmogli bomo vsekakor,saj konec koncev kdo pa še ni.Radi ga imamo vsi in oba z bratcem sta deležna vse ljubezni,kar je premoremo.Je pa to nekaj novega in zato me je strah.
No,bom še malo v paniki do petka,potem pa se bo treba soočiti z resnico.

Lepo noč vsem!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.12.2009 22:08:25   
tane

Naša je že v porodni sobi sama dvignila glavo, da se je še babica čudila. Zdaj ko sva šle pa na pregled pri  mesecu, je bila pa vsa zaspana in je ležala čisto pri miru ne glede na to kaj je pediatrinja delala z njouser posted image  Očitno že ve kje je treba malo skriti kaj že znaš user posted image

že zdaj pametna in zvitauser posted image tako je prav ta prava babnica

Razmišljam, če je mogoče razlika v tem, da je pri tane bolj problem, če mogoče  ni tako močan. Ker naša je recimo pravi mali velikanček, da vsi mislijo, da je stara 3 mesece, ne pa 1,5 meseca. Razmišljam samo...

Pa še možnost imaš, da ti podaljšajo porodniško (vsaj včasih je bilo tako), kar pa spet ni slabo

hmmm...težek je 5300 in velik 57, ravno 1 teden nazaj so nam ga pogledali v razvojni...star pa 2m5d

kje se pa lahko tole za podaljšanje porodniške da pozanimat, a mogoče veš? jaz bi takojuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Tane ... moj mali tudi glavo pokonci drži oz. se dviguje, pa obrača glavico levo in desno, če je na trebuščku. Nisem imela pojma, da je lahko kaj narobe. Bom pediatrinji omenila, da vidim, kaj mi bo rekla.

nočem vas strašit...samo nam so to rekli,  to da obrača glavco levo in desno je kul ampak da npr. leži na boku, ko ga daš spat ali pa za dojit v postelji pa da potem z glavo ful nazaj sili in je ves napet, da takrat pa da mu jo moramo nežno naprej poriniti...

ninasiki...jaz sem isto rekla, ko ga nosimo na roki za kupček podret ali ko ga kaj zvija tudi glavo drži gor pa mu jo res ne bom dol tišala pač tko je

< Sporočilo je popravil tane -- 15.12.2009 22:16:36 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.12.2009 22:08:57   
ninasiki
hello mamice

evo mi smo pred eno uro pršl iz šopinga in vam povem vse k ste blizu tega centra oz. austrije pejte cene res niso neki cenejše ampak C&A in H&M fuuuuull bolš kokr pr ns se mi res skrijemo tko k so rekl zapraula spet preveč tko da zdej mal pauze pol pa spet polet mal za poletje nabaut

zasledila sm samo za to glavico men niso pa nč rekl za glavico jst jo sicer merkam da jo ne drži neki pokonc sam ko pa podirava kupčka in sam dvigne glavo pa mu je glih ne morm porint na svojo ramo user posted image tko da to je to kravce pa tud ne paseva neki pogosto

brala vs nism neki full samo preletela ker grem zdele samo pod tuš in spat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.12.2009 22:11:14   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Hvala za lepe besede!Saj pravim,hvaležna sem da je drugače zdrav in vesel fantek,zmogli bomo vsekakor,saj konec koncev kdo pa še ni.Radi ga imamo vsi in oba z bratcem sta deležna vse ljubezni,kar je premoremo.Je pa to nekaj novega in zato me je strah.
No,bom še malo v paniki do petka,potem pa se bo treba soočiti z resnico.

Lepo noč vsem!

metka_zone...upam, da ne bo najhujša diagnoza...sploh nisem vedela da imate te probleme...drugače pa kot pravi MM, še vedno ga boste imeli radi le da bo to velik izziv za vse vas, ki pa ga boste brez dvoma premagaliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.12.2009 22:12:14   
Februarka08
Čer, punce.

Joj, zaostajam z branjem, ampak zdajle vas sigurno ne grem brat in komentirat, je čist prevečuser posted image

Samo toliko da vas pozdravim, imamo cele dneve čist zasedene, včeraj smo postavljali smrekco, danes smo mel mal obiskov, jutri gremo mi na obisk... dogajauser posted image Blaž je mal prej zaspal, upam da se ne prebudi več. Je pa danes star 2 mesecauser posted image user posted image user posted image joj, gre hitro čas.

Grem v mižule, da se kaj naspim. Mirno nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.12.2009 22:13:18   
LINDI
Sem dobila kar 2 odgovora naenkrat ja,jaz bi imela tudi tabletke zaradi manjše menstruacije,ker imam res močne...tudi meni se zdi fino,ker prej tudi nisem smela nobenih zaradi pritiska...

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.12.2009 22:14:18   
Februarka08
Metka_zone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.12.2009 22:25:46   
LINDI
TANE v bistvu imava razvojno zaradi težkega poroda,je bil mali ocenjen s štirico,v bistvu je rekla,da za vsak slučaj,ker lahko,da bo z njim vse v redu,lahko pa,da mu bodo kao morali pomagati se kaj naučitiuser posted image kaj,ne vem,zaenkrat je vse v redu..sem pa čisto zadovoljna,ker baje je čisto fino,in ti lepo pokažejo,kakšne vaje je treba delati....jutri izvem kaj več.

Metka Zone držim pesti,da boš izvedela dobro novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TEA Ja saj cenovno bi tudi meni ustrezalo,res,da sva 2,ti pa si sama,ampak je kredit.....saj veš,a ne.....kakšen voziček si pa kupila,koliko je pa bil,kakšne barve je,super,da si zadovoljnauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.12.2009 23:37:17   
rozilu
metka_zone user posted image upam da bojo ugotovili, da je vse OK, če ne pa tako kot so že punce napisale - radi se boste imeli še naprej user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Hahaha user posted image . Jaz tudi kar veliko jem, moj me kr gleda, ker si odrežem par kosov kruha več kot on user posted image . Ma dokler kile ostajajo na istem, se sploh ne sekiram... samo da mlekec lepo nastaja.

Emily - kako je pridna, jaz bi tudi tak ritem spanja user posted image No sej se ne pritožujem, ponoči kar pridno spi, samo do 8h pa še nismo prišli. Prej pa je imela krče po kar dolgem času. Sem danes jedla čokolešnik - torej mleko... očitno ga res ne prenese.

Mi pa imamo jutri pediatra, pojutrišnjem pa bo že stara 2 mesca.

No zdej se ji bom pa pridružla - se je končno nehala pogovarjat .

Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.12.2009 6:51:35   
LINDI
Rozilu,tudi mi smo imeli krčke zaradi čokolešnika,našemu tudi očitno ne paše mleko,zdaj sem ugotovila,da ga moram takrat odviti,tako,da sva kar na postelji z odvito pleničko,pokrit je z dekico jaz pa ga po bušiju ,to mu zelo paše pri krčkih.

Jz sem tudi že na molznem strojuuser posted image ,ker imava danes razvojno ob 9.pa se mora mami prej zrihtati mali naj še malo potegneuser posted image s pančkanjem,bujenje smo imeli samo ob 2.45 in ob 5.50user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.12.2009 8:22:48   
Crystall
Metka_zone ...- MISLIM NA VAS user posted image user posted image . Smo pa imeli na naši šoli naglušnega fantka in je bil tak simpatičen dobrovoljček.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.12.2009 9:00:05   
Bananček
Jest jih jem ene 14 dni zdaj, pa sem dobila M - vsaj po moje je to M no user posted image Drgač pa prej tut nisem še mela M, pa sem jih kar začela jemat. Upam, da te M ne bojo prepogoste, ker sem se jih glih fajn odvadla v nosečnosti hehe.

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.12.2009 10:44:40   
ninasiki
metka_zone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to maš preiskave na ORL v ljubljani v KC-ju

mi gremo pa zdele v trgovino po kruhka pa en ornk zajtr pojest majo v austriji katastrofa hrano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.