|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.12.2009 16:24:49   
Emilly
Kontracepcija - hvala za info o cerazette. Sem jih kar začela jemat. Je pa tudi meni g. rekla o materničnemu vložku isto, da kao ni primeren, pa nevem več zakaj. Deluje pa baje na isti način ko Cerazete (čist isti hormon pač). Saj mi je pač zoprno ker sem že pred nosečnostjo jemala tablete, pa zdej spet, mah s kondomi je pa bolj tko....

Februarka - kok sta luštna!!!!

Frrr - vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
11.12.2009 16:37:35   
LINDI
Jz sem jo kupila upam,da bo ok tale pena

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
11.12.2009 17:18:30   
Anonimen
Hvala Rižko za vzpodbudne besede. Danes mi je - do sedaj uspelo dojiti, sedaj pa ni več šlo in je spila še 60 ml dodatka ( nato pa polilauser posted image ). Malo je zgleda bilo preveč. Zjutraj pa je bilo toliko mleka 200 ml iz obeh da sem si 80ml še shranila. Naša ima zelo velik apetit tako, da je kr težko. Ponoči ne je ker spi od 21h do 6h,čez dan pa potem nekje 5x-6x. Kolikokrat pa vaši jedo ? Meni se zdi malo ..Bomo pa videli na tehtanju januarja do takrat pa domača tehtnica.

Glede kakanja je danes OK za 1x, bomo videli kaj bo.

(odgovor članu KOZELJKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
11.12.2009 17:23:40   
Anonimen
Februarka kako smo lepi...user posted image

Frr vse naj najuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
11.12.2009 17:32:39   
kalypso
punce, eno vprašanje:

moja tamali je danes star 8 tednov. Je polno dojen in glede tega nimama težav. Je pa nekaj drugega. Do zdaj ni po hranjenju niti 1x ne polival ne bruhal. Zdaj pa že 2 dni po VSAKEM obroku medtem ko podre kupčka zraven še ven vrže. Ne velik, ampak tolko da mu moram bodi zamenjat pa tud js sem mal pobruhana. Izbruhano mleko je gosto, belo in sirasto. A je možno, da je šele zdaj začel polivat ali je lahko kaj drugega... Ker on ko se naje, bradavico spusti in več noče zagrabit, tak da močno dvomim, da bi bilo krivo to, da se je preveč najedel user posted image Pa tudi previjam ga ne takoj po obroku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
11.12.2009 18:37:28   
Emilly
Kalypso - Naša je tudi polno dojena in se mi zdi da kar veliko poje. Na vsake približno 14 dni se pa zgodi, da kar nekaj obrokov zapovrstjo zbruha (tudi že dva dni skupaj), ampak gre res po moje vse ven. Pa isto se je tudi zgodilo, ko sva ravno podrli kupček... Potem naslednjih 14 dni pa spet normalno naprej brez polivanja. Pa tudi vedno sama lepo bradavico spusti in vedno lepo pokaže, da noče več. Nam je pediatrinja rekla, da pač občasno preveč poje, ker je taka jedka (se je v 5. tednih zredila za 1400g) in gre pač to ven. Dokler lepo rastemo, se nekak ne bomo sekirali...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
11.12.2009 18:51:05   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

moji pa se delajo nad obrvmi take krastice in so rumenkasteuser posted image user posted image

Maruši tudi - sumim, da so to temence - samo na obrveh pač? user posted image Je pa kdaj več, kdaj manj (ali pa sploh ne). Upam da se ne preselijo tudi na lasišče, ker tega se pri njeni čupi NE REŠIMO niti pod razno, vsaj jaz si ne predstavljam kako bi...

Drugače pa Tea user posted image , upam da rešiš probleme s tvojim...

IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

kuponi DM - jst sm spolnila kar na njihovi spletni strani obrazec. pa tm tut piše nekej o roj. listu, samo sem kljub temu da ga nism poslala dobila vse lepo po pošti! tko da ti kr na njihovi spletni strani poštimej (velja to za baby bone...za nosečniške pa ne vem k sm jih že prej dobila)

Aha, hvala bom probala to. No sicer pa - kaj tile kupončki so poupusti al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Je tudi tebi rekla, da ji lahko poskusiš dat kakšen obrok samo čaj? Gea ga ne mara preveč, ker ji dajem nesladkanega, pa nevem, če bo to izvedljivo in se mi zdi, da bo kar vztrajno zahtevala svoj delež Če je ne bi skoz neki cartali bi še pomislila, da rabi ljubezen in to s hrano išče, ma mislim, da ni panike glede tega

Ej nam je tudi pediater rekel, da ji lahko damo prekuhano vodo po flaški kdaj čez dan. Sploh nisem štekala zakaj. Mislim da ne zaradi tega, ker bi ful jedla, ker ni nevem kaka debelka. Pa sem probala, samo pljune flaško ven user posted image Enkrat je popila 20ml, to je bil max... pol sem pa itak nehala probavat, ker tega po mojem ne rabi, dobi vse z mlekom user posted image

Kalypso - po mojem to ni nič takega, pri nas tudi občasno že sesirjeno mleko ven pride. Včasih pa še čisto sveže... Sploh ne štekam tega, ma mislim da se ni za sekirat.. samo cunje tolko več prat user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
11.12.2009 20:30:26   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Kontracepcija - a je katera razmišljala o materničnem vložku? S hormonom (ki pa deluje samo zelo lokalno - in je zato po mojem manj škodljiv kot tabletke) ali pa z bakrom. Oz. ali je katera to že uporabljala.. me zanimajo mnenja, se odločava če bi to mogoče vzela. Če ne bova pa ostala na kondomih.

jaz sem se odločila za to obliko zaščite in sicer z bakrom. torej ta navadnega. mam namreč malo težav z prebaljanjem hormonov. ko dobim menstruacijo, se moram 3dan oglasit in mi vstavijo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
11.12.2009 20:39:26   
Nončika
februarka, kak cukra maš. user posted image user posted image user posted image

kar se tiče materničnega vložka, pa tak. jaz ne nameravam več meti otrok. mam dva, parček in sem štacuno zaprla. user posted image user posted image nisem pa najbolj za tablete, ker sem pošteno pozabljiva.

moj mali ma pa pikice po celem telesu, če mu namažem z oljem, pa z bilokerim. očitno se mu tako zapirajo pore. mala je ista.

pri nas tudi noče čaja. sicer kar mu kapne v usteca to vse pridno pokonzumira, ali noče preveč.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
11.12.2009 22:19:57   
tea85
LINDI- Prej sem ti pozabla še omenit glede AM, midvi uporabljama zdaj dm-ovo mleko, se mi zdi fajn, pa tudi ona ga prenaša kr vredu. krčeki so kak kdaj, bolj jo jezi ta njena ritauser posted image ko hoče kakati pa ji nekak ne gre pa se mantra...
pa hvala za tolažbo in lepe besede...moj še sam ne ve kaj bi rad, meni se pa ful več ne da ukvarjat z njim user posted image

ANITA- ne, meni ni nič rekla da bi kaj spuščala obroke, rekla je da fajn da lepo je...meni se moja tudi ne zdi debela, prav fajn je, zdaj pa res ne bom ji že gledala klko poje, to se mi zdi res hecno od tvoje zdravnice.

februarka- fulll maš lepe otrokece prav srčkane...user posted image user posted image

saj se mi ni dalo nekaj brat za nazaj...glede kuponov, ja bi se zame tudi kaj našlo user posted image user posted image user posted image ampak morem natančneje pogledat kaj ponujateuser posted image

FRRR- VSE NAJ NAJ...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.12.2009 10:37:32   
Anonimen
Živjo se na hitro oglašam, ker je mala komaj malo zaspala. SE je kot kaže od mene nalezla prehlada ( smrka in kašlja ), tako da se je celo noč zbujala na 1h, midva pa sva čistila. Ali imate kakšen nasvetek ? Vročine HB nima...

Letim se mi oglaša

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.12.2009 11:10:09   
palegia30
Nončika jaz sem se tudi odločila za vložek z bakrom ali kaj veš več o tem, meni je rekla da edini stranski učinek je da imaš malo podaljšane krvavitev, če se pa odločiš spet zanositi pa se ga da samo ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.12.2009 12:04:58   
Anonimen
hei
glede vozičkanja poleti v zoo ... http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=208

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.12.2009 13:59:24   
Februarka08
Ojla.

Najprej hvala vsem za pohvale, res sta moja cukra.user posted image
Pišem z 1 roko, zato samo na hitro. Včerajšnji dan je bil super napram prejšnjim, dopoldne je blo bolj tako-tako, popoldne je pa spal 4 ure, potem se ga šla pa raje kar zbudit da je jedel, ponoči je naredil rekord v spanju, je spal od 22-5.30user posted image ob 8h smo potem vstali, pojedli počasi, moj je šel klobasat, ker majo koline,mi pa ven in je Blaž do zdele spal dobre 3 ureuser posted image . Jaz sem pa kosilo pripravila, Lariso spravila spat in pospravila celotno stanovanjeuser posted image je prav fino da enkrat za spremembo spet diši po Prontuuser posted image aja, vmes sem mogla pa še po darilo za strica, ker gremo popoldne na roj.dan. Noro. Sem mislila, da bomo jutri končno malo sami, mamo pa spet obiske napovedaneuser posted image

Zdaj vas pa še malo lahko preberem v miru. Lepo sobotouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.12.2009 16:52:54   
Nončika
februarka, lepo in super, da si se tudi ti lahko spočila.

mi smo pa meli obupno noč in pa cel dan se že vleče isto. se je ob 4h prebudil, pojedel in od takrat spi max pol ure skupaj. pa še to mi napol dremucka. med hranjenjem jok in stok. pol mi poje, pol pa čez 20min. kakal je komaj popoldan, celi čas ga vetrovi mantrajo. pol pa še za priboljšek poskrbel moj, ko mu je htel dati mleko z cucljem za čaj. mater i tipom.

palegia, mene so malo strašili s tem, da se zaraste. da maš močnejše krvavitve, da maš probleme pri naslednji nosečnosti. no to so mi govorili laiki, ginekolog mi tega ni omenjal. težave z ponovno zanositvijo, se ne bojim, štacuno smo zaprli. močnejše krvavitve, M sem do sedaj mela max 4dni, četrti dan samo par kapljic, skratka blage.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.12.2009 19:39:26   
Emilly
Naša je pa ponoči tako lepooo spala.... od 22.00 do 8.00user posted image user posted image user posted image  Sicer se je že ob šestih nekaj oglašala, pa se mi ni dalo takoj vstat, pa je kar kmal nazaj zaspala. Ponoči kar lepo panča, samo zvečer potrebuje kar nekaj časa, da zaspi, pa komaj gledamo, pa kričimo.... Ampak raje se s tem ukvarjamo zvečer kot pa ponočiuser posted image

Je pa že tak mraz zunaj, mi je prav hecno, kako se zdaj spravimo vozičkat ne glede na mraz, prej sem vedno dvakrat premislila če bi šla v takem ven.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.12.2009 20:39:03   
LINDI
Nončika mogoče ima težave s spanjem zaradi vetrov,ker moj,odkar ga to matra se skoraj nič ne naspi,se skoz prebuja,ko ga šravfa...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.12.2009 20:42:28   
LINDI
TEA joj jaz bo mogoče tudi probala,a je 400g ali koliko,midva hodiva kar v Muller po 800g doze,sicer še poskusim na joškici,ampak ne vleče skoraj nič,pa tako fin občutek je.....kaj hočemouser posted image
Midva sva se tudi crkljala pri moji mamici danes,sem se vsaj normalno v miru stuširala.....user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.12.2009 21:05:14   
Nončika
lindi, doza v DM je 600g, je nekje 5€. jaz sem še trenutno na Aptamilu, kot ti praviš 800g doze z Mullerja. sem si pa mislila, da bom prešaltala na tale mlekec z DM, ko bomo začeli uvajat GH.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.12.2009 21:11:54   
ninasiki
tea mojmu tud sam se ne vidjo če nism na ornk svetlobi čutm jih pa pa men je babca rekla da skooos mazat z oljem vsak dan full in pol počešeš pa kapo gor jst tko delam in morm trkat da na glavi nima po obrazku pa mažem z kremo vsako jutro

sm pa fasala mastitis SPET in bi se najraj zjokala ker neki časa kuham neki časa me zebe moj pa skače k indijanc okol ogna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in srčno upam da bo do pondelka konc da bomo lahko šli normalno v austrijo user posted image

me pa še neki zanima a slučajno ve katera kje majo baby center v austriji grem namreč v nakupovalno središče arkaden center a je slučajno kje v bližini

lahko noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.12.2009 23:10:20   
tane
ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...
sta bila pa najina sončka rojena na isti danuser posted image
glede mastitisa...a to se ti naredi zaradi tega ker imaš trde in napete prsi...jaz sem to imela prvih 10dni in mi je patronažna rekla tuširat z vročo vodo in masirat s tušem...pa ker ni blo vedno časa za to sem si jaz pred dojenjem zmočila malo brisačko z zelo vročo vodo in si dala na dojki pa malo pomasirala potem sem ga šla pa dojit in so se malo omehčale

rozilu
, jaz sem jamrala zaradi kakanja in da ni plenic kjer nam ne bi ven prišlo...sem šla kupit Pampers Active Baby in isto...I give up, sem se zdaj odločila za to varijanto, da mu dam zvečer kakšen star/grd bodi in pajacuser posted image , ker ga itak zjutraj pokaka, potem pa če imamo srečo ne več

rižkooo, upam, da ti vseeno steče z dojenjem, ne še obupat, poskusi še mičkeno...pa svaka čast, da že razmišljata o novi pikici...mene tale naš user posted image tolk zmatra, je cel dan pokonci in imamo tolko dela z njim, da SPLOH ne razmišljam o še enemuser posted image je sicer čisto prijetno se ne pritožujem, ampak je le delo...pa poroda tudi še nisem pozabilauser posted image

glede zaščite je pa meni moja G rekla, da tablete niso kul zaradi dojenja, nobene vsaj do 6 meseca ne, eventuelno vložek (mirena ali nekaj takega) pa še ta pri 3-4 mesecihuser posted image tko, da midva bova kar kondome zaenkrat...čez nekaj časa me je šekr strah...tiste ki ste že, a boli? meni je G svetovala lubrikant?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.12.2009 9:22:32   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tane

ninasiki, joj kako sta luštna na tisti slikci k drži glavco, tudi jaz ga tako rada tako nosim ampak kao ni dobro za hrbtenico, nama so to rekli v razvojni ambulanti, kamor moramo hodit ravno zaradi tega, ker je že pri 1 mesecu, ko si ga dal na trebuh glavo pokonci držal...zdaj moramo pa še na fizioterapijo zaradi tega...

Zakaj pa to? Ker naša glavo dviguje na trebuščku že praktično od prvega dne. Pa ko jo dam na ramo, da podira kupčka, skoraj vedno drži glavo tako kot Ninin na sliki.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.12.2009 9:29:50   
manca
Če ima katera gratis kupon za DM plenice 4-9 kg se priporočamuser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.12.2009 11:44:55   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sta bila pa najina sončka rojena na isti danuser posted image
glede mastitisa...a to se ti naredi zaradi tega ker imaš trde in napete prsi...jaz sem to imela prvih 10dni in mi je patronažna rekla tuširat z vročo vodo in masirat s tušem...pa ker ni blo vedno časa za to sem si jaz pred dojenjem zmočila malo brisačko z zelo vročo vodo in si dala na dojki pa malo pomasirala potem sem ga šla pa dojit in so se malo omehčale

TANE jst sm ga dobila ker sm lena ko ****s user posted image se mi ga enostauno ne da pumpat ker tamau ne spije vsega ga mam v vsaki približno 150ml in mu je zgleda preveč zdej zadnje 2 tedna pa tud pogledala nism pupmice k mi pritisk zmer dvigne ker je za en drek mi skos en gumbek (jst mu tko pravm) vn vrže tko da sm po 5 minutah pimpanja user posted image taka u glavo k tale naš hudiček user posted image sam sm pa vidla učer v BC isto ročno ampak je mela namest tega čist neki druzga in je pomoje fuuuuuull bolša sam še enkrat 65eur pa ne dam raj tamaumu neki kupm
a res veš sploh ne vem kdaj je kira kej rodila ker nism vidla naše razpredelnice kr neki časa ja lepo mava najlepši datum 10.10 sam še leto 2010 bi mogu bit pa bi biu še lepši user posted image user posted image user posted image kje si pa rodila če ni skriunost
za glavico pa vem ja da ni dobr prehitr ga dvignt pokonc sam midva sva v takem položaju če slučajno ga morm iz previjalne dvignt pa ko podirava kupčka drgač pa sej mogoče ne vela za vsakega user posted image ampak raje povem sm učer srečala svojo sošolko k sva tud skupi v šolo za starše hodile in je ona tamalo skooos nosila v kengurujčku ali dala v stolček ko je bla tamala pokonc in ma zdej čist trde vratne mišice tko da se ji vrata sploh ni vidu in morta zdej full vaje delat da jih sprosti mišice in je rekla da tamala ni glih navdušena tko da probite čim dlje časa jih met v ležečih položajih nevem no jst sam predlagam da ne bo kira mela brezveze probleme pa svojga sončka pol matrala z temi vajami user posted image sej pol pa g je čas pa itak se vid je pa baje tud dobr če vsak dan mal tu mal kravice pase ampak baje ni dobr pretiravat user posted image

no noč moja je bla KATASTROFA vročina mi je skočila na 39 in sm toook kuhala da bi pomoje lahko celo bajto grela sm se ulegla ob 9 pa do 12 nism mogla zaspat za noben denar pol sm pa ob 12 merla vročino in itak katastrofa in mi je moj začeu obkladke dajat da sva kao mal zbila sam to je držal 15 min pol pa spet isto user posted image no pol vsa pa klicala v ZD in mi je rekla na popijem ene tablete samo ker jih mism mela je rekla da lahko tud nalgesin in glej ga zlomka vročina pade na 36.4 no umes je blo tud en kup juhic pa čajčkou tko da HB za mojga dragega

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 13.12.2009 11:49:32 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.12.2009 12:54:21   
frrrr
hvala vsem za lepe želje!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.