malaMravljica
|
metka_zone, ma ti res stiskam pesti za v petek. in ves kaj, pridna mami si. emaa, o hvala, nisem vedla da je to tko z lupinico, me je bilo ze strah, ker moj raste k gobica po dezju, ga niti ne merim vec, vsi mi recejo joj kok je dolg. tea, ma res je kar ti punce pisejo. ta tvoj je en idiot, sorry ce tako napisem, sam ej, dojencka ima doma on pa ne bi prisel niti za praznike. ej, ne vem tocno kje dela, v tujini se mi zdi in naj ne bluzi kok v tujini delajo cez novo leto, ker vecinoma vse stoji do 6,januarja. ej, pa ne obupaj nad moskimi, se najdejo se zelo pridni, ljubeci, delavni in zihr je en tak nekje tudi zate narejen aha, se mi pridruzujete v klubu nespecih bejbijev cez dan. no koncno, pri meni je tko ze skor od zacetka. ma enim spijo po 2, 3 ure cez dan in to skup, pri meni je to znanstvena fantastika, razn pri meni v narocju tako spi, sam kaj ko me je ze leva roka zacela tok bolet, ker ga vedno z levico drzim. midva sva bila zdejle zunaj, je mal soncek posijal, sam preden sva vn prisla se je ze skril. sem ga kar v narocju imela, je tok gledal, tok snegeca imamo. ja, romanticno a ne ta sneg, pa tooook ga je pred mojo garazo nanosilo, spet bo moj avto sameval cez zimo se mi zdi.
|