|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
14.12.2009 14:32:25   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Decemberske radosti - a katera kaj peče?

Jaz samo recepte berem in se slinim zraven user posted image  Če se mi zdi, da te uboge tri urce, ko mala spi, tako hitro minejo, da raje kaj v miru pospravim, malo na rr pogledam in kako kavo spijem. Drugače pa me kar mika, da bi pekla, ker do zdaj sem zmeraj za božič napekla najmanj 10 vrst piškotov, letos pa nič user posted image  Pa še oreščkov ne upam jest, vsi moji najljubši piškoti so pa z oreščki. Mislim pa, da se bom ta teden en dan res zraven spravila.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.12.2009 14:54:11   
LINDI
Midva sva se tudi fino oblekla,napokala v voziček,pa gremo pa pa sva hodila 2 urci mi sede za dušo,naš tudi ne pančka drugje kot v vozičku,popoldan pa še obvezno krčkiuser posted image ,zaspi šele okrog 22.30user posted image ,ampak mami se tudi med nočnim vstajanjem vseeno naspi,ne vem od kje toliko energijeuser posted image

ČRPALKA jaz sem tudi imela aventovo ročno,pa sem hitro zamenjala za električno,pri tej sem lahko vsaj na forumuuser posted image

Aja meni so edino rekli,da ne smem ven takrat,ko je megla,drugače pa lahko

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.12.2009 16:31:30   
majakla

Dober sneženi dan, je lepo, ne?

Črpalka: tudi jaz imam ročno Aventovo, sicer je že
dooolgo nisem uporabljala, ampak, ko sem jo, pa
sem odstranila tisto gumo odzgoraj, tam, ko se da
zizika not in je šlo, ker z gumo, pa mi je gor teklo
in ne dol.
user posted image

Mi v snegecu nismo bili zunaj, se mi zdi premrzlo,
ali ne?

Nikec pa itak fuuul pridno panča tudi čez dan, je pa
že dosti več pokonci in še dosti več lačen, pa ni
panike, mami ima prave mlekarne.
Ponoči, zdaj že 5 noči, spi od 21h do 6h - 7h. user posted image
Kar pa mamico in atija zeeelooo veseli, JUPiiiii!

Kje naj kupim božičkovo kapico za tamalega, vidim
da jih ene že imate, bi naredila slikice Nikeca za
božička za koledar ? ? ?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.12.2009 18:02:58   
tintara
no, takole, po kakšnem tednu se spet oglašam. vidim, da bom težko sfolgala še vas, ker ste klepetulje na kvadrat. jaz trenutno zvečer sicer pridem na net, ampak imam ful dela s čestitkami mojim decembrkam, ki rojevajo po tekočem traku (no, pa saj je december).
hvala za dobrošlico. torej naš vane je prišel na svet 7 tednov prej, tako da sodiva kar k vam. Lindi, a ti si bila tudi nedonošena? no, fajn slišat, da se potem vse nadoknadi. ampak ti si pa OK rodila, kajne? tebe sem že zasledila na forumu, ker sva imeli isti problem - pritisk in isto G.
no, meni se je tokrat razvila preeklampsija, pa je bilo treba sinka na silo ven spravit. jo je pa kar v redu odnesel, s pljuči in uravnavanjem T ni bilo problemov, edin jest se je bilo treba navadit. to se pa menda vsakuser posted image . zdaj sva celo popolnoma na dojenju in sem fuuul vesela, da sem končno lahkoi pospravila črpalko spetv kot.
smo pa se vedno mickeni, prbl 2700g in 47 cm. bomo zrasli. sicver naj bi se pa danes rodili.

hm, dovolj za danes. upam, da ne boste hude, ce se obcasno oglasim in vas kaj povprasam po vasih malckih. vecino bom pa verjetno vseeno pri decemrskih - navada pacuser posted image .

lepo se imejte, t

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.12.2009 18:06:10   
tintara
ven tudi midva nisva sla. sem ga na balkon dala, kjer je bolj zavarovano od vetra, pa ful zadekala, sam kaj ko se košek ni mogel premikat - je bil hitro jok.
drugace pa za vas velikane pomoje ni panike, saj tolk ful mraz spet ni. no, vsaj jaz sem pri prvih dveh sla vedno ven - res pa da tisti dve leti ni bila neka huda zima. ampak tudi danes se ni.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.12.2009 19:02:12   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Kje naj kupim božičkovo kapico za tamalega, vidim
da jih ene že imate, bi naredila slikice Nikeca za
božička za koledar ? ? ?

Jaz sem ji dala kar odraslo kapico gor, pa sem jo tako prijela, da ji ni dol zlezla.

Jaz ne upam iti ven v takšnem. Se mi zdi, da so rekli, da do 0 stopinj je še ok, če je minus pa rajši ne.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.12.2009 20:41:24   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Hej-hej!

Rozilu - haha, točno to sem tud sama naredila, Maksija sem zbasala v kombinezon, enkrat po stanovanju, hopla v košaro od vozička in zdej sladko spančka že od 11h, hihi. user posted image Priden moj Maksi.

ooo, saj nas je kar nekaj, ki smo ubrali to taktiko. najbolj mi je všeč taktika Februarke. hihi, bom jo tudi jaz probala.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.12.2009 21:15:45   
malaMravljica
ne utegnem niti vsega prebrat, sam na hitrco sem sla skozi.

Maxi cosi lupinica, jaz sem tudi odstranila tisti del vn, moj mali je itak ze tok velik, da se bojim, da bo lupinica prekmalu premala mu, da bo enostavno prevelik in bo glava in nogice cez lupinico. Drugace pa, ker sem dala tisto vn, mu sedaj dam okoli glavice eno dekico, da mu fiksiram glavo, da mu ne plese.

Slinjenje in rokice v usta, ne, ni od lakote te, to je tudi moj zacel delat kaksne dva tedna nazaj ins em sla brat, ce je mozno, da so ze zobki, pa verjetn niso. V tej starosti sedaj zacnejo baje vse v usta tlacit in rokice so pac prve na vrsti, pol se pa pac slinijo.

Plenice, sem sedaj na Pampers in so ok, zadovoljna, nic se ni premocilo to rundo.

Dojenje, nisem zihr, ma zadnje dni imam tok mleka in ne vem od cesa, sem zacela razmisljat, da mogoce pa od Cedevite, ker sem jo zacela te dni pit.

Sedaj grem pa pod nujno nekaj pojest, pol vas pa mogoce se kaj preberem. Pa se eno fajn komedijo gledam zraven.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.12.2009 21:23:59   
najčka
Ojla evo mene!user posted image Me je moja bejba včeri čist presenetla. Je zaspala ob pol devetih brez krčev, pa se je zbudila ob enih, popapcala in takoj nazaj zaspala do petih, pa pol še ena runda do devetih. To je res že pravi uspeh da je ponoč tok spala. Prej pa je tud zaspala ob pol sedmih, pa je ne upam budit da bi jedla, ker še vedno spi. Upam da bo tudi danes ponoč pridna. Grem mal prebrat pa še pol kaj napišem.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.12.2009 21:24:57   
Talika19
Jaz sem pri prvem hodila na sprehod tudi pri -10st. Saj njega ni zeblo, bolj je mene.user posted image user posted image Če pa piha, daš pa dežno prevleko čez.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.12.2009 21:26:44   
Talika19
Božičkova kapa: mi smo tudi pri prvem kupili za odrasle in jo zadaj malo speli. Zale pa tudi še nismo v njej slikali. Mah pri drugem gre vse bolj počasi in z zamudo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.12.2009 22:33:54   
LINDI
TINTARA ja,prav imaš,jaz sem bila tudi nedonošenček,sem se rodila s 7 meseci,me veseli,da se je vse izteklo,tako kot je treba...ja v bistvu sem rodila na koncu s carskim 7 dni po roku,ker se mali ni spustil je bil čisto v križu...pa pomagati so mu morali pri rojstvu z dihanjem...me veseli,da je dojenje steklo,nama namreč ni,in sem včasih še vedno žalostna,včasih mi pa dol visiuser posted image čeprav ga še matram...ampak....po mojem ne bo nič,flaša je user posted image .....user posted image Tako smo pristali na črpanju in AM.

< Sporočilo je popravil LINDI -- 14.12.2009 22:34:14 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.12.2009 22:38:51   
LINDI
Meni so rekli,da greš lahko ven,če je minus,jaz ga fino oblečem,spodaj imava ovčko,fino zavijem v dekico,čez voziček palerino,pa na potuser posted image je bil ves čas topel,niti malo mrzel,še nosek neuser posted image .Meni so samo rekli,da v megli ne smeva ven,nekaj zaradi dihal...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.12.2009 22:39:43   
LINDI
Tintara,ti se kar oglasi k nam,veš,da smo veseli....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.12.2009 23:33:25   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Midva sva se tudi fino oblekla,napokala v voziček,pa gremo pa pa sva hodila 2 urci mi sede za dušo,naš tudi ne pančka drugje kot v vozičku,popoldan pa še obvezno krčkiuser posted image ,zaspi šele okrog 22.30user posted image ,ampak mami se tudi med nočnim vstajanjem vseeno naspi,ne vem od kje toliko energijeuser posted image

Ha, mi pa še ob 22.30 ne spimo. Zdej je kokica pridna v košku, posluša pesmice, se pogovarja user posted image , spi pa ne user posted image . No vsaj joka ne, samo ne vem kdaj bo zzzzaspala. Najbrž bo hotla še enkrat joško.

Sprehod - mi smo zvečer šli malo na zrak oz. do trgovine, pa pol še skidali malo snega in spucali avte... Kako je pasalo, me je takoj nehala glava bolet. Premrzlo se mi pa ni zdelo. Sej je ful zadekana.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.12.2009 0:01:09   
najčka
Evo me spet. Sm jo prej prehitr pohvalila. se je takoj zbudila in LAAAČNA! Pa še vedno ne spi. trenutno z mano piše tule naRRuser posted image user posted image user posted image Vsake tolk mal zavpije k prid kak krček, pa jih bomo že pregnali. Samo upam da ne bova dežurale celo noč.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.12.2009 7:13:39   
LINDI
ROZILU potem ste pa dlje pokonci,kot miuser posted image ,mi je včeraj rekla kolegica a šele ob 23 ti zaspi,oziroma tam nekje...njen malček je star 1 leto in 2 meseca in že pančka celo noč,popoldan pa od 1 do 16 ureuser posted image ,samo pravi,da so ga navadili v pediatrični,je bil res veliko tam,je rela,da tam ga pustijo,da joka,potem pa zaspiuser posted image a katera tudi to prakticira,ker jaz ne morem,nimam srca.

Jaz sem že na molznemuser posted image stroju,imam danes ginekologa,prvič po porodu...jutri imava z mojo pikico razvojno,v četrtek pa greva na bownovo terapijo zaradi krčkov,me prav zanima,če pomaga.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.12.2009 7:34:52   
LINDI
Aja baje ,da samo pena od mustele ni dovolj za temenca,mora biti še krema.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.12.2009 10:37:44   
karmen b
Super friturca user posted image user posted image user posted image

user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.12.2009 12:21:54   
frrrr
brina se tut slini, da kr v potokih teče user posted image
flaške in dude ne pozna. samo joška laufa.
je pa tut zlo radovedna in bi glavo kr sama držala.
dans gre prvič na dedka mraza. bomo videli ali je bla kej pridna user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.12.2009 12:22:16   
frrrr
luštna špelca user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.12.2009 13:29:42   
LINDI
A katera ve,kako je s temi cerazette tabletkami,ali jih začneš jemati,ko dobiš menstruacijo,ali že zdaj,ko je nimaš,se prebrala,pa mi ni čisto jasno.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.12.2009 13:55:41   
kalypso
men je G rekla, da če še nisem dobila prve M po porodu, da jih lahko začnem kr jest. Sicer še nisem začela, ne vem, kr pozabim user posted image
je pa zanimivo, da ko jih nekaj časa ješ se M razredčijo, kar mi je super, in če mi bojo odgovarjale, ker prej nisem jedla tablet ker sem mela težave, od migren do slabosti in pridobljenih kg, jih bom jedla skoz user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.12.2009 14:35:58   
KOZELJKA
Jaz jih zdej že tretji teden jem. Zaenkrat brez problemov. Nimam še menstruacije in redno dojim.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.12.2009 14:36:53   
KOZELJKA
Je dovolj tud samo šampon od Mustele. Mi smo na primer samo s šamponom odstranili vse. Če so pa bolj trdovratne, pa priporočajo peno.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.