|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
17.12.2009 0:10:02   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Hvala za pohvale, bom povedala Maruški, da je lepa user posted image

Tane -
podlaga za na tla
- Interspar, imajo pa tudi povsot drugje (so take kocke za sestavit)

blazina za dojenje - meni je kar kul, verjetno je odvisno kje jo uporabljaš - na postelji se mi ne bi obneslo, na tem fotelju pa je super

ribodermin - res ne vsebuje vode, zato je super za mraz. In prav nič ne smrdi, ampak diši po vaniliji user posted image Dobiš v lekarni; so jih pa s tem že v porodnišnici mazali... Pediater - ni ravno mlad je pa seznanjen z najnovejšimi trendi, kremami in pralnimi praški user posted image

rozilu, hvala, bom pogledala za podlago...
ja, jaz dojim na postelji, pa bi bilo zdaj zarad mastitisa baje bolje da poskusim tudi v drugih položajih...

ribodermin, super hvala za info...bomo nabavili...ne sem mislila, da je P star, ker ti je rekel, da ne smete ven ko bo pod -...res ne vem, bomo še našo P vprašali...

jaz sem pa tako žalostna...do mastitisa sem imela mleka za izvoz...zdaj pa na tej dojki kjer je bilo zamašeno ne dobim ven tud 20ml, sem si ravno poskusila spumpat in se matrala pol ure pa sam tolko...user posted image pravi ne še obupat ampak lahko njemu ki ga ne boli ko si pumpa...bom še poskusila, ker bi ga res rada dojila...rižko, pravoda, palegia in verjetno še katera vam je to znano...mleka ni in niuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.12.2009 7:50:39   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tane

lenika83, hvala se bom na CSD pozanimala

rozilu, joj kako lepa pupa, pa še vedno tolko lask...user posted image spet vprašanje/a, kje si pa kupila tole podlago za na tla? jaz tudi počasi razmišljam da bo naš korenjaček za na tla in potem še na igralno blazino...

Tane, če boš res šla na fizioterapijo, potem ne kupuj blazine za na tla. Tam namreč lahko dobiš blazino na recept. In z receptom greš v trgovino od VITA CENTER NAKLO in dobiš blazino ne da bi zanjo kaj plačala. Je pa blazina Airex, vredna več kot 50 eur.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.12.2009 8:01:37   
Crystall
Rozilu, tvoja mala je pa taka princeska. Kakšne laske ima user posted image user posted image user posted image

Tea85 ... držim pesti za vaju user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.12.2009 9:14:14   
Anonimen
Dobro jutro...me že dolgo ni bilo tukaj ( me tamala čisto okupira ) in sem vas komaj prebrala za nazaj.

Dojenje : tudi pri meni je bil prejšni teden problem, da sem mogla že kar fino dodajat. Potem sem si pa rekla, da se moram sprostiti, pa pila sem veliko ( no to sem že prej ) in sedaj se že 5 dni dojiva na polno.Sem pa res jo priklaplala na 2h da je vlekla, če je pa spala sem si pa sčrpala. Tako, da ne vem ampak pri meni je stres in negativno razmišljanje tisto, ki me čisto uniči. Jaz dojim v vseh položajih, zjutraj v postelji ( da še malo spim zraven ), čez dan sedim po turško na kavču, tudi pri jedilni mizi sva že..ne vem vse sva že poiskusili. Najbolje mi je po turško na kavču user posted image
Se mi je pa cca. 14 dni nazaj zgodilo da se mi je zamapil en mlečni vod..sem ponoči vstala, masirala in potem sem iz tiste bule načrpala 60ml...maaa

Tea85 drži seuser posted image

Rozilu tvoja je pa res prava princeska z dolgimi laskiuser posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.12.2009 11:50:03   
lenika83
Dobro jutro!

Mi smo pa danes super spali. V posteljo je šla 21.30, potem je še ob 22.30 jedla in spala do 4.15, ob 6.30 je jedla čisto malo in je spala skoraj do 10. Upam da ji bo to prišlo v navado user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tane

jaz imam isto blazino za dojit pa sem malo razočarana, ne vem a se je tista fila notri preveč potlačila ali kaj ampak se čisto preveč premika ko ga hočem npr. na njej dojitiuser posted image
zdaj me pa res zanima ali se jih res ne sme peljati ven ko bo pod -, pa saj so v košari, v pajackih, pokriti itd. na netu sem samo zasledila, da jih je treba po ličkih s tako kremo namazat, ki ne vsebuje vode

Jaz imam tudi tako blazino in si jo poskušam čimbolj zatlačiti za hrbet, da se mi ne premika preveč.

Na sprehod pa bova midve šle, tudi pri -, edino če bo zelo pihalo potem ne, ker to že meni ne bo za iti, ker me potem preveč zebe user posted image Res pa je da pri -10 jaz ne bi šla, tam do -5 pa v lepem vremenu ja. Pri nas je bilo včeraj -3 in ni nič pihalo, pa se mi sploh ni zdelo hladno.

Se vam kdaj zdi, da ima user posted image eno joško rajši kot drugo? Mene zdaj že nekaj dni heca in se na levo joško ful jezi. Enih 5 minut vleče potem pa kar noče več. Pa sem najprej mislila, da je bolj prazna, ampak vidim da še kar mleko šprica, mala pa noče vlečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.12.2009 12:01:41   
lillchy123
dan user posted image

sem razmišljala ali naj vam pišem ali ne, pa sem se na koncu odločila za. to pa zato, ker veliko ljudi ne ve, kako odreagirati ob slabi novici, ali pa želijo pomagati z dobromernimi nasveti, pa zadevo samo poslabšajo.

Imam skoraj 2-letnega sina, na katerega sem zelo ponosna. Še posebej zato, ker je imel kar nekaj razvojnih težav, zaostajal je v motoriki, v razumevanju, govoru... ker je gluh.
Prvi dan po rojtvu ni bilo odziva na sluh. Vprašali so me, če ima kdo v družini težave s sluhom in ko sem odgovorila z ne, so me takoj začeli miriti in tolažiti, da naj nič ne skrbim, da ima verjetno malo tekočine ali pa pač sluh še ni v celoti razvit. Da se bo use samo od sebe uredilo. Kontrola čez 3 ,mesece na polikliniki.S temi besedami so naju tudi poslali domov.
Ker imam srečo (takrat se mi je zdelo, da smolo), da je moja mami delala z novorojenčki, Je Luka ves čas testirala. To ni kar tako, da zaropotaš in se otrok obrne, ker tako majhni dojenčki še ne znajo. Gleda se odziv zenic, sprememba dihanja... poskuša se z raznimi inštrumenti ki proizvajajo različne jakosti in frekvence... Otroci, ki jim je kakšno čutilo prikrajšano, hitro razvijejo druga... Luka se je zbudil, ko je nekdo ponoči prišel v sobo. In ko sem to z velikem veseljem povedala moji mami, in ji rekla, a se ti ne zdi, da sliši?  se je obrnila k meni s solzami v očeh, me objela in z zlomljenim glasom rekla: Ljubica, žal mi je...  in takrat se mi je sesul svet.
Prvič v življenju sem se srečala z gluhoto, nisem si predstavljala, kako bom komunicirala s sinom, kako b okomuniciral z okolico, kako bo zgledalo naše življenje, kako bo spoznal punco... Hvala moji mami, ki je bila res skoraj 24/7 na internetu in samo brskala za informacijami... Pri treh mesecih smo imeli kontrolo na polikliniki, kjer so potrdili, da nekaj ni u redu. Ne bom pozabila izraza zdravnice: "Gospa, nekaj je narobe.." Jaz pa nazaj:"ja, to že vem, povejte mi kaj in kako bomo naprej?" In potem se  začne nova mora.. ko na vsako preiskavo čakaš nekaj mesecev, ko potem v strahu čakaš na rezultate.. Izkoristili smo vse veze in sredi maja zvedeli, da ima Luka zelo težko obojestransko okvaro sluha. Da je praktično popolnoma gluh. Pvezala sem se zvezo gluhimi, na internetu sem našla mamice, ki so imele podobno izkušnjo. Vsi so mi pomagali začenjati razumevati svet gluhih, ugotovila sem, da jih je na svetu ogromno in če vsi zmorejo, bomo tudi mi. še vedno pa je ostajal strah, kaj je sploh narobe, in ali ni narobe še kaj drugega... in seveda jeza in nemoč in žalost, zakaj mi, zakaj moj otrok?!
Pri starosti nekje pol leta je Luka dobil zahueljna aparatka. Novo upanje, da bo slišal. Hkrati so se začele kazati motorične težave. Ni uporablja rok, sploh ni posegal za igračkami, kaj šele da bi se z njimi igral. Šla sva v razvojna, kjer so ugotovili hipotonijo, ki je tudi pogost spremljevalec gluhote. Začela  sva obiskovati fizioterapijo, nekje v tem času sva začela hoditi tudi k surdopedagoginji. To je specializirana pedagoginja, ki uči najprej starše komiunikacije z otrokom, ki ima težave s sluhom/govorom, pokaže vaje, kasneje uči otroka komunikacije, poslušanja, govora...
Decembra 08 je bil Luka prvič operiran. Odstranili so mu žrelnico in pod narkozo preverili, če se možgani odzivajo na dražljaje slušnega živca. Rezultat je bil dober. Ne bom pa sploh pisala, kako sem se počutila, ko podpišeš papir za privoljenje, kjer si sesznanjen tudi s komplikacijami, ki lahko vodijo tudi v smrt. V dveh minutah lahko pristaneš v norišnici.
Pri enem letu Luka še ni samostojno sedel, da bi se sam usedel ni bilo govora, ni se plazil, ni kobacal, ni se postavljal na nogice.
Januarja 09 je dobil zunanji del polžka ( začel je slišati!!!) tri dni kazneje je začel puzati, čez en teden kobacati in se postavljati na noge. Pri osemnajstih mesecih je shodil
Danes je enkraten fant, živahen kot le kaj, žlubodra 100/uro, veliko razume, pove ga ga, am am, muuuuu in še nekja stvari, pred nekaj tedni je povedal tudi prvo besedo - avto user posted image . Rahlo še zaostaja za vrstniki v motoriki, veliko v govoru, ampak se jim vztrajno približuje. Pri njemu je gluhota dedna- oba s partnerjem sva nosilca nekega gena in Luka je ta gen pobral od obeh. v vsaki nosečnosti imava tore25%, da se nama rodi gluh otrok.  Upava, da bova kmalu ugledala najin magični +. Če se izkaže, da bo dojenček gluh, bova zelo verjetno spet rabila nekaj časa, da se s tem sprijazniva. AMpak veva, da bova zmogla. In veva, da bo najin otrok prav tako vesel, živahen, nagajiv, kot vsi otroci.
Še nekaj nasvetov: z gluhim dojenčkom se obnašamo čisto enako kot s slišečim. Gluh otrok tako kot vsi otroci zazna veselje na obrazu, uživa v spakovanju in crkljanju. Tudi pogovarjamo se z njim normalno, sploh ker se ne ve točno kaj in koliko sliši.
Prosim vzdržite se dobronnamernih komentarjev- če se obrne na zvok ali še slabše, da ga kar sami testirate. Ker vsak neodziv je za nas mamice nova rana v srce. In ne recite, da otroku nič ni, ali da je bogi. Ni res. Je tak kot vsak otrok, le da je gluh/naglušen.

Se opravičuje, ke rsem bila dolga, napisal sem post zato, ker vem, kako je bilo mene strah, kako grozno je bilo, mogoče je katera dobila odgovor na kakšno vprašanje, ki ga ni upala postaviti.
Ja, vedno , ko je vpleten tvoj otrok je težko in potreben je čas, da se sprijazneš in sprejnmeš stvari kot so. če ima katera kakršnokoli vprašanje, se vedno lahko obrnete name.

Vsem želim lep dan in veliko smeha. eni čisto posebni družinici pa še posebno.

kot je rekla meni ena zdravnica: "Posebni otroci se rodijo čisto posebnim staršem. Otroci že vejo, koga morajo izbrati"

Lili

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.12.2009 12:15:59   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Tea ,jaz sem šele zdaj prebrala in mi je pa to res malo too much,še videl ni tvoje bejbike,pa zdaj še domov nebi prišel...groza...pa tako lepotičko imaš,me veseli,da si prišla do tega itak ti lahko vsi govorijo,pa nč ne pomaga,ko prideš sam do tega pa tudi začneš urejati stvari tako kot je treba...če ti bo hudo na tej poti se lahko obrneš na nas,na svojo mamico,na prijatelje....sama si prišla do sem,bila sama in jo rihtala...zmoreš sama,verjemi vase pa bouser posted image user posted image user posted image Joj za voziček sem tako vesela,prav privoščim ti pa če se prav spomnim,ti je tvoj obljubil ,da ti ga kupi,verjetno tudi s tem takrat ni bilo ničuser posted image ...Z mucico se lepo pocrkljajta in hitro pozdravita...in še to....tudi zate bodo prišli lepi dnevi in moški ,ki te bo spoštoval in imel rad.Samo verjeti moraš.

RES HVALA TI !!! jaz tudi upam da bom dovolj močna in me ne bo potem po novem letu spet obrnil, sicer pa to tak dvomim...ima zadnjo možnost, če se za božič ne prikaže, ga v prihodnje tudi več ne bom gledala.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.12.2009 12:26:20   
tea85
tane- glede tega da nimaš mleka na eni dojki, jaz tudi nisem imela ko sem mela mastitis, ampak sem vztrajno črpala pa malo gor na čase prisesala, pa vse živo nardila, pa ni šlo dokler nisem začela jest antibiotikov, ti so mi zgleda pomagali odpret žlezo, ampak še vedno sem pumpala pa vse to, ko je bolečina izginila le oteklina še bila pa je mleka tudi vedno več blo.
si pa pritiskaj na dojko iz vseh strani sploh tam kjer maš vneto, in boš vidla da bo uspeh. sama sem tudi prvič mastitis dobila pa pojma mela o tem, ampak sem porbavala vse možne načine pa klko so mi drugi še povedali.

mi2 pa grema k dedeku na roj.dan danes potem bova pa kar pri starših ostale, sicer pa le še en teden učitno bova tukja v stanovanju, hmm no saj bom sporočila kako kaj.

mi pa ful ni za nič danes, pa sem se nekaj silila pospravljat pa se mi taaak ne da user posted image user posted image

aja, moji so se začele delati temenca tud po glavi in zdaj to "čohamo" dol, ampak zgleda ji to kar paše ko jo po glavici, menda jih tio srbi, kaj pa vem.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.12.2009 12:30:59   
Februarka08
Lilchy hvala! user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.12.2009 13:46:36   
malaMravljica
Lillchy, res hvala za napisano. Pa zadnji stavek je prav res resnicen.

Tane, jaz tudi preucujem od katerih zadev pride naval mleka user posted image  na mojem spisku so: navaden jogurt, cedevita, pogosto dojenje in res veliko jesti, pac izkoristimo sedaj, da smo prava vreca za smeti in jemo in jemo in jemo user posted image user posted image
ja, dobis slikco na zs, sem se ravno naucila kako se slikco tja da. pa se eno slikco od mojga cupovca ok.

krema za mraz in veter, jaz jo imam od welede, je taka mast v bistvu in ne smrdi po robah, disi pa pac tudi ne, ker nima barvil in parfumov in je prijazna dojenckom. Men je fajn.

sprehodi v mrazu, jaz sem ga vceraj pri -3 imela zunaj in to kar v narocju, ker imamo tok leda, z vozkom ne upam, pa se povsod sneg in na cesti bo vozek takoj cist umazan

Se mi zdi, da je moj mali sele sedaj kasiral temenca. Saj so temenca kot mal vecji prhljaj in bolj rumena? namazala sem mu z ognjicevim oljem in dala kapo gor, hehe.. pa pank frizuro sem mu naredila, kok je bil dobr, sam aparata nisem imela zraven. saj olje bom lepo spravila z las dol, se kar bojim.

.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.12.2009 15:59:28   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Se mi zdi, da je moj mali sele sedaj kasiral temenca. Saj so temenca kot mal vecji prhljaj in bolj rumena? namazala sem mu z ognjicevim oljem in dala kapo gor, hehe.. pa pank frizuro sem mu naredila, kok je bil dobr, sam aparata nisem imela zraven. saj olje bom lepo spravila z las dol, se kar bojim.

.

Jap to so temenca. Naša Ema jih je tud zdej dobila. Sicer sem jo včeraj namazala z oljčkom po glavi in potem sčesala in skopala. Pa ni šlo velik dol. Bo treba po Mustelo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.12.2009 17:30:57   
muca*maca
 Da se boste malo nasmejale:

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

LP
user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.12.2009 21:01:39   
LINDI
Ja to so temenca,čeprav jaz ne vem,a so temenca tudi čisto belauser posted image se mi zdi,da ima zelo suho kožo,ker je cel ves hrapav,ga zdaj mažem z olivnim oljem,pa ne vem,če kaj pomaga,ker ga 1 dan.

Tea,malenkost,večkrat mislim na vaju z dedkom,lepo praznujte v družinskem krogu,pa fino se pocrkljajta.
Midva sva bila danes na Bownovi terapiji za krčke,danes jih ni imel,upam,da bo uspelo,ker je rekel,da je problem v tem,ker sva na AD mleku,to je pa kravje in meni že tako povzroča krčke sem ugotovilauser posted image .
TEA a je mleko iz dm tudi kakšno tako,kot je aptamil comformiluser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.12.2009 21:03:06   
LINDI
LILCHY sem se kar zamislila,želim vam še veliko lepih trenutkov z vajinim Lukom.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.12.2009 21:16:08   
Anonimen
to pa jst ustvarjam, ko mi je dolgčas user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.12.2009 21:26:41   
kalypso
ma js mam Mustelo, vsi jo tok hvalijo,js jo bom pa v koš zabrisala in grem po mandljevo olje jutri, mislim da sem s tem tud tavečjemo spravla temenca dol, s to mustelo nič ne gre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.12.2009 22:35:14   
stuhica
Lilichy - zadnji stavek je čisto resničen veš....
Je pa vsekakor dobrodošlo za teke informacije... tudi meni se vščasih porajajo kaka vprašanja, sploh ke rem še vedno skrbi za tisto bulico nad obrvjo ker ne vem kaj naj si mislim,s trah me je če ni kaj z očkami narobe, kaj pa človek ve kaj bi lahko vse bilo, saj so te naši dojenčki še tako majhni in v razvoju da enostavno res ne moreš vedeti kaj bi lahko bilo narobe, dokler ne mine nekaj časa. Tako d aja mene je strah kaj je to pri naši Lejli... upam d ani nič resnega... samo strah še veno obstaja ker ne vem kaj lahko pričakujem pa tudi študiram kje bi lahko dobila kaj več informacij? Ima kater akak predlog kej bi lahko kaj več zvedel o bulicah- buškah.... user posted image user posted image

PRvo G pregled je za nami... no bomo vidl če bo božiček kaj prnesu....

Hrana- mi smo še vedno na polovici polovičko obrokov stistemo, polovičko dodajamo... sme si zdaj nabavla iz Ljubljanskih lekarn Novalac v 800 g pakungi, ki je bistveno cenejša... tako da vam priporočam ker 400g je preveč draga... Razlika je le v uvozniku....

KG jauz sm se začela nenormalno redit- 3kg v tem mesecu in pol sem dobila nazj gor- ne vem kaj naj nardim spet sem čist nora na čaokolado... sem čisti odvisnik od nje- bolj kot od sexa--- user posted image  Ma vak dan morm neki 100g čokoladneg apojest če ne sm kr živčna pa tresem se za popent... ko tahuj drogeraš.... uglavnem iščem nasvet  proti odvisnosti od čokolade- ma ktera kak dober nasvet??? user posted image user posted image user posted image

No komi čakam vikend imamo v soboto obdarjovanje dedkamraza v nedeljo pa še božička naš alvin že komi čaka- zadnič se je v tušu skori zjokal ker ni dobil darila za sestricouser posted image user posted image  je bil prav hecen.... se mu komi razložila da ni dobila sestrca darila ekr je ni bilo zraven.... no jj azdej čez vikend pa bo tudi ona dečležna darila...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.12.2009 8:17:45   
Nej@
LINDi če ima suho kožo baje ne smeš mazati z oljem ker ni dobro za kožo, meni je patronažna svetovala da naj z oljem mažem samo pregibe ostalo pa naj se maže z kremo - Bepanthen mazilo (sploh po obrazu), moja drugače nima suhe kože jo ima samo na obrazeku na obrveh je pa dobila temenca in sem jo namazala s tem bepanthenom in je koža zdaj super tudi temenca so izginila. Na laskih jih pa nima

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.12.2009 8:39:59   
palegia30
Punce, moj nasvet glede kože, po kopanju je najbolje namazati celo telo od obraza in tiste ki imate težave z temenci celo glavico (dobro zasčesat) z mandeljevim oljem iz lekarne, resnično dobijo lepo kožo predvsem se namaže po poregibih pa ne tako da dol teće ampak zmerno. RES POMAGA ZA LEPO KOŽO. Kaj pa patronažne vedo vsaka svoje stališče zagovarja.

Mi2 danes ponoči nisva dober spali muči nas kakanje in pol stoka...joj kdaj bo spala vsaj 6 ur v kosu, še zmeraj se zbujava največ na 4 ure če ne prej. Sedaj sem ji dala sladke kamilice, da bo dober kakala. Kako pa je pri vas z kakanjem pri tistih ki na polno dojite.

Nič grem ker me kliče,me papa

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.12.2009 9:48:23   
karmen b
Rozilu, maruša je pa prava cacka...posebej mi je všeč, kakse v klopčič naštila....ko polžek user posted image

Mayci ti maš pa veliiiko časa...je pa zelo lepo. A maš to kak program, s katerim to narediš. če ti ni odveč, mi ga lahko pošlješ, bi jaz tud malo ustvarjala.

Midve greva pa danes pret malo v mesto na potep. Upam, da bova imeli veliko dobre družbe...kar pokličte me, če se katera pridruži.

Kar se pa tiče kopanja in kože, sem začela prakticirat, da dam v vodo par kapljic mandeljevega olja in se zelo obnese. Namažem jo potem z njim dodatno le po pregibih, obraz pa z bepanten mazilom zdej par dni mažem, ker je mela zelo lišajasto kožo po ličkih od mazoljčkov in je zdej že skor čist spucana. V parih dneh je vse zginlo. Priporočam.

< Sporočilo je popravil karmen b -- 18.12.2009 9:51:38 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.12.2009 9:55:49   
LINDI
NEJA in palegia hvalaboljše je to slišati od vas,ker meni se zdi da ima še bolj suho kožo po tem olivnem olju pa je lekarniškouser posted image
Aja a ta n ovalac greš kam iskat 800g koliko pa stane,a je tudi nekaj za prebavo ali samonavaden

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.12.2009 10:29:56   
Aniiita
LINDI- meni se tudi zdi, da ji olivno olje suši kožo..sem ji zdaj kar z riboderminom glavico mazala, ker je imel atako suho, da groza..ko sem potem spet en dan z olivnim oljem, se je ful poznala razlika v suhosti.. Jaz ji ga ne dajem več gor. Bom pa poskusila še to mandljevo..sli pa kar Weledino kupila in bo.

majcy- ma super! :) Lepo.

Gea je pa včeraj spala 7 ur v kosu in to v svoji postelji, pa še zaspala je zvečer sama.  JOj sem bila vesela.. no danes seveda ni bilo isto, ma mi vseeno daje še več upanja, da počasi bo :)

MalaMravljica
, a prosim pošlješ še meni slikco s trakom? S tem slingom se ne znajdem najbolj, pa me zanima še kaj drugega..

Ful bi rada šla do Kopra v Muller..pa me zadržuje to, ker se bojim da je premrzlo za jo ven nosit in je bolj pametno, da je notri (čeprav v trgovino moram iti vseeno).. Vi jih boste peljale ven tudi danes? Karmen b, koliko jo boš oblekla?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.12.2009 10:30:54   
Anonimen
karmen b ... to je na netu za slike delat  http://funny.pho.to/   ... pa majo ful dobr za slikce okraševat, jst bom vrjetn dala enepar jih razvit pa namest čestitke poslala user posted image
drgač pa sm to ustvarjala tkrt k je ati mel tamalo, sm rekla da vsaj pol ure na dan da jo ma, brez da mami to mami uno, k tut jst rabm, da se zrelakseram user posted image user posted image user posted image

a ve kj pogrešat bušije, oz. tist filing, k je beby not? Men se zdj k je ene par kolegic nosečih kr kovca, k se spomnm unga filinga, k je +, pa nuhalne, pa ... Sam je pa res zdj lepš, k mojo pikico lohk stisnm pa cortam user posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 10:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.12.2009 11:15:14   
karmen b
majcy ne dela tale link...dej probi tole še enkrat nalimat, mogoče si kej spustila.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.