Anonimen
|
Oj punce..., jutro! No.. naš ati je šel po 20 dneh spet v službo.., bo spet mal več cajta. GH... , ja tud jst sm mnenja, da raj dat kasnej kej za probat kot prehitro. Te male ledvičke se morajo še na marsikaj navadit in se prilagodit. Dajat vsega boga za to..., da maš več opcij kaj mu dat za jest.., jst ne. Ampak vsaka MAMA po svoje. Kar se jogurtov in skutk tiče..., jst kupim navadne v Sparu Bio Natur pur. Zravn primešam katerokoli sadje.. in je malica pripravljena . Fruchtzwerge pa jem jst, sinu nitu slučajno ne dam. Čist preveč cukrano za njega, zame super . Skratka jst pazim kaj mu dajem. Cajt mam, da se poglabljam v te zadeve. Kaj je ok, kaj ni... konc koncev bodo vsi enkrat zrasli, bodo lepe punce in fantje ampak... ja, cajt mam..zarad njega sm doma in če lahko pametujem..., bom. Za njega skrbim jst in tako kot hočem.... kljub nesoglasjem in pametovanju drugih. V življenju bo pa kljub mojem uvajanju hrane in pazljivosti pri tem... probal vsega boga. Do takrat... sm jst gazda . Sm pa tud mnenja, da neki kar pokažeš, priučiš otročka... to v večji meri vpliva, ko je starejši. Ja.. vidim, da mate tud debato o postavljanju na noge. Super ste. Jst mam prv problem in včer je bil ogenj v bajti. Tok sva se kregala z mojim zarad tega, da konc. Ženske moje.... ne poročene ....raj pejte v 30m2 kot pa v 130m2... sam da bote mele ljubi mir in nobenga vmešavanja. Ja, sej vam je jasno na kaj ciljam, a ne? Men je v razvojni strogo prepovedala postavljanje na noge. Če tudi je star že 8 mes in pol. Je rekla naj se kar uprem, povem svoje... Otrok mora osvojit kokr tolk vse faze... (pasenje kravic, kobacanje, plazenje z rokicami, plazenja z kolenčki, sedenje).. potem je čas za postavljanje na noge. Jst se z njo strinjam ampak ne vsi okol mene. Moj je popizdil, da ne more več svojim govort.. ne to tko, ne to tko..., ga absolutno razumem ampak... je čist jasno, da take delajo, da crkneš. Je tast ga postavil na tla, ob rob pojstle in ga pustil, da se sam drži... in itaq ni tolk močn, da se je kr naenkrat pokrčil in ruknil nazaj, direkt v mizo. In to.. tistih 5 min ko sm kuhala kavo. Ko je zaspan, ga tok trese, da naj bi zaspal.., da je zadnjič revež vse pobruhal... uglavnem..., men se kr meša in mamo skoz razprave in.... veste kaj?? LOTO bom igrala in upala, da zadanem.... in nam kupim hišico in greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem stran. Ja... poleg enga + si tud to želim . Uglavnem... mislim, da more otroček osvajat vse te faze sam..., največ na tleh. Moje mnenje. Naš je skoz na tleh....skoz... in samo na tleh vse pokaže. No... zdej je že povsod po stanovanju, mi že predale odpira in vleče vn... se že za mizo prime in vleče dol, kar je gor... tud kavo . Uglavnem... tko. Če kero zanima nakup RÖMERJEVGA avtosedeža... mam en katalog v pdfju... je fajn in dobro opisano kakšen je kater. Ker jih je tolk, da mi ni blo jasn..zakaj je en bolši od drugega in tko.. pa sm brskala in našla.. pa tud priporočam nakup v Nemčiji. Jst sm naročila za darilo eni prjatlci za njeno malo.. 100 EUR cenej kot pri nas...pa dobila sm ga v 4 dneh. Skratka.. na zs, če vas zanima. Aja... papcamo lepo... borovnice sva probala in je vse zbruhal. Hm... slučajno al mu ne grejo. Dons probava spet. Sva pa zamenjala 3 obroke..., zdej pa že večernega uvajam pa pravjo, da bolš spijo. Malo sutra. Moj se zadnjih 14 dni zbuja na 1h. Jst pa zombi. Ne vem kaj mu je in sm nehala razmišljat. Do prvega razreda bo že spal celo noč.... Drugač pa... je naš fantek že veeeeelik in je bla mami v šopingu, HM je zakon... Sta pa moja mami in ati dala kr 250 EUR..., da sinka oblečem še za mal naprej... naslednji teden spet šoooping... Ja, zdej vse za njega, seb bolj mal privoščim. Tko je. Ja, smo bli pa včeri na festivalu družin v Laškem. Kljub vremenu je blo lepo. Mali je užival, ma rad gužvo. Midva sva se pa fajn najedla.., napila... nalizala lizik, ki so jih talal.. in tko. Lep občutek sva mela oba. Pa še poročila sva se v Laškem na gradu in je to še dodatno dal nek lep filing... pa smo šli še na grad, se je sinko napapcal in domov..., kjer sm spet glavobol fasala, ko so se vsi gor usul in po tamalmu. Sm ga vzela, dala v ležalnik in konec. Sploh nič ne rečem, sm sam čarovnica od snahe. Ma me briga. MM, stajica je baje vržen denar. Jst sm od Tassike nasvet upoštevala in ga, če mam kej za naredit dam v prenosno pojstlco. Jo mam v dnevni in vse igrače not. Super je. Ej, a veš, da sm šele dons dobila paketek.... mail tebi poslat je pa cel postopek. Mi vrača nazaj že kakšen teden zato od mene nič. Ne vem. Maš sms pinky girl, ti mam neki za povedat . karmenb, mam 50 EUR pikapolonico, če te zanima.. zamenjam. Nasl. teden sm v Lj. al pa po pošti... Aja.. laskov pa zobkov še nimamo..... nas to ne zanima. Lep dan punce..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 17.5.2010 9:00:38 >
|