|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
13.5.2010 13:49:53   
googica
mi še nimamo glutena.. po osmem mesecu bomo to začel.. po sedmem pa z jogurtom in skuto. že tko nism sprobala niti za na eno roko preštet zelenjave, ne vem zakaj bi hitela z ostalimi zadevami.. sem pa govorila z eno ki dela v porodnišnici na intenzivni.. ma isto oktoberčka.. po cel teden mu uvaja eno živilo, za vsak primer.. pa samo tiste, ki res nič ne morjo slabega naredit. za vse ostalo pravi da je še čas. tale paparica se ji ne zdi ok.. neke druge knjige so ji bolj všeč, bom sporočila naslove, ker sem pozabla :)..mah, vsak nekak po svoje ane..

lulanje.. men tud prva vrečka ni gor stala, se je odlepla.. pol sm pa fajn osušila tisti del kamor sem nalepla, pa ful sem strokovno prlepla :)) še dobro da sem vzela več vrečkic. za fantke je mal lažje, ampak tud pri punčkah ne bi smel bit večji problem.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.5.2010 13:58:03   
malaMravljica
mah ta GH, smo bili prej na obisko pri sosedih, imajo puncko 6 tednov starejsa od mojega malega. Za zajtrk marmelado na kruhu, za kosilo vse kar oni jejo, goveje roladice je rekla recimo. Sem poskusla ne prevec z odprtimi usti in ocmi tam stat.

Drugac pa je tu pri nas danes praznik in se ne dela, moj ima sestank, pol gremo pa na kosilo. Mali pa spi ze 2 uri, so ga punce na obisku zmatrale, dve pupi in tak ziv zav, pri meni ima vedno lepo umirjeno in nic igrac na baterije, ki tulijo.

Aja, pa ocetovski dan je, sva se profi slikala in mu dala, je bil tok vesel.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.5.2010 14:00:05   
pattaya
Jaz nič ne kompliciram s sadjem. Dala sem mu že breskve, marelice in tudi jagode iz konzerve, pa tudi surove jagode in ananas sma že probala pa sploh ni blo nobene reakcije. Danes pa sem še probala kupit slivov kompot pa bomo tudi videli kaj bo. Jaz nič ne kompliciram z GH, že dolgo jema jogurte, pa do zdaj še ni nikoli pokazal nobene reakcije na kakšno hrano.

Mu je pa po enem tednu vadbe na tleh, pa še to po 15 minut na dan se ratalo obračat tako na trebuh kot tudi nazaj na hrbet, sem pa opazla da to rajši počne na postelji kot na tleh.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.5.2010 14:10:54   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: Emilly

Sicer nevem, ampak predvidevam, da je pri fantkih malčk lažje.... Ker tista vrečka mi sploh ni stala gor in je ful padala dol, možno pa je da sem jaz naredila kaj narobe, eh saj pravim, naj to raje oni zrihtajo.

Baje da tista vrečka rada dol gre, če ni čisto popolnoma suho spodaj.. Jaz sem se tudi morala s tistim doma igrat, pa nama je kar nekak ratal. Fajn s fiziološko obriši, potem do popolnoma suhega z robčkom obriši, razpri ustnice, prilepi vrečkico vmes, daj nazaj plenico in čez pol urce poglej.
Jaz sem sicer vsakih 5 minut preverjala, pa nisem rabila dolgo čakat. Pol smo pa hitro šibali v laboratorij.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.5.2010 14:16:58   
majakla
Dan.

mM: še nama pošlji na mail, smo brez idej in kar ponavljamo.

Aja, kakšno skuto in kakšne jogurte to prakticirate, se na
skute ne spoznem.

Kaj Fruchtzwergov pa še nihče ne papca, mi jih že dolgo,
bi kar 2 zmazal, zelo jih ima rad, pa res so dobri.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.5.2010 14:18:08   
majakla
...  ne spoznam ..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.5.2010 14:18:19   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tiara, sva fajn vozicek izbrali a ne. Ej,. kaksna pa je razlika med navadno in poletno strehco?

Ja, super voziček user posted image Do zdaj nam še ni bilo žal za ta nakup. Razlika je pa v tem, da ima poletna strehica malo mreže vmes, da ni čisto 'zatohlo' poleti in da lahko malo sapica pride not. Jaz sem zdaj v vročih dnevih večkrat opazila, da je bilo vroče pod streho, če pa sem jo čisto zložila, ji je pa sonček sijal. Sem pa to strehco kupila za na morje in upam, da nisem nardila nepremišljenega nakupa user posted image

Izgleda pa takole: http://www.bugaboostrollers.com/Bugaboo-Breezy-Sun-Canopy-Cameleon.pro#tab-anchor

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.5.2010 14:28:33   
Tiara123
Kolikor vem, v koruzi ni glutena, tako da se ga lahko normalno uvaja že takoj na začetku.

Midve vsak dan pojeva že obilen obrok zelenjave za kosilo, za dopoldansko malico pa malo manjšo porcijo sadja. Se moram pohvaliti, da nama trenutno kar gre.. Ampak sem pa ugotovila, da same kuhane zelenjave ni imela tako rada, kot pa, če sem dodala v vodo, kjer se je kuhalo malo česna in čebule in potem ven pobrala. Samo da ima malo močnejši okus, pa vse zmaže! Solim pa tudi jaz še ne.

Sem ji pa včeraj za kosilo dala mix zelenjave iz juhe: por, kolerabo in korenje, krompir sem posebej skuhala in ga pretlačila, zmešala skupaj, dodala kapljico repičnega olja in je bilo zelo okusno, bi še jaz takoj vse zmazala. user posted image

Jaz iz konzerve ne bi dajala otroku za jest, ker so najbrž konzervansi not, pa da ne govorim o tem, da je to pločevina, kar se mi že v osnovi ne zdi dobro. Je boljše dati res suho sadje - skuhano in ga fino pretlačit.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.5.2010 14:46:41   
TINKO
Pozdravljene!

Dež nam še vedno nagaja ...

Tudi jaz prav nič ne kompliciram pri GH, je sprobala že toliko stvari, in zaenkrat je vse okuser posted image . Mi sploh noče več flaše vlečt, ji je žlička preveč ušeč. Tko, da kombiniramo vse sorta. Tut jaz mam teto, ki dela na pediatriji v kc, pa jim tam, tem malim ,prav tako dajajo vse sorta za papcat, ni nobenga takega uvajanja (3 dni korenček, 3 dni krompir...)user posted image ...Jaz si samo želim, da ne bi bila zbirčna meta, in bi rada vse papcala, ker mislim, da če bom preveč komplicirala, se bo navadla in bodo skoz problemi.
Smo pa bili včeraj mal v shoppingu in je bila naša tako pridna, da se je kar nekaj ljudi v trgovini začudilo, da naju z možem tako mirno spremlja in opazuje, med tem ko sva midva probavala čevlje, cunje... user posted image Sej je res ful pridna, nikol nimamo problemov ko kam gremo, se mi zdi, da je za razliko od mene zelo potrpežljiva oseba. Skupno pa nama je, da bi se ves čas samo smejali heheh.

Senčik Pepeny... ali ga katera ima? Jaz sem ga kupila in pri montaži na voziček, so bile moje roke vse črne. Senčnik pušča barvo??? halooo, na rr sem zaseldila da je to za ta senčnik pogost pojav. Ker mam svetlejši voziček, predvidevam da bo ves črn kmalu, če bom uporabljala to...mah, škoda denarja je blo, mogoče ko bomo za na morje kupili voziček "marela" , da bomo kupili črnega in potem bi morda senčnik prišel pravuser posted image

Lep preostanek dneva...

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.5.2010 15:15:49   
pattaya
majakla tudi mi že dolgo papcamo fruchtzwerge, pa v hoferju imajo podobne samo se jim drugače reče malo večji so, pa so pravtako dobri. Jaz ponavadi kupim jogurte z nižjo vrednostjo maščob.

Midva jogurte, frutolino, keksolino, rižolino pa te stvari ponavadi jema za večerjo, dopoldan pa imama sadno malico, za kosila pa kdaj pa kdaj piščanca ali puranje z zelenjavo. Jaz ga bom navajala samo na to zelenjavo ki jo mi jemo, ker ko so enkrat malo večji tak nočejo posebne hrane jest (da bi mu kuhala nekaj kaj mi ne jemo).

Saj tudi jaz mu ne dam vsaki dan sadja iz konzerve, ampak kdaj pa kdaj. Saj pol ko bo več sadja v trgovini za dobit, bomo tak vse sveže devale.

Kar se pa glutena tiče, pa mislim da se lahko uvaja po 6 mesecu, ker koliko vem je v frutolinoti in keksolinoti gluten. Pa midva sva že jedla domače kravje mleko z belim kruhom pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.5.2010 16:01:15   
tassika
Tinko, jaz ga imam, parkrat ga z milom operi, da gre barva stran in bo pomoje ok. Moje roke niso več črne, za voziček pa ne vem ker je črno zelen in se nič ne pozna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.5.2010 16:06:14   
malaMravljica
Pattaya, ma nocem solit pameti, sam povem kar jaz vem. Jaz ne bi kupovala zadev z nizjo kolicino mascob, ze za nas ne, ker to pomeni, da so notri nabasal druge zadeve, ponavadi cukr, da ima dober okus. Za dojencka pa itak ne, ker dojencek rabi neprimerno vec mascob kot odrasli, do 3 leta baje vecji delez mascob. Sem ravno zadnjic brala, da ne z manj mascob kupovat.

Sadja iz konzerve jaz absolutno ne bom dajala, prevec cukra, pa konzerva, konzervansi, sladila, barvila,... 

Tiara, pa ne moti soncek cez tisto strehco? Jo ze gledam kok pride na Nizozemskem user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
13.5.2010 16:18:16   
Tiara123
mM, nismo še sprobali nove strehce, še ni bilo dosti vroče, po moje sonček ne pride, je taka čisto gosta mreža, mene je bilo bolj strah zaradi vetra, poleti bo pa prav fino, za tako toplo sapico user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.5.2010 17:35:27   
Emilly
Sine bine, saj piškoti se dobijo brez glutena, brez jajc.... tako da ni panike.

Ja eni bolj počasi uvajamo, drugi hitreje, pa verjetno bodo vsi malčki OK.

Sem pa prav ponosna, je danes pojedla dva cela obroka!!! Upam, da ne bo že jutri kaj komplicirala. Sadje s piškotki ji je bilo zelooo všeč.

Noče pa vlečt flaške. Tako da med obrokoma dobi nekaj požirkov vode, več ne uspe. Upam, da ima dovolj.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.5.2010 20:01:58   
sine bine
kateri piškoti pa so brez glutena? Jst sm gledala v BC in Millerju pa so bli povsod sami z glutenom. Katere kupuješ? mah sicer pa bomo drug teden začeli kar z glutenom, pravjo da je dobr začet pred 7. mesecem, ker je pol kao povečana možnost za tisto bolezen ( če jo seveda ima v sebi ).
jst sm pa srečala Tane v Supernovi, sva mal počvekale.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.5.2010 20:18:17   
Emilly
Imamo piškote plasmon, kupila pa sem jih v DMju. Baje so tudi mannerjevi fajn.

Sem jih danes dala v kašico jabolke in hruške in se super razstopijo, takoj. Imajo pa pač sladkor kot vsi piškoti, zato je pa verjetno blo to naši tako všeč. Za mal popestrit jedilnike so čist fajn.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.5.2010 22:18:51   
lenika83

Moramo pa te dni loviti njen urin v vrečko. To je katastrofa. Prvi dan sem čakala pol ure, jo animirala, da je ostala na hrbtu, ker hrbet je itak brezvezen, smo prec na trebuhu, potem se mi pa v trenutku nepazljivosti čez pol ure obrne na trebuh in v hipu polula!!!!Kok sem klela.... Drugi dan mi pa celo uspe ujeti, a je blo tako malo, da spet nismo nič naredili..... Mislim, da jo bom kar odpeljala v ZD in naj to oni zrihtajo.....

A ti moraš doma sama loviti urin? Midve sva to kar na pregledu uredile. Takoj ko sva prišli tja so ji namontirali vrečko, potem sva pa malo počakale in jo je napolnila user posted image  Drugače pa mora biti čisto do suhega obrisano, da se lepo prilepi gor. Jaz buča sem jo pa ful namazala preden sva šli na pregled, ker je imela ravno rdečo ritko. Se je reva v laboratoriju kar namučila, da je vse lepo osušila in prilepila user posted image

Meni je tudi P rekla, da lahko marelice in breskve že takoj uvajamo. Breskev smo poskusili, do marelice pa še nismo prišli, bilo je pa vse ok.

sine bine kolikor je meni P rekla, bi po 6 mesecu lahko jedli že vso sadje in zelenjavo, pa tudi gluten. Ampak mi še zaenkrat ne smemo glutena, ker moramo najprej pogruntati zakaj user posted image  bruha po riževi kašici.

Tale GH je meni tudi ena cela znanost. Včasih se prav sprašujem, če to jaz kompliciram ali sem samo previdna. Saj več ne vem. Se mi je malo prej ravno tašča čudila, da zakaj ne bi poskusila mali dati jagod. Pismo, pa še jaz jih ne upam jesti, da ne bi preko mojega mleka dobila mala kake alergije user posted image  Pred časom pa mi je ena rekla, da njena punčka, ki je bila takrat stara 6 mesecev, čisto vse je z njimi. Ravno tisti dan je jedla fižolovo juho. Jaz je še zdaj ne upam zaradi dojenja user posted image  Je pa res, da če je vse ok z otrokom, potem logično, da človek ne komplicira preveč. Jaz sem pač previdna zaradi težav z bruhanjem.

Tinko jaz sem pepeny oprala v ful vroči vodi in zdaj praktično nič ne pušča več barve. Meni se pa zdi ta senčnik prav super nakup. Sicer pa v navodilih piše, da ga je treba oprati.

Zdaj pa še vprašanje o GH. Kaj se pa naredi s sadjem, ki se ga ne da ravno kuhati (recimo lubenice, jagode, maline, melone in podobno)? A to že lahko jedo kar zdaj surovo?

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
14.5.2010 8:06:21   
TINKO
Dobro jutro!!!

Sem slabo spala user posted image , ampak upam, da si bom baterije šla napolnit vn na zrakuser posted image .

Senčnik sem oprala pred prvo uporabo, tako kot piše, pa ni nlo nič boljše. Bom probala še prat user posted image . Hvala za nasvete.

Nam so rekli, da sadje dajemo kr surovo že od začetka.

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
14.5.2010 8:18:18   
kalypso
Jogurti - tako je, otročku je bolje dati kar polnomasten jogurt in vse izdelke povezane z mlekom, od sirov, skut ipd. Js bi mu jih že zdavnaj dala, pa ne upam, ker ne vem kako je zdaj z alergijo. Prav groza me je začet s tem, so rekli, naj kr probama, ker testi so spet vsi negativni user posted image

Konzerve -  Obstaja ena firma MOJ VRT se mi zdi da je, kompoti in vse vloženo je v steklenih kozarčkih, naravno in brez dodatkov in barvil. Tisto lahko daš otroku, sem ravno zadnič kupla vložene marelice in zraven res ničesar ni, niti sladkorja.

Surovo sadje lahko že daš, če otrok nima nekih izrazitih težav, tako kot naprimer moj, ko dobi drisko po surovi jabolki. Sej banana se tud ne kuha, pa jo lahko daš že med prvim sadjem.

Mam pa js drug problem... Mali noče jest samo pretlačene hrane. Če ni zmiksano, mu gre kr na bruhanje. Sem mu 1/3 hrane pretlačla, skoraj do gladkega, tu pa tam je kaj večjega ostalo, ostalo pa zmiksala, pa je po treh žlicah spakovanja in grimas, vrgu vse ven user posted image Res ne vem, sem mu dala drobtinico žemlje, pa me je gledal kot da sem mu dala najmanj strup user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
14.5.2010 8:44:34   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Mam pa js drug problem... Mali noče jest samo pretlačene hrane. Če ni zmiksano, mu gre kr na bruhanje. Sem mu 1/3 hrane pretlačla, skoraj do gladkega, tu pa tam je kaj večjega ostalo, ostalo pa zmiksala, pa je po treh žlicah spakovanja in grimas, vrgu vse ven user posted image Res ne vem, sem mu dala drobtinico žemlje, pa me je gledal kot da sem mu dala najmanj strup user posted image

Tudi jaz imam enak problem. Vse mora biti skoraj tekoče, drugače sploh ne odpre ust. Mi je pa pediatrinja rekla, da bi zdaj že morala malo uporabljati zobke. Samo meni niti slučajno ni jasno kako naj jo v to prepričam.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
14.5.2010 9:10:35   
rakica 2
dobro jutro!jst sm tud že pokonc,imamo novega družinskega članauser posted image in je trba it na sprehoduser posted image .pri nas zobkov še kar niuser posted image ,plazenje pa je še vedno v rikverc tko na trebuhu kot na hrbtu,ko sedi pa skače po riti,upam da ne bo izbrala tega načina namesto plazenja,ker to sem že vidla,da se je eden tako premikav,da je skakal po riti,ne vem kok je to dobro za hrbtenico.naša tud je z nami kar vse po vrsti,pač jemo vsi malo manj slano,dajem ji ne samo kislega zelja,pa čevapčičev in podobno tud ne,vse ostalo,kar lahko prežveči pa ja,tud paradajz in fižol v solati.za večerjo ima rižolino,keksolino,grisolino ali čokolino po flaški,od včeraj dalje z alpskim mlekom in je blo ok,drugače se pa še vedno dojiva,za zajtrk in vmes med obroki,sadje pa dajem jst surovo od 3.5mes dalje,pa fruhtcwerge-ne znam napisatuser posted image tudi,ko pa je začela po dva skup jest sva šle na jogurt,pa ni tok pomembna znamka,kot rok trajanja,čim krajši je bolje je,pa kašno packarijo tud poje-beri-monteuser posted image ,saj zdaj itak priporočajo od 4mes dalje gh,še dva mesca nazaj pa je pridigale v posvetovalnic dojit do 7mes...pol pa vedi koga poslušat,najboljeuser posted image .mal se sonček kaže,upam da bo kaj posijalo,ker imamo že 14dni sam dežuser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
14.5.2010 11:30:47   
googica
ojla
naš tud neki časa ni hotu jest samo pretlačene hrane.. no, sej jest mu še zmeri zmiksam s paličnim, ker je hitreje pa še bolj fajn se zmeša. se ne sekiram. se mi zdi, da dokler ne znajo mal prežvečit, jih je brezveze ful silit z večjimi koščki, ker to samo boli, ko gre po grlu dol.. vsaj men se zdi da jih boli, zato pa rajš ven zbruhajo. no, naš je dans prvič jedu banano z lubenico.. mu je blo zelo všeč :)..
me pa neki zanima..ko uvajate novo hrano.. a nardite za prvič čisto malo al cel obrok? js mu dam zmeri kr cel obrok, pa me zanima kako to ve delate..
midva sva pa že bla zuni, mal nas je dež ujel, pa ni blo hudo.. zdele sva pojedla, pa greva naprej v akcijo :). se mi res ne da noter bit, če je zuni kokr tolk ok vreme :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
14.5.2010 14:59:07   
rakica 2
naju je tud dež ujel,vsake 10min se usujeuser posted image jst dam zmeri cel obrok,dans sva imele za malco prvič melono in banano pa piškot not,je zmazala celo porcijo,lubenice pa še nisem dala,bomo jutr probal,je pa sama nakazala da ima raje za zvečt kot pa zmiksano,tko da frutka ji že dva mes nisem dala...saj user posted image sami"povejo"kaj jim paše,tko da googica,se strinjam s tabouser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
14.5.2010 19:19:38   
karmen b
Naši se je pa čist ritem podru in ne spimo ne ponoč in ne podnev. Bo že bolje. Bi kej več pokomentirala pa sva bli zdej na sončku in nama je zmanjkalo časa. Na vrsti je večerni ritual in upam, da sledi nočni tak kot je treba.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.5.2010 20:00:18   
Nončika

Noče pa vlečt flaške. Tako da med obrokoma dobi nekaj požirkov vode, več ne uspe. Upam, da ima dovolj.

imamo enak problem. naš tudi samo po požirkih. 2x potegne in pljune ven flaško. probam mu davat z žličko, tudi nekaj dobi in pa mu davam pač juhice, sadne kašice.

sem pa probala že cel kup flašk, nastavkov. skratka ni firme, ki je ne bi imela doma. rezultat? enak. če mi dnevno spije 1dl tekočine je superca. samo povem, da je hčerka bila ista. ona je začela pit z plastičnih flašk z športnimi nastavki.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?