lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Emilly Moramo pa te dni loviti njen urin v vrečko. To je katastrofa. Prvi dan sem čakala pol ure, jo animirala, da je ostala na hrbtu, ker hrbet je itak brezvezen, smo prec na trebuhu, potem se mi pa v trenutku nepazljivosti čez pol ure obrne na trebuh in v hipu polula!!!!Kok sem klela.... Drugi dan mi pa celo uspe ujeti, a je blo tako malo, da spet nismo nič naredili..... Mislim, da jo bom kar odpeljala v ZD in naj to oni zrihtajo..... A ti moraš doma sama loviti urin? Midve sva to kar na pregledu uredile. Takoj ko sva prišli tja so ji namontirali vrečko, potem sva pa malo počakale in jo je napolnila Drugače pa mora biti čisto do suhega obrisano, da se lepo prilepi gor. Jaz buča sem jo pa ful namazala preden sva šli na pregled, ker je imela ravno rdečo ritko. Se je reva v laboratoriju kar namučila, da je vse lepo osušila in prilepila Meni je tudi P rekla, da lahko marelice in breskve že takoj uvajamo. Breskev smo poskusili, do marelice pa še nismo prišli, bilo je pa vse ok. sine bine kolikor je meni P rekla, bi po 6 mesecu lahko jedli že vso sadje in zelenjavo, pa tudi gluten. Ampak mi še zaenkrat ne smemo glutena, ker moramo najprej pogruntati zakaj bruha po riževi kašici. Tale GH je meni tudi ena cela znanost. Včasih se prav sprašujem, če to jaz kompliciram ali sem samo previdna. Saj več ne vem. Se mi je malo prej ravno tašča čudila, da zakaj ne bi poskusila mali dati jagod. Pismo, pa še jaz jih ne upam jesti, da ne bi preko mojega mleka dobila mala kake alergije Pred časom pa mi je ena rekla, da njena punčka, ki je bila takrat stara 6 mesecev, čisto vse je z njimi. Ravno tisti dan je jedla fižolovo juho. Jaz je še zdaj ne upam zaradi dojenja Je pa res, da če je vse ok z otrokom, potem logično, da človek ne komplicira preveč. Jaz sem pač previdna zaradi težav z bruhanjem. Tinko jaz sem pepeny oprala v ful vroči vodi in zdaj praktično nič ne pušča več barve. Meni se pa zdi ta senčnik prav super nakup. Sicer pa v navodilih piše, da ga je treba oprati. Zdaj pa še vprašanje o GH. Kaj se pa naredi s sadjem, ki se ga ne da ravno kuhati (recimo lubenice, jagode, maline, melone in podobno)? A to že lahko jedo kar zdaj surovo?
|