|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.5.2010 21:41:45   
tea85
se strinjam z leniko glede GH, meni tudi zmankuje idej user posted image

no bom jaz napisala prva kaj skupaj spockam za našo ta maličko, hehe :

- kurja juhica z recimo grisovimi cmoki ali pa z kroglicami

- cvetača, korenček, brokoli skuhan, pretlačeno vse skupaj...dodano malo soli in malo kisle smetane...odlično in dobro

- pire krompir z špinačo

- pire krompir z korenjem user posted image

- rižota iz zelenjave pa mogoče malenkost piščančje belo al pa samo zelenjava

iz sadja, pa tak ni neki problem user posted image user posted image

trenutno se ne spomnim, kaj vse sem ji še dajala...user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.5.2010 21:59:50   
googica
ja js sm tud že čist brez idej.. sploh sva do zdej probala samo ene par stvari, ker se kr ne spravim kakšne nove stvari vzet pri sadjarju. aja zdej lahko jejo že vse?? no, razen jagod pa citrusov.. pol bo jutr mel looobenico za malco :))

lenika, veš da sm tud js lih dans študirala kako s tretjim obrokom.. sm brala v paparici da naj bi do 1. leta otrok dobil vsaj 500ml mleka na dan, zarad železa.. mislm, halo? naš ma zdej 4 obroke na dan, od tega dva gh, brez da bi rabu še kej mleka.. torej dobi mleka 420 ml na dan.. glede 3. obroka pa ne vem.. mleko mu ne zadošča več, se mi pol ko poje, zmeri dere.. more bit duda bliz :)) no, mogoč zato ker smo še vedno na aptamilu1.

kar se oblačenja majčk tiče.. mamo isto težavo.. že kakšn teden.. pravzaprav opažam da je tale naš tamali zelooo siten.. ampak midva se mu kr ne pustiva user posted image user posted image .. najprej ko se je začel obračat.. se je na previjalni skos obraču an trebuh.. previjanje je trajalo ene 10 minut, pa še dru se je, ker je na vsak način silil bit okol obrnjen.. zdej ko se je začel posedat.. se mi pa vsede... ma rit posrano, in se usede.. pol pa spuci :DD seveda spet z dretjem, ko ga poležim.. pacek je.. al pa če jeva.. jooooj.. dretje, k da bi ga iz kože dajal :))) in pol se dere, pa plazi po tleh, se priplaz pod mizo in se men pa aneju pod nogam dere.. :DDDD bučman :)

drgač pa, paparica ma kr fajn ideje za kuhat.. sam se mi zdi, da morš met cel hladilnik same zelenjave da lah to nardiš.. bomo vidl..

aja, drgač pa js mu zaenkrat vsako novo zelenjavo zmešam s krompirjem. to je to kar mešam zaenkrat. hočem da se najprej navadi na osnovne zadeve, pol bomo pa še premešal mal.

< Sporočilo je popravil googica -- 11.5.2010 22:00:59 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.5.2010 22:55:33   
rozilu
Hooj.

Haha gooogica, mate pa dogodivščine na previjalni. user posted image Danes sva jo po dolgem času tudi midve imele. No, obrača se mi na srečo ne, so ji bolj fajn tla za to delat. Samo takoj zagrabi nogice, pa v usta in ne spusti, tako da nikakor ne pridem do dna gubic, pa pleničko tudi bolj težko namontiram tako user posted image . Če ne, pa grabi kar je naokoli, najraje kako stekleničko olivnega olja user posted image .

No, danes pa... prej ko sva se dojile, se je ful napenjala, pa nič nardila... ko sem jo odvila, pa kr naenkrat rata ena klobasica; pobrišem, pa druga, spet pobrišem; še tretja, pobrišem in dam pleničko v koš; se sklonim po sveže krpice... ppppprrrrrrrrrllllllljjjjjjj tekoči izstrelek povsot user posted image user posted image user posted image .

OK, zdej pa h hrani user posted image . Ma jaz ji zaenkat nič kaj kompleksnih jedi ne delam, čisto posebej ji dajem npr. bučko pa korenček, kar imam že itak kuhano pa zmrznjeno v kockah. No, kdaj dodam krompir ali rižek, da je kaj škroba za kosilo. Al pa nardim sadno-žitno kašico (namesto z mlekom, naredim kašico z jabolčnim kompotom, mam, mam).

mm - riž je po mojem vseeno kateri daješ, če ga sama skuhaš, je malo več packanja, pa tak mora bit ki se res razkuha. Je pa sigurno ceneje tako kot če delaš s kašico.

googica - ja, v paparici je res ful ene zelenjave, pa meni kar zanimivih receptov, samo vprašanje kdaj bomo vse to sprobali user posted image

Aja, sem dobila ene recepte v PDFju, nekaj je iz paparice, nekaj pa od drugje, vsega skupaj 100 strani user posted image . Lahko vam pošljem, če mi pošljete mail na ZS.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.5.2010 7:44:49   
googica
ajooj si pa mela za pucat :))) ja, midva mava take borbe, da res ni :)) se mu sam smejem, kolk me hoče naučit ubogljivosti :DDD sicer sm kr mal živčna če se dolg dere, ampak bolš to, kot da se mi navad traparije počet :))
joj, dans je bil zgodn. že ob sedmih je vstal..user posted image nism navajena.. sm kr mal mačkasta še :))

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.5.2010 8:57:24   
pinky girll
Tole ni mojeuser posted image sem našla na forumo mogoče bo v pomoč
KORENČEK+BROKOLI+RIŽ

-KORENČEK +KROMPIRJEV PIRE
-KORENČEK+KROMPIR+RUMENJAK-9.mesec
-KORENČEK+STROČJI FIŽOL+KOSMIČI
-KORENČEK+ PAGETI+BUČKE
-KORENČEK+KROMPIR+POR
-KORENČEK+KROMPIR+CVETAČA+MESO
-KORENČEK+KROMPIR+ INAČA+RUMENJA
-KORENČEK+TESTENINE+ UNKA
-KORENČEK+TESTENINE+BROKOLI+MESO
-KORENČEK+RIŽ+TELETINA

-BUČKE+KROMPIR+BROKOLI+CVETAČA
-BUČKE+RIŽ+MESO
-BUČKE+ZELENJAVA+MESO
-BUČKE+POLENTA+SIR
-BUČKE+POLENTA
-BUČKE+POLENTA+OVSENI KOSMIČI
-BUČKE+BANANA
-BUČKE+RIŽEVI KOSMIČI

-KROMPIR+PI ČANEC+ZELENJAVA
-KROMPIR+KISLA SMETANA+PI ČANEC
-KROMPIR+BUČKA+STROČJI FIŽOL
-KROMPIR+BROKOLI+CVETAČA
-KROMPIR+PURAN
-KROMPIR+ PINAČA+CVETAČA
-KROMPIR+KORENČEK+POR+RUMENJAK
-KROMPIR+KOLERABA
-KROMPIR+BROKOLI
-KROMPIR+OHROVT
-KROMPIR+ZELENA+MESO
-KROMPIR+STROČJI FIŽOL+MESO

-CVETAČNI PIRE+PI ČANEC
-CVETAČNI PIRE+KORENČEK+BROKOLI
-CVETAČA+PAPRIKA+KORUZA IZ KONZ

-RIŽ+ZDENKA SIR+DU ENE BUČKE IN MALANCANI
-RIŽ+ZELENJAVA ME ANA
-RIŽ+BRESKEV
-RIŽ+JABOLKO+BANANA
-RIŽ+ZELENJAVA+PI ČANEC
-RIŽ+GRAH
-RIŽ+STROČJI FIŽOL+PI .MESO
-RIŽ+CVETAČA
-RIŽ+MLEKO
-RIŽ+MLEKO+SUHE SLIVE

-RIŽEVI KOSMIČI+ZELENJAVA
-RIŽEVI KOSMIČI+HRU KA
-RIŽEVI KOSMIČI+JABOLČNI KOMPOT
-RIŽEVI KOSMIČI+POR
-RIŽEVI KOSMIČI+BUČKA
-RIŽEVI KOSMIČI+SUHO SADJE

-POLENTA+ZELENJAVA
-POLENTA+ PINAČA
-POLENTA+OVSENI KOSMIČI+BUČKA
-POLENTA+MLEKO
-POLENTA+ZELENJAVA+MESO
-POLENTA+BUČKE+ZDENKA
-POLENTA+MLEKO+BANANA
-POLENTA+POR
-POLENTA+SUHO SADJE
-POLENTA+KOLERABA+CVETAČA
-POLENTA+BROKOLI+K.SMETANA

-JABOLKO+ROZINE
-JABOLKO+NARAVNI SOK SKUHANO+JOGURT IN KOSMIČI
-JABOLKO+KORENČEK
-JABOLKO++HRU KA+BANANA+P ENIČNI IN OVSENI KOSMIČI
-JABOLKO+BANANA+SKUTA
-JABOLKO+BANANE+KEKS
-JABOLČNA ČEŽANA S PI KOTOM
-JABOLKO+RIŽ
-JABOLKO+SLIVE
-JABOLKO+HRU KE
-JABOLKO+SUHE MARELICE
-JABOLKO+JOGURT
-JABOLKO+BOROVNICE

-BANANA+RIŽ+MLEKO
-BANANA+PI KOTI
-BANANA+ŽITNE KA ICE
-BANANA+KIVI
-BANANA+BUČKA+KEKSI
-BANANA+SKUTA

-GRIZ
-GRIZ+JABOLKA+MARELICE
-GRIZ+PI KOT
-GRIZ+BANANA

-KUHANA ZELENJAVA+ZDENKA SIR
-ME ANA ZELENJAVA+SMETANA
-ZELENA+KOLERABA
-BROKOLI+KORUZA IZ KONZERVE
-STROČJI FIŽOL+KROMPIR+BUČKA

- PINAČA+KROMPIR+SMETANA
- PINAČA+POLENTA
- PINAČA+CVETAČA+KROMPIR
- PINAČA+K.SMETANA+OVS. IN PROS.KOSMIČI

-JOGURT+SADJE
-JOGURT+BOROVNICE+OVSENI KOSMIČI
-SKUTA+KAKI
-SKUTA+BANANA
-SKUTA+BOROVNICE

-BUČA ORANŽNA+KROMPIR+KORENČEK

-OVSENI KOSMIČI+SUHE MARELICE+ROZINE-skuhamo
-OVS.KOSMIČI+JABOLKO+SUHE SLIVE-skuha
-OVS.KOSMIČI+ROZINE+BANANE
-OVS.+PROS.KOSMIČI+ PINAČA+K.SMETA.
-OVS.KOSMIČI+JOGURT+BOROVNICE
-OVSENI KOSMIČI+MLEKO

-AJDOVA KA A+MLEKO
-AJDOVA KA A+ME ANA ZELENJAVA+MESO
-AJDOVA KA A+POR
-AJDOVA KA A+ČEŽANA
-AJDOVA KA A+BUČKA+ZELENA+CVETAČA
-AJDOVI ŽGANCI+JOGURT

-PROSENA KA A+MLEKO
-PROSENA KA A+ZELENJAVA
-PROSENA KA A+SUHO SADJE+JABOLKO
-PROSENA KA A+BUČKE

-KUSKUS+BUČKA+CVETAČA
-KUSKUS+SUHE MARELICE+SLIVE
-KUSKUS+BROKOLI+KORENČEK+ZDENKA

Jaz sem mu pred dnevi naredila banono in avokado je blo ful dobro (beri tudi meni) je vse pojedu. Res pa je, da moreš takoj pojest ker drugače potemni in ni več dobro.

Včeraj smo imeli posvetovalnico in smo bili cepljeni. Veliki smo še kar 70cm težki pa 8600g.
Se je pa naš mali prejšnji teden naučil obračati iz trebuha na hrbetuser posted image user posted image .

Čez eno uro imam razgovor za novo službo. držite pesti.

Pa še ena slikica Bena in psičke Zoje.

user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.5.2010 14:27:35   
tassika
Čisto na hitro, midve imava:
- korenje, koleraba (rumena ali zelena), bučka + riž ali polenta ali krompir
- jabolko, hruška + piškot

več pa zaenkrat še nisva, v soboto gremo na meska, je včeraj poskusila ohrovt, cvetačo + neke klobasice za okus od jate, pa ji je šlo čisto lepo dol, no pikic danes ni, tako da bo šlo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.5.2010 15:48:02   
googica
js bom pa z mesom počakala.. se mi nikamor ne mudi, je še velik zelenjave in sadja za probat pred tem :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.5.2010 19:27:47   
googica
http://bibaleze.si/clanek/starsi/petina-starsev-obzaluje-ime-otroka.html

je že med vami kakšna taka? :)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.5.2010 19:38:26   
tassika
Meni ni žal, kljub temu, da je veliko Zoj. Meni je ime od nekdaj všeč in ga ne bi spremenila user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.5.2010 19:39:12   
tassika
>Evo sem se premislila, v soboto bo na jedilniku špinača user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.5.2010 21:37:54   
Anonimen
Tud men nč žal za ime... nikakor. Ga prv rada kličem... user posted image

Drugač pa... mi smo mal starejši zato že velik več jemo.... res velik in to vsega. Od meska do žitaric in skutko, jogurt. Vse že smemo in vse mu paše za znoret. user posted image Pravi jedec je naš mali, no.. na tehtnici se nič kej velik ne pozna glede na to, da količinsko, če bi vse skup zmešala v eno posodo.. moj sin v enem dnevu poje več kot jst user posted image . No.. zato mam pa jst probleme s prebavo, sin pa kaka ko dec.user posted image Prej 14 dni nič.., zdej pa 6x na dan.

Na začetku sm si pisala kaj je..., zdej se mi pa ne ljubi več. Tok je tega. Sam še kšn zobek čakamo pa mu bom komot dala... tud kej za grizt.

No, zdej po 8. mesecu sva začela s prepečencem in jabučkom ali banano, hruško... karkoli od sadja za zajtrk ... in pa včeraj s skutko. Je poskusil malo... pol pa tulil, da hoče šeeee.. in je mami valda dala. Zmešala z bananico in se mu je mešal. No, čudn mi je blo.., ker kao kravje mleko po 1 letu ampak so mi razložili, da je popolnoma drugače toplotno obdelano in je drugačen ph... in da ni za primerjat. No, pa sm rekla ok.user posted image
Sm pa najprej uvajala zelenjavo (kosilo)...potem dopoldansko malico (sadje na začetku, zdej še žitarice primešam), pa sva zamenjala kosilo v celoti, sadna malica pa je bla polovična... potem sva še sadno malico zamenjala v celoti, pa sva šla na popoldansko sadje v easy in sva ga zdej že zamenjala v celoti.
Začela sva pri 6 mesecih z uvajanjem GH, zdej smo stari skor 8 mes pa pol.. pa sva se pravi v 2,5 mes zamenjala 3 obroke. Zjutraj, ko se zbudi se dojiva, in za lahko noč tudi. Poskusla sm mu dat mlečno kašo za lahko noč pa mu ne odgovarja.. noče.

Sva pa itaq že na mesku .. in drekec tko smrdi, da crkneš. user posted image

Uglavnem... toliko. Imamo se lepo... , obrača se, prevrača.... on bi že kr stal na nogicah.. plazi se, hitr je za znort... Zdej mi že zemljo iz vaz vn vleče..., sva se dons kr skregala. Je blo cel dan ne, ne, ne, ne... pa se mi smeji, jst se pa resno delam. Moram, čeprav mi srček umira od smeha. Kaj še... aja.. iz razvojne so nas skenslal, ker pravjo, da moj sin ni niti N od nedonošenčka... da dela še več kot kateri od njegovih vrstnikov, se pravi 8 in pol mesečnikov. In jst itaq ponosna na polno.

Športni del pa je obrnjen v svet...in moj sin z zanimanjem opazuje. user posted image Uf, kaj ga še čaka. user posted image

Tko.. bodite lepo.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.5.2010 21:39:01   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: googica

js bom pa z mesom počakala.. se mi nikamor ne mudi, je še velik zelenjave in sadja za probat pred tem :)

kaj je pa naso googico sedaj prijelo user posted image user posted image user posted image  

jaz tudi imam na pc-ju kopijo od Paparice, skup sestavljeno ze, ce katera rabi naj mi da na ZS. Ce boste pa ceneje jo kupovale pa mal na bolhi posrfajte za nizjo ceno.

Ma, men pa ne manjka idej, sedaj sva ze korenck, krompir, bucke, cvetaca, pastinake, spinaca, grah, sladek krompir in vse mozne kombinacije tega. Pa juhco sem naredila tako, mal masla in mal cebulce gor, da je zadisala, pol pa korenck, krompir in  bucko notri, zalila, pa zmiksano po, je bilo se men fino. Od sadja pa hruska, jabolko in banana. Cakajo se suhe slive in ronglo. Za pit pa H2O, nesladkan caj ali pa sem skuhala mu sadje in mu tekocino za pit dala. Tisti rizek za dojencke sva tudi poskusla, mesam kar z vovo in sadje notri. Bova pa sedaj kar pohitela z uvajanjem novih zadev, mali je ze 7,5 meseca star. Pac kar dobim bio kupim in bova kar uvajala.

Pa se glede soli, jaz ne solim, ker povsod pise da prvo leto ne solit. Pa res je, da moj ni nek gurman iz Francije.

Googica, da bi menjala ime, ma ni sans, moj ima tok kul ime, sem cist vesela, da sva tacga izbrala. Sem pa sicer mojmu zadnjic rekla, da ce hoce ga bomo klicala vcasih sam Luca, vcasih sam Mateo in vcasih oboje skup.

Previjanje je pa zanimivo ja. Moj se pa vedno na bok da in gleda zivalce na steni, pa se tko se zvije, tisto plenico kar tko neku na priblizno limam gor.

Rozilu, aha navadn riz, tak kot ga imamo mi za rizoto a ne, ne ta zmlet za dojencke, to sem mislila.

Pinky girl user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.5.2010 21:45:55   
malaMravljica
Rizkoo nimam maila user posted image  

oo pa kdaj bo moj tok jedel kot tvoj. Moj poje najvec 80 ml in je vedno se dojen pol zraven. Midva verjetn ne bova cist nikol zamenjala prvega obroka, ti kar zavidam. 

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
12.5.2010 22:00:15   
googica
js tud ne bi menjala imena.. sva zelo naštudirala ime, da bo pasu tako mlademu fantku kot gospodu :) isto za najino bodočo hčerko.. :))

mM.. hehe mene ni nič prijelo, sam najlaži se bo zdej navadu na zelenjavo :)) sicer sm pa pridna, vedno tud sama mal jezik pomočim v kašico :DDD

kaj so to pastinake in sladek krompir? to res prvič slišm :)) sm vidla v paparici.. mM lahk men pošlješ na mejl, tisto ne vem če bom kupovala.. sej mislm da maš mejl moj?

Neposredna povezava do sporočila: 3964
12.5.2010 22:23:11   
malaMravljica
googica, pastinake je tudi v slovenscini pastinake. Tudi jaz sem sele pred kratkim slisala za to, je pa baje najbolj primerno za dojencke, se bolj kot korencek in tu naj bi s tem zacel. V bistvu je kot en korenj, bolj rumeno, sam ni pa rumen korenj. Sladek krompir je pa tudi sladek krompir, poglej pri zelenjavi, spet izgleda kot nek gomolj bol, delas isto kot s krompirjem, mojemu je bil kar vsec, sva ga danes prvic. Maila tvojega pa nimam se mi zdi, mi ga das na zs prosim, pa posljem.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.5.2010 11:28:36   
googica
a je kera tuki? zanima me, če lah tamalmu za prvič nardim marelice iz konzerve?

Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.5.2010 11:33:05   
tassika
Pomoje da lahko, samo bodo ful sladke, bolje je če suhe namočiš in potem zmiksaš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.5.2010 12:09:56   
lenika83
Jaz ne bi, ker so ful sladkane, pa še cel kup nekih konzervansov je notri. Raje kupi kakšno otroško kašico z okusom marelice. Jaz sem tako naredila z breskvami.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.5.2010 12:12:13   
googica
a ni tako da breskev ne smeš? ja, sej zdej že majo sadjarji tudi amrelice, sam so še ful drage. dans je dobil za malco riževo kašico z eno banano.. mu je bilo kr všeč, ker same riževe kašice nima lih rad.. :)
kakšno trapasto vreme je.. :((

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.5.2010 12:42:12   
Emilly
Meni so rekli, da lahko marelice in breskve med prvimi sadji uvajaš.....

Sicer pa tudi mi lepo jemo, en obrok smo že čist zamenjali, drugega pa dopolnimo z dojenjem. Moj cilj je da uvedemo polna dva obroka do 4. junija. Ja, moja služba se neizbežno bližauser posted image  Kaj čmo. Čedalje bolj me skrbi, kako bo jedla pri mojemu, kaj se bo zgodilo če ne bo hotela jesti, ker po flaški mleka sploh noče pit, oz. sploh ne ve kaj naj počne s flašo......

Imamo pa en sadni in en zelenjavni obrok. Tudi preveč ne kompliciramo. Od sadja smo do zdaj jabolko in hruško, te dni ji bom verjetno še kakšen piškot not zdrobila. Od zelenjave pa bučko, korenček, brokoli, koleraba, včasih zmešam s krompirjem, včeraj sem pa probala tudi z otroškim rižem in ji je blo ful všeč. Ji pa v zelenjavni obrok s krompirjem dodam pikico olivnega olja po nasvetu patronažne in pediatrinje.

Moramo pa te dni loviti njen urin v vrečko. To je katastrofa. Prvi dan sem čakala pol ure, jo animirala, da je ostala na hrbtu, ker hrbet je itak brezvezen, smo prec na trebuhu, potem se mi pa v trenutku nepazljivosti čez pol ure obrne na trebuh in v hipu polula!!!!Kok sem klela.... Drugi dan mi pa celo uspe ujeti, a je blo tako malo, da spet nismo nič naredili..... Mislim, da jo bom kar odpeljala v ZD in naj to oni zrihtajo.....

A ni ta vreme že rahlo depresivno, al se to samo meni zdi.....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.5.2010 13:08:08   
najčka
Vreme- obup.
Maša ma pa vročinouser posted image , že dve noči, s tem da je bila včeraj čez dan čist ok, pa sem  mislila da je minilo, zvečer ob desetih, se je po enournem spancu zbudila tako vroča, da je joj, sem ji dala svečke, pa je blo mal boljš, sam je celo noč skoz neki jambrala, pa se zbujala tko da sva obe neprespaniuser posted image .
No sej zdele ob 13.30 mava P pa pol javim kaj je pogruntala.
Aja vročine je mela pa kar 38.7, zjutri pa 38.5,
no šibam jo v lupino spakirat, da ne zamudiva. Pa ravno zdej je zaspala. Jo bom probala NEzbudituser posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.5.2010 13:08:44   
googica
no sej nvem, verjetno je pri punčkah drgač.. ampak js sm mu vrečko nalepla in ga obl.ekla nazaj v plenico.. pa je normalno bil pr men v naročju eno urco, da je nalulu dost.. 

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.5.2010 13:35:39   
boob
jst sm ji tud vrečkico nalimala gor, pa se je normalno igrala, sedela, ležala na trebušku. . čez 30min sm ji dol vzela pa je moj nesu v lab.

najčka eno user posted image  za Mašo

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.5.2010 13:36:46   
Emilly
Sicer nevem, ampak predvidevam, da je pri fantkih malčk lažje.... Ker tista vrečka mi sploh ni stala gor in je ful padala dol, možno pa je da sem jaz naredila kaj narobe, eh saj pravim, naj to raje oni zrihtajo.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.5.2010 13:43:09   
sine bine
vidm, da teče velika debata o GH, pa sem zasledila, da ste nekatere že začele z glutenom ( polenta, piškoti, ... ). A lahko že to jejo? Jst sm mu za malco že dala jogurt ( je celga pojedu ) in skuto, pa je blo vse OK.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?