malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: googica js bom pa z mesom počakala.. se mi nikamor ne mudi, je še velik zelenjave in sadja za probat pred tem :) kaj je pa naso googico sedaj prijelo jaz tudi imam na pc-ju kopijo od Paparice, skup sestavljeno ze, ce katera rabi naj mi da na ZS. Ce boste pa ceneje jo kupovale pa mal na bolhi posrfajte za nizjo ceno. Ma, men pa ne manjka idej, sedaj sva ze korenck, krompir, bucke, cvetaca, pastinake, spinaca, grah, sladek krompir in vse mozne kombinacije tega. Pa juhco sem naredila tako, mal masla in mal cebulce gor, da je zadisala, pol pa korenck, krompir in bucko notri, zalila, pa zmiksano po, je bilo se men fino. Od sadja pa hruska, jabolko in banana. Cakajo se suhe slive in ronglo. Za pit pa H2O, nesladkan caj ali pa sem skuhala mu sadje in mu tekocino za pit dala. Tisti rizek za dojencke sva tudi poskusla, mesam kar z vovo in sadje notri. Bova pa sedaj kar pohitela z uvajanjem novih zadev, mali je ze 7,5 meseca star. Pac kar dobim bio kupim in bova kar uvajala. Pa se glede soli, jaz ne solim, ker povsod pise da prvo leto ne solit. Pa res je, da moj ni nek gurman iz Francije. Googica, da bi menjala ime, ma ni sans, moj ima tok kul ime, sem cist vesela, da sva tacga izbrala. Sem pa sicer mojmu zadnjic rekla, da ce hoce ga bomo klicala vcasih sam Luca, vcasih sam Mateo in vcasih oboje skup. Previjanje je pa zanimivo ja. Moj se pa vedno na bok da in gleda zivalce na steni, pa se tko se zvije, tisto plenico kar tko neku na priblizno limam gor. Rozilu, aha navadn riz, tak kot ga imamo mi za rizoto a ne, ne ta zmlet za dojencke, to sem mislila. Pinky girl
|