|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
18.5.2010 21:52:36   
ninasiki
lenika se strinjam in dostkrat pride tuki do tazga napetja že jst sm bla enkrat v taki situaciji pač eni narobe odreagirajo al pa spet narobe preberejo jst morm uglaunm tud povsod davat smajlije zravn ker čene me folk tretira k da jih bom glihkar sestrelila ker pač tko pišm tko da to je pa zmer blo tko da se nekatere počutijo da so nekaj več oz pa na konc ugotovimo da so pa tm k ostale oz še nižje in pol zaradi teh vzvišanosti pride to napadanja in deljenja nevem jst to tko smatram kr sm bla 1x z dojenči na kavi in se je prou vidl z kiro si se lahko sproščeno pogovarju kira te je pa gledala z viška

stouček jst ga mam od baby confort in ti povem da sm full zadovolna
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=398&ParentClassID=88
sam v rjavi barvi

googica sej pravm da naj se dajejo mnenja ne pa žalitve nevem kako bi se ti počutla če bi ti neki uprašala oz. povedala svojo izkušnjo in bi te na pouno začele vse pluvat pa grajat vrjem da neprijetno jst osebno bi se branla takoj kot sm se že k je ena napisala da kako pišem in da sm nepismena in da bo moj otrok isto uglaunem kr neki kle smo zato da se pogovarjamo delimo izkušnje nasvete itd. sm pa jst dostkrat marskej uprašala pa recimo nism dobila nobenga odgovora ampak kaj naj jst se ne bom zarad enga foruma sekirala če bo kira odgovorila bom full vesela čene pa pač ne prsilt ne morm nobene se pa jst tud strinjam da se nam ne sme nikamor mudit še prehit bojo zrastl in bomo pol sam jokale kok je blo luštn k so bli še dojenčki user posted image

frrr ja k prauš da ne spasiraš hrane a ji daš pretlačen al ceu koščk to mi ni jasno ker pomoje brina še ne zna grizt al kr pogoutne user posted image evo smaili da ne boš kej slabo uzela

mi smo se tud dons po 14 dneh spravl vn ker smo bli bolani in se nam to vleče že od marca k smo bli nazadnje tm in takrat je dubu antibiotike zdej pa ventolin in je rekla da je mal bronhitičen kokr sm pa jst informirana se pa to preneša genetsko moj ga je meu bronhitis tko da upam da se ne bo to sam še stopnjevalo user posted image uglaunem ja blo je fajn uzuni sm bla z majo_m pr njej in sta bla tamaladva tok naudušena eden nad drugim da smo se prou nasmejale

zdej grem pa spat PA ŠE ENKRAT BREZ ZAMERE AMPAK TAKO JE PA MOJE MNENJE user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.5.2010 21:57:43   
frrrr
mnenja so različna... vsaka ima svojo glavo in vsaka po svoje. forum je namenjen izmenjavi mnenj. če je prisotno žaljenje, pa moderatorji opozorijo. vsaj tako je pisalo v pristopni izjavi.

slovenija je dokaj socialna država. zdravstvo imamo brezplačno. za otroka je poskrbljeno z otroškimi dodatki - vsaj hrano in plenice morajo pokrit.
sem bila pri sinu mamica študentka in sem mesečno prejemala 170€, kar pripada tudi brezposelnim mamicam eno leto po otrokovem rojstvu. torej ne blebetam na pamet, sem znala z malo denarja tut čarat. sem pač kupovala rabljena oblačila in mali se ni vozil v fensi šmensi novem vozičku. ker prijatelji šele sedaj capljajo za nami in se opogumljajo za najpomembnejšo vlogo v življenju, sva z možem morala vse kupit, nič nismo dobili na posojo in se je kljub temu vse lepo izšlo.

no, o tem ne bom več, ker ne sodelujem zato, da bi se kregala. raje bom izmenjavala mnenja user posted image

mM - z jogurti in skutkami ne bom čakala do 10. meseca. bom pričela nekje po 8. mesecu. s km bom pa počakala do prvega leta. Brina ima zelo rada riževo mleko in ne vidim razloga, da bi ji tiščala kravje prej.

lenika - hrane ne pasiram s paličnim mešalnikom. za pripravo obroka uporabljam steklen strgalnik (za sveže sadje ala jabolko), vilico (za kuhano zelenjavo), žlico (za nastrgat banano, marelico,...). hrana ni tekoča, tu in tam se najde tut kakšen košček. in vedno več jih bo user posted image

kalypso - če je otrok alergičen samo na km, lahk mogočr tut kozje mleko, kozje jogurte,... js sm prejšnjič kupila jogurt iz kozjega mleka, pa šel sinu kr v slast. meni ni bil okusen user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.5.2010 22:00:35   
frrrr
ninasiki - evo, sem pri leniki odgovorila tudi tebi.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.5.2010 22:02:19   
kalypso
ne mi zamerit, ampak prilagojeno mleko za otroka in njegova prehrana ne bi smela bit luksuz, žal. js tud nimam miljonov, midva imava oba skupaj nekaj malega čez 1000e, kredit za avto, js mam neki malga kredita, stroškov kr nekje okol 500e, šoloobveznega otroka z raznimi aktivnostmi k jih je treba plačat,... pa je treba malemu vseeno kupit mleko ki ga lahko pije, pa si lahko privoščim al pa ne, noben me ne vpraša, sej sem sama hotla otroka met. žal je pač tako.
js sočustvujem z ljudmi, ki res životarijo, v današnjem času je takih še nekaj več kot par let nazaj, tud pomagam kolker lahko in ko lahko, samo me pa nervira ko nedko pretirava, res me, sploh ko vidim kaj lahko neprimerna prehrana nardi tako občutljivemu bitju kot je dojenček, in potem še napiše da ve, da jo bomo nekatere obsojale, ja potem pa tako ve, da ni prav a ne!?
sicer pa, prav gor al dol, js bom že poskrbela da bo moj otrok deležen najboljšega kolikor si lahko privoščim, vseeno pa ga ne bi fotrala z vsem kar mi pride pod roke, ampak lej, zarad mene ji naj da pasulj za jest, who am I to judge!? sam povem svoje mnenje (ki je mogoče res sovražno nastrojeno sam si res nisem mogla pomagat), tako kot ti ninasiki o nepasiranju hrane ane user posted image

se opravičujem če sem komu stopla na žulj, ni bil moj namen user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.5.2010 22:06:27   
kalypso
sploh nisem poštudirala na kozje mleko...  mogoče bi pa res za začetek lahko to...

ninasiki ne zamerit, ker sem ravno tebe uporabla v svojem postu, sam mi je blo glih pri roki user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.5.2010 22:15:24   
ninasiki
FRRR no z sadjem delam jst isto z žličko ga strgam zato sm pa sprašvala ker mi ni blo jasno

KALYPSO se čist strinjam z tabo drgač se nism nč norca delala zato je smaili zravn ampak tud ona ni napisala da pa pretlači z priborom ker če se najde ena k da pr 1 mescu otroku KM pol se najde tud ena k da ceu kos otroku v usta user posted image sam sm bla pa zih da je neki tazga ker že enga otročka ma in je kr lapo živahn idt. kar se pa pasulja tiče pa da ne boš presenečena moja kolegica ga je dala svoji prvi punčki ko je bla stara točno 6m no to mi je pa mal čudn glede na to da ma denar in poleg tega še ZDRAVSTVENO ŠOLO narje k bi ji lahko zdrava pamet povedala da to pa glih ni za tok mejhnga otroka

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
18.5.2010 22:16:14   
ninasiki
ni panike user posted image

drgač pa ja kozje mleko veliko bol zdravo kot pa kravje

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
18.5.2010 22:18:44   
frrrr
ah, še to sem pozabila...

stajica ali prenosna posteljica. ali eno ali drugo. oboje imet je brezveze.

motorika... posedanje otrok, postavljanje otrok... to je meni čisti nesmisel. vsak otrok ob svojem času to sam odkrije, če ga na različne načine spodbujamo. razni stolčki so samo potrošniška finta. največ daš otroku, če ga imaš na tleh in se z njim igraš, pogovarjaš. zagovori staršev, ki otroke posedajo ali postavljajo na noge, so vedno isti - ni več hotel ležat ali ni več hotel sedet. js bi odgovorila bla bla. in kaj potem, ko se bo otrok hotel z glavo postavit v wc? bo takrat tut tak odgovor? otrok mora imet neke meje, sicer se ne počuti varnega. zdrav otrok bo te meje poskušal prestavit. naša naloga je, da jih postavljamo tako, da je varno. če se otrok počuti varnega, bo raziskoval.
evo, naša tamala prileze do mene ali kakšne druge ovire in se postavlja na kolena, včasih tut naprej na noge. pri tem je ne bom ovirala in je tiščala v druge položaje. je pa spet ne bom sama postavljala na noge. če je noge še ne držijo, bo pač padla. js ji bom samo uštimala okolje tako, da ne bo padla na kaj nevarnega. mau se pa tut lahk butne v tla, da se nauči z rokami ulovit user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
18.5.2010 22:21:57   
TINKO
Dober večer!

Končno prišla iz priprav na krst, imeli ga bomo 20.junijauser posted image .
Danes je bil odličen dan za sprehode, kavico, sprehode...user posted image , je pa popoldne Pia bila kar nekaj jokava in imam občutek, da ji nagajajo zobki, čeprav je pa zvečer baje lepo zaspala in nič jokala (med oskrbo pri babi... hmmmm)

Glede avtosedeža...včeraj sva dobila za en teden na probo dva sedeža od Recaro. Eden je od 9-18kg drugi od 9-36kg. Ker je naša prerastla lupinico, in je še premala (ni še dovolj kg) oziroma sploh še ne sedi čisto sama, se bova odločila za 9-18 kg Young expert plus, in v tej skupini je zame pač plus, da se ga da tudi malo poležt. Sedež je super, mala lepo fiksirana, prevleka iz semiša,... upam, da bo pravilna izbira. Za v sedež od 9-36kg (Young sport) je pa še čisto premajna. Okrog nas majo vsi recaro in so zelo zadovoljni.

Lahko noč!

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
18.5.2010 22:27:16   
frrrr
user posted image ninasiki, zdaj sem šele dojela kaj si hotela vprašat user posted image punce so govorile o pasiranju hrane in kako otročki ne jedo, če ni tekoče. pasirana in pretlačena hrana pač meni nista isto. no, zdaj vsaj vemo kaj je katera mislila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
18.5.2010 22:30:20   
frrrr
Nončika - lep vikend ti želim... pa naj te ne skrbijo preveč pripombe. če komu ni luštno, pa naj gre domov. ti se le zabavaj, da si boš zapomnila ta dan.

avtosedež - mi bomo sina prestavili v večjega 15-36kg, tamala gre pa v njegovega. imamo pa concord trimax 9-18kg al neki takega.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
19.5.2010 9:44:56   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lenika - hrane ne pasiram s paličnim mešalnikom. za pripravo obroka uporabljam steklen strgalnik (za sveže sadje ala jabolko), vilico (za kuhano zelenjavo), žlico (za nastrgat banano, marelico,...). hrana ni tekoča, tu in tam se najde tut kakšen košček. in vedno več jih bo user posted image

Kaj pa potem tamala počne s tistimi koščki? A žveči? Naša namreč nič ne prežveči, ampak kar požira, potem ji gre pa na bruhanje, če je kakšen košček noter in ne vem kako jo naučiti, da naj žveči. Saj verjetno bo enkrat sama ugotovila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
19.5.2010 9:48:06   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Kaj pa potem tamala počne s tistimi koščki? A žveči? Naša namreč nič ne prežveči, ampak kar požira, potem ji gre pa na bruhanje, če je kakšen košček noter in ne vem kako jo naučiti, da naj žveči. Saj verjetno bo enkrat sama ugotovila.

lenika sej moj tud ne žveči papogoutne dol sam maš verjetno (moje mišlenje) prevelke koščke da ji gre na bruhanje

frrr no sam da si ugotovila drgač pa delam isto samo zelenjavo mu pa spasiram user posted image  pa vse poje user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
19.5.2010 11:22:37   
lenika83
Nina, koščki so tako majhni, da jih jaz sploh ne opazim, če ne pogledam zelo dobro, ona jih pa začuti. Dala sem ji recimo frutek breskev z rižem in je notri nekaj zelo malih koščkov riža, pa ji že gre na bruhanje od tega. Pojma nimam zakaj je tako občutljiva.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
19.5.2010 13:09:39   
rakica 2
lenika-moja se je navadla žvečit s kruhom,če ji ga daješ seveda,in zdaj žveči vse,tud meso,pa zoba nima še nobenga,je pa res,da so eni ful občutljivi in jim gre na bruhanje,tud to prerasejo..mala se je odločćla,da ne bo imela več dude,že en teden je brez,mi pa zato zvečer na joški zaspi,snoč je popila grisolino,dude ne,joško pa je vlekla in ker je bla že sita je 2x ji želodc obrnilo,zej pa spravi vragca spat če znašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
19.5.2010 13:21:04   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Jaz tudi skušam da ji samo pretlačim, ali pa ji pol pretlačim, pol zmiksam. Na začetku več zmiksane, manj pretlačene, zdaj pa razmerje spreminjam v prid pretlačeni. Če je kakšen košček prevelik, ga z jezičkom ven porine, ostalo poje.

Se tudi jaz strinjam, da jih je treba navaditi na koščke on večjo hrano, poznam fantka, ki še pri 2 letih noče ničesar v 'kosih' jesti, samo zmiksano in pretlačeno hrano in npr. čokolino. ker ga je mami dolgo ujčkala in mu vse miksala.

Pri enem letu naj bi otrok jedel iste stvari kot starši, zato je treba počasi navajat na hrano za odrasle.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
19.5.2010 13:34:16   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

ne mi zamerit, ampak prilagojeno mleko za otroka in njegova prehrana ne bi smela bit luksuz, žal. js tud nimam miljonov, midva imava oba skupaj nekaj malega čez 1000e, kredit za avto, js mam neki malga kredita, stroškov kr nekje okol 500e, šoloobveznega otroka z raznimi aktivnostmi k jih je treba plačat,... pa je treba malemu vseeno kupit mleko ki ga lahko pije, pa si lahko privoščim al pa ne, noben me ne vpraša, sej sem sama hotla otroka met. žal je pač tako.
js sočustvujem z ljudmi, ki res životarijo, v današnjem času je takih še nekaj več kot par let nazaj, tud pomagam kolker lahko in ko lahko, samo me pa nervira ko nedko pretirava, res me, sploh ko vidim kaj lahko neprimerna prehrana nardi tako občutljivemu bitju kot je dojenček, in potem še napiše da ve, da jo bomo nekatere obsojale, ja potem pa tako ve, da ni prav a ne!?
sicer pa, prav gor al dol, js bom že poskrbela da bo moj otrok deležen najboljšega kolikor si lahko privoščim, vseeno pa ga ne bi fotrala z vsem kar mi pride pod roke, ampak lej, zarad mene ji naj da pasulj za jest, who am I to judge!? sam povem svoje mnenje (ki je mogoče res sovražno nastrojeno sam si res nisem mogla pomagat), tako kot ti ninasiki o nepasiranju hrane ane user posted image

se opravičujem če sem komu stopla na žulj, ni bil moj namen user posted image

mislim,da antialergeno mleko dobiš na recept,vsaj pri nas je tako,sicer ne vem kašno mleko imate vi,sam v vednostuser posted image ,mogoče ti pride prav..

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
19.5.2010 13:45:36   
rakica 2
frrr-slovenija je res socialna država,med drugim tudi požrešna,sramotno je,da pošteno delaš in dobiš tistih bogih nekaj e,saj cene so pa krepko evropske,prejšnji teden sem bla v merkatorju,pa vidim to dražje,uno dražje,na koncu sem zmetala vse nazaj na police in šla v spin,kredite mamo tud mi,saj mi je avto nuja(1000e)vredn,nobenga luksuza,voziček sposojen itd,ja v naši sloveniji pač ne pride v poštev pregovor-najprej štalca,potem kravca,če bi na to čakale,bi bla na koncu verjetno štalca praznauser posted image user posted image ,no saj veste kam ciljamuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
19.5.2010 14:40:54   
Anonimen
rakica ... se strinjam (jst sm rekla da kukr otrok bo do 30 jih bo, pol pa jst trgovino zapremuser posted image ) ... glede financ ... pr ns nimamo luksuza, ampak za tamalo je zmeri ... HB sm velik dobila od bratca in hb nam moji stari starši ful pomagajo ... sm med nosečnostjo dostkrat slišala, k mi je kdo reku kako boš otroka rihtala, če mata še zase komi ... ja pr seb mal uzamem pa tamali kupm!!! ... pa tut tko pol jst  njim povem ... kje pa piše da bom pa čez 10let kej bl finančno sposobnauser posted image ... sj delam faks, sam kje pa piše da bo čez 10let kej več služb?user posted image ... pa kaj pa če čez 10let nebi mogla met otrok, da se mi kej (ne kličm user posted image , sam npr.) zgodi, zakomplicera, ... Tko mam saj zdj otroke in se ne bom pol sekerala, če jih nebi mogla met.

No, še zmer ni nobenga odg. ... kok morm čakat predn se na novo pobarvam??? user posted image

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
19.5.2010 15:05:58   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

mislim,da antialergeno mleko dobiš na recept,vsaj pri nas je tako,sicer ne vem kašno mleko imate vi,sam v vednostuser posted image ,mogoče ti pride prav..

Dobiš, ja, samo ni čisto tako preprosto kot dobiti recimo Ospen na recept. V naši državi itak v zvezi z zdravstvom nič ni preprosto. V glavnem je pa tako, da mora biti alergija dokazana (pri malih dojenčkih je že to lahko problem), potem se pa zdravstveni konzilij odloči, če lahko dobiš hrano na recept ali ne. Zdi pa se mi, da ti ne dajo celotnega zneska, ampak moraš še sam doplačati.

IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

No, še zmer ni nobenga odg. ... kok morm čakat predn se na novo pobarvam??? user posted image

Ko je mene enkrat frizerka zaj..... sem se čez eno uro ponovno pobarvala.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
19.5.2010 16:48:44   
kalypso
mi ne dobimo recepta, ker mu alergije niso dokazali (nobenga pa ne briga da je dojenčku grozno težko dokazat alergijo, vsi dohterji to ponavlajo v nedogled, kao, ja vi kr fotrajte otroka še naprej z adc, ker ni nujno, da alergje ni, če so testi negativni, a veste pri dojenčkih je tako skoraj vedno vse negativno...) a bejž no, kaj pa recept, a ga dobimo... ja a veste, to bo pa težko, ker alergija ni dokazana... MATR VOLA, js naj pa bankrotiram, tamle pa vsi zafiksanci dobijo metadon zastojn pa še potne stroške ker so revčki pa se morjo iz SG vozit v velenje v metadonsko ambulanto, da jim j**** vse po spisku!!

kar se pa barvanja tiče pa fajn mal počakat, vsaj kaka 2 tedna, ker ti nova barva na še svežo barvo ne bi prijela. js sem se po 3 tednih pa je blo vredu.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
19.5.2010 19:16:55   
ninasiki
ojla punce

ta naša slovenija je za en k sam za državo delamo in nč druzga user posted image user posted image user posted image user posted image  država nas pufa iz dneva v dan

majči ti se kr barvi zdej je pa že tokčasa minil da se kamot barvaš ampak merki kaj boš zdej delala ker je gor še prejšna barva in lahko drugač potegne kokr bi si pa ti želela user posted image

grem naška miškota zrihtat za ajat pa se poj še malo javim

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
19.5.2010 21:22:06   
Anonimen
UUuuu pestroo user posted image
No ja... na konc bodo vsi naši otročki lepi in veseli in zadovoljni... in... in... in.. Ja punce, ne razpravljajte tolk pa ne ustvarjajte napetega vzdušja.
Vsaka napiše tko kot dela.... Pr nekaterih se mi zdi mim, totalno mim pač kar počnejo... ampak upajmo, da bo vse ok. user posted image

Jst sm gor pridem pojamrat v zvezi z zadevo, ki me moti, prizadane..., ki me razveseli...skratka, karkoli že...

Meni osebno postavljanje na noge ne paše... in ne paše mi kerakol tukaj, da mi soli kako in kaj. Men to ne paše, jst tega nočem.... , ne delam in itaq mnenja na podlagi napisanega tukaj gor, ne bom spremenila. Seveda sm pojamrala kaj se je zgodilo..., ker je lažje tukaj gor, kot se pa s tastom skregat user posted image .... in pol vse to. Ja, super... mi konc dneva rata zanimiv, ko to berem. user posted image .. ampak vseeno enim mamicam je neki super, enim čist mim. Kar je meni mim, ko kaj preberem, sploh ne komentiram temveč spregledam.
Ja, jst tud mislim, da ni treba nobene mami tukaj gor prizadet s svojim mnenjem. Če pa je že mnenje, nej bo nekak napisano v bolj blagi obliki. Ene smo samozavestne... take in drugačne.., ene nismo... in znajo te črke, besede zabolet...
Tko da... Ja, MOJE MNENJE. user posted image

Men ste ok, razumele smo se... tud podružle... , nej tko ostane... pa kakorkoli kera dela s svojim otročkom. Jst sm zihr, da mamo vse mamice najraj svoje lepe otročke in delamo tako kot hočemo.... , naj tako tudi ostane... tema "oktobrčki" pa nej ne bo kar je bla zadnje dve strani. Kr neki.

Uglavnem... jst sm šla dons na telovadbo mamic z otročki. Pinky pa Ben sta superca... user posted image , telovadba je bla pa zakon..., sin je užival, jst pa rabim hojicooo... user posted image . Ja, sinu je nikol ne kupim.., bi bla pa vesela zdej ene v kotu zame. Komi hodim pa čist sm zakrnela. Ja, res je.. ampak počutim se suppeeeer.

Sm upala, da bom prva nosečka tukaj gor.. pa nam tudi tokrat ni uspelo. Danes je prišla FUJ zadevca. Sm bla žalostna ampak sm se stisnla k sinčku in vse pozabila.user posted image

lenika, če preštudiraš še kaj več od mene... le povej user posted image . Mi ga v juniju naročimo.

frrr.. , kar se motorike tiče, se ABSOLUTNO strinjam. Naš je skoz na tleh od čist mejčkanga že (mi prah brišeuser posted image )... tok napredoval, tok aktiven... iz tedna v teden in tok zadovoljen, da ga ne oviram prostorsko.user posted image Ja... vsak sam pokaže v keri fazi je..., mi pa sam mejčkan pomagamo, ga vzpodbudimo. Tko kot jst dons... ko je dal rokice na rob mize, pa sm mu še bolj blizu dala daljinca.. Ja pa sej ga je šel iskat...user posted image
Skratka, super si napisala. Kot bi jaz. user posted image In kako je kaj tvoja lepa punčka?
Aja.. pr men je pa riževo mleko problem... ga kr vn pluva..tm po ene 4 žlički.. ma sej je tud men zanič!?

TINKO, juuupii.. krst bo super... na moj roj. daaan.!! Mi je padel datum v učke.user posted image

Uglavnem..lepo bodite, uživajte na sončku, jst grem pa noge gor dvignt.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.5.2010 21:25:31 >

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
19.5.2010 21:42:12   
Anonimen
Aja.. metka_zone, vidim da si gor...veš da je naša G odšla delat v Velenje??? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
19.5.2010 22:01:52   
frrrr
lenika, brez skrbi... se bo navadla tut na koščke. zato pa temu obdobju rečemo uvajanje... naša tamala še ni poskusila hrane, ob kateri se ne bi spačila. take grimase zraven dela, da crkneš od smeha. no, js vseeno vztrajam in ji ponujam, zraven prigovarjam kolk je dobro... dokler ne zapečati ust. slej kot prej se bo navadila in bo začela normalno jest. sedaj kak dan tut samo po 2 žlički spravi vase. dans sem ji prvič ponudila piškot, pa je bila ista grimasa kot pri zelenjavi. bil že sine joškovisnik, pa je ta zgleda čist po bratcu user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?