Anonimen
|
UUuuu pestroo No ja... na konc bodo vsi naši otročki lepi in veseli in zadovoljni... in... in... in.. Ja punce, ne razpravljajte tolk pa ne ustvarjajte napetega vzdušja. Vsaka napiše tko kot dela.... Pr nekaterih se mi zdi mim, totalno mim pač kar počnejo... ampak upajmo, da bo vse ok. Jst sm gor pridem pojamrat v zvezi z zadevo, ki me moti, prizadane..., ki me razveseli...skratka, karkoli že... Meni osebno postavljanje na noge ne paše... in ne paše mi kerakol tukaj, da mi soli kako in kaj. Men to ne paše, jst tega nočem.... , ne delam in itaq mnenja na podlagi napisanega tukaj gor, ne bom spremenila. Seveda sm pojamrala kaj se je zgodilo..., ker je lažje tukaj gor, kot se pa s tastom skregat .... in pol vse to. Ja, super... mi konc dneva rata zanimiv, ko to berem. .. ampak vseeno enim mamicam je neki super, enim čist mim. Kar je meni mim, ko kaj preberem, sploh ne komentiram temveč spregledam. Ja, jst tud mislim, da ni treba nobene mami tukaj gor prizadet s svojim mnenjem. Če pa je že mnenje, nej bo nekak napisano v bolj blagi obliki. Ene smo samozavestne... take in drugačne.., ene nismo... in znajo te črke, besede zabolet... Tko da... Ja, MOJE MNENJE. Men ste ok, razumele smo se... tud podružle... , nej tko ostane... pa kakorkoli kera dela s svojim otročkom. Jst sm zihr, da mamo vse mamice najraj svoje lepe otročke in delamo tako kot hočemo.... , naj tako tudi ostane... tema "oktobrčki" pa nej ne bo kar je bla zadnje dve strani. Kr neki. Uglavnem... jst sm šla dons na telovadbo mamic z otročki. Pinky pa Ben sta superca... , telovadba je bla pa zakon..., sin je užival, jst pa rabim hojicooo... . Ja, sinu je nikol ne kupim.., bi bla pa vesela zdej ene v kotu zame. Komi hodim pa čist sm zakrnela. Ja, res je.. ampak počutim se suppeeeer. Sm upala, da bom prva nosečka tukaj gor.. pa nam tudi tokrat ni uspelo. Danes je prišla FUJ zadevca. Sm bla žalostna ampak sm se stisnla k sinčku in vse pozabila. lenika, če preštudiraš še kaj več od mene... le povej . Mi ga v juniju naročimo. frrr.. , kar se motorike tiče, se ABSOLUTNO strinjam. Naš je skoz na tleh od čist mejčkanga že (mi prah briše )... tok napredoval, tok aktiven... iz tedna v teden in tok zadovoljen, da ga ne oviram prostorsko. Ja... vsak sam pokaže v keri fazi je..., mi pa sam mejčkan pomagamo, ga vzpodbudimo. Tko kot jst dons... ko je dal rokice na rob mize, pa sm mu še bolj blizu dala daljinca.. Ja pa sej ga je šel iskat... Skratka, super si napisala. Kot bi jaz. In kako je kaj tvoja lepa punčka? Aja.. pr men je pa riževo mleko problem... ga kr vn pluva..tm po ene 4 žlički.. ma sej je tud men zanič!? TINKO, juuupii.. krst bo super... na moj roj. daaan.!! Mi je padel datum v učke. Uglavnem..lepo bodite, uživajte na sončku, jst grem pa noge gor dvignt.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.5.2010 21:25:31 >
|