Februarka08
|
No, pa še pozdravček od mene po dolgem času Bejba je ravno mal pred tv-jem, sine pa se zgovarja z vrtiljakom Pri nas vse po starem... noči so bolj tako-tako podnevi spi kakor ga pič, včasih ful lepo, včasih je kr neki tako da mi je že parkrat na živc stopu ker se kar dere in dere kot bi ga iz kože dajali, pomaga pa nič pol pa kar naenkrat tišina ko npr. luč prižgem ali roleto dvignem in se smeji kot počen maček itak, on ne bi spal! Mah... zvečer zaspi kakor kdaj, za njim pa kmalu tudi jaz ker samo še posteljo vidim. Jah, to je pa to, če imaš doma 2 mala otročka, ki te še vedno rabita celo. Ampak mi ni žal, tudi to bomo prerasli in bo vse lepo in prav pač nimam te ˝sreče˝ da bi sine lepo spal in da bi se spraševala, če sploh imamo doma, imam pa to srečo, da sta oba zdrava GH - pred ˝velikim˝ spanjem (kao ) dobi sadje in čez nekaj požirkov mleka (ker brez njega ne more ), po spanju je kosilo - zelenjava (3x na teden tudi meso, zaenkrat sva probala piščanca, ta teden bova še govedino), zvečer ima pa ml. kašico, ostalo je mleko. Je kot velik (saj se mu vid ) danes je pojedel cel njegov krožnik kosila ko sem ga hotela obrisat ker se je popacal, je bil takoj alarm, češ kam si spravila krožnik in ko ga je spet zagledal je samo veliki A naredil ma prav veselje ga je futrat počasi mu bom probala dat rumenjak za probat, čez kakšen mesec pa še ml. izdelke začnem uvajat in smo bom šla po muštru še od Larise in upam da bo tudi vse ok, kot je blo pri njej zgleda že tako, ker sem mu že na putrčku popražila mal čebulce in zelenjave in je blo ok. Bomo videli KM - ah, o tem ne bom nič pametovala, ker vem da ima vsaka svojo pamet in ve kako ga bo uvajala pri svojem jaz sem pri Larisi začela pri 10 mes. počasi uvajat KM (imamo domačega), pri 11. je bla že na KM, tako mi je svetovala tudi pediatrinja, in tako bom tudi pri Blažu. Poznam primere, kateri otroci so še pri 2. letih na AM, pa ok, vsak po svoje, kajne? Me nič ne gane V četrtek imava pregled in 3. cepljenje, me je kar malo strah, ko ga bom dala na vago upam da ne bo pisalo error Še kaj? Mislim da ne... upam da vam bom kaj več zdaj sledila... je blo noro, za hišo zidamo garažo in sem več ali manj sama s škratoma, itak že navajena , pa še moj roj. smo praznovali 2 vikenda, pa še nekaj me čaka tako da pestro sine je bil pa tudi že pol leta star pa obe sp. enki mamo tud že sploh ne vem kam čas beži še mal, pa gremo DELAT No, zdaj sem bonus izkoristila, grem pogledat kaj počneta vsem lep dan!