|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
13.4.2010 19:00:57   
Emilly
ojla!

ja deževno vreme res vpliva na naše klepetanjeuser posted image

tassika - tudi mi smo bili komaj včeraj pri župniku in se končno zmenili za krst. Imeli ga bomo 2. maja. Me pa zanimajo tele priprave na krst, mi jih imamo en dan prej in sem mislila vzet tudi našo Gajo sabo, ker sem opazila, da jo boš ti takrat dala spatuser posted image

Je pa še vedno krasna bejbika. Še vedno prespi cele noči, kljub temu, da se še vedno samo dojimo. user posted image  Res user posted image  vsem tistim, ki imate še vedno težave s spanjem.......Upam, da jih ne bom nikoli okusila.....

Z dojenjem bi rada vztrajala vsaj do dopolnjenega 6. meseca. Potem bo pa počasi res treba na GH, da do junija uvedemo vsaj en obrok , ker gre mamica junija že v službouser posted image . S črpanjem pa nimam dobrih izkušenj in ne bi kaj preveč...

Tudi naša zna samo na trebuh, ravnokar na trebuščku protestira in me gleda, kdaj se je bom usmililauser posted image

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
13.4.2010 19:04:02   
tassika
Emilly mi imamo sestanek ob 8 zvečer in takrat je res ne morem vzeti s sabo in ker imajo to tukaj 1x na mesec mislim, da bo kar nekaj staršev.

Evo malo se odvija, piknik prostor rezerviran, kuhar naročen, še ostalo pa jutriuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.4.2010 20:09:41   
najčka
Mi smo meli pa v nedeljo krst.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.4.2010 20:38:58   
pinky girll
Oj mamice!

Mi smo pa zboleli. Je Ben ful prehlajen mu kar žlubodra v nosku pa kr fajn kašlja. Mu delam inhalacije, aspiriram nosek. Se mi prav smili ko tako kašlja. Upam, da bo kmalu bolje.
A mislite, da mu lahko dam otroške Operil kapljice (to je neki kolegici priporočil pediater)?

Sem mu včeraj naredila pire krompir, pa se je tako kremžil kot, da bi mu dala v usta limono.
Kupila sem kašici od Nestleja in od Hippa okus korenček, da probam katera je boljša, da bomo imeli za na pot. Pa sem bila tako zelo razočarana da kr hudo. Nagravžno da dol padeš, posebej od nestleja, to sem morala ven plunit, ker bi bruhala (pa ne pretiravam), kako lahko potem to otroci jedo. Če bom že kakšno kupla bo to samo sadna kašica. Drugače pa mu itak hrano pripravljam doma.

Spimo že deugi teden katastrofalno, zadnja dva dni pa še posebej. Se začne kar jokat, pa ga je potem težko potolažit, tak da ga moram objet oziroma si ga čisto k sebi privijem, da se umiri ali pa ga držim za rokico. Mogoče bodo pa zobki. Bomo videli.

Ben je bil v petek v prvič v nočnem varstvu. Sva mislila, da se bova vsaj malo naspla, ja sevedauser posted image ... Spat sva šla ob pol noči, pol sva se ful časa smejala je mojmu ful sekalo. Ko sem se zbudila pa je bila ura 5:15. Pa sem bla kr naspana. Verjetno zato ker sem vedla, da ob 8 grem v šopin v Avstrijo - Ikea in ostale otroške trgovine. Ker če grem v šoping sploh ne rabim spanja. Vse, ki gredo z mano v šoping vedo, da se med tem ne je, ne lula, nič sam trgovine... To pride v poštev šele na koncu..user posted image user posted image

Krst bomo pa mi imeli junija ko bova z Benom skupaj praznovala. Jaz se planiranja in organiziranja veselim to rada počnem, no sicer je to tudi moj posel. Vedno ko imamo kakšen žur sem Valerija Benedeti vodja protokolauser posted image user posted image user posted image .

Dovolj pisanja... nočko, pa naj bo čim bolj mirnauser posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
13.4.2010 21:21:54   
TINKO
Čer...

Pinky girll... moja je bila čez zimo kar večkrat prehlajena. Tut jaz sem, sišala da nekatere dajo mlačkom v nosek operil. No naša pediatrinja ne priporoča. Smo si pomagali pač s fiziološko (veliko fiziološke), baby vac, velik smo bili v kopalnici in delali neko savno :) (odlična zadeva), v sobi smo pogosto vklapljali vlažilec, pediatrinja pa je svetovala da otroka veliko pestvamo pokonci in na rahlo "tolčemo" po hrbtu, da se sluz odlušči in se otrok lažje izkašljuje. No sej to verjetno že vse veš, ampak vseeno. Nam je pomagalo.user posted image

Krst...joj, nimam pojma kdaj bomo mi to uredili, kar naprej je kaj vmes. Mi gredo pa na živce vprašanja sorodnikov o tem kdaj ga mislimo imetiuser posted image .  Nismo po reglcih pa jim ne odgovarjauser posted image .

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
13.4.2010 22:07:37   
Emilly
Saj se mi je zdelo, da imate priprave kasneje, ja....pa poročaj kako to sploh zgleda.

Ja tudi naju so že večkrat spraševali o krstu, oz. nekateri so bili že čist prepričani, da je očitno ne bova dala krstiti, ker sva tolk odlašalauser posted image  No pa vidim tukaj, da sploh nismo zadnjiuser posted image

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
13.4.2010 22:42:10   
googica
pinky_girl.. taka si ti na šopingu??? jao jao.. js pa lih obratno.. ne maram trgovin in mam redke trenutke, ko rada pomerim kakšno obleko.. drugače je če kupujem traparije, tisto mam rajš :))

joj spet sem dolgo pokonc, počas bo treba Juša predramit.. da gremo spat :D.. sem spet šla tečt, sprobala nove superge.. so zakon, sm pretekla ene 2km :DDD.. dobra sem ane :D...

krst.. no ja sej ni tolk planiranja kot bi človk mislu.. midva sva bla dons pri župniku za poroko.. sva rezervirala datum pa se zmenla glede ure pa to.. ker je na isti dan že ena poroka ob 4h, sva rekla da bi mi mel kr ob dveh, sej je bolš.. ker pol po maši bo trajal da se spokamo v gostilno, zarad fotkanja in pogostitve pevcev.. bo kr mal več za organizirat..

no, pridne bit.. jutri zjutraj bo menda boljše vreme, bo treba na zrak,a ne :D

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
13.4.2010 23:29:46   
rozilu
Emily, super za spanje, vsaj ena ki še vztraja user posted image

Zakaj greš pa že v službo????? A bo oči na porodniški? Meni bi se zmešalo da bi že mogla it čez 2 mesca user posted image

O, najčka, računalnik ustal od mrtvih? user posted image

pinky girl in šoping - user posted image user posted image user posted image

organizacija dogodkov - meni se sploh ne da nič več, tako da tudi rd ne praznujemo več user posted image . No, torto že spečem, brez tega pač ne gre; pa tudi če jo moram pol sama pojest O kaki poroki ali krstu pa itak nikoli nismo razmišljali. Upam da se mi bo do oktobra kaj več dalo, da bo M. mela žurko.

Jutri pa imamo P, tudi jaz nič ne vem o odvzemu krvi ali urina. Upam da tam to opravjo, se mi sanja ne kako dojenčici ujameš lulanje user posted image , kaj pa če kr plenico ožmeš user posted image user posted image user posted image (pa vzameš srednji curek user posted image )

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
14.4.2010 10:23:15   
naty6
Dan

En dan san prejela ta mail od kolegice in sem se nasmijala do solz...zato pa vam posredujem...

Nekaj nasvetov za boljše življenje!!!
     Pravijo, da moramo vsak dan pojesti jabolko in banano zaradi kalija.
     Pa tudi pomarančo zaradi vitamina C. In obvezno spiti skodelico
     zelenega čaja (brez sladkorja, da ne bi dobili sladkorne bolezni) za
     zmanjšanje maščobe v krvi.
     Vsak dan moramo popiti dva litra vode (tako je, in jo potem
     polulati, kar podvoji čas, ki smo ga doslej preživeli na WC-ju).
     Vsak dan moramo pojesti vsaj en actimel in en jogurt, da bi dobili
     vse dobre bakterije, za katere nihče ne ve, kaj točno so, toda če si ne
     priskrbiš vsaj milijona in pol teh bakterij, bos že videla vraga.
     Vsak dan je treba vzeti en aspirin za zaščito pred infarktom in
     popiti kozarec črnega vina, prav tako proti infarktu. Pa kozarec belega za
     živčni sistem. In kozarec piva, ne vem več, za kaj. Če jih popiješ
     hkrati, te lahko možganska kap, vendar se ne sekiraj, ker tega sploh
     ne bos opazila.
     Vsak dan je treba jesti balastne snovi. Mnogo, mnogo, ogromno
     balastnih snovi, dokler se ne pokakaš za celo vrečo.
     Vsak dan 4 do 6 obrokov, lahkih, pri čemer ne smeš pozabiti, da
     moraš vsak grizljaj stokrat prežvečiti. Samo za prehrano porabiš 5 ur.
     In ja, seveda, po vsakem obroku si je treba umiti zobe, tudi po
     jabolku, actimelu, banani, balastnih snoveh. In to vse dokler imaš zobe v
     ustih, ne pozabi pa na zobno nitko, masažo dlesni in izpiranje z ustno
     vodico.
     Dobro bi si bilo urediti kopalnico, mogoče postaviti vanjo cd
     predvajalnik in televizijo, kajti glede na vodo, balastne snovi in
     zobe bos v njej preživela veliko, veliko časa.
     Spati moraš 8 ur, delati pa več kot 8, plus 5 za hrano, to je 21.
     Ostanejo ti 3 ure, če ni prometnih zastojev. Po statistikah gledamo
     TV  povprečno 3 ure dnevno. Zdaj tega ne moremo več,
ker moramo vsak    dan   hoditi vsaj pol ure (nasvet: po 15 minutah se
obrni, sicer iz pol ure nastane cela ura).
     Negovati je treba prijateljstva, ker so kot rastlinice, in z njimi
     se je treba ukvarjati vsak dan. Najbrž tudi takrat, ko greš na potovanje.
     Med drugim moraš ostati informirana in brati najmanj dva dnevnika in
     nekaj revij, da bi imela kritična stališča.
     Seksati je treba vsak dan, pa brez rutine; biti moraš inovativna,
     kreativna in znova osvajati. Za vse to potrebuješ čas. Da ne
     govorimo o tantričnem seksu.
     Treba je imeti čas tudi za stik z naravo, pranje tal-posode-perila,
     da ne govorimo o tem, kaj vse je treba, če imaš domačo žival ali
     otroke.
     Račun pokaze, da za vse to potrebuješ najmanj 29 ur. Edina možnost,
     ki  jo imaš, je, da delaš nekaj stvari istočasno, na primer:
     Prhaj se s hladno vodo in imej pri tem usta odprta, tako bos popila
     2  litra vode. Medtem ko greš iz kopalnice z zobno ščetko v ustih,
     istočasno seksaj (tantrično) s partnerjem, ki gleda TV in bere
     časopis, medtem ko ti pomivaš tla.
     Imaš eno roko prosto? Poklici prijateljice! In sorodnike! Popij vino
     (po pogovoru s sorodniki je to nujno).
     Uuuuuuh!
     Če imaš se dve prosti minuti, pošlji tole sporočilo prijateljicam
     (nanje  je treba paziti kot na rastlinice), medtem ko ješ žlico medu, ki je
     zelo koristen.
     Zdaj te pozdravljam, kajti med jabolkom, jogurtom, pivom, prvim
     litrom vode in tretjim obrokom z dnevnim odmerkom balastnih snovi ne vem
     več,  kaj je se treba narediti, vendar moram nujno na WC.
     Mogoče bom prihranila nekaj minut, tako da bom mimogrede še spucala
     kopalnico.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
14.4.2010 11:28:53   
Emilly
naty6 - user posted image user posted image user posted image  kakšni krasni nasveti! Jutri začnemuser posted image  in življenje bo spet lepo....

ja na žalost grem 4. junija v službouser posted image  Ker moj takrat ostane brez službe, bova pač zamenjala, da bo on vlekel porodniško še nekaj mesecev. Ker je učitelj, poleti namreč težko dobi službo in je bila to najboljša rešitev..... Ampak ker sem tudi jaz učiteljica, grem junija samo za tri tedne v službo, potem pa na počitniceuser posted image  Tako da preveč hudo mi res ne bo, pa vseen bo treba počasi preklopit.... Tale junij se čist prehitro bliža no.... Skrbi me le zaradi dojenja, ampak upam, da bo takrat lepo papcala GH že vsaj en obrok ali dva....Zanimivo, ker se bo moj takrat z GH ukvarjal, bomo poročali kako bouser posted image

Joj shopingi - sem taka ko googica - sovražim jih res. Grem samo in zgolj takrat ko nekaj že res pod nujno (!) rabim. Pa bognedaj da tega ne dobim že v prvi trgovini, user posted image .

Sicer pa googica, bravo za tek. Jaz sem tudi še pridnauser posted image  Bom pa tudi mogla po nove superge, ker mi prejšnje že počasi razpadajo. A ni dober občutek, ko veš da si nekaj naredil zaseuser posted image

No pa spet nov deževen dan, pa zjutraj je tako fajn sonček sijal....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
14.4.2010 13:19:01   
googica
naty6 hehe... tolk stvari je nujno treba nardit ane :DDD rajš ne poslušaš pa je :D

Emily je ja.. super občutek je.. sicer ne med samim tekom :)) ampak pol, ko sem izpod tuša user posted image

super, dons je pa blo vreme za preživet, sva celo lahko bla mal zuni.. z eno mamico in njenim sinčkom smo šli mal po Grosuplju in je blo ful fajn.. končno spet nekej drušne okrog mene.. sem se kr mal odvadla klepetat :))
no zdej pa spet dežuje, upam da bo zvečer bolš da grem spet tečt.. dokler je motivacija na višku :D

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
14.4.2010 13:37:30   
karmen b
No ko se ravno pogovarjate o krstu...za pripravo na krst je župnik kar k nama domov prišel zvečer, ko je šla Špela spat. Je blo prav prijetno, ker je tak faconar in smo se pripravli po malo sodobnejših načelih brez kompliciranja. Krst imamo pa naslednjo nedeljo...upam, da bo lepo vreme.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
14.4.2010 14:50:52   
malaMravljica
oh ta krst ja. Pri nama pa tasca non stop sprasuje mojga, da kdaj bomo krstil. Ja pisuka ja, a ce receva 1x da enkrat ze, a je to tok zapleteno, da je treba non stop sprasvat. In ja, enkrat bova ze dala, sam pri nama je tok blesavo, ker ena zlahta se bo mogla tok dalec vozit, pa za vse morem spanje organizirat. Sem cist res na razmisljanju, da bi sam mi 3 sli v cerkev, morem prevert, ce se da, da sva kar midva krstna botra. Sem namrec cist tko kot rozilu, prav nic se mi ne da tega organizirat.

Nakupovanje je pa postalo tudi drugacno, sam se za malega in za mojega kupujem, zame mi je pa tko skoda denarja. Sem cist smotana. Vceraj sva tudi midva sla v Ikeo, sem vzela par malenkosti. Tako veliko zogo iz blaga, ker moj ima tok rad zogo, sva se pol zvecer mal ze igrala z njo, se je tko smejal, danes je pa zoga romala najprej v stroj user posted image  

Aja, sluzba. Jaz pa ze od zacetka marca delam. Sam delam doma, ni panike. Ne morem cele dneve zunaj vozickat, sam panike mi pa tudi ni.

Spanje je bilo pa danes tako. Ob 2h prvic pil, pol sem jaz ze v glavi racunala, da ce bo sedaj spal do 7.30 bom imela 5h15 min spanja v kosu. Ne vem kaj mi je bilo, da sem to racunala, no pa se je tocno cez 2 uri spet zbudu, sam sem mu dala sam dudo in sla v mojo posteljo, pol sem cakala, ce se bo se oglasal, se ni in res spal pol do enih 7.30 Zjutraj pa lezal gor na odeji, pa se nogavice je sezul, nogice mrzle kot led. Nic vec pizame brez stopal.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
14.4.2010 15:02:31   
googica
hehe, poznam to kar se slačenja v posteljici tiče. tako da je Juš po novem kar v vreči.. tko je tud na toplem, ker se zjutraj vsak dan zbudi odkrit..
mM js sm ista, za dece skos nakupujem, no predvsem za mulca ... zase pa kr ne pa ne.. me more moj silit da si kej kupim.. mam fajn deca :))
aaa za to si hotla delat dva krsta :DD zdej mi je jasn ja.. ne vem če sta lah vidva botra, ker boter je nekdo, ki je namestnik za starše, kot nek drugi starš, ki poleg staršev skrbi za otroka in ga pomaga vzgjati v luči vere.. tko nekak no.. zato dvomim da bi lahko bla vidva sama botra.. točno pa ne vem :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
14.4.2010 15:21:51   
malaMravljica
joj, saj bi ga jaz tudi dala v vreco, sam moj frajercek spi v vodni postelci in bi bil prevec na toplem, ce bi bil se v vreci.

Ej, moj mozek je pa tudi tok priden, vedno rece, naj si kaj kupim  user posted image  sedaj pa ravno en aparat gledam in mi ni jasno zakaj sem tok butasta, da ga se nisem narocila. Res mi ni jasno, upam, da mali ne bo tok tehtnica kot jaz.

Ma saj za botrco imam jaz eno tok fajn zenskico nastudirano, sam ta voznja, ker jih more full prist. Ce dava pa dol krstit bo pa itak spet tok stroska s prevajanjem papirjev. To bo itak, tukaj morejo pac mene prevert ce sem ok.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
14.4.2010 16:23:16   
Anonimen
evo, da spet mal napišm ... sj berm skos, sam pisat pa nimam cajta

najčka ... dobrodošla spet med nami user posted image

krst ... mi ga mamo 9.5. in vse sm jst nardila (vabila naročila, napisala, vse, samo še moj bi se mogu z botrom zment kaj on časti, kaj mi2, pa uro, kdaj bo krst) Sm mu dala ultimat, če mi do sobote do 17h ne pove kako in kaj, krsta ne bo!!!
organizacija ... jst lohk brez problema vse zorganiziram in tut bom, sam k mi more moj samo povedat kako in kaj, da lohk jst naprej rihtam user posted image

naty6 ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
14.4.2010 21:41:00   
ninasiki
vsem en lep pozdrau user posted image

evo mi iz 5 posvetovalnice težki smo 8600 in velki 68 mi je pa rekla za uvajanje hrane in je ona rekla da lahko samo zelenjavo no kako jabolko in banano tud lahko nič soli na koncu kuhanja 2 kaplici olivnega olja potem 1 obrok je mlečni to pomeni rižolino po 8 mescu meso ribe in po 12 žitarice zdej ne me napadat tko mi je rekla sam jst delam po receptih oz pogledam kaj lahko pol pa sama zmiksam kak obrok mu dam tko k piše

naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za krst špela upam da bo lepo itak da bo to sploh ni dvoma ker se začenja in želim lep krst in seveda vsem ki ga mate v bližnji in dalni prihodnosti user posted image user posted image user posted image mi se ne bomo če se bo hotu se bo že pol mojmu itak sam cerku omenm pa ga zmrazi nevem zakaj sam slabo se počut v njej user posted image

mi mamo pa v četrtek plavanje a je še kira 22.4 ob 12

grem spat ker je za nami katastrofalna noč in komi še sedim kle

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
14.4.2010 23:15:23   
sine bine
Evo še jst spet po dolgem cajtu. Mi nikakor ne uspe nč napisat, ker mam cel dan poln. Čez vrh glave user posted image mam majstre za centralno : najprej so pršli za tri dni ( da bojo naredil ), pa niso dokončal, pa so pršli dons po treh tednih, pa pridejo spet v petek, ... toooo much- jst morm pa vsakič generalno za njimi spucat!! Sej smo mel zaščiten sam so frajerji tok nasvinjal, da je šlo vse skoz.
Dons sva bla že drugič na plavanju-mali tok uživa v vodi. Bi mi blo kr žal, če ne bi šla.
GH- Ja midva sva kr prejšnjo nedeljo začela s korenčkom. Je bil prve tri dni tok napackan user posted image povsod, pol pa je začel lepo odpirat usta in smo umazani samo še okrog ust user posted image . Do dons je jedel že korenček, kolerabo, krompir, bučke in cvetačo. Mam namen mu zdej za vikend dat še brokoli pol pa še špinačo.
Tiste, ki jim zvečer dajete kašice po žlički bi vprašala: kdaj jim to date? katere kašice jim dajete? koliko ? A jim pol date še kej mleka ( mi smo na AM ) ? Moj namreč ob 20.30 dobi flaško ( 200ml ) + včasih ena žlica riževih kosmičev notr in mi spi lepo do 6.30 al pa celo 7.30 user posted image user posted image ( torej celo noč ).
user posted image
Pa lahko nočko punce s čim manj zbujanja.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.4.2010 8:02:40   
palegia30
Punce glasujte za mojo punčko

http://www.maminajdi.si/natecaji/izbor-naj-foto/galerija?func=detail&id=141

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.4.2010 9:20:42   
TINKO
Dan...
Kakšen lep sonček je zunajuser posted image , ga bo treba izkoristi. Čakam, da Pia odspi lepotni spanec, pojeva in gremouser posted image

Včeraj smo peljali Pio na slikanje za osebno izkaznico, je pozirala ko tavelika. Zdej pa upam, da bomo čimprej dobil osebno (vsaj v roku 7 dni), ker ati planira neke počitniceuser posted image . Nič ne vem kam, kdaj točno, se bom pustila čist preseneti ker to je pa prvič, da sam neki predlaga in organizira. Bravo ati!!!

Vaši malčki so kr orng po kg in cm. Naša je imela prejšni teden na posvetovalnici 7120 kg in 65 cm, menda ok po tabelcah. Sploh se ne ukvarjam več s tem, ker so me na začetku preveč mučili s temuser posted image .

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.4.2010 9:28:26   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: sine bine

Tiste, ki jim zvečer dajete kašice po žlički bi vprašala: kdaj jim to date? katere kašice jim dajete? koliko ? A jim pol date še kej mleka ( mi smo na AM ) ? Moj namreč ob 20.30 dobi flaško ( 200ml ) + včasih ena žlica riževih kosmičev notr in mi spi lepo do 6.30 al pa celo 7.30 user posted image user posted image ( torej celo noč ).
user posted image
Pa lahko nočko punce s čim manj zbujanja.

Jaz mu dajem zvečer kašice po žlički in nič drugega, ker vidim da je sit. Sicer sem 1X poskusila mu dat še AM , pa ni sprejel. Naredim mu pa iz 150ml AM ali pa iz vode- odvisno od kašic. Katere riževe kosmiče pa uporabljaš ti?

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.4.2010 10:14:37   
karmen b
Midve z najčko bova pri Žabarju na kavici okol 12h...a se nama katera pridruži?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.4.2010 10:46:55   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

vsem en lep pozdrau user posted image

evo mi iz 5 posvetovalnice težki smo 8600 in velki 68 mi je pa rekla za uvajanje hrane in je ona rekla da lahko samo zelenjavo no kako jabolko in banano tud lahko nič soli na koncu kuhanja 2 kaplici olivnega olja potem 1 obrok je mlečni to pomeni rižolino po 8 mescu meso ribe in po 12 žitarice zdej ne me napadat tko mi je rekla sam jst delam po receptih oz pogledam kaj lahko pol pa sama zmiksam kak obrok mu dam tko k piše

naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za krst špela upam da bo lepo itak da bo to sploh ni dvoma ker se začenja in želim lep krst in seveda vsem ki ga mate v bližnji in dalni prihodnosti user posted image user posted image user posted image mi se ne bomo če se bo hotu se bo že pol mojmu itak sam cerku omenm pa ga zmrazi nevem zakaj sam slabo se počut v njej user posted image

mi mamo pa v četrtek plavanje a je še kira 22.4 ob 12

grem spat ker je za nami katastrofalna noč in komi še sedim kle

to pa mi je ful hecno da žitarce komaj takrat?? meni je moja P rekla tudi sadje pa zelanjavo začet prvo, tako sma tud delale žitarc ni omenjala edino za jajco je rekla po 6 mesecu pa še to samo rumenjak kaki na 1 teden. nič posebnega.
midve jema že kr nekaj stvari, pa ni problemov HB.
zvečer ji jaz pa naredim kakih 7 za jesti mlečni obrok iz mleka pa mlečne kaše pa mogoče kdaj kakšen keks notri, ampak se mi še vedno zbuja 1x na noč...res že komaj čakam da bo prespala celo noč user posted image

sicer pa mene tako živci dajejo da zvečer komaj zaspim čeprav sem zaspana mi roji po glavi tlko stvari. in pol do 2 uri še nemrem zaspat, ko mala spi ko polhek, ko pa le zaspim pa se začne oglašat. sicer sem se že navadla da sem bolj neprespana cele dneve ampak saj bo enkrat se uredilo vse skupaj.
danes pa uživat malo na sonček, malo se potepat...res sem vesela da je končno malo lepše vremeuser posted image je pa res pravo aprilsko vreme user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.4.2010 12:43:12   
pattaya
Vidim da se pogovarjate o krstu. Mi smo ga že meli meseca februarja. Nismo pa imeli nobenih priprav pri župniku, šla sma se samo zmenit za datum in uro, tak da sma bila v 5min konec. Vabila sem naredila sama doma in jih poslala po pošti. Pa v gostišče sma se šla zmenit za kosilo, drugih priprav pa ni bilo in zato tudi ni bilo nobenega organiziranja.

Mariborčanke in okolica kdaj se bomo dobile?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.4.2010 17:08:57   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

zvečer ji jaz pa naredim kakih 7 za jesti mlečni obrok iz mleka pa mlečne kaše pa mogoče kdaj kakšen keks notri, ampak se mi še vedno zbuja 1x na noč...res že komaj čakam da bo prespala celo noč user posted image

Jaz pa komaj čakam, da se mi začne zbujati samo enkrat na noč, ne več trikrat user posted image Kako postane človek skromen user posted image

Tea kaj si ti slučajno danes bila na Ptuju?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......