|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
21.4.2010 16:36:52   
malaMravljica
majakla, ne vazi se user posted image  Vi ste ze nazaj, mi pa sele gremo, jupiiiiii. Pa se ne vem kdaj, jutri user posted image user posted image  ali v petek ali v soboto. Niti se ne vem s katerim avtom, kdo gre s kom in cez katero drzavo. Smo mi dobri pri planiranju a. Maja, kje pa imate prikolico, ce smem vprasat.
Sem mu pa prensono postlco nabavla, vzela sem postelco Brevi in je super, notri bo spal kot grascak, pa se lahka je in sestavi se res v 30 sekundah. Imam pa se dodaten jogi, sem ga ze imela kupljenega.

muca maca, tebi tudi lep dopust. Pa itak vsem lepe praznike.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.4.2010 19:49:09   
malaMravljica
Punce, ce bo se katera kupovala knjigo Paparica, novo izdajo in nova knjiga, na bolhi sem jo jaz kupila za 20 eur + postnina. Poglejte tja oz ce katero zanima kontakt lahko dam mail na zs.

Moj mali je danes pojedel ze 80 ml krompircka in korencka. Lepo napreduje, jutri bova pa bucke, ce se mi bo dalo it jih kupit in bom dobila bio, drugace pa spinaco.

Kalypso, zadnjic sva imeli debato o mascobah in GH. Nisva se prav razumeli, ti si govorila eno, jaz pa drugo brala. No, nisem vsega naenkrat uvedla, sem postopoma, je pa res, da mu sedaj kar maslo dajam in ne olja. V krompircek mi men osebno bolj pase in da ne menjam prevec. Pa z mojim mlekom mu delam, je mal packanje, sam kar gre in se splaca, ker mu je tok fino za jest. Sedaj  bom uvedla tretjo zelenjavo in ko bo to 3 dni jedel bom se s sadjem zacela, verjetn kar domace jabolko.

Bom pa jaz diplomirala s pitjem. No, ni problem kaj, je vedno domac, blag in  nesladkan cajcek, ki ga tudi obozuje. Sam kako naj mu dam., Po zlicki tok hiti, da pol polije, tisti pametni loncek je pa grrr... saj se poliva ven. Skratka, mu moram preoblect body in majcko. Kupila pa mu bom navadn plasticen kozarcek in se bo tako ucil pit.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.4.2010 20:21:02   
majakla

Dober čever.
Pri nas pa dežuje - bomo super spali.

mM: Prikolico imamo v Istri, Novigrad. Sicer sem jaz
bolj za Dalmacijo, ampak moja mami pa za Istro in
ona je glavna. user posted image
Fajn ste zorganizirani, da ne bo šel vsak v svojo smer. user posted image

Jaz dam Niku, vedno ko pije, pleničko ali robec ali ...
pod bradico, ker če ne je cel moker. Pametni lonček
pa že par mesecev kupujem, vedno pozabim.
A da ni fajn???

Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.4.2010 20:32:28   
Anonimen
hej

pametni lonček
men osebno ni ql, ker je treba potegnt oz cuzat vn, če pa varovalo dam stran pa kr teče v potoku user posted image

GH ... moja sam da vid žlico zapre usta in jih ne odpre ... bilokaj je user posted image če pa ji dam v roko bi pa jedla (jabolko, banano, piškot, ...) sam je še premejhna in nezna zgrist, pa nima s čim, tko da ne vem kaj nj user posted image
sm že čist obupala. Pa če ni v nulo spaseran, da je čist tekoče tut dol ne poje ampak se davt začne user posted image Jošk bi pa skos in ko vid da se gre dojit se naglas nasmeje in še predn se dobr naštimava že odpira ustauser posted image

vozičkanje ... zdj sva šle 2 dni zaporedoma in je 1. dan po 1h vožne začela pi**akat, dons sva šle pa v trgovino pa sploh ni nč jokcala pa cmevkala pa prej sva šle še v lekarno (ponavad je že na poti tja začela ****kat, se v trgovini umirila in pol za domov spet tečka)
sm rekla da zdj bova šle vn tut če bo dž rosiv ... more se navadt, k to ne gre nikamor!!!

plavanje .. moji dečvi je fajn "čofat" ... vem da smo 3 iz rr na plavanju, sam se mi zdi da je še ena, sam nism 100% (srede ob 16h v atlantisu?)

to je to

pa pa

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 21.4.2010 20:37:45 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.4.2010 20:47:27   
googica
heeej spet je minil en lep dan :))
pitje.. naš že ves čas pije kar lepo po flaški skoz cuc in je fajn. za pametni lonček mam sicer tud ta nastavk za na aventove flaške, ampak se mi zdijo tri lukne še mal preveč.. sploh ker voda gre hitr skos..

mM mi boš poslala na mejl za paparico? morm kupit ker sem brez idej za kuhat, pa še ker ne jem zelenjave, ne vem kaj skup paše pa to :)) kešne kolerabe pa sploh še vidla nism, tko da pojma nimam kako bom to nardila :D
zdej sva dans mela dva ista obroka, jabolko skupaj s korenčkom.. ga navajam na korenje, ker mu samo ni blo preveč všeč.. jutri bova pa prvič poskusla krompir
ja sm vas hotla vprašat, kolk vaši pojejo GH obroka, da ne rabjo več mleka.. ker recmo ko Juš je banano, poje eno celo banano, mleka pa popije pol čist mal, mogoč ene 30ml, predvidevam da bl za žejo.. no, nimam občutka kolk nardit za prvič, drugič...

morje.. packe ste... moj ma tud drug tedn dopust, pa bova kr doma uživala.. no, en dan grem s kolegicam vn, en dan na gorenjsko k našim, en dan k Anejevim na štajersko.. :D.. bomo doma.. :D..

joj, začetk maja bova verjetn šla na tisto predporočno zadevo k morš dat čez pred cerkveno poroko.. še študiram kako nej z Jušem.. je tko butasta ura, ob pol osmih zvečer.. lih k gre Juš spat.. ah.. za znort

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.4.2010 20:48:20   
pinky girll
Majakla, če imate prikolico v kampu Sirena se bova pa mogoče kej vidle. Ker imajo naši sosordniki tam prikolico in boma s kolegico, ki ima dvojčke kar večrat tam.

Glede GH mi sedaj že jemo korenček, krompir, jabolko, hruško no to smo danes prvič.

Drugače smo pa že veliko bolje, kašlja skorajda ne, tu pa tam mu še iz noseka kej priteče, diha normalno.
Se je pa men naredil nenormalno velik herpes okoli nosnice, boli ko user posted image sreča, da se je že naredila krasta in bo upam da kmalu bolje, iz nosa mi še vedno teče, je pa že kr boljš.

Da se ne bom prehitro hvalila, spet spimo po starem. Zgleda, da ga je prej preden je resno zbolel že mučila bolezen oz. njeni znaki.

Mirno nočkouser posted image user posted image user posted image

ps. Rižkoo upam, da si L uspešno posesala nosekuser posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.4.2010 21:02:05   
Nončika
evo nas. smo dali danes skoz posvetovalnico pri 6m . 8220g in 68cm. pikice nismo dobili, ker še malo piska in pa kašlja, pa z nosa se mu cedi.

hja, maj je pač mesec porok in krstov. user posted image user posted image user posted image

gogica, midva sva tole predporočno nevemkaj že dala skoz marca. sma mela kar ob znosni uri v nedeljo ob 16h. 2x in to je to.

pinky girl, superca, da sta boljše. jaz sem mislila, da je naš pikec boljše in sem mu včeraj dala inhalacije samo 3x in ponoči brez. evo zjutraj se mi zbudi s kašljem, P pravi, da se mu še malce čuje in zdaj smo spet nazaj na inhalacijah na 4-6h. smrk, smrk že 3ji teden.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.4.2010 21:34:19   
pinky girll
Nočika boga revčka. Našemu se še malo sliši v zgornjih dihalih. Ni nič rekla, da naj mu dajem inhalacije. S čim mu jih pa daješ s fiziološko?  A diha pa ti normalno al pospešeno? Mi je P v bolnici rekla, da če naštejem v trdnem spanju več kot 50 uvihov na minuto sam urgenca+kisik in vija bolnica. Probaj mu še kašno pregreto pleničko al pa jaz sem kupla tako grelno blazinico, ki je poljnena z groznimi pečkami in se pogreje v mikri če prsa. Baje, da to tud pomaga pri kašlju. Je za probat. Midva zdej še to prakticirama. Mi je pa tudi rekla, da lahko kašelj traja tudi 1 mesec,

Čimprej se poštimajta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.4.2010 21:36:48   
lenika83
Dober večer!

Danes je pa bilo tako krasno dopoldne, popoldne se je pa čisto pokvarilo. Sploh ni važno, smo dopoldne izkoristili sonček user posted image

Mi tudi gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image Upam da bo fajn vreme, napovedano je.

Zdaj pa še malo pokomentiram user posted image

Pitje... jaz sem jo navadila na flaško, ker tale magični lonček meni sploh ni jasen user posted image Sicer je trajalo skoraj cel mesec, da je začela bolj konkretno piti. Res pa je, da niti slučajno noče hladnega čaja, ampak samo toplega.

GH... mi smo imeli kar težave v začetku uvajanju, zdaj pa sva že kar naenkrat pristali na celem obroku user posted image Pri nas je bil problem v tem, da sem ji jaz zmeraj naredila pregosto. Potem pa so se mi enkrat bučke "ponesrečile" in so mi ratale zelo tekoče, pa je pojedla skoraj vse. Takrat sem pokapirala, zakaj niti slučajno noče jesti. Je pa bilo tudi tako da ni bilo variante, da odpre usta, kar skup jih je tiščala. Zdaj pa kar lepo odpira usta, ampak traja pa celo večnost, da poje celotno porcijo.

Količina GH... jaz sem sicer enkrat nekje zasledila, da bi naj okrog 6 mesecev user posted image pojedel približno 100g GH (poudarek na približno user posted image ) Sicer pa tudi sama še ne vem ravno točno, koliko poje, v bistvu nisem nikoli še zares merila, ker pri uvajanju nove hrane ji dam vedno bolj malo. Drugače pa sem ji ta teden dajala frutek (breskev z rižem), ker breskev drugače nisem še nikjer v trgovini našla, in je pojedla cel mali frutek, ki je 120g (ostalo je mogoče za 1 žličko), potem pa je zdržala nekaj več kot 2 uri do naslednjega obroka. Jaz nimam navade, da bi ji takoj po hranjenju dala joško. Vedno počakam, da se sama čez nekaj časa "oglasi", da je lačna in običajno je to od 2 do 3 ure po obroku GH. Edino čisto na začetku uvajanja nečesa novega je hitreje, ker ne dobi cele porcije.

Tako, zdaj me pa čaka en kup cunj za likanje in zlaganje, potem pa počasi leže.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.4.2010 21:49:21   
malaMravljica
pameten loncek, ma ne vem, ga je mogoce treba pravilno obrnit, sam ne vem, morem se to pazit, ko mu dajam za pit al kaj. Mojemu kar tece ven. Sem mu prej dala slincek in tisti plasticni slincek gor, pa se plenico pod brado in sem ga vseeno preoblacila, stece po bradi dol. Sam s pitjem imava problem, je pa tako, da slincka skor rabi ne.

majakla, o sej Istra je tudi fajn. Mi smo pa na jezeru in mi vcasih mal manjka sol user posted image  pa vedno mojemu govorim, da enkrat gremo na morje v Dalmacijo. Za tokrat smo se pa zdej vse zmenili in Maja, vsak v svojo smer bo sel, sam cilj bo pa skupen pol, jaz grem se mal domov umes.

Majcy, ne sekiraj se prevec, ce ti zavraca GH. Enkrat jo bo ze sprejela. Pac ponudi ji, ce hoce ok, drugace pa uzivaj v dojenju. Enkrat jo bo ze firbc matral kako bi bilo tisto zlico spoznat.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.4.2010 22:12:22   
ninasiki
ojla mamice evo da se mal javm

mi pančamo upam da doug ker smo še kr na 2-4 ure kokr se fnt odloč da se bo crklau uvajamo hrano dons smo probal bučko je pa že probu dost stvari in je kr pravi jedec še ni pokazu grimase tko da bom verjetno mogla limono ruknt da bomo vidl kako ga bo skisal user posted image user posted image user posted image user posted image

letim k je pršu bratec in sm na njegovem kompu lepo pančite

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.4.2010 23:06:07   
rozilu
Ojoj, mucamaca, pa ne spet bolni? user posted image Haha, Maks je pa trmast, a. Priden, samo da ne bo splezal kam preveč na rob user posted image

Pinky girl in nončika, upam da bo tudi z vajinima sončkoma kmalu bolje user posted image user posted image user posted image vsem

Majakla - fuuuul je luškan tvoj Nik user posted image

Un magični lonček imamo tudi mi. Ma je čisto vseeno v kaj ji dam - un pameten cucelj od Aventa, navaden cucelj, al po žlički - vedno popije ene 10ml voden na dan. Ful, ne user posted image . Pa sem ji že probala dajat, ko se je samo dojila, pa ko sva začeli z rižkom in zdaj, ko je kar nekaj GH... Vedno isto. Upam, da bo začela kaj pit. Mogoče bi lahko probala s čajem, ne vem.

Danes smo se meli ful fajn, cel dan smo bli zunaj, popoldne je jedla kosilo na terasi (sej smo na morju, se spodobi user posted image ), pa spet sprehod... In še skoz je bla ful pridna, danes je tudi ful lepo in veliko popapala. Me je zjutraj, ko sem zajtrkovala, skoraj požrla z očmi... pa je dobila banano (zelooooo dobra, kdo bi si mislil user posted image ). Ampak se mi vseeno zdi, da se nič manj ne doji. No, mogoče količinsko, ampak še vedno sva 100x dnevno na joški user posted image

Aja, glede količine - jaz sem si stvar poenostavila, mislim da je rižko tako napisala - prvi dan skuham nekaj zelenjave, ji dam par žličk, ostalo dam zmrznit v modelček za led. Danes je za kosilo pojedla 4 kocke, 1 naj bi bila 10ml. Ni bil baš neki obrok user posted image .

Je pa paparica fajn, ker piše not kaj lahko daš zmrznit in kaj ne. Sicer še nič ne delam po tistih receptih, samo kaka ideja je pa dobra. Ne vem če bi se sama spomnila kuhanja nad soparo, pa s "hitrim pokrovom" (višji pritisk, ful krajši čas kuhanja, ostane več vitaminov, pa še več časa user posted image ). Zdaj bom pa kar to prakticirala.

Jutri grem verjetno malo v službo pogledat, mam kar slab občutek user posted image

Ooo, že vsi o dopustu, super. Upam da bo lepo vreme, mi naj bi šli na Gorenjsko.

Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.4.2010 23:11:24   
googica
nončika a res?? v dveh nedeljah? a sta to kje blizu Ljubljane bla? maš mogoče kontakt? sej js čist razumem da je ful zanimivo če je to cel teden po dve uri na dan, sam pismo, ne bo tamali doma revež mel urnika uničenga zarad tega.. 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
22.4.2010 8:30:59   
kalypso
moj poje cca 200g na obrok user posted image sej drgač ne bi vedla, sam vidim ko mu recimo dam hipp, tak ko včeraj ko smo bli na pregledu, pa je pojedu cel tavelik kozarček (190g) pa še mal tamajhnega (10-20g) zraven... mleka pa ne mara preveč, sploh noče več neki iz flaše pit, se kr umika, pa dere zraven, pa krega pa kr teče mu ven iz ust, edino čaj, tega bi pa lahko spil na hektolitre user posted image ampak ga še vedno pije z navadnim aventovim cucljem, unga lončka sploh ne vem če bom kupovala pred 1 letom, ker je brezveze.  

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
22.4.2010 9:29:23   
najčka
Dan. vidim da debatirate o GH. Naša zvečer dobi riževo kašico, pa jo poje fuuul, sploh ne vem kolk. po moje ene 250ml, pol pa še mal na joško tok da žejo ubije, in spat. No ta  'spat', je tko tko, še vedno mi noče spat. Jaz pa sem tudi danes ponoči komaj mal spala, kolikor me pač ni mala budila, prej pa dve noči čisto nič. V ponedeljek sem malo zatekla v dlesni pa sem mislila da bo minil, Čez noč sem mislila da me bo pobral, in v tork kzobarju, mi je neki spucal, pa trak not nabasu pol sm pa še bolj zatekla, včeraj pa mi je mogu prerezat dlesen da je šel gnoj ven. Je reku da ga je blo za en štamprle-halooo. No sej zatečena sem bla pa tud tok kot da mam pinkponk žogico v ustih. Danes je že malo bolje, grem ob enih spet trak zamenjat, bomo vidli kolk časa bo to še trajalo.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
22.4.2010 10:31:16   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: googica

nončika a res?? v dveh nedeljah? a sta to kje blizu Ljubljane bla? maš mogoče kontakt? sej js čist razumem da je ful zanimivo če je to cel teden po dve uri na dan, sam pismo, ne bo tamali doma revež mel urnika uničenga zarad tega.. 

hihi, googica, daleč, daleč od ljubljane. user posted image user posted image v prekmurju. 1x smo meli 1,5h, drugič pa malce več. a ne več kot 2h. cel teden?

pinky girl, mi že furamo inhalacije Beroduala 3t. to je samo za razširitev bronhijev. mi sploh drugega nismo dobili. pa čiščenje noska z fiziološko. no pa 3x2kapljici nekih kapljic za nos. sem se full čudila, ko si omenjala Ventolin. jaz sem ventolin mela v primeru konkretnega asmatičnega napada. sam to je bilo veš kolko let nazaj. uh, o tem pa ne bomo.user posted image user posted image user posted image mamo pa nastavek z katerim mu pršilo doziram.
kašelj se je pa pri nas umiril in čez 2dni se je spet razpasel. evo, že mi spet v spanju kašlja.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
22.4.2010 12:21:50   
pinky girll
Nočika mi smo že v bolnici meli inhalacije Ventulina, pol pa še s šprico za domov, sem mo mogla dva dni dajat vpihe na 6ur. Itak se more to samo pozdravit, ker tako kot si rekla samo rzširi bronhije. Bomo pa letos malo več na Malem Lošinju. Jaz sem namreč zaljubljena v ta kraj.user posted image

kakšno smotano vremeuser posted image . Sem že celo goro cot zlikala, pa še obesit morem perilo, ma pospravit stanovanje. Pa itak bo jutr spet isti šmorenuser posted image . Upam, da bo B še malo spal, da lahko to vse naredim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
22.4.2010 12:49:07   
tassika
Majci_m tudi Zoja se davi če so koščki notri, zadnjič je celo bruhala od vsega hudega, tako da ji zdaj čisto spasiram in moj palični je tako dober, da še vseeno ostane kakšen košček in ji včasih gre v ritko, drugače pa ga pljune vn. Jaz se ne grem, zdaj bo mela kašico, do koščkov bomo že prišli. Čez sva pa že dali korenček, jabolko, jabolko - korenček, danes bo krompirček in če ne bo težav jutri korenček - krompirček in potem zamenjam zelenjavo s cvetačo ali kolerabo in sadje s hruško. Jaz ji uvajam kar dvoje naenkrat, eno sadje zjutraj in eno zelenjavo popoldne. Zaenkrat ni težav. Poje pa bolj malo. Zdaj ko pa je prehlajena pa na žlico celo nekaj poje, mleko je pa bolj v ozadju, čaja spije pa ful.
Kako jo pripravit da odpre usta. Poskusi kakšno dobro zadevico, pa leti leti žlica, pri nas užge. Dovolj pa ima, ko se sama začne brisat s slinčkom in neha odpirat usta, če ji takrat kaj na silo stlačim notri, mi pa pljune v obraz, dobesednouser posted image . Mogoče je pri nama vseeno malo lažje, ker je čez dan na flaški, joška je samo še za zvečer in ponoči, s tem, da mi zadnje čase tudi ponoči spije po 100ml čajauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
22.4.2010 15:48:52   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/clanek/vadba-za-mamice-z-vozicki_2727.html

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.4.2010 16:44:43   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, ce bo se katera kupovala knjigo Paparica, novo izdajo in nova knjiga, na bolhi sem jo jaz kupila za 20 eur + postnina. Poglejte tja oz ce katero zanima kontakt lahko dam mail na zs.

Škoda, sem jo nabavila kakšne 14 dni nazaj po regularni ceni. Mi je pa zelo fina knjiga in kar po njej kuham, pa tudi v bodoče bom. Midve sva zdaj poskusili že skoraj vso zelenjavo, razen špinačo še morava, od sadja pa jabolko, hruško in banano. Zaenkrat je vse rada pojedla, kakšen dan več, drug manj.. Bolj je zoprno to, da se še vedno kljub uspešnemu uvajanju GH, na tehtnici ne pozna kakšen velik napredek.

Jaz ji krompirja samega nisem uvajala, ker ji nekako ni šel dol, ji ga pa dajem k vsej zelenjavi - cvetači, brokoliju, bučkam za zgostitev in da je bolj hranljivo. Pa kapljica domačega hladno stiskanega olivnega olja in se oblizuje.

Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.4.2010 20:03:44   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
23.4.2010 9:26:11   
Anonimen
drage moje
mam bone od DM ki jih ne rabm:
- aptamil 2
- milumil2
- humana2
- milupa otroška bio žitna kašica z zdrobom
- pampers premium care
- bubchen zaščitna krema pred vetrom ...
- nivea babypomirjajoča krema pri vneti ritki
- aspirator chicco
- zaponka za dudo chicco
- baby ščetka za žvečenje
- fitoval šampon za suhe in poškodovane lase
- algea prehransko dopolnilo
- persil -25%
- 10% popust na počitnice v šibeniku
- 20%popusta na stolček za hranjenje chicco

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
23.4.2010 10:02:49   
googica
no, mi smo iz tretjega cepljenja. prav P da je lepo da že tolk poje, zdej ma Juš 75cm in 10 kil :)) kr vredu ane :)) pa 45cm čez glavo in 49 čez prsni koš.. nč ni joku, mal se je nakremžu.. je pa rekla P da bojo kmal zobki, eden se že čist vid :)) verjetn bo še zanimiv :))

tud včeri ni joku, ko sva šla dat kri.. ampak je pol doma krvavel še cel popoldne.. sm mu pol ustavla šele tko da sm ful zalepla prstek.. božček..

< Sporočilo je popravil googica -- 23.4.2010 10:04:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.4.2010 18:30:15   
tea85
hejj

vprašanje- kaj je to sploh gluten user posted image user posted image ? še sanja se mi ne kaj bi to bilo, uuppsss...

midve praktično jema lepo vse..no ne kompliciram in na srečo še ni blo dobenih stranskih učinkov. tudi kaj se tiče keksov, ji dajem albert kekse al pa tiste otroške katere v mlekcu oz hrani zmešam. tudi lepo jema, res ni dobenega problema. zadnjič sem kupla za probo kašo bučke pa riž..ker pač bučk ne jemo doma nekaj, in je bla zelooo ogabna kaša, sicer sem ji dala za probat, ona dela mmmm , hehehe, ampak meni je že smrdela ta kaša in ji pol nisem več dajala, fuj..

je pa naša tak živahna da to ni res, zdaj se je začela z nogami odrivat nazaj pa obračat pa vse živo počet, tako da sem res vesela. sem pa jo včeraj merla in zmerila da je velika že 72 cm. tako da smo že pri oblačilih 80, da bo vsaj za nekaj časa miruser posted image

lennika- saj možno da si me takrat vidla saj sem letala po ptuju, pa nabavljala vse potrebno za maličkouser posted image to je mesečna rutina, hehe...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.4.2010 21:10:56   
majakla

Pinky girll: Ja v Sireni smo. Bom hodla čez vikende,
dopust pa začnem 3.7., predprostor si vidla, pa
pridi na kafe. user posted image

Evo mojga šefa:
user posted image

Pa lep večer vsem.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?