lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea85 IZVIRNO SPOROČILO: lenika83 IZVIRNO SPOROČILO: tea85 zvečer ji jaz pa naredim kakih 7 za jesti mlečni obrok iz mleka pa mlečne kaše pa mogoče kdaj kakšen keks notri, ampak se mi še vedno zbuja 1x na noč...res že komaj čakam da bo prespala celo noč Jaz pa komaj čakam, da se mi začne zbujati samo enkrat na noč, ne več trikrat Kako postane človek skromen Tea kaj si ti slučajno danes bila na Ptuju? hehe, ja sem bila na ptuju ja, kaj si me vidla ? Zdi se mi da ja. Zdelo se mi je, da bi te kao morala poznati, pa sem potem šele čez čas pokapirala, da si menda bila ti (kolikor se te pač iz slik spomnim). Meni pa nikakor ni dalo miru, zakaj mi je mala bruhala po riževi kašici in sem danes na polno raziskovala vzroke. V glavnem sem ugotovila, da je težava v kravjem mleku. Ne vem edino, če bi lahko šlo za laktozno intoleranco, ali pa za alergijo na kravje mleko. Čeprav mislim, da je bolj intoleranca, ker se laktoza ne izloča v materinem mleku, če bi bila alergija, pa bi menda imela težave tudi z mojim mlekom, ker normalno uživam mleko in mlečne izdelke. V bistvu upam, da če že mora kaj biti, da naj bo intoleranca, ker se mi po prebranem zdi, da se s tem mnogo lažje živi kot z alergijo. Zdaj sem toliko forumov in debat prebrala, da sem čisto živčna postala, boljše da grem kar spat, se mi zdi, da me kar panika prijema (saj vem, da sem butasta, ko kar sama delam neke zaključke, ampak si ne morem pomagati) Pa še problem je, ker ne morem priti do pediatrinje, ker po telefonu jo je skoraj nemogoče dobiti, medicinska sestra mi je pa rekla, naj pač poskušam različne kašice, da najdem katera bo ok (halo, potem pa dve uri gledam, kako se otrok muči z bruhanjem V glavnem, glede na to, da zdaj še itak nič mlečnega ne uvajamo, AM ne rabi, z večernimi kašicami pa tudi lahko počakamo, bom počakala do naslednje posvetvoalnice sredi maja, potem pa bomo videli kako dalje. Vsekakor pa upam, da se motim, ampak glede na znake, se mi na žalost zdi, da se ne. Nič, grem raje spat, preden se povsem znerviram. Aja, še eno vprašanje... Nočem biti neki panik, ampak me vseeno zanima. Ful govorijo o tem vulkanskem prahu. A boste vseeno šle jutri ven z ?
|