|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.4.2010 17:46:18   
Nončika
po dolgem času spet malo na sceni. user posted image user posted image

vidim, da mate debato o krstu. naš T bo krščen 22.5.2010 in obenem se bova midva poročila. hja, saj je že čas bil.user posted image user posted image

saj, če ne bi bilo treba opraviti formalnosti, se svečano obleči bi se že moj davno poročil. samo kaj ko mu pa ne pustim pred matičarja in pred oltar stopiti v trenirki in pa po možnosti v kopačkah. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.4.2010 18:02:19   
tassika
Nončika čestitke, mi bomo pa imeli samo krst in sicer 30.5.user posted image

Drugače je pa za nama 3 posvetovalnica in imava 6920g in 63cm. S korenčkom pa začneva v soboto, da bo oči zraven se smejal, ko se bo mal apačila.

Joj to moram povedat, pridem prej iz BC in začnem mojmu razlagato, kako so packi, da enak cucelj samo s 3 kapljicami stane 1€ več kot cucelj z eno kapljico in se tamala začne tako naglas smejat, da sem kar utihnila, in pol ji jaz na veselo razlagam, da kaj ji je smešno, ko pa je to zanjo in da to stane in ona se reži ko pečen mačekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.4.2010 21:24:58   
drobtinica29
Čer punce!

Jaz pa se že nekaj časa nisem javila, oprostite ampak berem pa vas redno, če pa je sedaj lepo vreme in sma zunaj in uživama.

IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

Mariborčanke in okolica kdaj se bomo dobile?

Ja samo res! Če ne pa začnimo po malem po dve al pa tri, pa se bojo mogoče druge pridružile. user posted image

pattaya ti si z Mb točno, al kje z okolice. Ker jaz sem iz Mb in sem skoraj vsak dan v mestu, ali pač nekje tu okrog. Lahko se midve kje dobiva, da začnema z otvoritvijo. user posted image

Mi smo tudi že imeli krst februarja in ni bilo nekih velikih formalnosti, pač sma se oglasila da smo se pogovorili in to je blo to. Praznovanje pa smo združili, s praznovanjem atijevega abrahama in to je blo to.

Naše dete raste in se redi, lepo papcama GH (midva uvajam GH že od 4 meseca po napotku P, sma nameč že od začetka na AM, da me nebi katera obsojala user posted image ) sadje obožuje, zelenjava pa ima malo rogece pa jo lepo počasi uvajama, saj se nama nikamor ne mudi (no korenček in najraje od zelenjave). Imama pa lepo že dopoldan cel obrok saje, za kosilo sprobavama zelenjavo, par žličk, pa vsak dan kakšno več, popoldan pa sadno-žitno kašico, ponoči, zjutraj in zveče pa mleko z dodatkom česa (rižolino al frutolino) ker samo mleko ne zadustuje več imamo namreč že cca. 8500g in naš M rabi kaj konkretnega da je sit .

Sploh ne morem vrjet da bo počasi star že 6m, kak čas beži.

Se pa je začel obračat iz hrbta na trebuh, le rokica mu včasih že ponagajauser posted image . pa noge je opazil da ima in si jih tišči k ustom, pa saj je vsak dan kaj novega. le hitro se naveliča, mu moraš vedno kaj novega pokazat.

LP

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.4.2010 22:45:04   
frrrr
čer.

naša bejba imela včer sist.pregled. je težka 7200g in dolga 65.5cm.
krstili je ne bomo.
z gosto hrano sva pričele v ponedeljek, in sicer s krompirjem. včeraj je tretji dan imela krompir na jedilniku in je delala take grimase zraven, da sem komaj ostala resna. danes je bila na jedilniku cvetača, ki menda tut ni dobra. mogoče bo pa obratni vrstni red in bo v soboto že dobra user posted image zadnjih 14 dni ji zvečer ponudim še rižolino. včasih poje eno žličko, drug dan 6... pa je vsak dan isti okus. prav smešno no.
ta teden je pričela dvigovat trebušček in se postavljat na kolena. ji še ne gre kaj preveč dobro in jo je luštno gledat kolk je vztrajna user posted image
spi pa prvo rundo od 21ih do 2. ure. nato pa do jutra še ena budnica zihr. men se zdijo to prav lepe noči. sine me ni tolk razvajal user posted image
to je to iz naših koncev user posted image

mejte se!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.4.2010 23:09:31   
palegia30
Moja punčica je bila že 3x cepljena in so ji vzeli kri ter urin in je vse ok. Težka je 6800 in meri 68,5...Prava vitka lepotica. Mamica ponosna na njo. Drugače pa sva tudi pri uvajanju hrane in nama kar gre, sicer samo zelenjava, sadje pa čez nekaj časa. Nič punce lepo se mejte in se tipkamo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.4.2010 23:12:34   
rozilu
Mi pa imamo zobeeeeek Oz. verjetno kar 2 - čutim desno spodnjo enkico, videt pa je bolj levo, tako da bosta najbrž kar obe pokukali hkrati. Pa čisto po standardih, pri 6.m (no, to bo v soboto, malo je prehitela ).

Včeraj smo imeli P pa tretjo pikico. Jo je kar dobro prestala, prespala po doooolgem času celo noč . Je pa 67cm dolga, pa 7750g težka.

Sva pa šli danes na morje za par dni, k mojim... jao, je bil kar naporen dan. Ni hotela nič spat dopoldne (ona je že velika pupa, ma zobe, kaj bi spala čez dan ), tako da sem pakirala in se odpravljala par ur . Tukaj pa cela žurka, čisto dijva nečak in nečakinja... huh, smo se komaj vsi pospravli spat.

Sine bine, jaz ji riževo kašico dajem za večerjo - obrok pred kopanjem. Pa itak se doji še pred tem in po tem. Poje pa... žličk veliko, vsega skupaj pa je manj kot 100ml vode + kolikor pride kašice. Ravno danes smo pojedli kašico od Milupe (z že dodanim mlekom), zdaj bo na vrsti nova, z nadaljevalnim mlekom, ravno tako Milupa. Pa da ni tako sladka, ponavadi nardim bolj redko in dodam še Alnatura  rižev škrob (sluz). Malo mešanja v glavnem. Sej če bi meni tako lepo spala, ji ne bi še dajala večerje. Po mojem lahko s tem še počakaš.

Je pa danes tako lepo jedla in samo na koncu protestirala, ko je imela že dovolj in sva zaključle. Prejšnje dni je kar že od začetka nekaj vriskala, pa nekaj časa veselo, nekaj časa pa žalostno Sm bla čisto zmedena, ker jedla je še, če sem ji dala...

Jutri al pa v soboto pa začnemo z zelenjavico al pa sadjem, me prav zanima kako bo...

Frrr - razvajanje? No sej ti si itak ena ponočnjakinja, ne?

Se grem pridružit moji pupiki, lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.4.2010 23:13:40   
rozilu
Eh, neki me je vrglo ven, na srečo sem nardila copy, samo smajliji so pa zginli user posted image Bo že moglo bit OK

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
16.4.2010 1:00:44   
frrrr
rozilu, js pa nisem ponočnjakinja. od kje ti ta ideja? user posted image ja, sine je res veliko visel na joški. sem včeraj mere gledala, pa je imel 18.4. (star 6m7d) 770g in 4,5cm več kot Brina (merjena pri 6m11d), js pa 8kg manj kot zdaj user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
16.4.2010 9:05:13   
muca*maca
Dobro jutro!

Rozilu - jes, bravo za zobka!!! Zdej boš pa mela mejhno punčko, nč več dojenčice user posted image user posted image user posted image
pa ne skrbet zarad dojenja, itak da jeziček med spodnjo dlesen (zobke) in bradavico, tko da nič ne bode.

Frrrr - ja, tvoja princeska se res imenitno pači. Pa -sicer z malo zamudo- čestitke za pol leta!!!

Danes je spet en lep sončen dan, idealen za sprehod.

Moj M. se je danes prebudil ob 5h (po stari navadi) in ni hotel nazaj spat za nič na svetu. Se je drl, kot da bi ga iz kože dajala, ko sem ga hotla dat spat. Pa sem vstala user posted image

No, spat je šel šele ob pol devetih, zdej pa drnjoha.

Je bil pa revček po drugem cepljenju, je imel vročino, pa fuuul je kakal, po 4x na dan, prej največ 1x, raj pa na dva dni.

Drugače je pa pravi velikan, je velik 71,5 cm in tehta 8610 g, obseg glave ima pa 45 cm. Pametna buča - je bila takoj ponosna mami, hihi.
Obrača se s hrbta na trbuh in obratno, noge so postale že dolgočasne, včeraj se je rikverc odplazil en meter, naprej pa se je prerinil po trebuščku kake pol metra. Joj, kakšni napori so to, pol je dihal kot ena lokomotiva. Naučil se je dvignit ritko, podstavit kolena in hopa! gremo naprej.
Bravo, Maksi!user posted image user posted image user posted image

Najrajši od vsega ima pa, ko ga mami dvigne visoko v zrak in še vrže ene parkrat, takrat pa vriska od veselja in se reži, nogice pa brcajo kot navite.

Lep vikend vam želim, lepe krste, poroke in praznovanja!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
16.4.2010 12:04:31   
naty6

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Obrača se s hrbta na trbuh in obratno, noge so postale že dolgočasne, včeraj se je rikverc odplazil en meter, naprej pa se je prerinil po trebuščku kake pol metra. Joj, kakšni napori so to, pol je dihal kot ena lokomotiva. Naučil se je dvignit ritko, podstavit kolena in hopa! gremo naprej.
Bravo, Maksi!user posted image user posted image user posted image

Najrajši od vsega ima pa, ko ga mami dvigne visoko v zrak in še vrže ene parkrat, takrat pa vriska od veselja in se reži, nogice pa brcajo kot navite.

user posted image

...ja ...ja...to so naša dečica....kot bi opisovala našega Aneja....user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.4.2010 12:24:11   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

zvečer ji jaz pa naredim kakih 7 za jesti mlečni obrok iz mleka pa mlečne kaše pa mogoče kdaj kakšen keks notri, ampak se mi še vedno zbuja 1x na noč...res že komaj čakam da bo prespala celo noč user posted image

Jaz pa komaj čakam, da se mi začne zbujati samo enkrat na noč, ne več trikrat user posted image Kako postane človek skromen user posted image

Tea kaj si ti slučajno danes bila na Ptuju?

hehe, ja sem bila na ptuju ja, kaj si me vidla user posted image ?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.4.2010 12:28:46   
tea85
včeraj sem končno nabavila stolček za hranjenje user posted image danes smo ga pa krstili in prvič v njem jedli, hehe..sem včeraj še to zadevo sestavljala.

je pa bla današnja noč burna in jaz zaspana , sitna ko hudič..mala je prehlajena po dolgem času, boga reva.

zdaj pa potep...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.4.2010 13:59:22   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.4.2010 13:59:28   
googica
mam eno vprašanje.. kdaj naj bi se otroka v avtosedežu obrnl v smeri vožnje? je odvisno od kil ali starosti in zakaj? sm sicer poslala mejl na AMZS če bojo odgovoril, me prov zanima.. :))
drgač pa bravo vaši malčki, juš se tud že uspe s komolci potegnt naprej, nazaj pa ga še nisem vidla..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.4.2010 15:28:51   
kalypso
mislim da od 10 kg dalje, sem glih zadnč nekje prebrala...

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.4.2010 15:37:27   
TINKO
Ko sedijo sami, in imajo 9 kg (tut sedežki so od tok kg) se lahko vozijo v smeri vožnje. Mi bomo počakali toliko da bo sedela sama, potem pa bomo presedlali.

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.4.2010 16:08:32   
malaMravljica
kok sem pa jaz danes ponosna mamica. Pediater je vprasal, ce je mali vedno tok priden in rekel je,da ce bi imel vedno take otrocke na pregledih, da bi bilo super. Jupii... No, pa pohvalil ga je na celi crti, razvija se super, zna ze vec kot bi rabil. Mere so pa 7.180 g in 68 cm, teza verejtn itak nikoli ne bo previsoka, ker tudi midva nisva prezetka, velikost bo pa ze nadoknadil, ko bo zrastel ne bo mali, ker ima po ockovi strani same 2 metrase. Pa rekel je, da ga po par minut na dan lahko dajat v tripp trappa, ker je videl,da mali ze super sedi, ceprav ga nic nisem dajala sedet se, o sem rastla, ko je tako lepo sedel ko ga je posedel. Za GH pa je rekel, da ce ni problemov, da kamot kar mal vecjo porcijo dam. Cepljenje pa ga je spet spravilo v jok, koga pa ne bi vedno dve dozi, gre ze men na zivce.

Sedaj pa vprasanja: - kako jim ve pripravite krompircek? Ker danes sem mu ze krompircek naredila in mi ni bil najboljsi, ker sem mu sam krompircek, voda in mal oljcka dala.
                                 - kaj jim dajate zvecer, nekaj z ziti ???? sam da nima glutena, pa da se mesa z vodo? Saj tega se ne bom uvedla, sam cez 3 tedne pa ze.
                                 - frrrr.... kaj je to rizolino in kako pripravis? Pa ne me imet za mal mimo, sam ne poznam, se se niti nisem nic zanimala, ker pac do sedaj nisem rabla vedet.

Nam pa za zvecer napovedujejo oblak vulkanskega prahu. Ce bo kaj prevec blesavo se bova kar spokala in greva na jug.

Tassika, dudo sem ti nabavla. Ker imam v namenu cist kmalu prist dol ne bom posiljala, bom od dol dala naprej, ok.

Noncika, bravo za poroko. Ej, jaz sem se hotla porocit v beli srajci, jeans hlacah in belih cevljih z visoko peto, pa on tudi srajca in jeans. Sam pol sem zadnji dan obleko dobila. Aja, bilo je pa ze v 9. mesecu user posted image  

Grem fehtat v montazo, da mi tripp trappa skup ssraufajo, ce ga bom sama ne vem kok bo stabilen, pa ker sem se odlocila ga morem pac v isti sekundi, ne morem pocakat, da moj pride user posted image user posted image  

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.4.2010 17:17:56   
tassika
MM meni je za krompirček rekla naj naredim pire z mojim ali adaptiranim mlekom.
Rižolino, je riževa kašica taka kot čokolino.
Po 6m. imaš v dm od babylove-a kašico 3 žita in je baje ful dobra. Jaz pa ji trenutno dajem od BL navadno bio riževo kašico. Od BL se vse kašice mešajo z vodo.

Vulkanski prah naj bi pa baje zajel tudi nas, vsaj tako so napovedali.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.4.2010 17:19:23   
pinky girll
Oj mamice!

Midva pa sva v bolnici imava virusni bronhiolitis. user posted image user posted image user posted image
Še sreča, da sem ga včeraj peljaka k zdravniku, mu je naredila inhalacije, pa kri in vodo sva dala. Potem pa sva se mogla pridit pokazat ob 12, naju je še enkrat poslušala in kar napotila v bolnico.

Sej ne, da sva bila pred enim mesecem pri njej, ker je hropel, pa ni nič slišala, čez 2 dni smo imeli posvetovalnico in spet nič. Sedaj pa se je v dveh dneh razvil hud virusni bronhiolitis. Katastrofa. Pa ta P naj bi bila zelo dober diagnostih. Ja seveda zato pa smo v bolnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na 100 potenco

Se mi je tako smilil ko je tak kašljal pa težko diha kar piska in hrope, pa iz noseka mu je prav lilo.

Danes je že bolje. Vendar bova verjetno ostala notri cel vikend. Kljub temu, da je bolan je prav dobre volje.

Tako, da drage mamice čuvajte svoje sončke.  Za vsako malenkost jih peljite zdravniku. Če bi predvčerajšnjim samo poklicala in opisalo situacijo in glede na to, da pred da ni imel vročine, bi reklda, naj mu spiram nosek in delam inhalacije. Pol bi ga pa z rešilcem in kisikom pripreljali v bolnico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.4.2010 17:49:51   
malaMravljica
Pinky girl, drzim pesti tvojemu otrocicku, da bo hitro ok in da mu ni prehudo sedaj.

Tassika, pa je to ze kaksna pripravljena jed? Ali so kaksna zita, mislim tko na suhi osnovi in to pol sam pripravis. Moj bo glede hrane scartanc ves, nic´teh pripravljenih zadev mu ne bom kupvala.

a dol tudi ta oblak al kaj, pol pa najboljs, da greva na avjon in dol v Afriko nekam user posted image  

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.4.2010 18:50:31   
tassika
To je pripravljeno. Če misliš pa sama delat, ti pa ne preostane drugega kot da počakaš do 7m ko boš uvajala gluten, potem komot začneš z proseno kašo, jo skuhaš na vodi in dodaš v mleko, ali pa ajdovo kašo, ovsene kosmiče lahko, samo ne vem od katerega meseca, pa piro,... žit imaš ful, samo za te ki sem jih naštela vem da imajo gluten, enako gres. Lahko kupiš riževe hrustke in jih namočiš, pa polento tudi lahko. Več se pa trenutno ne spomnim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.4.2010 19:20:38   
karmen b
Midve sva pa nardili danes en biljon kilometrov in me vse boli, zato bom čisto kratka.

Maruši bravo za zobka user posted image user posted image user posted image

Maksi bravo za vse nove podvige user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep vikend user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.4.2010 20:07:11   
Nončika
Pinky, te čisto razumem. naš T je zdaj 3krat preboleval bronhitis. mater, mamo konkretnega pacienata za kronični bronhitis in s tem za bronhialno astmo. posebej, ker je vse skupaj genetsko pogojeno. jaz sem bila bronhialni astmatik in pa moj nečak.user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vama, da se vse skupaj čim prej uredi in bosta čim prej doma. kakšno terapijo so vama davali v bolnici? mislim na zdravila in pa ostalo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.4.2010 20:35:46   
pinky girll
Zdej mamo inhalacije Ventulina in fiziološke na 4 ure. Sedaj čakam še pediatrinjo, da ga posluša, da vidimo če bomo imeli ponoči na 6 ur. Majo tako gužvo s sprejemi, da jo ze 2 uri čakam. Siecr  v družini nismo nagnjeni k bronhitisu in astmi-nima nobeden.
Pa še mene ful grlo boli iz nosa mi kr teče, kiham-groza.
Še sreča, da mi je moj prinesel računalnik in net, kr je tukaj grozno dolg čas.

Upam, da se čim prej poštimava in greva domov. Od zdej naprej ga za vsako malenkost peljem k zdravniku pa naj mi 1000 krat reče da sem panična mamica.

Zanimivo pa je da tukaj kar lepo spi, kjub temu, da ga budimo za inhalacije, pa joka tud ne velik. No razen ko mu nosek čistijo ta krat pa je vik in krik. Sem pa prvič videla kako pri njemu zgledajo solzic.

So ga pa tukaj tejtali imn merili, smo ul zrastli veliki smo 70 cm in težki 8330g pri 3m in 10 dneh. Kar pohvalno.

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.4.2010 22:14:51   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

zvečer ji jaz pa naredim kakih 7 za jesti mlečni obrok iz mleka pa mlečne kaše pa mogoče kdaj kakšen keks notri, ampak se mi še vedno zbuja 1x na noč...res že komaj čakam da bo prespala celo noč user posted image

Jaz pa komaj čakam, da se mi začne zbujati samo enkrat na noč, ne več trikrat user posted image Kako postane človek skromen user posted image

Tea kaj si ti slučajno danes bila na Ptuju?

hehe, ja sem bila na ptuju ja, kaj si me vidla user posted image ?

Zdi se mi da ja. Zdelo se mi je, da bi te kao morala poznati, pa sem potem šele čez čas pokapirala, da si menda bila ti (kolikor se te pač iz slik spomnim). user posted image

Meni pa nikakor ni dalo miru, zakaj mi je mala bruhala po riževi kašici in sem danes na polno raziskovala vzroke. V glavnem sem ugotovila, da je težava v kravjem mleku. Ne vem edino, če bi lahko šlo za laktozno intoleranco, ali pa za alergijo na kravje mleko. Čeprav mislim, da je bolj intoleranca, ker se laktoza ne izloča v materinem mleku, če bi bila alergija, pa bi menda imela težave tudi z mojim mlekom, ker normalno uživam mleko in mlečne izdelke. V bistvu upam, da če že mora kaj biti, da naj bo intoleranca, ker se mi po prebranem zdi, da se s tem mnogo lažje živi kot z alergijo. Zdaj sem toliko forumov in debat prebrala, da sem čisto živčna postala, boljše da grem kar spat, se mi zdi, da me kar panika prijema user posted image (saj vem, da sem butasta, ko kar sama delam neke zaključke, ampak si ne morem pomagati) Pa še problem je, ker ne morem priti do pediatrinje, ker po telefonu jo je skoraj nemogoče dobiti, medicinska sestra mi je pa rekla, naj pač poskušam različne kašice, da najdem katera bo ok (halo, potem pa dve uri gledam, kako se otrok muči z bruhanjemuser posted image user posted image V glavnem, glede na to, da zdaj še itak nič mlečnega ne uvajamo, AM ne rabi, z večernimi kašicami pa tudi lahko počakamo, bom počakala do naslednje posvetvoalnice sredi maja, potem pa bomo videli kako dalje. Vsekakor pa upam, da se motim, ampak glede na znake, se mi na žalost zdi, da se ne.
Nič, grem raje spat, preden se povsem znerviram.

Aja, še eno vprašanje... Nočem biti neki panik, ampak me vseeno zanima. Ful govorijo o tem vulkanskem prahu. A boste vseeno šle jutri ven z user posted image ?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!