|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.2.2010 18:10:35   
tea85
kak so lepi ti vaši mali sončki.

moja je zdaj zaspala, sma se prej igrali, tako se je smejala da sem se jokala od smeha, kere vse zvoke to naši otročki spuščajp, hahaha... se pa ful rada dvijguje, in ji ponudim roke da me prst prime in se kr gor dvigne, včasih jo do sede dovolim in se tako smeji, pol ko ji več ne dovolim pa se tako jezi pa krega user posted image user posted image

sem pa ful utrujena, pa spet bolana, ma saj to ni res.

saj ne vem ketra je napisala da ma nov laptop..user posted image user posted image moj ma tudi takšnega malega, samo pravi da mu je ekran premali drugač pa je zadovoljn. user posted image
jam, o telefonu pa nebi, mene moj tel. tako heca, da se v bistvu nemorem niti pogovarjat prek mobitela, saj mi kr crkne user posted image baterija zgleda fuč, saj ko pa mi je v vodo padel user posted image za silo bo že user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.2.2010 19:09:13   
LINDI
MM ne,ne spi vsako noč full,ampak vsako drugače,mi pa pomaga recimo,da za skoraj urco prestavim tko da se zbudimo ob 24,ob 4 ob 7 pa vsakič vstane,bolje to kot nič tko da superca.Je pa zdaj v drugi posteljici v tavelikiuser posted image ,bomo vidli,kako bomo spali te dneve....

TASSIKA nekaj sem  se hvalila,da se pri tašči ne dere,danes se je tok,da je blo noro,pa sem sama hotla,da ga uspava,ker sva povabljena na ohcet,sicer šele junija,ampak...in sem hotla počasi uvajat da tudi pri njej zaspi...smo se čisto histerično drli.

Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.2.2010 19:20:48   
tassika
Lindi, ampak pri vas je vseeno malo bolje, ker živiš pri njej, jaz ji ne morem dopovedat, da jo otrok vidi 1x na teden ali pa vmes celo 1x na 14 dni in da ji je tuja, ona mi pa vedno samo lahko reče, a ima krče, ja ne vem moj otrok bo zgleda imel krče do 30 letauser posted image  V taveliki postelji pa Zoja zelo lepo spi, ampak zgleda, da imamo nek poskok v rasti, ker zdaj ne spi več prvo rudno 6h v kosu ampak samo še štiri, pa potem na tri naprej, čez dan pa hoče jesti na dve uri.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.2.2010 19:30:49   
karmen b
Vidim, da se precej ukvarjate s spanjem in vam ne zavidam preeč. Sem očitno ena velika srečnica, ker Špela tako lepo spančka, da če je treba, se dojiva le enkrat na noč, včasih pa me počasti tudi z 10 urami spanja v kosu.

Kar se tiče drugih ljudi v Špelini družbi, mogoče se je dvakrat začela jokat, ko je koga drugega vidla, ampak se mi zdi, da je bil razlg drugje in ne v tem, da bi se človeka ustrašila.

V izposojo smo dobili BUMBO stolček in je cela carica v njem....izgleda kot kraljična na prestolu.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.2.2010 22:12:38   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, sem pogledala navodila za tisti trak, ki ga imas ti. Kaj ti ga Zavezes tako, da bejbi k tebi gleda? Ker sem vidla navodila sam za tko, jaz bi pa poskusla ce se da, da tudi stran gleda, ker jaz ga tudi zavezujem po tvojih navodilih.

Jaz jo imam samo k sebi obrnjeno. Sem že študirala, da bi jo probala tudi stran obrniti, ampak nisem še uspela nič poštudirati kako. Verjetno je na youtube kakšno navodilo.

Spanje pa je zadnjih nekaj dni pri nas postalo popolna katastrofa. Prejšnjo noč se je zbujala najmanj enkrat vsako uro in je bil budna po kakih 10 minut. Močno upam, da bo danes boljše, ker se mi bo drugače zmešalo. ČEz dan pa nić boljše. Enkrat mi je malo spala v avtu, potem še dvakrat čisto malo doma in še malo na obisku. Tako da niti čez dan ne morem počivati zraven nje, če pa ona praktično ne počiva. Groza. V glavnem grem zdaj počasi spat, ker nimam pojma kaj me čaka ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.2.2010 22:27:21   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

V izposojo smo dobili BUMBO stolček in je cela carica v njem....izgleda kot kraljična na prestolu.

mi smo ga tudi dobili...koliko časa pa je lahko v njem?, ker mi nismo nobenih navodil dobili...mu je pa ful všeč

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.2.2010 22:44:26   
palegia30
ojla,

moji malčici pa zobki rastejo, si tlači prstke notri in praska, pa sem hitro skočila v lekarno po gel in ji mažem in je boljše.

Ninasinki kakšen ciker je tvoj bejbi, moja malčica ima tudi to masko, vendar rdečo - pikapolonica. Jutri bova dali spet gor.

Kengoruječk ja res vsi tolk komplicirajo okrog tega, da človek res ne ve kaj je prav in kaj ne.

Čez en teden imava razvojno saj moja dojenčica steguje vrat nazaj pri previjanju in so ga takoj zakomplkiciral, pa handling...pa ne vem kaj še vse.

Eh sedaj še počakam, da se zbudi in ji dam za papat potem pa gre še mamica pančakt.

Mirno noč in lep trden spanec!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.2.2010 0:13:25   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Jaz jo imam samo k sebi obrnjeno. Sem že študirala, da bi jo probala tudi stran obrniti, ampak nisem še uspela nič poštudirati kako. Verjetno je na youtube kakšno navodilo.

Hej Lenika, kateri trak pa imaš - a sleepy wrap?

Upam, da bo noč mirna user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.2.2010 8:27:33   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: tane

mi smo ga tudi dobili...koliko časa pa je lahko v njem?, ker mi nismo nobenih navodil dobili...mu je pa ful všeč

Jaz jo dam not za par minut, največ 15. Sej vidim, kdaj rata urtujena, ko začne tko manj kontrolirano mahat in jo takoj ven vzamem. Včeraj je bla 3x po 10 minut čez cel dan in je bla čist zadovoljna. Mi je všeč, ker veliko bolj obvlada roke ko je v bumbotu. Res lepo prime stvari.

Ena slikca naše princeske na prestolu:

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.2.2010 9:05:27   
lenika83
rozilu sleepy wrap imam ja.

Naša noč je pa bila končno spet normalna. Prva runda spanja do 3, ob 5 malo joka, pa sem ji hitro dudo dala in je zaspala do 8 user posted image user posted image user posted image Prav fajn se počutim, ko sem tako spočita user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.2.2010 10:25:44   
LINDI
Palegia zaradi tega imamo tudi mi,ker je preveč zategnjen in isto dela,tko da sva zdaj na fizio,pa je čisto fino,sam on tam vsen tko fino dela,pol pa men reče to pa doma pa jaz tam probam,gre vse super fino,doma pa kakšne stvari sploh ne narediva,nama ne greuser posted image mami štorastauser posted image

Tassika hm ja moj je mel tud za vsako stvar krčke še zdaj,ko ga premetava sem in tja,ker se ji ne da dopovedat,da ne sme že zarad fizio....pol pa itak jok...opa ga že buši boli...bolš,da bl malkrat taščo viduser posted image mojo mami Timej tud 2x na teden pa jo ma ful rad

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.2.2010 11:49:57   
tassika
Dan,

Evo Zoji spančka, počakam, da se zbudi in pol letiva na eno tortico, tukaj se celo malo kaže sonček. Sem jo pa navadila, da jo čez dan uspavam, da pleševa in pojeva, eni pravijo, da ne bi semla, tašča mi je tudi rekla, da bi jo mogla dajat spat v njeno posteljico, ne na kavč, pa se ne sekiram. MAla ful uživa, ko pleševa in pojeva, predno dol pade, še sama mal zapoje s svojimi uh uh uhuser posted image  No pa naročila sem pametnega kužka, so ji zelo všeč glasbene igrače, če se pa še kaj sveti zraven, je pa itak zakonuser posted image .
Drugače je pa ful pridna, samo ne vem kaj jo daje, ponoči ves čas nekaj jambra, danes mislim, da jo je malo napenjalo, ker se je ob 6-ih zjutraj ful pokakala, prej je pa celo noč nekaj prdkala, jedla nisem pa nič novega. A jo lahko smoki napenja, ker edino to je bilo včeraj novo na jedilnikuuser posted image
Jah Lindi, ne vem, Zoja tudi vidi taščo in tasta enako, pa pri njemu se pogovarja in smeji, pri njej pa joka, ne znam dešifrirat zakaj ji ne ustreza. Mogoče bo kasneje kaj bolje, ko bo malo večja.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.2.2010 11:58:00   
tane

IZVIRNO SPOROČILO: tane

Jaz jo dam not za par minut, največ 15. Sej vidim, kdaj rata urtujena, ko začne tko manj kontrolirano mahat in jo takoj ven vzamem. Včeraj je bla 3x po 10 minut čez cel dan in je bla čist zadovoljna. Mi je všeč, ker veliko bolj obvlada roke ko je v bumbotu. Res lepo prime stvari.

Ena slikca naše princeske na prestolu:

user posted image

ma kok je tvoja Špelca cortkana...ma taka lička, da bi jih ves čas ljubčkal kajne...tako kot moj zakladek...hvala za odgovor...ja jaz sem ga tudi imela le okrog 10min v stolčku verjetno še manj časa prvič, tolk, da sem ga posnela na fotiču ko mu je pa tako dogajalo, mi imamo še tisti pladenjček in sem mu dala gor malo igrač

sem bila zadnjič na fizioterapiji in nam je rekla, da mu vedno ponudimo vsaj 2 igrači ali več in potem se bo on odločil katero bo vzel in res...je bil na kravcah mu dam zajčka in metuljčka pred njega in on hoče metuljčkauser posted image joj ga je tako lepo gledati kako vsak dan kaj novega osvoji...

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.2.2010 12:08:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Dan,

Evo Zoji spančka, počakam, da se zbudi in pol letiva na eno tortico, tukaj se celo malo kaže sonček. Sem jo pa navadila, da jo čez dan uspavam, da pleševa in pojeva, eni pravijo, da ne bi semla, tašča mi je tudi rekla, da bi jo mogla dajat spat v njeno posteljico, ne na kavč, pa se ne sekiram. MAla ful uživa, ko pleševa in pojeva, predno dol pade, še sama mal zapoje s svojimi uh uh uhuser posted image

tassika...se še spomniš si mi svetovala glede otroškega dodatka pri novembrkah, HVALA...sem uredila in bomo nekaj malega dobiliuser posted image

glede spanja v postelji...taščeuser posted image po moji logiki in tudi marsikje piše pa, da je ravno bolje, da se ga čez dan ne daje v posteljo spati, da ve da se tam spi ponoči in dolgo (če rata kajne)user posted image
ma jaz res nikogar ne poslušam...če klati traparije...se sploh ne sekiram...se z mojim potem zafrkavava na ta račun...ravno zadnjič je tašča pila vodo in je tamvček začel stegovati roke k njej...itak to počne pa če imaš ne vem kaj v rokah...ona pa, da je žejen, da mu damo vode...pa jaz najprej, da ni treba pa ona pa je žejen poglej kako steguje roke...halo?!...no potem začnem ignorirati, ker sem bila že jezna...pa ona spet tokrat mojemu in mu je kar hotela dati vodo...takrat pa jaz skoraj zavpijem NE, nobene vode sploh ne pred dojenjem!!!!!...pa mi je čisto dol viselo če bo kdo potem užaljen...ma kot je rekla frrr...naj si svoje dojenčke omislijo in delajo z njimi kot hočejo!

le tu sem nemočna...kaj narediti ko tašča pokliče in reče sem ravno tu blizu bi se malo oglasila?!...ker vsakič res ne morem reči, da greva ravno ven...?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.2.2010 13:36:37   
googica
no, mi bomo pa dal dons Juša v svojo sobo spat.. glede na to, da itak spi celo noč, upam da ne bo mel zdej kšnih težav... se kr mal veselim met spalnice spet za odrasle user posted image
spanje: čez dan na kavču, naj ve kdaj je noč.. itak ne spi dovolj dolgo, pa ni vedno ob istem času.. kaj bi se sekirala, glavn da ponoč spi  v svoji postliuser posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.2.2010 15:54:48   
majakla

Joj, kak znajo bit eni pametni, ne. Groza! user posted image

Nik pa ima danes točno 4 mesece in 2 tedna user posted image
in danes naju je obiskala patronažna. Je rekla
naj se kar naprej še samo dojiva, po 5 mesecu
pa lahko začneva z zelenjavo, ko to osvojiva pa
s sadjem in na koncu še mesek oz. juhice. In ko
bo pa to osvojil, torej že kaj malega res pojedel,
potem pa obvezno pit, najboljše vodo.

Sva bila na sprehodu, nama je obema pasalo,
zdaj pa se gleda v ogledalo in se smeji ko veliki.
user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.2.2010 16:34:53   
rozilu
Lenika hvala, ga bom tudi sama najbrž nabavla.

IZVIRNO SPOROČILO: tassika
A jo lahko smoki napenja, ker edino to je bilo včeraj novo na jedilnikuuser posted image

Smoki ful ni priporočljiv, ker vsebuje arašide, ki so fuuuuuuul hudi alergeni. Raje počakaj z njimi, sploh če je imela probleme.

Jao, kake berem.... ma so res vsi najbolj pametni naokoli. Res se ne sekirat za razne cvetke. Tane, ti si pa čisto prav nardila, ko si odločno rekla NE. user posted image

Midve sva tudi šetale danes, pa zdej že fuuuul dolgo spi v vozičku, pridna pupika. Je pa včeraj zvečer imela neko čudno finto - čisto isto sem jo spravla spat kot prejšnji večer, a ona ne zaspat user posted image . Kake 2h sva se matrale za zaspat (OK, vmes je kakala in sem jo šla previt, najbrž je bil azto jok), pa še zjutraj se je zbudila prej kot ponavadi. No, to še vseeno pomeni da je spala skoraj 7h v kosu, pa pol seveda še naprej, tako da je kar OK user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.2.2010 19:30:04   
karmen b
Tane... glede bumbota naj samo še to pokomentiram, da je ne puščam nikoli dlje kot 10 min. notri in bom to prakso tudi nadaljevala, ker ne želim, da bi se polenila in da zaradi tega nebi hotla več sama sedet. To je bil tudi razlog, da ga nisem kupila. Ker so mi ga pa ponudila za izposojo, seem ga pa z veseljem vzela tko mal za intermezzo. Nikakor pa ne, da bi bil v pogosti uporabi.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.2.2010 20:02:24   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ti se le crkljaj s svojim otročkom in ga ne posojaj drugim, če ti to ne paše. nej si svoje zrihtajo user posted image

user posted image user posted image user posted image

js sm ugotovila, da sem zelo egoistična mama... če smo šli čez vikend na koroško, so tamauga veliko crkljale tudi babice... sm komi čakala, da pridemo v lj, kjer bo samo moj user posted image zdaj je drugače, zdaj Brino tut posodim drugim, da se lahko js igram in crkljam s sinkom.

ojla

FRRR če ti po pravici povemsm jst tud mal egoistična glede tamauga k ga crklajo od mojga user posted image sam nevem zdej al zato ker smo v takih odnosih al zato k delajo vse na staromodn način recimo ščipanje za nos da ne bo meu širokih nosnic pa po trebuščku da ne bo meu krčkou a tamau star že 4 mesce user posted image mislm nevem sej je še full tega pa kaj naj delava in kako tko pa kam naj greva z tamaumu pa kok je oblečen mislm grrrrrrrrr da se mi kr meša k grem gor na obisk za 2 ure tko da k pride nedela mi kr slabo rata sam grem ker je moj tak cukr k ga nikjer ne najdeš in ubistvu se mi smil k prau da zdej k sm pr svojih vid kok so zdej njegovi prkrajšani zarad tamauga

stolček bumbo ja mi smo ga kupil na netu mimovrste vas pride 38 + poštnina ga mam pa jst tud tko po mal časa ker rata tečka tko drgač pa mu kr odgovarja sedi k grof
user posted image

sm pa tud kupla stojalo če lahko tko rečm uglaunem super je ne boli roka, dojenčku je lažje pa še bol uživa

jst sm tud tok zmatrana ker moj sonček se še kr zbuja na 3 ure ponoč in sm kr mal fouš k vse praute da vm spijo po 6,7,8,9 ur v kosu tko da komi čakam noč k bo pr men tud tko sej mi ni težko ustat sam sm pa res potrebna enga ornk spanca čez dan mi pa spi največ 1 uro user posted image it to ene 5x v dnevu razn če je v vozičku da grem vn pa spi tu 3 ure

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 19.2.2010 20:18:55 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.2.2010 20:13:31   
tassika
Ninasiki pri nas je podobno, ponoči hranjenje na 3h, prej je bila vsaj prva runda spanja 6h pa potem na 3h, zdaj ima pa zgleda poskok v rasti in bi skos jedla. Čez dan pa spi toliko samo v vozičku, doma največ po pol urce ali pa 15-20min, je pa res, da mi zato ob 7 zvečer samo še dol pade in imam vsaj malo večera zaseuser posted image  
Stolček za banjo imamo pa mi enak, že od 1m naprej in meni je zakon, samo zdi se mi da bo pa sedaj banjca kmalu premajhna.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.2.2010 20:16:17   
googica
hm tole stojalo je pa zanimivo.. kolk pa stane? no sej mene bolj skrbi da je naš prevelik za banjo, more bit čist skrčen, sploh ne vem kaj bi nardila.. hm hm.. komi čakam da bo sedel noter :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.2.2010 20:18:08   
tassika
V leclercu stane okoli 8 eur, je pa nastavljiv po višini, v BC je pa 20 eur, samo meni je ta čisto dober in naša miss notri sedi ko groficauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.2.2010 21:05:39   
Anonimen
Oj punce...! Še mal jst... user posted image
Mi zdej že dva dni spančkamo od 20:00-04:35, točno.user posted image Mi pa sploh ne odgovarja, ker mi hoče joške raznest. In se zbudim velik prej in ga čakaaaam. Ja navadla sva jih.., zdej pa mam.user posted image

Dons sm mu kupla flaško za čajkča pit, uno z nastavkom... Ni šans. Potegne in nagrbanči obrazek, da sem se prav nasmejala. Zdej mam pa lonček za okras..hehhe... no, sej bom tud jutr poskusla. Z žličko ne gre, vse vn plune...

Drugač ma pa moj otrok take kričalne vaje, da mi ni jasn. Prv neko hudo ferkvenco si je zbral, da mi para ušesa. Tok se dereee, da konc.... Ga vzamem, umira od smeha, ga spustim dretje. Dva dni in... ne spi nič čez dan, no mogoče 30 min. Hvala bogu, ponoč nam gre dobr... ampak, ko bi vsaj šla tud mami prej spat.user posted image
Ne vem kaj mu je..... po moje že kaže svoj karakter... No, sej kaj pa hočm, sej vem kaka sta mami in ati... če je pobral od obeh, bo trmasta bomba... al pa lahko rečem, da je mali razvajenček. Sam pa kaj, sej je moooooj user posted image

Tassika, no comment za pametovanje. A znaš preslišat?!! No, če ne... se poskusi naučit. Sej ni težko... No, jst preslišim in grdo pogledam, pa mamuser posted image . To je tvoj otrok in kakor si boš postlala, tako boš spala... Samo ti in nobena mami, tašča, prjatlca... kdorkoli že pametuje, ki ima 5 min cajta. Nej te to ne spravlja v slabo voljo... zakaj že???!! Moja besede več ne reče..... user posted image Sva mele par konfliktov, pa si ne upa več. Sm ji dala vedet, da je mama dojenčku že bla in da zdej več ni. Babica pa nikol ne bo bolj pomembna kot mami.... In veš kaj? Nikakor je ne puščaaj, če ti ni... pa nimaš kej silt otroka, da se navaja. Otrok že čuti in ve kaj mu paše... Ma mislim... keri nasveti!! Ko bi bli vsaj pametni...
Ne sekiri se... Ej, mam nov telefon, mam nov čarunalnik... jutr bi lohk mal udarle kako na to temouser posted image . Jst sm dolžna klic glede na to, da je crkoval un moj tel.. ta bivši.user posted image

tane... ta mi je všeč... Naj si svoje umislijo, pa naj pametujejo.. , jih hranijo, učijo, vzgajajo.. Oooo mi je kr dvignl zdej pritisk.., ko sm si predstavljala, če bi men to rekla...al pa...oo ****!!

Punce, jst res nočem pametovat, bit pametna... ampak te stolčki so po celi črti skritizirani...  res. Jst mam prjatlco, ki mam malega starega 1 leto in še zdej se noče vsest, niti na noge se ne postavlja..... Vse zarad tega stolčka, ker ga je skoz not dajala, ker se ji je zdel da pa full uživa. Zdej pa ma.... z malim hodita na fizeoterapije in mi stolčka ni hotla dat. user posted image Tud nočem ga. Pa vi mate otročke še mal mlajše od mojga.... pa jst mojga nič ne silim sedet. Ko je v mojem naročju, ga dam sedet tko, da ma ritko čist ob mojmu trebuhu... in si mal nogice grabi in tko.. pa tud to res ne za dolgo.... Mejhni so še... Pa če majo skoz oporo za seboj... se jim ni treba potrudit... pa se ne.
No, ne vem.... upam, da me kera ne bo narobe razumela..., nism tuki da pametujem..sam povem, kaj vem. user posted image

Sm si pa v Leclercu nabavla take leeeepe bodije za našga fanta... od Absorbe. Mal dražji ampak noro lepi. So mel zdej znižanje za otročke... pa sm mami prosila, da mi laufa iskat... v Lj., teto pa da gre v Leclerca v Mb. user posted image So mel pa tud full lušne... 7 bodijev, 7 EUR. Pa ker tko rastejo, kot konopljice, se splača.

Banjo smo pa tud že prerasli... že zamenjali in v kratkem jo bomo spet. OK baby ma zelo fajn. Mal dražje ampak tud do enga leta se lohk uporabljajo. Take velke in široke so... naš je ko mali car not. Pa meri temperaturo vode in določa max višino, tko da otroček lahko lepo not leži, ne da bi ga voda zalila... Uglavnem BC, OK-baby.

Nč, tea85..ja jst sm ta..k mam novga malega računalničkauser posted image . Ne vpraši, kje sm bla dons z njim.. in tipkala user posted image .

Ninasiki... je pa lepčkan ta tvoj smehec... uživa. "Car careva", bi rekli... user posted image Smo pa dobli portret, fuuulll je hud... pa veeelik...

Nč, babe.. grem na krof..user posted image , rabim še kako kilo v rit!!!user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.2.2010 21:32:49   
Anonimen
Posredujem prošnjo Varne hiše za otroke.  

ČLOVEK  

Pozdravljeni,
v Grosuplju  se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, zlorabljeni in pomoči potrebni otroci.        

Trenutno se zbirajo oblačila za bratca, dvojčka, potrebujeta oblačila za starost 4-5 let. Če bi kdorkoli imel kakršna koli oblačila, ki bi jima prišla prav.. v akcijo!

Ravno tako zbirajo tudi vso drugo opremo in oblačila za otroke vse starosti. Tako, da prosim preglejte malo svoje omare, kleti, premečite škatle z igračami in podarite kaj za otročičke v varni hiši.

p.s
Še to.... pošljite informacijo tudi svojim poslovnim partnerjem,  prijateljem, znancem.... skratka vsem za katere ste prepričani, da so Ljudje, ljudje z veliko začetnico, da vnjih gori poštenost in čut do sočloveka. 

Naslov kriznega centra:      
Hiša zavetja Palčica,Brvace 41, 1290 Grosuplje. Kontaktni telefon:01 781 80 50, 040 194 190 (CSD Grosuplje)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.2.2010 21:49:33   
tassika
Ja Rižko, po novem sem oktobrka, ker sem zadnja zvem vse kar me čaka, ker med novembrkami sem bila pa prva in sem mogla vse sama izvedti in drugim podajati informacije, tukaj pa pridejo kar sameuser posted image

Ti kar pokliči, jutri že zgodaj vstanem, ker imava FTP, sicer greva potem na dolg sprehod in tkavo (beri tortica+kava) ampak bova že našli čas za malo počvekat.

MM hvala za klic, paše malo čvekat, itak pa se vsi srečujemo z enakimi problemi in z enakimi napredki naših dojenčkov. Meni je tako lepo, ko vsak dan nekaj novega poštudira, zdaj je začela počasi se dotikat igračk in mojega obraza, je tako lepo, ko me sicer nezavedno poboža in se potem ful nasmeji, ker je nekaj novega naredila in je mami ponosna, sploh se mi zdi, da besede super in pa bravo že zastopi, ali pa samo intonacijo teh besed, ker se ji tako nasmeji, najbolj smešna mi pa je, ko greva jest in ji dam eno gazico spodaj, da se cele ne popacava in ona se tako smeji in odpira usta, ko mami odpenja modrc, prav ve kje je njena hranauser posted image

Evo sem rekla, da grem danes prej spat, pa sem čvekala, zdaj pa tukaj visim, ah ja sej enkrat se pa bom naspala, če ne prej pa v penzijiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......