Anonimen
|
Oj punce...! Še mal jst... Mi zdej že dva dni spančkamo od 20:00-04:35, točno. Mi pa sploh ne odgovarja, ker mi hoče joške raznest. In se zbudim velik prej in ga čakaaaam. Ja navadla sva jih.., zdej pa mam. Dons sm mu kupla flaško za čajkča pit, uno z nastavkom... Ni šans. Potegne in nagrbanči obrazek, da sem se prav nasmejala. Zdej mam pa lonček za okras..hehhe... no, sej bom tud jutr poskusla. Z žličko ne gre, vse vn plune... Drugač ma pa moj otrok take kričalne vaje, da mi ni jasn. Prv neko hudo ferkvenco si je zbral, da mi para ušesa. Tok se dereee, da konc.... Ga vzamem, umira od smeha, ga spustim dretje. Dva dni in... ne spi nič čez dan, no mogoče 30 min. Hvala bogu, ponoč nam gre dobr... ampak, ko bi vsaj šla tud mami prej spat. Ne vem kaj mu je..... po moje že kaže svoj karakter... No, sej kaj pa hočm, sej vem kaka sta mami in ati... če je pobral od obeh, bo trmasta bomba... al pa lahko rečem, da je mali razvajenček. Sam pa kaj, sej je moooooj Tassika, no comment za pametovanje. A znaš preslišat?!! No, če ne... se poskusi naučit. Sej ni težko... No, jst preslišim in grdo pogledam, pa mam . To je tvoj otrok in kakor si boš postlala, tako boš spala... Samo ti in nobena mami, tašča, prjatlca... kdorkoli že pametuje, ki ima 5 min cajta. Nej te to ne spravlja v slabo voljo... zakaj že???!! Moja besede več ne reče..... Sva mele par konfliktov, pa si ne upa več. Sm ji dala vedet, da je mama dojenčku že bla in da zdej več ni. Babica pa nikol ne bo bolj pomembna kot mami.... In veš kaj? Nikakor je ne puščaaj, če ti ni... pa nimaš kej silt otroka, da se navaja. Otrok že čuti in ve kaj mu paše... Ma mislim... keri nasveti!! Ko bi bli vsaj pametni... Ne sekiri se... Ej, mam nov telefon, mam nov čarunalnik... jutr bi lohk mal udarle kako na to temo . Jst sm dolžna klic glede na to, da je crkoval un moj tel.. ta bivši. tane... ta mi je všeč... Naj si svoje umislijo, pa naj pametujejo.. , jih hranijo, učijo, vzgajajo.. Oooo mi je kr dvignl zdej pritisk.., ko sm si predstavljala, če bi men to rekla...al pa...oo ****!! Punce, jst res nočem pametovat, bit pametna... ampak te stolčki so po celi črti skritizirani... res. Jst mam prjatlco, ki mam malega starega 1 leto in še zdej se noče vsest, niti na noge se ne postavlja..... Vse zarad tega stolčka, ker ga je skoz not dajala, ker se ji je zdel da pa full uživa. Zdej pa ma.... z malim hodita na fizeoterapije in mi stolčka ni hotla dat. Tud nočem ga. Pa vi mate otročke še mal mlajše od mojga.... pa jst mojga nič ne silim sedet. Ko je v mojem naročju, ga dam sedet tko, da ma ritko čist ob mojmu trebuhu... in si mal nogice grabi in tko.. pa tud to res ne za dolgo.... Mejhni so še... Pa če majo skoz oporo za seboj... se jim ni treba potrudit... pa se ne. No, ne vem.... upam, da me kera ne bo narobe razumela..., nism tuki da pametujem..sam povem, kaj vem. Sm si pa v Leclercu nabavla take leeeepe bodije za našga fanta... od Absorbe. Mal dražji ampak noro lepi. So mel zdej znižanje za otročke... pa sm mami prosila, da mi laufa iskat... v Lj., teto pa da gre v Leclerca v Mb. So mel pa tud full lušne... 7 bodijev, 7 EUR. Pa ker tko rastejo, kot konopljice, se splača. Banjo smo pa tud že prerasli... že zamenjali in v kratkem jo bomo spet. OK baby ma zelo fajn. Mal dražje ampak tud do enga leta se lohk uporabljajo. Take velke in široke so... naš je ko mali car not. Pa meri temperaturo vode in določa max višino, tko da otroček lahko lepo not leži, ne da bi ga voda zalila... Uglavnem BC, OK-baby. Nč, tea85..ja jst sm ta..k mam novga malega računalnička . Ne vpraši, kje sm bla dons z njim.. in tipkala . Ninasiki... je pa lepčkan ta tvoj smehec... uživa. "Car careva", bi rekli... Smo pa dobli portret, fuuulll je hud... pa veeelik... Nč, babe.. grem na krof.. , rabim še kako kilo v rit!!!
|