Februarka08
|
Ojla. Remember me Ni časa, kar itak vedno govorim, ne če si ga pa že vzamem, mi ga pa potem hitro zmanjka, ker mojadva škrata sta zdej tako naštudirana, da ko se en zbudi, se more še drugi oz. če eden ne spi, pa še drugi ne bo jah, tako je, če imaš oba doma, ampak bolje tako, kot pa en kup bolezni iz vrtca mal piz**** na cajte na ves svet, pol se mi pa nasmejeta, pa itak vse pozabim moja lumpa! No, kaj je novega nič kaj dosti... danes je imel nek tečkast dan, kaj mu je blo, še sama ne vem... pa skoz bi neki jedu, najslajše so itak rokice pol pa juhu bruhu No, zdaj smo že probal tistga greska od Milupe ki se nardi z vodo, je včeraj 1. jedu po žlički in nadvse užival danes je itak vajo ponovil pa tud korenčka sem mu že dala danes, ampak tam pa ni blo nikakršnega zanimanja bljek fuj... smo pa začeli že zato, ker Blaž dosti bruha, če pa je npr. mal rižka v mleku, je pa ok, ker mi je patronažna rekla, da se GH bolj poleže in potem ne bruhajo tolk. Je rekla da lahko začnem s temi kašicami za v mleko in pa z zelenjavo. Tako da je zdaj uvajanje 3 dni ene zelenjave in potem dalje... saj vam je itak znano, ne Maškare smo preživeli bom pripopala kakšno slikco... dobro da je bilo vsaj vreme naklonjeno upam da bom bolj redno pisala, saj berem vas vedno rada. Sploh sem pa zadnjič z zanimanjem brala od refluksa ki ste ga opisovale (se ne spomnim več katere) - namreč od moje kolegice sinček je danes star ravno 3 tedne in ima jutri operacijo ker mu ne dela zaklopka ful je bogi, samo joka in joka ma kako je to grozno... vsa hrana mu je šla ven. Upam da bo potem ok Nič, grem zdaj... še kakšno slikco poiščem, potem pa v mižule. Nočko! Žabica Takole mu je pa včeraj 1. teknilo