Anonimen
|
Ženskice, pa evoo meee.. Mene je tehnika čist na cedilu pustila. Telefon mi štrajka že od nakupa. Ne vem kolkox sem ga že nesla na popravilo pa spet jovo na novo..., zadnjič pa še ena katastrofa. Sedim za mojim lap topom, ki sm si ga privlekla v jedilnico... in me moj kliče naj grem nekaj pogledat... se zalaufam, zataknem za kabl... in ga potegnem za seboj. Je padel po tleh in display se je kr raztreščil... Nov je pa 400-600 EUR. In sm bla čist razočarana, zlo. No, dons nism več , mam noveeeega lepiča.. pa maleeeeega za v previjalno torbo . Me moj dragi ni mogel gledat in je šel v nakup. Sm ga dobila za roj. dan.. ampak mal prej , juupi. In zdej tipkam po mojmu mini računalničku, svetovni je.... No, pustmo zdej to. Moj otrok je največji smehec kar jih obstaja.... vsak dan je tko lep, tko unikaten... take že zganja, da konc. Zdej bi se in dojil in vsega boga delal... s svojimi nogicami v svojih rokicah. Dvigujeje jih full... pa kmal bojo v ustih. . Raste lepo... , smo že čez 7kg, papa tud lepo... spi, da je že preveč lepo.. sam se prezgodi zbudi. Mami bi še spala, če gre pa ob 01 spat ... ampak ruknem kavo pa je to to. Uglavnem... vse lepo in prav, brez posebnosti ampak.. vseeno je vsak dan poseben. Zdej sm ga dala kr v športni del buzza in ga fajn zadekam pa je ok. Košrao mi je prerasel oz. ko je v njej se cela premika... pa zdej je problem, če leži, so nogice takoj v luftu. Le kako bi zgledal. Sploh pa ko je nagec..je pa velik čez dan, ker so mi tko priporočal na nevrofizeoterapiji... nogice gor, lulanje pa vsepovsod... Uglavnem, bala sm se, da ga ne bo zebkal, zdej se pa tok buni, ko ga zadekam, da moram laufat domov, ko je hudo. Nč več ni rad v vozičku.., prej je pa samo spal. Sva pa zadnjič sprobala kengurujčka, uuuživancija prava... za oba. Me je pa hrbtenica kr bolela zvečer. No, vseeno... prvo sonce, ga spet naložim v kenguruja in greva naokol... Ne vem.. ena je sprapevala za knjigice??? No, ja.. v Mercatorju so.. poceni, 5EUR, pa full uporabne. Kratko in jedrnato. Če hočte naslove, povejte... zdej jih nimam tuki ampak v sobici od malega, pa se me ne lubi it tja. Če kera izrazi željo..., napišem. Drugač smo pa že čez 5 mesecev.... še malo pa bo uvajanje hrane. Čeprav bi ga jst kr do prvega razreda dojila. Sm nabavla najnovejšo paparico za male papavčke... super recepti. Eni preprosti, eni ne.. ampak ok. Mam pa še ene.. pa mi pošljte naslov na zs... pa po mailu dobite. Super... tud iz paparice, če katera rabi. Kaj še.., hm?? Eh, sej ne vem.. za nazaj vas nism nč brala bom pa v bodoče... Aja... tašče?? Men je najlepš, ko se začne dret v njenem naročju. Na žalost jo vsak dan gledam.. še kako vprašanje?? No, sej sm grda ampak pač taka sm, tko je.... čeprav je ok ženska. Pametovat pa ne upa... res ne. Je parx prišlo do konflikta in zdej ne reče NIČ. Sam posluša. Kdor zna, zna.... jst znaaaaammm . Ma nima mi kdo kej vsiljevat. Jst tud mojga sinkota za rokico držim, ga božam, mu šepetam....da zaspi in če bo treba mu bom celo življenje. No.. dokler mu ne začne kaka blondinka, črnolaska, rjavolaska šepetat, pa ga božat , da zaspi. Skratka, grem... Aja... midva začneva naslednji mesec delat punčko, fantka.. pa kaj, če se bom namučla. Tko sva se odločila. A kera kej ve o tem.. dojenje-nosečnost?? Še enkrat HVALA za glasovanje na maminajdi... jutri dobimo portret. Na njihovi strani je že.... fajn zgleda. Evo ga.. KLIK. Pozdravček in lahko noč... zdej bom spet velik tipkala..
|