tassika
|
Ojla, evo mene z masažice, eno urco odklopa, je ful pasalo . No mi bomo čez vikend zojo prestavili v taveliko pojstlco (140x70), zibka je preozka in se celo noč buta z rokicami ko se premika, ampak kljub vsemu nama je včeraj uspelo, da je notri spala do 5 zjutraj, vmes sva enkrat jedli pa sem jo samo nazaj postavila. Zdaj pa ko bomo dali notri pojstlo, se moram pa spet selit na drugi konec sobe in bo ona pri radiatorju, razmišljam o tem, da ga kar ugasnem, oz pustim čisto na min, ker smo v bloku je itak dovolj toplo, sobo shladim na 18stopinj ko imam pri minusu cel dan odpto okno. V svojo sobico jo bom pa dala tam po 6m ko bova začeli z GH in bo spala celo noč, zdaj se še vedno 2xzbudi, prvo rundo spi od 7-8 pa do 2 zjutraj, drugič se zbudi okoli 5-6 zjutraj in potem pri meni do devetih.Pa saj ne bi bilo panike jo hodit dojit v drugo sobo, bi šla pač v dnevno na kavč, ampak v dnevnis sobi imava pa činčile, ki potem norijo in se bojim, da bi jo čisto zbudile, ker zdaj vse to narediva v polsnu. Glede GH jaz nobene ne obsojam, tudi jaz sem dobivala banano že pri 3,5m sam jaz sem se pa odločila da počakam, če bo nastala kakšna kriza z nočnim spanjem, pa sem gledala une mlečne riževe kašice, ki bi mogle na začetku zadostovat, pa še to za večerni obrok. Bom pa za foro vprašala pediatrinjo kaj meni, naslednjič ko imava cepljenje, marca ko bo stara 4,5m.