Anonimen
|
spanje ... jst nism mela ne zibke ne koška, ampak samo postlco, pa še to tavelko in mi tamala pru mesc sploh ni hotla not spat, ampak samo v ležalniku na postli ... no po nekje enem mescu al pa še več sm jo dala v postlco, ampak ne po dolgem, počes (upam da razumete kaj mislm) no in je spala do ene pol 3h, 3h pol pa pr men naprej (mami preveč zaspana, da bi jo nazaj dajala), pol je bla pa nekak prevelka za tko in sm jo dala podolgem ampak na obeh straneh zvila dekco, da je bil bl ozek prostor ... no dons ponoč sm pa še to odstranla ker mi ni hotla v postlci spat, k sm pa odstranla mi je pa spala do pol 3h spet naprej pa pr men Pa vzglavje sm ji podložila pod jogi, prejle sm pa odstranla, da vidm če bo spala :) Drgač pa moja samo ponoč spi v postlci, čez dan je ne dajm, da ve da je postlca za spanje, moja postla pa za počitek Je pa tko, v postli od staršev otroc rajš spijo, ker vohajo mamo in mleko! GH ... jst bom pr 5. mescih začela dajat po eno žličko korenček pa krompir zmiksan skupi pa take, da bo pr 6. mescih lahko že vsaj en obrok na dan, če ne še več GH. Je pa tko, jst sm tut dala svoji mal milke na ustnco za polizat, pa mal pomaranče za cuzat, pa ni blo nč, pa mal pireja, glih tok da je okus, pa ni nč blo narobe ... pa se strinjam z rakico VSAKA PO SVOJE ... moj stric je pr 6. mescih jedu fižolovo juho, brez posladic Sj vsak otrok pokaže če mu kej ne paše! Čaj ... jst ji ga dajm, komarča, že od nekje 3 tednov in to iz istiga razloga, k je tassika napisala, tut jst pijm k sm žejna ne na 3 ure spije pa od 10- 20ml, kukr ji paše pranje ... jst njene stvari perem posebi, 1x na tedn, ker mam tok cun, da cev mesc nebi rabla prat, pa bi mela tamala še za oblečt :)
|