|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
10.2.2010 8:50:39   
ninasiki
ja jst bom tud še kr 2 mesca počakala z gosto sm mu pa kupla od hippa čajček od maline in šipka edino to hrana pa naj še kr počaka mal sej bo pol še preveč packanje z to hrano pa kašicam user posted image user posted image user posted image čeprou komi čakam te smešne face ampa bom že potrpela je pa res vsaka dela po svoje mam pa kolegico k je svoji prvi punčki pr 6MESCIH daja pasulj za jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in reva ceu dan jo je matral pa šraufal boška pa še nebi rekla če mamica nebi bla medicinska sestra k pa je mislm katastrofa kaj vse nekaterim pade na pamet dobr da ji ni kr bedrco že dala user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
10.2.2010 9:12:36   
tassika
tudi midve bova počakali z GH do 6m, itk moram še malo bolj gledat, ker je 3t prehitevala in rabi želodček še malo več. Če bo kriza mogoče po 5m kakšna riževa zadevščina za v flaško, če pa ne pa tudi brez tega. Zaenkrat moje mleko zaleže, ker prvo rundo prespi ponoči 6-7 ur v kosu, potem pa pač naprej dojenje na 3 urce.
Čez dan pa ne spi, ker ji preveč dogaja in se zbudi in najde eno piko na steni in jo gleda in ogovarja, matr je luštno tem našim dojenčkom, tudi razpoka v steni jih fascinira, saj mene tudi ampak na negativen načinuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
10.2.2010 9:50:47   
ninasiki
ej bejbe veste koga pa jst pogrešam GORENKO, RIZKOO, ŠTEFY

kje so te bejbe user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
10.2.2010 9:54:42   
rakica 2
sej to ni zdej da bi se nabasala,par žličk za probat,moja dva sta s 6mes jedla skoraj vse,saj mi mala je na vsako uro al pa še bolj pogosto,u bistvu cel dan sam dojim,pa nč ne spi in pol naredi kaj če moreš,da bi jo sam dojila do 6 mes bi po moje shirala tamala,je pa res da krčev nismo imeli in sama sm jedla od prvega dne čisto vse,pa tud dobro prenaša,u bistvu probam čimmanj komplicirat pri vsemu,cunj ne peglam niti jih ne perem posebaj itd...no vsaka po svojeuser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
10.2.2010 9:56:51   
rakica 2
no ja lih pasulj pa res ni za dojenčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
10.2.2010 10:01:18   
tassika
Oblekic pa tudi jaz ne perem posebej, likat se mi jih pa tudi ne dauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
10.2.2010 10:22:06   
googica
mi bomo z GH počakal na patronažno, ki pride pri petem mesecu ravno zaradi uvajanja na GH.. prej se nam pa nič ne mudi.. je pa že dobil za probat na jezik mal limone, pomaranče, banane, ananasa. nastali so super posnetki, no predvsem limona je ustvarila super grimase :).. no, pa to je dobil za polizat, limono pa samo eno kapljico na dudo :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
10.2.2010 10:32:37   
rakica 2
dojeni otroci naj ne bi potrebovali čaja,ampak naša ga spije 250ml na dan,ponavadi ga zexa pol na enkrat,se pravi da je žejna,če pa ni ga pa niti pod razno noče..tko da bogvedi kaj je prav,prisluhnit otroku najbolje,sm se tud pozanimala glede te žeje in je p rekla da če hoče pit naj ji kar damuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
10.2.2010 10:37:34   
tassika
tudi zoja pije čaj, včasih kar cel deci naenkrat, dajem ji pa hipovega komarček. Jaz pravim tako, imamo kurjavo in vroče, enako kot če bi bilo poleti in še suh zrak, res da dojeni otroci dobijo tekočino z predmelkom, ampak to na 3-4h vmes so pa lahko tudi žejni, tudi mi ne pijemo samo na 3h ko je ura za to. Suh zrak še meni jezik lepi nanebo, kaj ne bo našim malčkom. Če je sita in ni žejna itak pljuni vse skupaj vn.

a je katera imela otročka v zibki? Kdaj ste jih dale v večjo posteljico, ker zoja sploh ne spi več ponoči, se premika in godrnja, če jo dam pa k sebi pa zaspi ko rožica in posledično tudi jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
10.2.2010 10:41:21   
tea85
tudi jaz pravim, vsaka mama naj dela po svoje oz po občutku. midve sicer nekaj že uvajama...ampak zgolj kašice, pa še to ne poje nič, mogoče kdaj ji rata dol požret user posted image ampak čez 15 min pa je že polna plenica in zgleda še res njihova prebava ne deluje glih kot bi mogla. včeraj sem ji sicer na mešala tale kašo z risom in banano, je dobra kaša ampak ni nevem klko pojedla tako da sma čez 2 urci vseeno mlekeca pile zvečer.

jam spanje- tako, jaz dam našo zvečer v svojo posteljco in počakam recimo do prvega hranjenja te jo pa dam ven k sebi na posteljo in tam pol ostane, ker jaz enostavno več ne zmorem se vsake 5 min. vstajat zaradi dude user posted image user posted image in res, zdaj ko je 2 dni ajčkala polek mene sem se vsaj naspala malo...ampak to nebomo prakticirali vedno ker nočem da se navadi, kje bo pa pol moj spal user posted image user posted image user posted image

tud pri nas sneži, in mam res že dovolj tega snegauser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
10.2.2010 11:04:31   
Anonimen
spanje ... jst nism mela ne zibke ne koška, ampak samo postlco, pa še to tavelko in mi tamala pru mesc sploh ni hotla not spat, ampak samo v ležalniku na postli ... no po nekje enem mescu al pa še več sm jo dala v postlco, ampak ne po dolgem, počes (upam da razumete kaj mislm) no in je spala do ene pol 3h, 3h pol pa pr men naprej (mami preveč zaspana, da bi jo nazaj dajala), pol je bla pa nekak prevelka za tko in sm jo dala podolgem ampak na obeh straneh zvila dekco, da je bil bl ozek prostor ... no dons ponoč sm pa še to odstranla ker mi ni hotla v postlci spat, k sm pa odstranla mi je pa spala do pol 3h spet user posted image user posted image user posted image naprej pa pr men user posted image Pa vzglavje sm ji podložila pod jogi, prejle sm pa odstranla, da vidm če bo spala :)
Drgač pa moja samo ponoč spi v postlci, čez dan je ne dajm, da ve da je postlca za spanje, moja postla pa za počitek user posted image
Je pa tko, v postli od staršev otroc rajš spijo, ker vohajo mamo in mleko!

GH ... jst bom pr 5. mescih začela dajat po eno žličko korenček pa krompir zmiksan skupi pa take, da bo pr 6. mescih lahko že vsaj en obrok na dan, če ne še več GH. Je pa tko, jst sm tut dala svoji mal milke na ustnco za polizat, pa mal pomaranče za cuzat, pa ni blo nč, pa mal pireja, glih tok da je okus, pa ni nč blo narobe ... pa se strinjam z rakico VSAKA PO SVOJE ... moj stric je pr 6. mescih jedu fižolovo juho, brez posladic user posted image Sj vsak otrok pokaže če mu kej ne paše!

Čaj ... jst ji ga dajm, komarča, že od nekje 3 tednov in to iz istiga razloga, k je tassika napisala, tut jst pijm k sm žejna ne na 3 ure user posted image spije pa od 10- 20ml, kukr ji paše

pranje ... jst njene stvari perem posebi, 1x na tedn, ker mam tok cun, da cev mesc nebi rabla prat, pa bi mela tamala še za oblečt :)

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
10.2.2010 11:38:07   
lenika83
Jaz sem tudi mnenja, da se nikamor ne mudi z GH. Itak bo potem še vse življenje to jedla. Pa še čisto komot je, ko ni treba nič razmišljati, kaj ji dati za jest user posted image So pa mi zdaj začeli vsi okrog počasi težiti zaradi tega. Kao zakaj ji ne bi malo dala, saj ji ne bo škodilo, pa samo toliko da vidiš kaj bo naredila, poglej kako te glede, ko ješ... Ampak mene res ne zanima kaj bo naredila user posted image Sem čudna ali kaj? Pa tudi to da me gleda, ko jem, po moje ni zato ker se ji lušta, ampak opazuje kaj se dogaja in ji je zanimivo. Itak še ne ve, da bi lahko kaj drugega jedla.

Čaja ji jaz ne dajem, sem pa ji začela malo vode dajati, ampak ne spije skoraj nič. Včeraj v celem dnevu mogoče 10 ml, pa še od tega je polovico ven pljunila. Dela pa zraven take grimase, kot da ji nekaj hude dajem user posted image

Spi pa ponoči v svoji postelji, že od začetka, ker se drugače jaz nič ne naspim, ko cel čas na njo pazim. Edino ko se zjutraj naje (okrog7), jo pustim pri sebi, ker moj že odide v službo in lahko jaz zelezem na njegovo stran postelje. Čez dan pa je prej tudi spala v svoji posteljici, zdaj pa jo dam na kavč v dnevni sobi, da je zraven mene, ali pa na mojo posteljo v spalnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
10.2.2010 12:28:52   
karmen b
Sneženi pozdravček...

Kar se tiče goste hrane, se mi ne mudi nikamor, dokler se tako lepo redi od mojega mlekca. Se mi zdi, da komot še počakam kake dva meseca  s tem.

Čaj ji jaz skuham in ji ga probam dat za pit, ampak ji vse mimo steče, ker ne prenese nobenih cucljev...ne dude, ne flaške, tko da si tudi mleka nikoli ne pumpam, ker ne vidim smisla v tem.

Spančkamo pa še zmer krasno. Edino, da čez dan eno obdobje ni spala nič in je bla potem grozno sitna, če nisva šli ven, da bi malo spanca not prinesla v vozičku. Zato sem jo začela dajat tudi podnevi 1x na dan v sobico v njeno posteljico in tam lepo spi utco, včasih tudi dlje. Ponoči pa sploh nimam težav, ker zaspi okrog 9h zvečer, potem če se zbudi, je to ponavadi okrog 4h, poje in zaspi nazaj. Če pa prespi to uro, se pa zbudi ponavadi med 7h in 8h zjutraj in potem je 3h pokonc in potem gre spat za urco ali dve. Dostikrat potem oddrema eno rundo še po 15h za kako urico in potem je do večera dobro razpoložena.

No pa sem se po dolgem času malo bolj razpisala, da vas ne zanemarim popolnoma.

Upam, da bo kmalu konec s tem snegom, ker ga mam že čez glavo. Nikamor ne moreš it če je takle.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
10.2.2010 12:38:18   
rakica 2
naša zvečer zaspi v svoji postlci oz v košku,kr je ful velik,se ćez pol ure zbudi,poje in spi do pol dveh,pol pa največkrat pri meni dalje,sm dans skor živčnega fasala,za tamalo porabm 10min ćez noč,za rukanje dedca kr smrči in jamra pa stoka in pihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa porabm pol noči,sm mu zabila povštr na glavo,ga brcala ,le še bolj jamrauser posted image user posted image user posted image ,na momente me prime da bi ga s copatom po glavi sklofala,noč in živce mi je požruuser posted image user posted image user posted image dans mu nasujem popra v gobecuser posted image user posted image user posted image ,tok sm jezna ggggrrr

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
10.2.2010 14:00:35   
pattaya
Ima katera nasvet: Moj otrok je že od včeraj zvečer naprej hripav, drugač mu nič druga ne manjka, ne kašlja, nima vročine, nima nahoda, normalno je, ne požira težko.

Sem klicala v lekarno pa so rekli da če nič druga ni, naj samo pije veliko tekočine in naj bo v vlažnem prostoru.

Zdravnice pa ne morem priklicati. K njej pa ga tud ne morem peljat, ker imam povito nogo in komaj hodim ne da bi še lahko avto vozla, moj pa tudi pride komaj pozno zvečer domov.

Odločila sem se, da bom počakala do jutri in če bo jutri hujše oziroma se bo pojavil še kakšen drug znak, pa ga bom peljala jutri popoldan oziroma zvečer k zdravniku.

Upam da mi ne bo zbolel, ker imamo v soboto krst. Pa še tak ga pazim. Sploh ne hodimo na sprehode, od zunaj je samo ko ga nesemo iz hiše v avto pa še takrat ga pokrijem s pleničko.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
10.2.2010 14:06:06   
rakica 2
pattaya-moja je bla cel teden hripava,skor brez glasu,sva mele lih cepljenje,pa je rekla da nč hudga in jo cepla,prehlajena ni bla,uglavnem tako kot si napisala je blo pri moji,trajalo pa skor en teden,ni panikeuser posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
10.2.2010 15:05:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Jaz sem tudi mnenja, da se nikamor ne mudi z GH. Itak bo potem še vse življenje to jedla. Pa še čisto komot je, ko ni treba nič razmišljati, kaj ji dati za jest user posted image So pa mi zdaj začeli vsi okrog počasi težiti zaradi tega. Kao zakaj ji ne bi malo dala, saj ji ne bo škodilo, pa samo toliko da vidiš kaj bo naredila, poglej kako te glede, ko ješ... Ampak mene res ne zanima kaj bo naredila user posted image Sem čudna ali kaj? Pa tudi to da me gleda, ko jem, po moje ni zato ker se ji lušta, ampak opazuje kaj se dogaja in ji je zanimivo. Itak še ne ve, da bi lahko kaj drugega jedla.

se popolnoma strinjam

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
10.2.2010 15:11:17   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

naša zvečer zaspi v svoji postlci oz v košku,kr je ful velik,se ćez pol ure zbudi,poje in spi do pol dveh,pol pa največkrat pri meni dalje,sm dans skor živčnega fasala,za tamalo porabm 10min ćez noč,za rukanje dedca kr smrči in jamra pa stoka in pihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa porabm pol noči,sm mu zabila povštr na glavo,ga brcala ,le še bolj jamrauser posted image user posted image user posted image ,na momente me prime da bi ga s copatom po glavi sklofala,noč in živce mi je požruuser posted image user posted image user posted image dans mu nasujem popra v gobecuser posted image user posted image user posted image ,tok sm jezna ggggrrr

hahaha, da sem se tak nasmejala, hehehe...mama pa enak problem. ko je moj doma tudi, ali smrči, ali tako diha da mu nos piska, al se pa tak komot nardi user posted image user posted image user posted image samo jaz ga kr zrukam pa naderem , hehe...pa daj višek je ko zarad njega ner morem zaspat, te čist razumem, hehehe

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
10.2.2010 15:11:59   
frrrr
če že imate tako potrebo po tiščanju žlice v otrokova usta, dajte potem vsaj s primerno hrano začet... riževe kašice, banana, krompir, korenje, jabolko... ne preizkušajte otrok z agrumi, skutkami, čokolinom - vse to pride veliiiko kasneje na vrsto, čokolino in agrumi po dopolnjenem 1. letu starosti.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
10.2.2010 15:14:57   
rozilu
Berem, berem, berem... pa še nisem pri koncu. Malo pokomentiram, mislim da bom Maruša kmalu pokonci

IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

mm-jo bom res dala rozilu za postrižt ,mi je kar škoda ja,bom probala s špangicami obdržat laske obdržat,če ne bo šlo pa pod škarje k rozilu

Nikar!!!!  Mojo sem strigla ko je visela na joški  Sem pa doživela take kritike glede te frizure... sam itak frufru je zlo redko, ponavadi je kar pankica (kolegica je rekla, da je direkt za na Metelkovo, jah zgodaj je treba začet ).

Telovadba - ja malo pa res telovadimo. Nogice gor pa dol, pa vozit kolo (da se lepo sprda pa pokaka ), malo tudi z rokicami. Pa kravce pase parkrat dnevno. Aja, pa za rokice jo povlečem, da se usede. No sej do 45° se kar sama vzdigne, pol jo za foro še do gor dvignem, da se razgleda. Jo pa ne posedam, ko bo sama lahko sedela, takrat pa bo.

Ve o koncu sneženja... danes pa spet Bo treba spet na morje pobegnit... sicer tam dežuje, sam voziček pa vsaj maš kje peljet - razen ob kaki sončni nedelji, ko je cel Portorož poln Italijanov, tako da moraš slalomirat med njimi . No tako je blo ta vikend, pa sej je še lepših kotičkov obale.

smo že budni, samo 1,5h je spala ... mogoče bo še pol kaj. mislim da ima tudi ona en skok v rasti, skoz papa

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
10.2.2010 15:24:44   
rakica 2
saj priznam da je res mal zgodaj,ampak frutek ki je sadje skoraj ne more škodovat,agrumi veljajo za alergene in jih ni za dajet,čokolino pa,če ni alergij,dva sta preživela,nikol problemov,tud ta bouser posted image user posted image ,pa kašn vitamin tud ne škodiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
10.2.2010 16:18:51   
Aniiita
MM- ja upam, da bo kmalu dobila malo več ritma.. Da bi zaspala zvečer ob 8h, alpa 9h- juhu,amerika. user posted image

Mislim, da je tudi že čas, da jo začnem navajat, da sama zaspi, ne meni na rokah, samo bi rada da ima prej ritem, da bom tako res vedela, da je njen čas za spanje, saj zdaj nevem ali je sploh zaspana ali ne- je sitna, zaspat pa ne more.

Pa  je drugače tudi veselko (posebno če smo doma, če hodimo po obiskih ji ni všeč opažam), samo kadar je utrujena je pa sitna in jokava.

Vidim, da vas je veliko zadovojnih s tem trakom.. jaz sem si kupila minimonkey,pa nisem preveč zadovoljna.. A morda katera ve, če se jo lahko vrne v pikapolonici tudi če je že tri tedne od nakupa?
Morda pa še s tem trakom poskusim..koliko časa se pa rabi da se ga naveže? Obstaja možnost, da se otroka nosi tudi tako, da naprej gleda?

Z GH jaz tudi ne bom hitela, dokler ji bo moje mleko dovolj..posebno ker je k alergijam morda bolj nagnjena (še vedno ne vemo če ima alergijo in še vedno ne jem mlekain mlečnih izdelkov user posted image ).
Pije pa tudi ful malo..dajem ji vodo, ker čaja noče, pa naredi bolj par požirkov kot kaj več..

Rokice in prst pa sesa tudi Gea.. ker se ponoči praska, ji dajem tiste rokavičke gor..če jih pa hitro ne snamem, ko se zbudi, so kmalu vse mokre user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
10.2.2010 16:19:46   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

če že imate tako potrebo po tiščanju žlice v otrokova usta, dajte potem vsaj s primerno hrano začet... riževe kašice, banana, krompir, korenje, jabolko... ne preizkušajte otrok z agrumi, skutkami, čokolinom - vse to pride veliiiko kasneje na vrsto, čokolino in agrumi po dopolnjenem 1. letu starosti.

jaz ji dajen ravno to kar si napisala , pa še to sma komaj začele z banano- breskev, vsak dan med 12 pa 14 uro, ampak ne veliko, toliko da sproba okus.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
10.2.2010 16:44:01   
majakla

Nik že od začetka spi v svoji poslici, v svoji sobici,
podnevi in ponoči in ni problemov.
Mislim pa da ni vse odvisno od tega kako jih navadiš.
Ljudje smo si pač različni in vsem ne paše isto, ne?

Se še samo (že trkam na les) dojiva, sem mu probala
dat vodo, če je morda žejen, pa mu nič ni jasno, mislim
da je vse nazaj ven priteklo.
Mami pa mu je ravno danes dala pikico banane, pa ni
nič reagiral, pikica pa je pristala na dedijevem rokavu.
user posted image

Ne vem več katera je pisala, no saj želim vsem, da so
otročički (Oktobrčki) zdravi oz. se čimprej pozdravijo.
user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
10.2.2010 16:58:01   
malaMravljica
Uvajanje GH, men se tudi cist nikamor ne mudi, polnih 6 mesecev bo dojen in to je to. Je rekla babica, da te zadeva na trgu, kao po 4 mesecu so itak samo nateg za zasluzek denarja, v knjigah tudi pise, da 6 mesecev dobi vse kar rabi v mleku. Pa se najbolj prakticno je dojenje, no vsaj meni. Da ne govorim kako bom ponosna nase, ce mi oz ker mi bo ratalo 6 mesecev izkljucno dojit.

Googica, oh ves, pa nisem mislila dveh krstov zaradi zabave, je itak ne bo imel neke posebne zabave za krst, spomladi bo ena zabava za najino poroko, rojstvo otroka in krst. Smo sparovni ves. Mislila sem, da bi malega krstil zupnik, ki je tudi mene, sam ne vem ce bi pol vsa zlahta tukaj sla tako dalec na krst, zivim dalec od rojstnega doma zato.  Lindi, prav imas.

Anitaaa, jaz trak zavezem v kaksni minutki.

Palec v usta, ma saj ce da rokico vem, da pac raziskuje okolico in rokice so prve ki pridejo v usta, sam moj da prav palec in pol tako vlece, da ga slisim v drug prostor. Rokavicko gor pa, ma morem non stop menjat pol ker je takoj mokra.

Jaz sem pa danes po dolgem casu spala in ne vem kdaj sem zadnjic tok skupaj. Mali je kot ponavadi ob 21h spal, se zbudu ob 2h, sem mu dala dudo v usta in je v sekundi naprej spal in to do 6h. Sem se ze sama zbudila in mojemu rekla, da bi kljub angelcaru sla pogledat, ce je vse ok. Sem mu skenslala tisto dojenje tam kmalu po polnoci, sam je brez joka, takoj zaspi in pol potegne do jutra. Ce bi se katera poskusla, mogoce bo delovalao se pri katerem malcku. Upam,da ne delam narobe, no saj ce je brez joka ravno narobe ne more bit.

Sedaj se mi je pa zbudil in se cudi zakaj je brez nogavick user posted image user posted image  sem mu jih dala dol, ker sem mu med spanjem nohtke postrigla.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......