somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: somic sem se paodločila, da zdaj ko grem na obalo, bom šla do naumovskega in do lovšina, da vidijo, da sem donosila do konca! Oprosti, če se vmešam, berem temo, čeprav ne sodelujem v tem forumu. glej, to dejanje bi bilo skrajno neokusno. Menim, da se namreč nečesa ne zavedaš. ker sem tukaj padalka in nisem tvoja "prijateljica" ti bom povedala,in skoraj malo verjamem, da ostale delijo moje mnenje, vendar ti tega ne bodo povedale, ker se tukaj poznate in seveda bodo potegnile s tabo. Torej, ne zavedaš se, da si imela neznansko srečo v nesreči, da si naletela na ginekologe, ki so prepustili potek tvoje nosečnosti pač sreči. če bi se nosečnost končala slabo, bi pač bentila čez novomeške ginekologe, tako bentiš čez primorske, ker so si drznili podvomiti v razplet zgodbe. to je vedno tako. ko se vse izteče dobro, se hvali tiste, ki so bili takrat zraven. ko gre vse narobe, se graja tiste, ki pa so bili takrat poleg. ne upam si niti pomisliti, da bi lahko umrla vidva oba z otrokom. kaj pa takrat? takrat bi bila pa hajka na novo mesto, a ne? skratka, bodi srečna, da se je tako končalo, glede na to kar pišeš si imela zgolj in samo srečo. če si mislila, da boš s tvojim obiskom pri lovšinu in naumovskem doživela filmske fanfare in prizadetost teh dveh zdravnikov, se po moje krepko motiš. in po moje je namen tvojega obiska samo to, da jima kontriraš in dokažeš, da sta slaba zdravnika. zate. za tisoče drugih žensk najbrž neprecenljivo dobra zdravnika. in če mene vprašaš, oba bosta iskreno vesela tvojega obiska in dejstva, da imaš zdravega otroka in da tudi tebi kaže dobro. po domače povedano, vesela bosta, da sta se zmotila. in z dolgim nosom boš ostala ti. zato je moj nasvet ta, da ne hodi razkazovat s tem namenom, da jima pogršaš dan, ker tega ne boš dosegla. zdaj boš najbrž hitro skočila, češ da se boš šla pokazat z otrokom iz dobrih namenov, vendar to ni res, kajne? šla bi, zato da bi osramotila oba zdravnika. v resnici niti onadva, niti novomeški nimajo nobene zasluge, da se ja tako razpletlo. nekdo, ki se tega zaveda, se ne bo šel tako kazat. razmisli malo. od navedenih ginekologov poznam oba primorska le po imenu, tako da ne zagovarjam nobenega. srečo si imela, zavedaj se je, vrži čez ramo brez zamer. kakšna druga v tvoji situaciji je ni imela. kaj naj ona reče? bombonček... res je morda škoda da si se takole vrinila v tole debato, ker zdaleč ne veš vsega kar se je dogajalo. niti tukaj nisem šla do potankosti s svojo zgodbo in z vsem kar sem med nosečnostjo doživljala. sama s sabo in z zdravniki. ne rabim ti ne vem kako razlagati do potankosti, ampak samo na hitro... nisem zamenjala 8 ginekologov med nosečnostjo brez razloga. nisem hodila 2x na mesec na dodatne plačniške preglede in tako naprej. ne rabim ti razlagat, ker ne veš vsega in to niti ni moj namen. to, da praviš da sem imela srečo in da se je nosečnos srečno končala pa je druga stvar. nisem imela sreče in nosečnost se ni srečno končala. še se borimo in se bomo še nekaj časa. kako se bo končalo z mano, bom izvedela čez kakšen mesec dni. če uporabim tvoj izraz- bentim čez omenjena dva zdravnika, ker pač lahko. in ja, vem, da lovšina zelo pohvalijo, naumovskega ravno nasprotno, ampak, dokler nimaš ne vem kakšnih težav in dokler vse poteka brez problemov, je v skrajnem primeru vsak zdravnik dober zdravnik, ko pa so problemi, pa se gleda malo drugače. in jaz gledam drugače. , tvoje mnenje tukaj mojega ne spremeni popolnoma nič. fimskih fanfar, ki si jih omenjala ne želim, šla bom k obema, s tem obiskom pa želim vsekakor dokazati to, da sva živa (za sedaj) oba. vem, da je marsikatera zadovoljna z njima, ampak na moj račun, se bo lahko našla še kakšna, ki bo kdaj v podobi situaciji, kot sem bila jaz in bodo tako lahko prej reševali situacije in da ne bo tako kot je bilo pri meni. marsikatera res nima sreče, in glede na to, da daješ takšen povdarek na to srečo, se mi dozdeva, da bi ti lahko bila tista... lahko da se motim. želim ti srečo v življenju in drugič se res ne rabiš vtikat v stvari. še vedno ne veš vsega kar se mi je dogajalo. če bi vedela, bo morda gledala na vse skupaj drugače, in ne bi takole komentirala, kot anonimen uporabnik, seveda. lep dan ti želim