somic
|
nisem te niti iskala... ko sem dobila mail, da je nekdo napisal prispevek na temu forumu, je pisalo, da je od tebe. nimam časa koga iskat kjer koli in komu odkrivat identiteto, se raje ukvarjam s sinom, ko pa imam čas, pa rada preberem in napišem tukaj kakšno vrstico. sicer pa ja, forumi so javni, vsak lahko napiše kar želi in komentira kar želi. koliko sta meni hotela doobro ali laovšin ali naumovski, ne vem. in tumor, za katerega praviš, da sem ga imela 9 mesecev (čeprav sem rodila ob koncu 8 meseca, patrik je namreč nedonošenček), ni čisto res... tumor sem imela pribljižno 15 let, so ugotovili po tem ko so ga odstranili. in kljub vsem težavam ki sem jih imela ni bil nihče toliko da bi me kdaj dal na ultrazvok, da bi se morda kaj rešilo veliko prej. pa pustimo to... pri carskem so ugotovili tudi to, da imam maternico nepravilne oblike in veliko manjško, kot normalne ženske- to pa je stvar ki so jo spregledali. lovšin in naumovski, ker sem bila v začetku nosečnosti samo pri njima in takrat so te stvari vidne na uz- ju. in če bi naumovski bil toliko pozoren, da bi to videl, vsekakor ne bi vstrajal na zunanjem obratu, ker vprašanje kako bi se končalo in še pred tem, me je lovšin naročil za operacijo, kjer bi odstranili tumor, in postopek s katerim bi me operirali se dela samo do 10 tedna nosečnosti. to kar si napisala ti je vsekakor možno, ne rečem nič, je pa odvisen postopek. ni važno! sem kjer sem, kako se bo vse skupaj odvijalo naprej, bomo videli. za raka sem še vedno pozitivna, ostajam pa tudi pozitivna v mislih in tega mi ne bo odvzel nihče in nihče me ne bo na nikakšršen koli način izpodbijal ali pa se vtikal v moje misli. prosim, pusti me pri miru, če te motim, mojih prispevkov ne beri in tale debata vsekakor ni primerna za na tale forum. lp