Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 6:51:16
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 6:52:41
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda V tem primeru....raje kupim še en Ninjago
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 6:55:27
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem pa ravno čez vikend zapakirala, pospravila bunde, smučarske hlače, smučke, pancarje, čelade,.... in glej ga zlomka - jutri ima Anže smučanje ... pa sem danes spet lahko vse razvlekla... ...in zdaj niti brez Anžetove krame ne dobim več vsega nazaj v omare ...ok, bom pakirala in zlagala na prafaktorje spet čez vikend Jaz sem pa ravno danes mislila vse bunde oprat in pospravit, pa bo baje v nedeljo sneg, tako da mi ni treba!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 7:40:11
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Pa daj, no.....sneg ....zdaj ga pa res ni več treba . Za Lego pa tudi jaz nisem nikoli pomislila, da je različna kvaliteta...mi jih imamo dosti iz Špara...torej kitajske.... Nina....kako je z nogo od tvojega?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 12:02:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro, hvala za kavico Urša, je pasalaaaa Nina....kako je z nogo od tvojega? slabo ...strgana ahilova tetiva, pa še tako visoko, da niti operirat ne morejo ...obsojen na longete vsaj dva meseca.... ...potem se šele začne rehabilitacija
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 12:59:52
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro, hvala za kavico Urša, je pasalaaaa Nina....kako je z nogo od tvojega? slabo ...strgana ahilova tetiva, pa še tako visoko, da niti operirat ne morejo ...obsojen na longete vsaj dva meseca.... ...potem se šele začne rehabilitacija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 14:35:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda V tem primeru....raje kupim še en Ninjago
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 14:39:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem pa ravno danes mislila vse bunde oprat in pospravit, pa bo baje v nedeljo sneg, tako da mi ni treba! jaz pa sem mislila včeraj avto preobut... pa sem napačne gume kupila joj, saj zdaj se smejim sama sebi, ko je vse zrihtano. Včeraj pa sem imela čisto dan pokvarjen
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 14:41:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ slabo ...strgana ahilova tetiva ojoj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 14:58:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem pa ravno danes mislila vse bunde oprat in pospravit, pa bo baje v nedeljo sneg, tako da mi ni treba! jaz pa sem mislila včeraj avto preobut... pa sem napačne gume kupila joj, saj zdaj se smejim sama sebi, ko je vse zrihtano. Včeraj pa sem imela čisto dan pokvarjen evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem Pač peljem avto k mojemu serviserju (ki mu zaupam ) povem želje (pač ne predrage in ne prezanič ) in mi zrihta, preobuje,... Drugače pa letos še zavlačujem z letnimi gumami (ki jih moram tud kupit ), ker pri nas nikol ne veš kdaj bo še snežilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 15:02:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina....kako je z nogo od tvojega? slabo ...ampak samo z nogo, se ma očitno čist fletn, ker že celo dopoldne bergla z enega kofetka na drugega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 15:06:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem Jaz sem že od nekdaj za vse sama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 16:16:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem Jaz sem že od nekdaj za vse sama saj sem jaz tud ... ...imam pa zaupanja vrednega serviserja in kak nasvet sodelavcev tud pride prav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 18:06:25
|
|
|
|
Urša
|
Ojoj, sranje za nogo. To se zna pa vlečt, ja! Petarda, kako kaj mirena? Se obnese? Imaš še izcedke? Jaz sem jo včeraj dobila, me je bilo tako strah, da sem premišljevala, da grem raje rodit. No, pa ni bilo tako hudo. Zdaj sem za 5 let dobra, potem bom pa itak že skor v meni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 19:35:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina....kako je z nogo od tvojega? slabo ...ampak samo z nogo, se ma očitno čist fletn, ker že celo dopoldne bergla z enega kofetka na drugega ....ampak sliši se pa grdoooo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 19:37:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem Jaz sem že od nekdaj za vse sama saj sem jaz tud ... ...imam pa zaupanja vrednega serviserja in kak nasvet sodelavcev tud pride prav Nina ti delaš na AMZS?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 19:41:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ojoj, sranje za nogo. To se zna pa vlečt, ja! Petarda, kako kaj mirena? Se obnese? Imaš še izcedke? Jaz sem jo včeraj dobila, me je bilo tako strah, da sem premišljevala, da grem raje rodit. No, pa ni bilo tako hudo. Zdaj sem za 5 let dobra, potem bom pa itak že skor v meni! Ja...še imam izcedke ....in nič še nisva (več, kot dva meseca!) .... mojemu je žal, da nisem vsaj malo počakala s to mireno ... čez približno dva tedna imam kontrolo pri G, pa bomo videli kaj bo rekla...menda, da so tile izcedki kar pogosti in lahko trajajo.... glede mene...moja mami je rodila mojega malega bratca pri 38-tih.....tak, da....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 19:48:33
|
|
|
|
petarda
|
Petarditova skupina je imela v vrtcu predstavo za mamice ob materinskem dnevu... Tako lepo so zaigrali, da smo bile mamice čisto ganjene...pa fuuul smo se nasmejale . Po koncu so nam dali še darilca...taka ful lepa - z žebljički so na leseno deščico naredili prvo črko svojega imena in potem prepletli čez volno, deščico pa pobarvali in nanjo nalepili še vzorček rožice iz filca...res ful lepo .... Čisto za konec so zapeli še eno pesmico o mamici...nimam pojma kako je naslov, moram izbrskat...je pa zelooo lepa.. Petardito je kar pritekel k meni na kolena, se močno stisnil in mi pel .... Zdaj, ko sem ga dala zvečer spat, pa mi je rekel: "Mami zelo te imam rad. Hvala, da si prišla na mojo predstavo. Če te ne bi bilo, bi bil zelo žalosten."
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 20:19:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
iiiiiiiiiiiiiiii Petarda ful lepo , še ob branju so se mi oči zasolzile Nina ti delaš na AMZS? ne, delam pa na tehničnih pregledih ene druge firme
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 21:12:45
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, ful lepo! Meni je Nika naredila čestitko in sama notri napisala: RADA TE IMAM. MAMI IN TATI. HVALA.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 21:14:30
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ojoj, sranje za nogo. To se zna pa vlečt, ja! Petarda, kako kaj mirena? Se obnese? Imaš še izcedke? Jaz sem jo včeraj dobila, me je bilo tako strah, da sem premišljevala, da grem raje rodit. No, pa ni bilo tako hudo. Zdaj sem za 5 let dobra, potem bom pa itak že skor v meni! Ja...še imam izcedke ....in nič še nisva (več, kot dva meseca!) .... mojemu je žal, da nisem vsaj malo počakala s to mireno ... čez približno dva tedna imam kontrolo pri G, pa bomo videli kaj bo rekla...menda, da so tile izcedki kar pogosti in lahko trajajo.... O, neeeeee... Mi2 nisva že pol leta!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.3.2011 22:47:30
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 6:34:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 6:36:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
pa lep materinski dan vsem nam caricam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 8:24:48
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ pa lep materinski dan vsem nam caricam se pridružujem čestitki petarda, tvoj petardito je skoz imel takšne lepe besede, se spomnim, ko je bil še ful majhen sem se spraševala kako lepo zna vse povedati. Mogoče pa imaš bodočega pisatelja romantika doma. Nam so lansko lrto naredili čestitko in napisali zakaj nas imajo radi. Pa je M napisal da zato, ker imam jaz njega rada, ker mu kuham, in perem oblačila, in ker se igram z njim
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 25.3.2011 8:26:02 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
MirenaMiška2006Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)1 (
57%)
2 (
5%)
3 (
15%)
4 (
7%)
5 (
17%)
Število vseh glasov: 311Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!