|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
24.3.2011 6:51:16   
Urša
Dobro jutro!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
24.3.2011 6:52:41   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
V tem primeru....raje kupim še en Ninjago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
24.3.2011 6:55:27   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz sem pa ravno čez vikend zapakirala, pospravila bunde, smučarske hlače, smučke, pancarje, čelade,.... in glej ga zlomka - jutri ima Anže smučanje user posted image user posted image ... pa sem danes spet lahko vse razvlekla... ...in zdaj niti brez Anžetove krame ne dobim več vsega nazaj v omare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ok, bom pakirala in zlagala na prafaktorje spet čez vikend user posted image

Jaz sem pa ravno danes mislila vse bunde oprat in pospravit, pa bo baje v nedeljo sneg, tako da mi ni treba! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
24.3.2011 7:40:11   
petarda
Dobro jutro user posted image

Pa daj, no.....sneg user posted image ....zdaj ga pa res ni več treba user posted image .

Za Lego pa tudi jaz nisem nikoli pomislila, da je različna kvaliteta...mi jih imamo dosti iz Špara...torej kitajske....

Nina....kako je z nogo od tvojega?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
24.3.2011 12:02:08   
NinaŠ
Dobro jutro, hvala za kavico Urša, je pasalaaaa user posted image  

slabo user posted image  ...strgana ahilova tetiva, pa še tako visoko, da niti operirat ne morejo user posted image  ...obsojen na longete vsaj dva meseca.... ...potem se šele začne rehabilitacija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
24.3.2011 12:59:52   
Paštetka

Dobro jutro, hvala za kavico Urša, je pasalaaaa user posted image  

slabo user posted image  ...strgana ahilova tetiva, pa še tako visoko, da niti operirat ne morejo user posted image  ...obsojen na longete vsaj dva meseca.... ...potem se šele začne rehabilitacija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
24.3.2011 14:35:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

V tem primeru....raje kupim še en Ninjago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
24.3.2011 14:39:55   
*bubi*

Jaz sem pa ravno danes mislila vse bunde oprat in pospravit, pa bo baje v nedeljo sneg, tako da mi ni treba! user posted image

jaz pa sem mislila včeraj avto preobut... pa sem napačne gume kupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, saj zdaj se smejim sama sebi, ko je vse zrihtano. Včeraj pa sem imela čisto dan pokvarjen user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
24.3.2011 14:41:09   
*bubi*

slabo user posted image  ...strgana ahilova tetiva

ojoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
24.3.2011 14:58:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz pa sem mislila včeraj avto preobut... pa sem napačne gume kupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, saj zdaj se smejim sama sebi, ko je vse zrihtano. Včeraj pa sem imela čisto dan pokvarjen user posted image  

evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem user posted image  Pač peljem avto k mojemu serviserju (ki mu zaupam user posted image ) povem želje (pač ne predrage in ne prezanič user posted image ) in mi zrihta, preobuje,... Drugače pa letos še zavlačujem z letnimi gumami (ki jih moram tud kupit user posted image ), ker pri nas nikol ne veš kdaj bo še snežilo user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
24.3.2011 15:02:20   
NinaŠ

slabo user posted image   

...ampak samo z nogo, user posted image  se ma očitno čist fletn, ker že celo dopoldne bergla z enega kofetka na drugega user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
24.3.2011 15:06:00   
*bubi*

evo, zato jaz nikdar sama gum ne kupujem user posted image   

Jaz sem že od nekdaj za vse sama user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
24.3.2011 16:16:55   
NinaŠ

saj sem jaz tud user posted image ... ...imam pa zaupanja vrednega serviserja user posted image  in kak nasvet sodelavcev tud pride prav user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
24.3.2011 18:06:25   
Urša
Ojoj, sranje za nogo. user posted image  To se zna pa vlečt, ja!
Petarda, kako kaj mirena? Se obnese? Imaš še izcedke? Jaz sem jo včeraj dobila, me je bilo tako strah, da sem premišljevala, da grem raje rodit. user posted image  No, pa ni bilo tako hudo. Zdaj sem za 5 let dobra, potem bom pa itak že skor v meni! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.3.2011 19:35:50   
petarda

slabo user posted image   

...ampak samo z nogo, user posted image  se ma očitno čist fletn, ker že celo dopoldne bergla z enega kofetka na drugega user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak sliši se pa grdoooo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.3.2011 19:37:15   
petarda

saj sem jaz tud user posted image ... ...imam pa zaupanja vrednega serviserja user posted image  in kak nasvet sodelavcev tud pride prav user posted image  

Nina ti delaš na AMZS?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.3.2011 19:41:17   
petarda

Petarda, kako kaj mirena? Se obnese? Imaš še izcedke? Jaz sem jo včeraj dobila, me je bilo tako strah, da sem premišljevala, da grem raje rodit. user posted image  No, pa ni bilo tako hudo. Zdaj sem za 5 let dobra, potem bom pa itak že skor v meni! user posted image

Ja...še imam izcedke user posted image ....in nič še nisva (več, kot dva meseca!) user posted image .... mojemu je žal, da nisem vsaj malo počakala s to mireno user posted image ... čez približno dva tedna imam kontrolo pri G, pa bomo videli kaj bo rekla...menda, da so tile izcedki kar pogosti in lahko trajajo....

glede mene...moja mami je rodila mojega malega bratca pri 38-tih.....tak, da.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.3.2011 19:48:33   
petarda
Petarditova skupina je imela v vrtcu predstavo za mamice ob materinskem dnevu... Tako lepo so zaigrali, da smo bile mamice čisto ganjene...pa fuuul smo se nasmejale user posted image user posted image user posted image . Po koncu so nam dali še darilca...taka ful lepa - z žebljički so na leseno deščico naredili prvo črko svojega imena in potem prepletli čez volno, deščico pa pobarvali in nanjo nalepili še vzorček rožice iz filca...res ful lepo user posted image .... Čisto za konec so zapeli še eno pesmico o mamici...nimam pojma kako je naslov, moram izbrskat...je pa zelooo lepa.. Petardito je kar pritekel k meni na kolena, se močno stisnil in mi pel user posted image .... Zdaj, ko sem ga dala zvečer spat, pa mi je rekel: "Mami zelo te imam rad. Hvala, da si prišla na mojo predstavo. Če te ne bi bilo, bi bil zelo žalosten." user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.3.2011 20:19:58   
NinaŠ
iiiiiiiiiiiiiiii Petarda ful lepo user posted image , še ob branju so se mi oči zasolzile user posted image user posted image user posted image

Nina ti delaš na AMZS?

ne, delam pa na tehničnih pregledih ene druge firme user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.3.2011 21:12:45   
Urša
Petarda, ful lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je Nika naredila čestitko in sama notri napisala:
RADA TE IMAM. MAMI IN TATI. HVALA.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.3.2011 21:14:30   
Urša

Ja...še imam izcedke user posted image ....in nič še nisva (več, kot dva meseca!) user posted image .... mojemu je žal, da nisem vsaj malo počakala s to mireno user posted image ... čez približno dva tedna imam kontrolo pri G, pa bomo videli kaj bo rekla...menda, da so tile izcedki kar pogosti in lahko trajajo....

O, neeeeee...user posted image user posted image user posted image  Mi2 nisva že pol leta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.3.2011 22:47:30   
*bubi*
user posted image  petarda

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
25.3.2011 6:34:59   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
25.3.2011 6:36:43   
NinaŠ
pa lep materinski dan vsem nam caricam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
25.3.2011 8:24:48   
Paštetka

pa lep materinski dan vsem nam caricam user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitki user posted image

petarda, tvoj petardito je skoz imel takšne lepe besede, se spomnim, ko je bil še ful majhen sem se spraševala kako lepo zna vse povedati.

Mogoče pa imaš bodočega pisatelja  romantika doma.user posted image

Nam so lansko lrto naredili čestitko in napisali zakaj nas imajo radi. Pa je Muser posted image napisal da zato, ker imam jaz njega rada, ker mu kuham, in perem oblačila, in ker se igram z njim user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 25.3.2011 8:26:02 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Mirena
Miška2006

Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)

1 (57%)

2 (5%)

3 (15%)

4 (7%)

5 (17%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!