Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 13:46:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ pa lep materinski dan vsem nam caricam Pa še pesmica... MAMICA KDOR JE NIMA, NI ROJEN - TAKŠEN NAJBRŽ NI NOBEN. ČE SI ČLOVEK, MAČEK, MIŠ, LE OB MAMI PREŽIVIŠ. MAMICA MI DA IME, PRVO PRAVLJICO POVE, Z ENERGIJAMI SRCA ME SPODBUJA IN CRKLJA. MAMICA MI RAZLOŽI, KAJ JE DOBRO IN KAJ NI, DA OD DALEČ PREPOZNAM PRAVO POT, KJER HODIM SAM. (Zvezdana Majhen)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 13:48:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ pa lep materinski dan vsem nam caricam se pridružujem čestitki petarda, tvoj petardito je skoz imel takšne lepe besede, se spomnim, ko je bil še ful majhen sem se spraševala kako lepo zna vse povedati. Mogoče pa imaš bodočega pisatelja romantika doma. Nam so lansko lrto naredili čestitko in napisali zakaj nas imajo radi. Pa je M napisal da zato, ker imam jaz njega rada, ker mu kuham, in perem oblačila, in ker se igram z njim Kaj pa vem...meni so malo čudni ... Pri otrocih je pa lepo, ja ....ko odraste naj bo pa "ta prav" dec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.3.2011 13:50:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nam so lansko lrto naredili čestitko in napisali zakaj nas imajo radi. Pa je M napisal da zato, ker imam jaz njega rada, ker mu kuham, in perem oblačila, in ker se igram z njim Hehe... ....drgač bi pa kaj takega lahko tudi S napisal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 6:50:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...zdaj pa v službo ...in upam, da se popoldne vreme že čist ne podreka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 8:57:25
|
|
|
|
petarda
|
Nina naj ti čimprej mine na šihtu ....jaz sem že pozabila kako je na šiht hodit .... Naša dva sta pa čist v legice padla...Sem za juniorja privlekla na plano DUPLO, pa je zdaj še petardito čist noter padel ....paše, da lahko v miru kavico spijem..potem pa gremo itak ven, dokler je še lepo vreme
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 11:41:44
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je pa tak lep dan, tako pripeka sonce, da smo vsi čisto prešvicani adam je pravkar prišel notri čisto moker, ko sta se z nušo rolala, miha mi je prej na balkonu tudi švicat začel.... v glavnem, še malo, pa bo kosilo perajt, se najemo, pa v avto in na obisk k moji cimri iz internata s katero se nisva videli že 10 let.... komaj čakam jutri pa delam cel dan... ampak jutri bo itak dež
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 17:21:40
|
|
|
|
*bubi*
|
se vidi, da ste dopoldan vse to napisale... jaz sem danes tudi izkoristila dan in šla naokoli s kolesom. Ko sem se vračala od mame, je že priletelo par kapelj... pa vedno več.... joj, to je motivacija za hitro vrtenje pedal . Zdaj pa veni grmi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 18:23:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* se vidi, da ste dopoldan vse to napisale... jaz sem danes tudi izkoristila dan in šla naokoli s kolesom. Ko sem se vračala od mame, je že priletelo par kapelj... pa vedno več.... joj, to je motivacija za hitro vrtenje pedal . Zdaj pa veni grmi Pri nas je bilo pa cel dan lepo, le pihalo je...samo ni bilo sile .... in smo do konca izkoristili dan....zdajle se pa trije kopajo, eden pa čaka, da dobi jest ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 19:22:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
, je že priletelo par kapelj... pa vedno več.... joj, to je motivacija za hitro vrtenje pedal . Zdaj pa veni grmi no pol smo pa mi danes še dobro odnesli (ker ponavadi slabo vreme najprej naš konec zajame ) in smo imeli krasen dan, čeprav je popoldne ful grdo zapihalo Popoldne smo letos prvič izkoristili kopno in suho "plato" (košarkarsko/nogometno/rokometno igrišče ob šoli) in se nažogali, naletali, Anže je s fanti odigral eno fuzbalsko tekmo . Doma smo si potem ogledali še film Gremo mi po svoje (al´ neki tacga) in moram reči, da mi ni nič žal, da ga nismo šli gledat v kino (kot smo nameravali), saj mi ni bil nič posebnega . No ja, Anžetu je bil še kar všeč Zdajle pa pripravljam omako za lazanjo, da mi jutri dopoldne ne bo treba za šporgetom stat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.3.2011 22:33:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa sta danes zvečer otroka prinesla darilca, ki so jih izdelali v vrtcu za mamice Smo pač danes zvečer imeli materinski dan. Pa je bubi rekel bubiki: T, pridna bodima danes, ker je materinski dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 8:29:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Uf, gre danes hitro dan ...pa zgleda, da bomo dopoldne le še lahko izkoristili na zraku ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 8:29:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa je bubi rekel bubiki: T, pridna bodima danes, ker je materinski dan uvidevno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 9:12:40
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 14:23:42
|
|
|
|
petarda
|
A se gremo par biserov od naših ? Recimo moj... - Slečem minija na previjalni, ga previjem, oblečem v pižamico in dam spat...on za mano sleče juniorja na previjalni, ga previje, obleče in se odpravi v posteljo brat pravljice...pridem jaz v otroško sobo in junior oblečen v pliš kompletek, ki ga je imel mini podnevi .... Ga vprašam kaj ima to junior na sebi za spat...ga pogleda in pravi: " Ja tisto, kar si mi pripravila" - Danes zjutraj me pride zbudit...zajtrk je na mizi, mala dva sta že pojedla.... ...junior je imel čokolino, jaz in petardito gres . Mi kasneje zapaše kavica....iščem in iščem đezvo...nikjer je ni ....grem zlagat posodo v pomivalni stroj...in eto je.... je skuhal gres v đezvi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 17:33:21
|
|
|
|
*bubi*
|
zmagala si. Oziroma tvoj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:02:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda pravgotovo imaš zmagovalca ...pri nas se mu kakšna taka nerodnost sploh ne bi mogla zgodit
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 27.3.2011 20:03:37 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:05:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem mislila, da bomo imeli danes zvečer težave z odhodom v posteljo, ko je bil uro krajši dan... ...pa smo zgleda čez dan kvalitetno delali , tako da sta se že sama pospravila vanjo in že spita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:11:30
|
|
|
|
petarda
|
Naša dva se pa šele zdaj spravljata v posteljo. .... Jaz bi si morala it pa glavo oprat, pa se mi takoooo ne daaaa.... mislim, da bom kar preložila na jutri...glede na to, da si lahko privoščim tak luksuz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:12:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zmagala si. Oziroma tvoj Pa ne noooooo......bi rada slišala še kakšne anekdote .... mislim, da bi Ada lahko imela kakšno na zalogi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:23:46
|
|
|
|
ada2
|
pri nas tudi že vsi 3 spijo, no, nuša še posluša glasbo, ampak v postelji in v temi... sicer pa je pri nas tako, da če mama cel dan dela, se je potem po hitrem postopku treba spravit spat, ker drugače sem pa res čisto zmučena. no, za jutri bo pa zelo pasal prosti dan grem pa gledat eno malo dojenčico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:30:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zmagala si. Oziroma tvoj Pa ne noooooo......bi rada slišala še kakšne anekdote .... mislim, da bi Ada lahko imela kakšno na zalogi hahaha bi se našlo ja, ampak sem zdaj čisto prevfeč utrujena, da bi razmišljala.... a to, da je tankal bencin v dizla in se odpravil v nemčijo po poslu, pa klical 5 minut po odhodu, da se mu je avto pokvaril šteje? ali pa, da je pol leta po tistem, ko sva prodala belo laguno in že vozila črno iskal na parkirišču bel avto in se hotel še skregat, da mu je nekdo avto ukradel... to, da pa imata miha in adam zamenjane cote je pa skoraj vsak teden na sporedu.... če ne drugega zamenja kape in potem hodi adam ko kak revček v premali kapi, miha pa izpod prevelike komaj kaj vidi. aja, pa 1x je v spalno vrečo mihu "zapakiral" kremo za rit... tisto ta veliko dozo bebivala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 20:55:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zmagala si. Oziroma tvoj Pa ne noooooo......bi rada slišala še kakšne anekdote .... mislim, da bi Ada lahko imela kakšno na zalogi hahaha bi se našlo ja, ampak sem zdaj čisto prevfeč utrujena, da bi razmišljala.... a to, da je tankal bencin v dizla in se odpravil v nemčijo po poslu, pa klical 5 minut po odhodu, da se mu je avto pokvaril šteje? ali pa, da je pol leta po tistem, ko sva prodala belo laguno in že vozila črno iskal na parkirišču bel avto in se hotel še skregat, da mu je nekdo avto ukradel... to, da pa imata miha in adam zamenjane cote je pa skoraj vsak teden na sporedu.... če ne drugega zamenja kape in potem hodi adam ko kak revček v premali kapi, miha pa izpod prevelike komaj kaj vidi. aja, pa 1x je v spalno vrečo mihu "zapakiral" kremo za rit... tisto ta veliko dozo bebivala Kape so mi pa znane...na relaciji petardito/junior
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.3.2011 23:18:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kape so mi pa znane...na relaciji petardito/junior uh, pri nas pa ni zamenjav - je zelo pomembno, al je nekaj za punčke al za fante jao... še slamica ne sme bit napačne barve In bubika zdaj nosi oranžno/modre čeveljčke..... kupljeni so bili bubiju, pa so ostali novi (še z listkom) v omari. Njej pa so zdaj prav super.... samo ji ne smem povedat, da jih nisem ravnokar njej kupila Najpogostejše besede zadnje tedne: "Ne to, mami, to mi ni všeč!" Pa ne samo oblačila.... (tu se zjutraj začne pri sp. hlačkah in konča pri čevljih, pa seveda vse vmes), ampak tudi pri pravljici za lahko noč, risanki, igri, skratka VSEM
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.3.2011 13:47:00
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.3.2011 13:48:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kape so mi pa znane...na relaciji petardito/junior uh, pri nas pa ni zamenjav - je zelo pomembno, al je nekaj za punčke al za fante jao... še slamica ne sme bit napačne barve In bubika zdaj nosi oranžno/modre čeveljčke..... kupljeni so bili bubiju, pa so ostali novi (še z listkom) v omari. Njej pa so zdaj prav super.... samo ji ne smem povedat, da jih nisem ravnokar njej kupila Najpogostejše besede zadnje tedne: "Ne to, mami, to mi ni všeč!" Pa ne samo oblačila.... (tu se zjutraj začne pri sp. hlačkah in konča pri čevljih, pa seveda vse vmes), ampak tudi pri pravljici za lahko noč, risanki, igri, skratka VSEM Ni pogojeno s spolom...naš junior je ISTI!....ok...malo manj komplicira pri oblačenju...drugače pa mora biti vedno po njegovo pri risanki, glasbi na CD-ju, igri, pravljici..... ....faza...mine
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj vseč ?jagoodaKatero ime vam je bolj vseč?Klemen (
25%)
Luka (
41%)
Nejc (
34%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!