|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
28.3.2011 18:17:32   
NinaŠ
..... user posted image ....faza...mine user posted image  

user posted image ja mine tista "trda faza", čisto izzveni pa, vsaj pri bejbah, očitno ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
28.3.2011 18:39:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image ja mine tista "trda faza", čisto izzveni pa, vsaj pri bejbah, očitno ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe...a si ti še vedno taka? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
28.3.2011 18:58:10   
petarda
Danes imamo za večerjo rižev narastek....mislim, da bosta krožnike polizala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
28.3.2011 19:04:57   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hehe...a si ti še vedno taka? user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image realna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
28.3.2011 19:05:41   
NinaŠ

Danes imamo za večerjo rižev narastek....mislim, da bosta krožnike polizala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi jih tud user posted image user posted image user posted image user posted image njamsi

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
28.3.2011 19:51:04   
*bubi*

Ni pogojeno s spolom...naš junior je ISTI!....ok...malo manj komplicira pri oblačenju...drugače pa mora biti vedno po njegovo pri risanki, glasbi na CD-ju, igri, pravljici..... user posted image ....faza...mine user posted image

saj mogoče so fantki tudi taki, ampak pri bubiju tega nisem opažala, ker je bil pač sam... pravljica, ki jo je izbral, se je prebrala. Zdaj pa.... jao meni... saj ni problem prebrat vsakemu svoje pravljice, ampak bubika bi vsak večer isto knjigico.... pa tudi to ne bi bil problem, če ne bi bila taaaaaako dolga zgodbica... pa preskakovat ne smem, ker točno ve, kaj pride na vrsto user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
28.3.2011 19:54:04   
*bubi*

evo, tega se bojim user posted image user posted image user posted image

No, ko smo že pri tem, kaj kdo hoče po svoje. Bubi je seveda želel vedno stisnit gumb pred in v dvigalu. Če sem ga slučajno jaz, je bil tak jok da joj. Dokler je bila bubika mala, je tudi on to počel in me je bilo prav strah dneva, ko se bo bubika spomnila, da bi ONA stisnila user posted image

Ampak otroka sta se sama zmenila - bubi stisne zunaj, bubika notri. In  se tega fuuuuul držita. Bubika stoji pred dvigalom in čaka user posted image  zadnjič pa je rekla: zdaj pa bom jaz dvakrat stisnila, ko P. ni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
28.3.2011 19:57:29   
petarda

user posted image realna user posted image

hehe...še vedno mora biti vse po tvoje? user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ko smo že pri tem...kako pa kaj možičkova noga?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
28.3.2011 19:58:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ni pogojeno s spolom...naš junior je ISTI!....ok...malo manj komplicira pri oblačenju...drugače pa mora biti vedno po njegovo pri risanki, glasbi na CD-ju, igri, pravljici..... user posted image ....faza...mine user posted image

saj mogoče so fantki tudi taki, ampak pri bubiju tega nisem opažala, ker je bil pač sam... pravljica, ki jo je izbral, se je prebrala. Zdaj pa.... jao meni... saj ni problem prebrat vsakemu svoje pravljice, ampak bubika bi vsak večer isto knjigico.... pa tudi to ne bi bil problem, če ne bi bila taaaaaako dolga zgodbica... pa preskakovat ne smem, ker točno ve, kaj pride na vrsto user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz pri petarditu ne user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
28.3.2011 20:20:12   
NinaŠ
.... Ko smo že pri tem...kako pa kaj možičkova noga?user posted image

user posted image vsa otečena, boli pa NIČ user posted image   "mirovanje" in longeta mu gresta že pošteno na živce user posted image , ampak....  ...se bo moral sprijaznit s tem. Meni gre pa najbolj na živce, da se spet govori o medvedu v Karavankah user posted image in sama nikamor ne upam (na user posted image pa žal kake pol leta ne morem računat user posted image ). Poleti, julija smo imeli en teden rezerviran za pohodniške počitnice (od koče do koče), zdaj pa jih bo treba spremeniti v kolesarske počitnice user posted image - definitivno v Prekmurju user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
28.3.2011 20:22:59   
NinaŠ
Pogrešam Teni user posted image , po AC se ni še nič javila user posted image

Urša pa zadnje dni verjetno bunde pere in pospravlja, ker s snegom nič ne bo user posted image . Upam, da Izak že kaj bolj pridno spi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
28.3.2011 21:41:26   
petarda

.... Ko smo že pri tem...kako pa kaj možičkova noga?user posted image

user posted image vsa otečena, boli pa NIČ user posted image   "mirovanje" in longeta mu gresta že pošteno na živce user posted image , ampak....  ...se bo moral sprijaznit s tem. Meni gre pa najbolj na živce, da se spet govori o medvedu v Karavankah user posted image in sama nikamor ne upam (na user posted image pa žal kake pol leta ne morem računat user posted image ). Poleti, julija smo imeli en teden rezerviran za pohodniške počitnice (od koče do koče), zdaj pa jih bo treba spremeniti v kolesarske počitnice user posted image - definitivno v Prekmurju user posted image .

Uf...verjamem, da mu/vam njegovo "mirovanje" ni glih po godu, ko ste taki športniki....ampak kolesarske počitnice v Prekmurju se pa tudi sliši ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
28.3.2011 21:43:15   
petarda

Pogrešam Teni user posted image , po AC se ni še nič javila user posted image

Urša pa zadnje dni verjetno bunde pere in pospravlja, ker s snegom nič ne bo user posted image . Upam, da Izak že kaj bolj pridno spi user posted image

Teni se bolj poredko javlja...kdaj pa je imela AC?

Uršo pa tudi jaz pogrešam danes..... user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
28.3.2011 23:00:24   
NinaŠ
Ne morem spat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
28.3.2011 23:05:00   
Urša
Ja, boljše spimo! user posted image user posted image user posted image  Pa smejčkamo se! user posted image
Rižev narastek, mmmmmm, tega pa nisem jedla že vsaj 10 let! Sploh ga še nikoli nisem naredila. Si mi naredila take lušte, da ga moram obvezno! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.3.2011 23:06:04   
Urša
Bund pa še nisem pospravila! user posted image user posted image user posted image  Se niti nisem spomnila, samo snega pa res ni! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.3.2011 7:32:38   
Teni_
Jutro.

Nina- nisem še imela AC, 18.4. jo imam. Zaenkrat je pri nas vse ok, po starem. Srček lepo bije- sem ga včeraj posnela na računalnik, ker sem si AS izposodila. Jutri imam pregled v ambulanti za rizično, naslednji četrtek pa še pri svoji ginekologinji. Zdaj imam vsak mesec na obeh straneh pregled in posledično vsak mesec vsaj en UZ - tak na hitro. Pol pa me čaka AC in potem enrat v začetku maja morfologija.

Glede tega: vse po moje, je pri nas še vedno in to pri obeh. Posledično je vsak dan na sporedu prepir. Glede oblačil pa je Teja še hujša kot Nika, čeprav je tudi Nika že začela koplicirat, ampak zaenkrat samo glede hlač.

Se pa Nika že full veeli šole in je končno začela kazat zanimanje za risanje in pisanje. Prej ni bila 2 minuti pri miru, da bi kaj narisala.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 29.3.2011 7:36:10 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
29.3.2011 8:01:59   
petarda

Tudi jaz nisem mogla spat...celo noč mi je po glavi hodila nesrečna deklica...moj bog....toliko je stara, kot naši novembrčki...sploh si ne morem predstavljati kakšen grozen strah je doživljala in kakšno grozoto je doživela user posted image user posted image user posted image user posted image ... Kar ne gre mi iz glave, tista gospa, ki je rekla, da je slišala punčko:"Očka...saj me ne boš res vrgel, ne?" user posted image user posted image user posted image user posted image ....GROZA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
29.3.2011 10:56:23   
*bubi*

samo je bilo res čudno včeraj... jaz do polnoči nisem mogla zaspat, takrat mi je prišla bubika na uho kašljat... tak da sem danes rahlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
29.3.2011 10:57:24   
*bubi*
petarda, res, ob takih dogodkih ostaneš brez besed user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
29.3.2011 11:30:40   
Urša
Meni tudi ne gredo te grozote iz glave. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
29.3.2011 14:08:28   
petarda
Da obrnem malo na lepše teme....

Moja zelo dobra prijateljica pričakuje dojenčka...je že 5 dni čez rok in me je prejle poklicala za par nasvetov...sem se kar vrnila nazaj v obdobje pričakovanja popadkov user posted image user posted image user posted image .... upam, da se tudi pri njej tako lepo izteče in da bo kmalu crkljala svojo punčko...je pa to njen prvi otroček in ji je zato še malo težje čakati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.3.2011 14:09:48   
petarda
Naty se mi zdi, da sem nekje videla, da imate vi zelo lepa igrala zunaj pred hišo...kje ste jih nabavili? user posted image  Jaz iščem nekaj za na vikend. Rada bi kaj lepega in ugodnega...pa so cene povsod user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.3.2011 14:52:52   
*bubi*
Preden pride Naty naokoli, ti lahko povem, da so home made user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.3.2011 15:12:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Preden pride Naty naokoli, ti lahko povem, da so home made user posted image

Jih je naredil njen dragi ali je pri komu naročila? user posted image  

Gledam zdaj tole http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4044821 in gruntam, če se ga da naročiti tudi pri nas(dostava) oz. v Avstriji? user posted image  Bubi ti si ekspert za podobne zadeve...pomagaj! ...bolj gledam, manj razumem...šibam zdaj po otroke, bom zvečer še naštudirala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

sex v nosečnosti
tailor

kolikokrat na teden imate spolne odnose v nosečnosti?

3 (20%)

2 (13%)

1 (30%)

več (5%)

nič (32%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!