Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 8:48:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mega blocks jaz sem imela v mislih lego - Lego in to te male (Creator, City, Technik,....). Mega blocks so če se ne motim velikosti Lego duplo - pa se niti nad temi ne morem pritožit, da ne bi dobro skupaj stale, res pa niso tako fiksne kot male legice . Duplo imamo tudi nekaj kompletov, le da so te v dveh veliiikih zabojih zmetane skupaj, navodila v smeteh in jih sestavljata po trenutnem navdihu .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 9:55:46
|
|
|
|
petarda
|
V omare sem se spravila ....jao, jao... kolk mamo mi enih cot
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 13:32:04
|
|
|
|
Paštetka
|
teni, hvala, za glasove. Jaz tudi še vztrajam Petarda, tudi M bratcu kocke jemlje in potem je cukanje, kričanje, mama, mama, mama ...ah.... bubi, ti kar napiši. evo, danes sem prebrala že 2 knjigo oz. nadaljevanje prve.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 14:17:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne vem no, pri nas imamo veliko Lego kompletov, pa saj ne razpadejo kar tako . Oba otroka sta lego frika in se, ko so stvari sestavljene tudi igrata z njimi... Meni se tudi zdi, da so stvari ful premišljeno narejene in je vse skupaj tako zloženo, da komaj narazen dobiš. Kaj šele, da bi odpadalo Bubi ima večino kompletov od Creatorja, se mi zdijo najbolj pametni, ker ima motivacijo tudi podret in kaj novega sestavit. Meni je drugače to sestavljanje ful super, se rada s tem igram Bubi tudi... nekaj časa on išče, jaz sestavljam, potem pa menjava. Mega blocks pa res razpadajo, bubi ima neke spidermane... to kar narazen leti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 14:19:16
|
|
|
|
*bubi*
|
haha, Nina.... mega blocks ima tudi male kocke, ne samo velikih. so res cenovno ugodna alternativa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 15:08:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
so res cenovno ugodna alternativa. saj mora bit, če vse narazen leti, da ti ni škoda potem, ko izgubiš preveč delčkov, novih kupit V omare sem se spravila ....jao, jao... kolk mamo mi enih cot dobr da nimam časa za to ... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 19:09:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* haha, Nina.... mega blocks ima tudi male kocke, ne samo velikih. so res cenovno ugodna alternativa. torej so verjetno res Lego kvalitetnejše, če ne leti tako na vse strani... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 19:44:49
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* haha, Nina.... mega blocks ima tudi male kocke, ne samo velikih. so res cenovno ugodna alt_ernativa. torej so verjetno res Lego kvalitetnejše, če ne leti tako na vse strani... ... Mi imamo lego kocke. Originalne. Jaz sicer ne vem kako se igrajo vaši otroci z njimi, ampak Ok, potem smo mi res grobi, štorasti pri igri oz. hiperaktivni. Imamo helikopter, avion, hišo, razne gasilke avte, bencinsko črpalko, dirkalne avte, neke čolne... Avion sem že ziljonkrat popravljala, ker se mu vedno vrata snamejo, da o propelerju ali vetrnicah ali kaj so sploh ne govorim, gasilskemu avtu vendo odpade prikolica, da pri bagerjih sploh ne govorim, da .... drevesa okrog hiše padajo kot hruške z dreves... Samo res, kako se potem vaša deca igrajo, ker jaz jih nekatere samo primem, ko brišem prah in že leti. in ko na polici probam namestiti odpadli del, spet mimogrede dregnem drug del na drugi igrači in potem lahko rečem, da je domino efekt >>> pade bencinska črpalka, pa vedro z orodje, avtopralnici se streha zruši ... Bog ne daj, da M leti z njimi po parketu. Vsaki 2 minuti: mamaaaaa.... Ta večje lego_duplo so boljše , pa še hitreje jih pospraviš in najdeš pravo kocko
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 22.3.2011 19:46:14 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 21:10:20
|
|
|
|
ada2
|
glede lego kock - te, ki so made in china so res bolj švohne, one, ki so pa na madžarskem narejene so pa super. ko je špar imel tisto akcijo so bile kitajske - povečini in od tam ima adam gasilca, ki ga tako jezi, da se zadnje čase sploh noče več igrati z njim. ostalo se pa pri nas vse ok skup drži.... dokler ne pride miha zagato s pomešanimi kockami pa mi trenutno rešujemo tako, da na veliko sortiramo kocke po barvi.... če pa bo uspelo pa ne vem, ker je tu zraven pomešanih še milijon mojih kock, ki jih je moja mama šparala..... v glavnem, če grem naše kocke, male lego in pa duplo pretopit v denar se lahko jutri vselim v kompletno urejen prizidek.... pa verjetno bi še za fasado ostalo nekaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.3.2011 21:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 v glavnem, če grem naše kocke, male lego in pa duplo pretopit v denar se lahko jutri vselim v kompletno urejen prizidek.... pa verjetno bi še za fasado ostalo nekaj ja, v tem pa je nekaj resnice Da ne govorim, kako drage so te ninjago... 10€ za eno figurico in vrtavko bubi je zadnjič dobil en bankovec in prve besede so bile: to bo pa za ninjago. Sem danes otroka zvlekla na banko in smo dali na knjižice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 7:10:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Danes pa menda ne bo pihalo bom izkoristila dopoldne maximalno bubi je zadnjič dobil en bankovec in prve besede so bile: to bo pa za ninjago pri nas na srečo šparata za smučke , upam, da čez poletje ne pozabita na to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 7:40:28
|
|
|
|
petarda
|
Bolje na knjižico ali šparat za smučke...ker pri nas je bil ninjago aktualen točno 2 dni!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 7:42:56
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa dobro jutro Res se nam obeta lep dan....škoda, ker ga bom večino preživela v omarah... (ja, nisem še končala )...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 9:23:43
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 9:26:36
|
|
|
|
Urša
|
Uf, omare... Nimam časa!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 18:47:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:02:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka! V tem primeru....raje kupim še en Ninjago
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:03:15
|
|
|
|
petarda
|
Nisem bila predolgo v omarah...je bil preveč lep sonček...sem šla raje teraso pospravljat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:26:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka! carja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:27:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nisem bila predolgo v omarah...je bil preveč lep sonček...sem šla raje teraso pospravljat pametno , čeprav beseda "pospravljat" poleg terase ...še dobro, da mi nimamo terase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:30:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa ravno čez vikend zapakirala, pospravila bunde, smučarske hlače, smučke, pancarje, čelade,.... in glej ga zlomka - jutri ima Anže smučanje ... pa sem danes spet lahko vse razvlekla... ...in zdaj niti brez Anžetove krame ne dobim več vsega nazaj v omare ...ok, bom pakirala in zlagala na prafaktorje spet čez vikend
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:35:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 glede lego kock - te, ki so made in china so res bolj švohne, one, ki so pa na madžarskem narejene so pa super. očitno imamo potemtakem mi veliiiko srečo z nakupi legic - vse imamo danske, madžarske in češke , sem zdajle preverila . Nisem vedela, da tudi tu obstajajo razlike v kvaliteti , saj nekako pričakujem, da so narejene po nekih standardih.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.3.2011 20:37:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
imamo spet na bolniški ...pri košarki si je poškodoval nogo - verjetno ahilovo tetivo - k zdravniku bo šel šele jutri zjutraj (zakaj odlašanje ne prašte ) ...še dobro da ni tako hudo, da ne bi bil mobilen
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 23.3.2011 20:38:14 >
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?