|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
22.3.2011 8:48:32   
NinaŠ
Mega blocks

jaz sem imela v mislih lego - Lego user posted image in to te male (Creator, City, Technik,....). Mega blocks so če se ne motim velikosti Lego duplo user posted image - pa se niti nad temi ne morem pritožit, da ne bi dobro skupaj stale, res pa niso tako fiksne kot male legice user posted image . Duplo imamo tudi nekaj kompletov, le da so te v dveh veliiikih zabojih zmetane skupaj, navodila v smeteh user posted image in jih sestavljata po trenutnem navdihu user posted image .  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.3.2011 9:54:21   
petarda
Ni ravno DUPLO user posted image user posted image user posted image ...upam, da vsaj s tistim ne bi imela težav user posted image user posted image

Tale je

http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Construction/Mega-Bloks-Dragons-Universe-Dragons-Rapid-Fire-Fighter(0080999)?cm_mmc=Affiliate%2fAwin-_-73867-_-Feed-_-Mega%20Bloks%20Dragons%20Universe%20Dragons%20Rapid%20Fire%20Fighter&aw_link=aw

Saj tu na slikici zgleda čist izi...ampak notranji deli so j*** user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.3.2011 9:55:46   
petarda
V omare sem se spravila user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, jao... kolk mamo mi enih cotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.3.2011 13:32:04   
Paštetka
teni, hvala, za glasove. Jaz tudi še vztrajam user posted image

Petarda, tudi M user posted image bratcu kocke jemlje in potem je cukanje, kričanje, mama, mama, mama ...ah....

bubi, ti kar napiši. user posted image

evo, danes sem prebrala že 2 knjigo oz. nadaljevanje prve. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.3.2011 14:17:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne vem no, pri nas imamo veliko Lego kompletov, pa saj ne razpadejo kar tako user posted image . Oba otroka sta lego frika in se, ko so stvari sestavljene tudi igrata z njimi...

Meni se tudi zdi, da so stvari ful premišljeno narejene in je vse skupaj tako zloženo, da komaj narazen dobiš. Kaj šele, da bi odpadalo user posted image  
Bubi ima večino kompletov od Creatorja, se mi zdijo najbolj pametni, ker ima motivacijo tudi podret in kaj novega sestavit.

Meni je drugače to sestavljanje ful super, se rada s tem igram user posted image  Bubi tudi... nekaj časa on išče, jaz sestavljam, potem pa menjava.

Mega blocks pa res razpadajo, bubi ima neke spidermane... to kar narazen leti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.3.2011 14:19:16   
*bubi*
haha, Nina.... mega blocks ima tudi male kocke, ne samo velikih. user posted image
so res cenovno ugodna alternativa.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.3.2011 15:08:15   
NinaŠ

saj mora bit, če vse narazen leti, da ti ni škoda potem, ko izgubiš preveč delčkov, novih kupit user posted image  

V omare sem se spravila user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, jao... kolk mamo mi enih cotuser posted image user posted image user posted image

dobr da nimam časa za to user posted image user posted image user posted image  ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.3.2011 19:09:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

haha, Nina.... mega blocks ima tudi male kocke, ne samo velikih. user posted image

torej so verjetno res Lego kvalitetnejše, če ne leti tako na vse strani... user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.3.2011 19:44:49   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

so res cenovno ugodna alt_ernativa.

torej so verjetno res Lego kvalitetnejše, če ne leti tako na vse strani... user posted image ...

Mi imamo lego kocke. Originalne. Jaz sicer ne vem kako se igrajo vaši otroci z njimi, ampak Ok, potem smo mi res grobi, štorasti pri igri oz. hiperaktivni. user posted image

Imamo helikopter, avion, hišo, razne gasilke avte, bencinsko črpalko, dirkalne avte, neke čolne...  Avion sem že ziljonkrat popravljala, ker se mu vedno vrata snamejo, da o propelerju ali vetrnicah ali kaj so sploh ne govorim, gasilskemu avtu vendo odpade prikolica, da pri bagerjih sploh ne govorim, da .... drevesa okrog hiše padajo kot hruške z dreves...

Samo res, kako se potem vaša deca igrajo, ker jaz jih nekatere samo primem, ko brišem prah in že leti. in ko na polici probam namestiti odpadli del, spet mimogrede dregnem drug del na drugi igrači in potem lahko rečem, da je domino efekt  >>> pade bencinska črpalka, pa vedro z orodje, avtopralnici se streha zruši ...user posted image user posted image user posted image

Bog ne daj, da Muser posted image leti z njimi po parketu. Vsaki 2 minuti: mamaaaaa....

Ta večje lego_duplo so boljše user posted image , pa še hitreje jih pospraviš in najdeš pravo kocko user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 22.3.2011 19:46:14 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.3.2011 21:10:20   
ada2
glede lego kock - te, ki so made in china so res bolj švohne, one, ki so pa na madžarskem narejene so pa super. ko je špar imel tisto akcijo so bile kitajske - povečini in od tam ima adam gasilca, ki ga tako jezi, da se zadnje čase sploh noče več igrati z njim. ostalo se pa pri nas vse ok skup drži.... dokler ne pride mihauser posted image

zagato s pomešanimi kockami pa  mi trenutno rešujemo tako, da na veliko sortiramo kocke po barvi.... če pa bo uspelo pa ne vem, ker je tu zraven pomešanih še milijon mojih kock, ki jih je moja mama šparala..... v glavnem, če grem naše kocke, male lego in pa duplo pretopit v denar se lahko jutri vselim v kompletno urejen prizidek.... pa verjetno bi še za fasado ostalo nekajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.3.2011 21:10:38   
Paštetka
ej, ka smo me najstarejše tukaj? user posted image

no, čez 2x toliko, nam bodo morali odpreti forum. Čvekamo o najstnikih user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.3.2011 21:50:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

v glavnem, če grem naše kocke, male lego in pa duplo pretopit v denar se lahko jutri vselim v kompletno urejen prizidek.... pa verjetno bi še za fasado ostalo nekajuser posted image

ja, v tem pa je nekaj resnice user posted image  Da ne govorim, kako drage so te ninjago... 10€ za eno figurico in vrtavko user posted image

bubi je zadnjič dobil en bankovec in prve besede so bile: to bo pa za ninjago. Sem danes otroka zvlekla na banko in smo dali na knjižice user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.3.2011 7:10:35   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Danes pa menda ne bo pihalo user posted image user posted image user posted image user posted image bom izkoristila dopoldne maximalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi je zadnjič dobil en bankovec in prve besede so bile: to bo pa za ninjago

pri nas na srečo šparata za smučke user posted image , upam, da čez poletje ne pozabita na to user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.3.2011 7:40:28   
petarda
Bolje na knjižico ali šparat za smučke...ker pri nas je bil ninjago aktualen točno 2 dni! user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.3.2011 7:42:56   
petarda
Drugače pa dobro jutro user posted image

Res se nam obeta lep dan....škoda, ker ga bom večino preživela v omarah... (ja, nisem še končalauser posted image )...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.3.2011 9:23:43   
Urša
Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! user posted image user posted image user posted image  Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.3.2011 9:26:36   
Urša
Uf, omare...user posted image user posted image user posted image  Nimam časa! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.3.2011 18:47:22   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pri nas pojma nimamo o Creatorjih in Ninjagotih, smo še vedno na Duplo! user posted image user posted image user posted image  Moja dva pa denar šparata za hišo, da bomo imeli lahko še enega dojenčka! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.3.2011 20:02:30   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V tem primeru....raje kupim še en Ninjago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.3.2011 20:03:15   
petarda
Nisem bila predolgo v omarah...je bil preveč lep sonček...sem šla raje teraso pospravljat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.3.2011 20:26:51   
NinaŠ

carja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.3.2011 20:27:31   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nisem bila predolgo v omarah...je bil preveč lep sonček...sem šla raje teraso pospravljat user posted image

pametno user posted image , čeprav beseda "pospravljat" poleg terase user posted image user posted image ...še dobro, da mi nimamo terase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.3.2011 20:30:41   
NinaŠ
Jaz sem pa ravno čez vikend zapakirala, pospravila bunde, smučarske hlače, smučke, pancarje, čelade,.... in glej ga zlomka - jutri ima Anže smučanje user posted image user posted image ... pa sem danes spet lahko vse razvlekla... ...in zdaj niti brez Anžetove krame ne dobim več vsega nazaj v omare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ok, bom pakirala in zlagala na prafaktorje spet čez vikend user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.3.2011 20:35:34   
NinaŠ

glede lego kock - te, ki so made in china so res bolj švohne, one, ki so pa na madžarskem narejene so pa super.

očitno imamo potemtakem mi veliiiko srečo z nakupi legic - vse imamo danske, madžarske in češke user posted image , sem zdajle preverila user posted image . Nisem vedela, da tudi tu obstajajo razlike v kvaliteti user posted image , saj nekako pričakujem, da so narejene po nekih standardih.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.3.2011 20:37:47   
NinaŠ
user posted image imamo spet na bolniški user posted image ...pri košarki si je poškodoval nogo - verjetno ahilovo tetivo - k zdravniku bo šel šele jutri zjutraj user posted image (zakaj odlašanje ne prašte user posted image user posted image ) ...še dobro da ni tako hudo, da ne bi bil mobilen user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 23.3.2011 20:38:14 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?