Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:13:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Dobro jutro tudi od nas: Iiiii, kakšen cukerček
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:16:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bejbike, po puško sem šla včeraj brez zveze v koruzo, ker je tečka danes popoldan prišla. Tako da bom zdaj naredila en odklop od RR. Arneja - te bomo pogrešale Drži se! mismis - veliko sreče danes na izpitu, potem pa se tako ali tako vidimo zvečer, boš poročala, kako je blo Nč, sem hotla še neki napisat, pa je že alarm
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:34:56
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Madona, ste včeraj naklofale enih strani. Mismis, prva špika pade potem v nedeljo. Upam sam, da nam zgledala k kakšn pijanček, ker se mi bo tko roka tresla. Take treme še nisem imela pred nobenim postopkom. Danes pa držim pesti, da narediš tale izpit. Arneja, . Vzami si nekaj časa zase, potem pa le pridi spet med nas. Pikovit, ja kakšno srečanje bi bilo res že potrebno. Se čist strinjam s tabo. Reby, a nosek je že boljš? Naslednji teden v petek mam frej, k grem po municijo, pa bi se nazaj grede pr tebi ustavla, če bi ti zneslo, k se bom glih tam mimo peljala.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:50:47
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! ste bile pa zgovorne, sem se komaj skozi prebila. WP naj ti Maribor prinese srečo in veselje. arnejči, spočij se, naberi si novih moči, potem pa v nove boje glorija, verjamem da se vam je odvalil kamen od srca BEBII, ti ne boš mela časa počivat, bo že ta pingo tapravi mismis, srečno danes In kako sem jaz, slabo sem spala in zdaj sem nekam sitna. Ata je rekel. da se bo stanje še poslabšalo, če bom nosečka, jaz se pa danes prvič po punkciji počutim kar vredu, tako da...Ja tak je ta svet, najprej tarnam da me vse boli, zdej bom pa tarnala, da mi nič ne fali
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 9:36:55
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Arnejči res mi je žal Matejčika dobrodošla in za vse hudo kar si morala prestati WP srečno v MB Mišmiška srečno na izpitu Glorči tolk sem vesela . Končno S* nič bit žalosna, ker se dobro počutiš. Saj veš, da smo si različne. Nekaterim je nosečnost obdoje najboljšega počutja v življenju, nekatere imajo pa skoz težave. Isto je s hipeco. Lahko, da je bila blažja in že prihajaš k sebi. Ne jemat teh Reševih besed kot aksiom, ker čistzo vsaka drugače reagira Ajsika, Sonček, Biba77, Zvezdica hvala vam za prelepe slikce vaših sončkov Kleja a je bil danes debel +? Navijam Lep dan vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 9:47:46
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Dobro jutro punce evo prišla iz UZ - folikli lepo rastejo in imam ponovno v nedeljo (4.10.09) UZ že na vse zgodaj ob 7.30 uri. Potem pa upam da bo počasi prišla "stopka" in potem punkcija. Glede na to da je petek, in da je zunaj grozno vreme, vam pošiljam vsem borkam en velik , in veliko smeha, sreče,... skratka vsem najlepše. Sedaj pa je čas za en in potem počivanje, ker me grozno boli glava in jajčniki dijo papa
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 9:54:47
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Reby, a nosek je že boljš? Naslednji teden v petek mam frej, k grem po municijo, pa bi se nazaj grede pr tebi ustavla, če bi ti zneslo, k se bom glih tam mimo peljala. En mejčken je bolš. Ne spiram mu več s fiziološko, ker mu gre v želodček in se mi zdi, da ga pol še bolj zvija. Zdej mu delam kar paro s kamilicami - pokrijem voziček z veliko brisačo, kamilice dam pa zraven na stol, pa kapljice v lonček nad svečko. Kupila sem tudi mazilo za po prsih - Fitobalm, ki je za dojenčke od rojstva, pa je dobil rdeče pikice. Ja, ti se kar oglasi, mi smo itak doma
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 9:56:35
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* In kako sem jaz, slabo sem spala in zdaj sem nekam sitna. Ata je rekel. da se bo stanje še poslabšalo, če bom nosečka, jaz se pa danes prvič po punkciji počutim kar vredu, tako da...Ja tak je ta svet, najprej tarnam da me vse boli, zdej bom pa tarnala, da mi nič ne fali Hahaha, ne morem mimo tega. Se bo poslabšalo, ko boš nosečka, ko boš pa mamica, pa boš čist neprespana
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:02:45
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: S* In kako sem jaz, slabo sem spala in zdaj sem nekam sitna. Ata je rekel. da se bo stanje še poslabšalo, če bom nosečka, jaz se pa danes prvič po punkciji počutim kar vredu, tako da...Ja tak je ta svet, najprej tarnam da me vse boli, zdej bom pa tarnala, da mi nič ne fali Hahaha, ne morem mimo tega. Se bo poslabšalo, ko boš nosečka, ko boš pa mamica, pa boš čist neprespana Iz tvojih ust v božja ušesa in moj buši, ne bi imela nič proti . To zdej govorim, pol pa...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:09:37
|
|
|
|
cukica
|
Dobro jutro vsem skupaj! Tanja_Jes hvala za enkrat je še vse v belini in naj tako ostane.Je pa to moj 5 poizkus.(2 postopek 3 z zamrznjenčki). Arneja žal mi je,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:17:31
|
|
|
|
cukica
|
WP vse dober ti želim v postopku in naj bo Mb tokrat srečen za vaju,....držim pesti Gloria samo da je s sinkom vse o.k in da ni prišlo do okužbe,.... BEBIII upam,da si v redu držim pestke za naprej,.... Vse imate tko lepe otročke pravi mali cukerčki Biba 77,Zvezdica,Reby in vse ki sem pozabila,.... Vrtnica m. počasi pa bo naj stopka čimprej pride,... Mismis držim pesti za izpit,... Vsem en lep pozdrav in lepo se mejte,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:30:12
|
|
|
|
lana70
|
gloria, super novica, vejretno ti je skala padla od srca, ne kamen.....jaz se tudi tega bojim, ker sem bila ogromno na vrtu, pa prepozno ugotovila, da je to lahko glavni vir okužbe..a si se med nosečnostjo okužila?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:32:02
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....kak si mi ti .... Evo jaz se Ok.Se ne bom nič pritoževala .Smo pridni in zidamo hiško na morju.To bo najina prva hiška.Joj kolk sem jaz vesela .Drugače pa vse po starem.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:35:56
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zvezdica kolk ste lepi .Je tebi podoben? jast bi te tko rada vidla . Kdaj?NASLEDNJI TEDEN,ČE SI ZA?KAR V BTC-ju Mali je pa čist moj. SEM VIDELA NO PA SI LE NEKAJ IMELA ZRAVEN
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:39:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Smo pridni in zidamo hiško na morju.To bo najina prva hiška.Joj kolk sem jaz vesela .Drugače pa vse po starem. Si pa skromna, kakšna hiška, pravi veleposestniki ste, kulkr sem vidla
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo sem kar klicala na GK in mi je predlagala, da grem k svoji G. V postopek pa ne morem dokler ne dobim M.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 10:49:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Evo sem kar klicala na GK in mi je predlagala, da grem k svoji G. V postopek pa ne morem dokler ne dobim M. Upam, da se čimprej prikaže.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 11:37:47
|
|
|
|
BarbiG
|
S* madona šele zdaj sem vidla kolk si pridelala. Pa naj bo že ta, ki ti ga je Reš vstavil zmagovalen. Imaš pa res še celo nogometno moštvo na zalogi. Gloria, super novička. Samo da je dete zdravo. Suzi, . Pa to ni res. Naj se zadeva poštima. MAdona, takrat, ko najbolj rabiš da priteče v vsem svojem sijaju je pa ni. Sej moja - ta tazadnja je bila tud ful čudna. Skor tri dni izcedek, pol je dva dni lil, pol pa še 4 dni izcedek. Pol pa vedi, kaj hudiča je zdej to. Upam, da se zadeve čimprej uredijo in da se nam pridružiš včimprej v novih bojih.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 11:40:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Smo pridni in zidamo hiško na morju.To bo najina prva hiška.Joj kolk sem jaz vesela .Drugače pa vse po starem. Si pa skromna, kakšna hiška, pravi veleposestniki ste, kulkr sem vidla Reby,tisto kar si videla daj na pol.Sta dvojčka .Zdej pa nisem več veleposestnica .Sem samo posestnica
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 11:49:22
|
|
|
|
pikovit
|
MISMIS evo eno učenjaško da bo danes šlo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 11:50:20
|
|
|
|
pikovit
|
Tole pa za vse vas punce moje
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 12:29:50
|
|
|
|
Matejčika
|
Arneja, sicer te ne poznam, ampak tvoj podpis mi je všeč! Vzami si čas, odklopi RR, potem pa le pridi nazaj. Pa vmes večkat preberi svoj podpis. Gigi1 hvala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 13:17:46
|
|
|
|
biba77
|
Reby, nam je pomagalo bebival mazilo z eteričnimi olji za dojenčke (so različna ta mazila). Sicer je pikec res še majhen. Pri tej starosti sem jaz delala inhalacije v sobi z 1 kapljico eteričnega olja (mislim, da sem imela evkaliptius) v tisti posodici na čajne lučke (saj veš, ko se voda nalije zgoraj in potem v vodo daš kapljico). Smo vsi bili zdravi. Moj bauc je pa zdaj že malo večji. Slika je izpred treh let. Kak čas beži... Sicer sem pa danes spet začela s Femodenom in ne vem, če se mi spi od Femodena ali vremena. Že vidim, da bom čisto povožena popoldan... No, vso srečo vsem, b77
< Sporočilo je popravil biba77 -- 2.10.2009 13:18:22 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 13:28:57
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, hja - meni ne gre najbolje. 25.9. sem se začela špikati - pa takrat so mi tudi eno cisto spunktirali. Danes sem bila na drugem UZ - dva folikla sta, vendar ne rasteta - so mi tudi kri vzeli in ponovno mi jo bodo v ponedeljek, ko bom spet šla na UZ in takrat bodo videli, ali naj ustavijo postopek. Mi gre kar ornk na jok, saj tole vse skupaj je zelo nevzpodbudno...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 13:33:12
|
|
|
|
miklarom
|
en full mrzel pozdrav iz Savinjske , mater mislim da prihaja zima babike, kak imate že lepe otročke WP -dobrodošla v Mb in naj vama tokrat uspe , dkaj pa začneš s postopkom Pikovit - heloooooo, kdaj bo srečanje, jest bi tudi vas prišla spoznati, zdaj že imam avto sem ga danes pripeljala domov, čisto novega vsem , ki vam ni uspelo, glavo pokonci in v nove boje naprej, skupaj z mano, vas bom vse bodrila, in skupaj bomo prišle daleč in do naših mismis - srečno danes na izpitu, držim pestke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?