|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 21:08:22
|
|
|
|
womanpolice
|
TKole je poročilo iz Maribora... Dr. Reljič si je full vzel čas za naju... pogovarjali smo se več kot pol ure... (v LJ si moja ginekologinja ni vzela toliko časa niti ni vse tko dobro razložila...)... povedal nama je, da bo potrebno ponovit spermiogram. Videl je, da ima moj manj kot milijon semenčec, zato bo ob izvidu ponovnega spermiograma razmislil o zamrznitvi sperme. Povedal nama je okvirno, kako bo stvar potekala ter da kaj več - kakšn postopek in vse podrobno - bo pa povedal ob naslednjem posvetu, ko bo videl izvid spermiograma in najine krvi. Povedal je, da se morava tri mesece pred postopkom začet pripravljati na postopek, saj se ti meseci odražajo v postopku. Da naj imava uravnoteženo prehrano, naj jeva vitamine,... Povedal nama je, da je čakalna doba 8 mesecev. Prav tako bodo pri moji krvi pogledali za toksoplazmozo (tega v LJ tudi ne delajo pred postopkom). Skratka vse prav vse nama je razložil. Povedala sva mu, da sva po treh neuspelih postopkih in po neposlušanju ginekologinje o mojem predlogu, da pogledajo tudi mene, da sva izgubila vso zaupanje, in da sva se zaradi uspešnosti MB in priporočil odločila za njih. Rekel nama je, da on ne more soditi in oceniti dela drugih in da sami ne delajo čudeže ter da nama ne more garantirat, da nama bodo pa tukaj nardili otročke.. midva pa sva mu rekla, da očitno MORA biti nekaj boljše, če skoraj vsaka, ki gre iz LJ (zaradi večjega števila neuspelih postopkov v MB), da zanosi... se pravi, da delajo nekakšne čudeže... Pa se je smejal.. Skratka, dr. Reljič je bil zelooooooooo prijazen... prav tako sestre... pa tudi vzdušje je tako toplo, prijazno. Zelo sva bila zadovoljna in komaj čakava, da tam začneva postopek. TOREJ, DRUGI POSVET PRI DR. RELJIČU IMAVA 17.12.2009, ko bo moj partner tudi ponovno "delal" spermiogram. Jst srčno upam, da nama bo v Mariboru uspelo. Oba sva dobila ful pozitivne občutke; že predvsem zaradi odnosa, ki so ga imeli do naju; dajo ti prav občutek, da nisi le številka... Res sva bila zadovoljna....
|
|
|