|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
1.10.2009 22:15:39   
womanpolice
pa kje je zdaj ta moj mačkon...? enga imam v naročju.. Mufija... Cofi se pa zunaj potepa.. spat bi rada šla, pa ne morm dokler si gospod ne izvoli priti noter

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.10.2009 22:17:03   
womanpolice
PUNCE... A ne bi res spet enga srečanja nardile kot je predlagala PIKOVIT... res bi bilo dobr vas po dolgem času videt... No, edin jst do 14.1'. lahko, po 14.10. pa cca. 2 do 3 tedne ne morm... kaj pa vi?

Neposredna povezava do sporočila: 152
1.10.2009 22:19:37   
womanpolice
ker se več kot očitno sama s seboj pogovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo to za danes vse... grem poiskat Cofija, potem pa pod tuš in ninča nanča... NOČKO vsem in želim vam lepe sanje...

jutrijšnjim akterkam pa držim pesti!!!

nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 153
1.10.2009 22:39:51   
Tanja_Jes
Fino...da se tako srečate...a to ste vse iz Lj...???

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 154
1.10.2009 22:54:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

.....glej jo...ista si...nič se nisi spremenila.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sta lepa

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.10.2009 22:56:39   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

še malo stimulacije
user posted image

arneja user posted image user posted image user posted image samo ne obupat!

punce moje, navijam za vas in držim pesti!

...ma kak cmokec lepi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.10.2009 22:57:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ekola, še slikca... takšni smo k vidimo meso user posted image user posted image user posted image

user posted image

tkole se imamo radi

user posted image

tkole smo pa veseli, ker gremo v avto (btw obožuje vožnjo :)

user posted image

user posted image user posted image ...kake lepe očke imatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
1.10.2009 23:01:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

GLORIA.. Ja, dans je bil posvet.. ko mi je aprila rekla, da imava posvet prvega oktobra, sm si rekla "šele"... danes sm rekla "a že je ta dan".. madonca je hitr minilo..

...res je hiter minilo....tokrat bo zmagovalno user posted image user posted image user posted image ...navijam za tebe...pa kaj se ti je spet nardil bogauser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 158
1.10.2009 23:05:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ledenka in Sonček, so mi spet solzice na učke prišle. Objemita svoja otročka, zame je to največji zaklad, ki ga človek lahko ima. Hvala vama, obema user posted image . Pa tudi ostalim puncam za tolažbo, čeprav tele stimulacije so mi najbolj pri srcu user posted image .

....arnrjči...ne obupat...res mi je žal za vaju....ma enkrat bo tudi za tebe posijalo sonce....enostavno more ker si tolk prijetna punca.......ful rada te berem.....odmisli malo vse pol pa spet v novi boj....bo ratalo ker more.....takšno mamico kot boš ti si zasluži vsako deteuser posted image ...

< Sporočilo je popravil gloria -- 1.10.2009 23:06:05 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.10.2009 23:16:56   
gloria
...babike moje danes vama pa morem nekaj povedat...tolk sem srečna...kot že ene vesta da sem v nosečnosti bila okužena z toxo.....po rojstvu Nika smo imeli velik pregledov v LJ. ker so skoz sumli da se je tudi on okužil ne glede na to da je AC bila negativa....grozno je bilo čakat na izvide(včasih tudi več kot mesec dni)...no vsak izvid je pokazal sum na toxo pri malemu...pred enim mesecom smo imeli ponovno pregled,in mi je dr. povedala če spet ne bo ok nas čaka velik preiskav(okulist,kri,jetra,bezgavke zraven pa tudi slikanje glave pod narkozo in še mnogo drugih)...
...no danes pa dobim pismo ki sem ga z takim strahom odprla....notri pa piše da sum na toxo več ne obstaja,kri je vredu,titri so pali in preiskave pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
....po 19 mesecov straha mi je tudi ta teški kamen pal z srca.....

...nočka...in seveda kot vedno navijam za ju3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.10.2009 23:25:57   
Zvezdica
pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Gloria KONČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu, ker sem res molila za nikca. Se še spomniki kako je bilo takoj po porodu. Niku enga lupčka.

Grem spat, ker otrok spi že od 8ih, jast pa ko bi lahko spala pa neki bluzim. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.10.2009 23:26:40 >

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.10.2009 23:30:24   
dysan
JOJ, JOJ, JOJ, zdejle bi ga najrajši razbila, tok na dolgo in široko sem se razpisala, pol mi vse nekam sasipa, uuuufff kaj sem jezna, grem zdaj v posteljo, pa bom jutri vajo ponovila

Lepo mi pančkajte in navijam za jutrišne akterke, dobro opravite punce.
Nočka

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.10.2009 23:31:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bejbike, po puško sem šla včeraj brez zveze v koruzo, ker je tečka danes popoldan prišla. Tako da bom zdaj naredila en odklop od RR.

Midva bova pa premislila, kaj zdaj storiti ali se še splača v kakšen postopek. Ker utrujena sva oba od vsega, obupana pa tudi precej. Najprej bo treba fino sapo zajet, potem pa načrt začet kovat. In potem bo enkrat menda ja prišel tisti enkrat, ko bo tudi nama uspelo.

Arneja moja draga, jaz te moram prvo fajn objemčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res mi je žal zate in za vse druge ki jim ni uspelo, tudi zase priznam, ampak zakaaaaj toliko živcev in truda na vse touser posted image user posted image user posted image user posted image  PUNCE MOJE TREBA SI JE VZETI MALO PAVZE!!!!!resnično vam povem, to ne vodi nikamor.........ne me narobe razumet, ampak si je treba vzeti v roke, sami s seboj se pošlihtat in potem spet v novi boj, ker tako je dosti lažje in več energije za bodočegauser posted image , Nevem, saj jaz tako razmišljam.user posted image Vem da pri vsaki posameznici rabi kakšna sprememba ali pa kej drugega, potem je uspešnost zagotovljenauser posted image
Ženske niso plodne celo leto, magari smo tako naučene, za vsako posameznico je drugače, ena je po zimi, druga poleti, tretja jeseni itd.......
Nebom toliko pisla, ker me verjetno ne bojo vse razumele, želim samo da boste vse srečne in zadovoljne ne glede na to, če imate user posted image  ali ne, ker zelo pomembno je da ste same s seboj srečne potem itak vse pride!!!!!!!!
Punce moje imam vas vse rada in samo pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.10.2009 23:44:12   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Gloria KONČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu, ker sem res molila za nikca. Se še spomniki kako je bilo takoj po porodu. Niku enga lupčka.

Grem spat, ker otrok spi že od 8ih, jast pa ko bi lahko spala pa neki bluzim. user posted image

..hvala ti...res mi je odleglo.....skoz me je ful skrbel,po rojstvu sem povedala tukaj gor,pol za naprej so pa ene vedele ,pisala pa več nisemuser posted image ......HB .....veš kaj si pa zdej najbolj želim.....mirne,brezkrbne nosečnosti,ko bi skoz imela nasmeh na ustih ne pa solze......imam pa zdej takega sončka ki me ispolnuje vsak dan,da skačem do neba od veselja....res je lepo bit mama....gdaj gresta po sestrico user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
1.10.2009 23:47:12   
pikovit
WP user posted image user posted image user posted image  ne me za ušesa,ampak je una oseba-ženska na dopustu oz. ne vem kaj.Pa te nisem hotla težit.Zapisnik je na postaji,moj oče ga pa nima,niti ne ve njenega imena in priimka.Tako da žal,ti nisem mogla povedati.Se pa ti opravičujem gllllllloooooooooooboookoooooo ker ti težim.Takoj ko kaj izvem,ti javim.Sorčiiiii user posted image

No vidim,da si bila zadovoljna z MB.Sem ti rekla user posted image .Res se počutiš človek tam.A ne?No samo da se premika naprej.user posted image user posted image user posted image

Hitro se pocajti,da greva na kavo.A maš kake kreme?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.10.2009 23:48:09   
pikovit
Gloria juhuuuuuu super novička.Zdaj pa veselo naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.10.2009 23:49:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

JOJ, JOJ, JOJ, zdejle bi ga najrajši razbila, tok na dolgo in široko sem se razpisala, pol mi vse nekam sasipa, uuuufff kaj sem jezna, grem zdaj v posteljo, pa bom jutri vajo ponovila

Lepo mi pančkajte in navijam za jutrišne akterke, dobro opravite punce.
Nočka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse smo bile že na tem.Pa jutri več sreče user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.10.2009 23:50:27   
pikovit
Zvezdica kolk ste lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Je tebi podoben?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.10.2009 23:52:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gloria juhuuuuuu super novička.Zdaj pa veselo naprejuser posted image user posted image user posted image

...hvala tud tebi..res od danes mi je glava čisto drugačana....čeprav včasih nisem hotla mislit na to mimgrede mi je pršlo kake ima lahko posledice.....
....kak si mi tiuser posted image ....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.10.2009 6:57:32   
Anonimen
Jutro.user posted image

bebii, a tako praviš? Boš malo prekinila vse skupaj? No, mogoče ti bo pa res to pomagalo in bo tako uspelo. Ampak saj itak ne bo treba, ker bo tisti pingo zmagovalni! Držim pesti.user posted image   Moje M pa še ni in tudi krvavi izcedki so manj pogosti.user posted image

dysan, no vidiš, da so se pokazali!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda, da si malo bolj "počasna", tako kot jaz. Ampak ni važno, glaven bo rezultat !!

s*, uau, pa ti si res ena dobra kokoška!! Kar 10 eskimčkov!! Super!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wp, itak, da bo uspelo!! Po tvojem postu imam občutek, da bo tale MB res zmagovalen za vaju!

arneja, user posted image user posted image , pa tako sem upala, da bo uspelo tvojima ribicama. user posted image user posted image user posted image

gloria, user posted image user posted image user posted image lepo je prebrat takšno lepo novičko.  A to si se med nosečnostjo okužial ali že prej?

Pa še eno vprašanje: moje M še ni, ampak imam še vedno malo krvavih izcedkov že od prejšnjega tedna. A mislite, da bom M sploh dobila? Je imela katera takšno situacijo? Ker tole je zame prvič in sedaj sploh ne vem kaj lahko pričakujem? Ali M ali se je telo ščistilo že pri izcedkih.. user posted image user posted image user posted image user posted image Saj vem, da točnega odgovora mi ne morete povedat, ampak kakšna izkušnja bi bila pa dobrodošla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
2.10.2009 7:21:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zvezdica kolk ste lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Je tebi podoben?

jast bi te tko rada vidlauser posted image . Kdaj?

Mali je pa čist moj. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.10.2009 7:33:56   
Zvezdica
eš kaj si pa zdej najbolj želim.....mirne,brezkrbne nosečnosti,ko bi skoz imela nasmeh na ustih ne pa solze......imam pa zdej takega sončka ki me ispolnuje vsak dan,da skačem do neba od veselja....res je lepo bit mama....gdaj gresta po sestrico user posted image

verjame, da je bilo težko. Ko ti končno uspe, se potem obremenjuješ s takimi In drugačnimi tekdaj spet nameravaš v postopek? Zdaj bo vse ok, boš vidla.

Mi2 za zdaj ne nameravava še po enga, ker dokler sem še dojila sem si želela (hormončki), zdak ko ta vražiček hodi okili pohištva pa mi nekak ni. Ker rabim mal časa zase, saj se mojih zadnjih osem let vsrt vse okoli, laparoskopij, histerskopij, umetno ustvarjenega klimakterija.... Namesto da bi zgledala stara 30 let, zgledam 15 let starejša. Tko da zdaj bo moj oz najin čas,, če me oziroma naju prime, bova šla še po enga.

Punce, drgač pa vsem skupaj dobro jutro. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 172
2.10.2009 7:41:29   
metuljci
dobro jutro.

ma ste se razpisale user posted image jaz včeraj sploh nisem mogla na forum user posted image

wp jaz mam tud dr. Reljiča in sem tud max zadovoljna z njim

arneja ne obupat user posted image

glorija lepo da je tvoj sonček zdrav user posted image

ostalim pa en velik user posted image ni mi glih več za pisat, ker je danes očitno spet en izmed črnih dni user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 173
2.10.2009 8:08:05   
biba77
Dobro jutro tudi od nas:
user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.10.2009 8:12:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...no danes pa dobim pismo ki sem ga z takim strahom odprla....notri pa piše da sum na toxo več ne obstaja,kri je vredu,titri so pali in preiskave pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Jeee, Glorika super, to je pa res lepa novička user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?