Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:15:39
|
|
|
|
womanpolice
|
pa kje je zdaj ta moj mačkon...? enga imam v naročju.. Mufija... Cofi se pa zunaj potepa.. spat bi rada šla, pa ne morm dokler si gospod ne izvoli priti noter
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:17:03
|
|
|
|
womanpolice
|
PUNCE... A ne bi res spet enga srečanja nardile kot je predlagala PIKOVIT... res bi bilo dobr vas po dolgem času videt... No, edin jst do 14.1'. lahko, po 14.10. pa cca. 2 do 3 tedne ne morm... kaj pa vi?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:19:37
|
|
|
|
womanpolice
|
ker se več kot očitno sama s seboj pogovarjam , naj bo to za danes vse... grem poiskat Cofija, potem pa pod tuš in ninča nanča... NOČKO vsem in želim vam lepe sanje... jutrijšnjim akterkam pa držim pesti!!! nočko!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:39:51
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Fino...da se tako srečate...a to ste vse iz Lj...???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:54:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 .....glej jo...ista si...nič se nisi spremenila..... ...kok sta lepa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:56:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še malo stimulacije arneja samo ne obupat! punce moje, navijam za vas in držim pesti! ...ma kak cmokec lepi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 22:57:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ekola, še slikca... takšni smo k vidimo meso tkole se imamo radi tkole smo pa veseli, ker gremo v avto (btw obožuje vožnjo :) ...kake lepe očke imata
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:01:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice GLORIA.. Ja, dans je bil posvet.. ko mi je aprila rekla, da imava posvet prvega oktobra, sm si rekla "šele"... danes sm rekla "a že je ta dan".. madonca je hitr minilo.. ...res je hiter minilo....tokrat bo zmagovalno ...navijam za tebe...pa kaj se ti je spet nardil boga ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:05:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ledenka in Sonček, so mi spet solzice na učke prišle. Objemita svoja otročka, zame je to največji zaklad, ki ga človek lahko ima. Hvala vama, obema . Pa tudi ostalim puncam za tolažbo, čeprav tele stimulacije so mi najbolj pri srcu . ....arnrjči...ne obupat...res mi je žal za vaju....ma enkrat bo tudi za tebe posijalo sonce....enostavno more ker si tolk prijetna punca.......ful rada te berem.....odmisli malo vse pol pa spet v novi boj....bo ratalo ker more.....takšno mamico kot boš ti si zasluži vsako dete ...
< Sporočilo je popravil gloria -- 1.10.2009 23:06:05 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:16:56
|
|
|
|
gloria
|
...babike moje danes vama pa morem nekaj povedat...tolk sem srečna...kot že ene vesta da sem v nosečnosti bila okužena z toxo.....po rojstvu Nika smo imeli velik pregledov v LJ. ker so skoz sumli da se je tudi on okužil ne glede na to da je AC bila negativa....grozno je bilo čakat na izvide(včasih tudi več kot mesec dni)...no vsak izvid je pokazal sum na toxo pri malemu...pred enim mesecom smo imeli ponovno pregled,in mi je dr. povedala če spet ne bo ok nas čaka velik preiskav(okulist,kri,jetra,bezgavke zraven pa tudi slikanje glave pod narkozo in še mnogo drugih)... ...no danes pa dobim pismo ki sem ga z takim strahom odprla....notri pa piše da sum na toxo več ne obstaja,kri je vredu,titri so pali in preiskave pri njih več niso potrebne .... ....po 19 mesecov straha mi je tudi ta teški kamen pal z srca..... ...nočka...in seveda kot vedno navijam za ju3 ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:25:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image .... ....po 19 mesecov straha mi je tudi ta teški kamen pal z srca..... Gloria KONČNO Hvala bogu, ker sem res molila za nikca. Se še spomniki kako je bilo takoj po porodu. Niku enga lupčka. Grem spat, ker otrok spi že od 8ih, jast pa ko bi lahko spala pa neki bluzim.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.10.2009 23:26:40 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:30:24
|
|
|
|
dysan
|
JOJ, JOJ, JOJ, zdejle bi ga najrajši razbila, tok na dolgo in široko sem se razpisala, pol mi vse nekam sasipa, uuuufff kaj sem jezna, grem zdaj v posteljo, pa bom jutri vajo ponovila Lepo mi pančkajte in navijam za jutrišne akterke, dobro opravite punce. Nočka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:31:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bejbike, po puško sem šla včeraj brez zveze v koruzo, ker je tečka danes popoldan prišla. Tako da bom zdaj naredila en odklop od RR. Midva bova pa premislila, kaj zdaj storiti ali se še splača v kakšen postopek. Ker utrujena sva oba od vsega, obupana pa tudi precej. Najprej bo treba fino sapo zajet, potem pa načrt začet kovat. In potem bo enkrat menda ja prišel tisti enkrat, ko bo tudi nama uspelo. Arneja moja draga, jaz te moram prvo fajn objemčkat res mi je žal zate in za vse druge ki jim ni uspelo, tudi zase priznam, ampak zakaaaaj toliko živcev in truda na vse to PUNCE MOJE TREBA SI JE VZETI MALO PAVZE!!!!!resnično vam povem, to ne vodi nikamor.........ne me narobe razumet, ampak si je treba vzeti v roke, sami s seboj se pošlihtat in potem spet v novi boj, ker tako je dosti lažje in več energije za bodočega , Nevem, saj jaz tako razmišljam. Vem da pri vsaki posameznici rabi kakšna sprememba ali pa kej drugega, potem je uspešnost zagotovljena Ženske niso plodne celo leto, magari smo tako naučene, za vsako posameznico je drugače, ena je po zimi, druga poleti, tretja jeseni itd....... Nebom toliko pisla, ker me verjetno ne bojo vse razumele, želim samo da boste vse srečne in zadovoljne ne glede na to, če imate ali ne, ker zelo pomembno je da ste same s seboj srečne potem itak vse pride!!!!!!!! Punce moje imam vas vse rada in samo pozitivno
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:44:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image .... ....po 19 mesecov straha mi je tudi ta teški kamen pal z srca..... Gloria KONČNO Hvala bogu, ker sem res molila za nikca. Se še spomniki kako je bilo takoj po porodu. Niku enga lupčka. Grem spat, ker otrok spi že od 8ih, jast pa ko bi lahko spala pa neki bluzim. ..hvala ti...res mi je odleglo.....skoz me je ful skrbel,po rojstvu sem povedala tukaj gor,pol za naprej so pa ene vedele ,pisala pa več nisem ......HB .....veš kaj si pa zdej najbolj želim.....mirne,brezkrbne nosečnosti,ko bi skoz imela nasmeh na ustih ne pa solze......imam pa zdej takega sončka ki me ispolnuje vsak dan,da skačem do neba od veselja....res je lepo bit mama....gdaj gresta po sestrico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:47:12
|
|
|
|
pikovit
|
WP ne me za ušesa,ampak je una oseba-ženska na dopustu oz. ne vem kaj.Pa te nisem hotla težit.Zapisnik je na postaji,moj oče ga pa nima,niti ne ve njenega imena in priimka.Tako da žal,ti nisem mogla povedati.Se pa ti opravičujem gllllllloooooooooooboookoooooo ker ti težim.Takoj ko kaj izvem,ti javim.Sorčiiiii No vidim,da si bila zadovoljna z MB.Sem ti rekla .Res se počutiš človek tam.A ne?No samo da se premika naprej. Hitro se pocajti,da greva na kavo.A maš kake kreme?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:48:09
|
|
|
|
pikovit
|
Gloria juhuuuuuu super novička.Zdaj pa veselo naprej
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:49:23
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan JOJ, JOJ, JOJ, zdejle bi ga najrajši razbila, tok na dolgo in široko sem se razpisala, pol mi vse nekam sasipa, uuuufff kaj sem jezna, grem zdaj v posteljo, pa bom jutri vajo ponovila Lepo mi pančkajte in navijam za jutrišne akterke, dobro opravite punce. Nočka vse smo bile že na tem.Pa jutri več sreče
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:50:27
|
|
|
|
pikovit
|
Zvezdica kolk ste lepi .Je tebi podoben?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:52:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Gloria juhuuuuuu super novička.Zdaj pa veselo naprej ...hvala tud tebi..res od danes mi je glava čisto drugačana....čeprav včasih nisem hotla mislit na to mimgrede mi je pršlo kake ima lahko posledice..... ....kak si mi ti ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 6:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. bebii, a tako praviš? Boš malo prekinila vse skupaj? No, mogoče ti bo pa res to pomagalo in bo tako uspelo. Ampak saj itak ne bo treba, ker bo tisti pingo zmagovalni! Držim pesti. Moje M pa še ni in tudi krvavi izcedki so manj pogosti. dysan, no vidiš, da so se pokazali!! Zgleda, da si malo bolj "počasna", tako kot jaz. Ampak ni važno, glaven bo rezultat !! s*, uau, pa ti si res ena dobra kokoška!! Kar 10 eskimčkov!! Super!! wp, itak, da bo uspelo!! Po tvojem postu imam občutek, da bo tale MB res zmagovalen za vaju! arneja, , pa tako sem upala, da bo uspelo tvojima ribicama. gloria, lepo je prebrat takšno lepo novičko. A to si se med nosečnostjo okužial ali že prej? Pa še eno vprašanje: moje M še ni, ampak imam še vedno malo krvavih izcedkov že od prejšnjega tedna. A mislite, da bom M sploh dobila? Je imela katera takšno situacijo? Ker tole je zame prvič in sedaj sploh ne vem kaj lahko pričakujem? Ali M ali se je telo ščistilo že pri izcedkih.. Saj vem, da točnega odgovora mi ne morete povedat, ampak kakšna izkušnja bi bila pa dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 7:21:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zvezdica kolk ste lepi .Je tebi podoben? jast bi te tko rada vidla . Kdaj? Mali je pa čist moj.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 7:33:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
eš kaj si pa zdej najbolj želim.....mirne,brezkrbne nosečnosti,ko bi skoz imela nasmeh na ustih ne pa solze......imam pa zdej takega sončka ki me ispolnuje vsak dan,da skačem do neba od veselja....res je lepo bit mama....gdaj gresta po sestrico user posted image verjame, da je bilo težko. Ko ti končno uspe, se potem obremenjuješ s takimi In drugačnimi tekdaj spet nameravaš v postopek? Zdaj bo vse ok, boš vidla. Mi2 za zdaj ne nameravava še po enga, ker dokler sem še dojila sem si želela (hormončki), zdak ko ta vražiček hodi okili pohištva pa mi nekak ni. Ker rabim mal časa zase, saj se mojih zadnjih osem let vsrt vse okoli, laparoskopij, histerskopij, umetno ustvarjenega klimakterija.... Namesto da bi zgledala stara 30 let, zgledam 15 let starejša. Tko da zdaj bo moj oz najin čas,, če me oziroma naju prime, bova šla še po enga. Punce, drgač pa vsem skupaj dobro jutro.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 7:41:29
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro. ma ste se razpisale jaz včeraj sploh nisem mogla na forum wp jaz mam tud dr. Reljiča in sem tud max zadovoljna z njim arneja ne obupat glorija lepo da je tvoj sonček zdrav ostalim pa en velik ni mi glih več za pisat, ker je danes očitno spet en izmed črnih dni
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:08:05
|
|
|
|
biba77
|
Dobro jutro tudi od nas:
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.10.2009 8:12:05
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...no danes pa dobim pismo ki sem ga z takim strahom odprla....notri pa piše da sum na toxo več ne obstaja,kri je vredu,titri so pali in preiskave pri njih več niso potrebne .... ....po 19 mesecov straha mi je tudi ta teški kamen pal z srca..... Jeee, Glorika super, to je pa res lepa novička
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?