|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.10.2009 22:51:05   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

dej nooo mismis, javi kej no.....smo vse na trnih, mal odloži hajnija pa poročej noooo

Mismis, bi lohk že kej javla, a veš. KEr nas je tuki gor cel kup, k smo močno zate dons držale pesti. Zdej smo pa seveda firbčne, če je padla 10-ka. user posted image

...je res je...na rapoooooooooooooooooooooooooooort user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.10.2009 22:54:29   
mismis
Been there, done that...user posted image user posted image no izpit je za nami, že zdavnaj, kakšna ocena bo nimam pojma, glede na to, da je potrebno počakati še kakšen teden na rezultate izpita.

Razlog, zakaj se nisem javila prej je bil ta, da sem bila dogovorjena z našima Reby in Hedi za meeting v lokalnem krogu. No potem je Reby javila, da jo nekaj kuha, tako da sva sami s Hedi udarile konstruktivne debate sami.

No izpit, naredili ga bomo, ker mene ne bo noben jeb.., za oceno pa še ne vem.
Hvala vsem za pestke, vsak procent pri oceni je delo vašega truda pri stiskanju pesti in moje trmeuser posted image

Zarja, maš prav, je padel za svobodo po izpitnega obdobja user posted image

Aljonka, kmalu štartam, postopek že rka na vrata

Tanja_Jes, pri dolgem postopku se začenš špikati 22. dan prvega ciklusa (Suprefact), nato se špikaš cca 14 dni (vmes pride user posted image ), po 14. dneh greš na prvi UZ, kjer ti pogledajo, kako je z endometrijem (načeloma mora biti tisti čas na nuli), nato dobiš zdravila za naprej (Gonal ali Menopur) . Špikaš se ponovno kakšnih 8,9 dni, potem pa sledi UZ, potem je pa vse odvisno od rasti foliklov ali hodiš na UZ vsak dan ali na dva dni.

Naska, pivo naj bi pomagalo pri rasti foliklov, nekaj v zvezi z B-vitaminom, več ti napišem drugič, sedaj imam kar nekaj tega B-vitamina v sebiuser posted image user posted image , sem pa prebrala tvojo štorijo, pa res ne vem, kako ti pomagati razen tistega, kar ti je Žiži napisala na 40+. Žal user posted image

Žižek, Hedi je rekla, kdaj prideš kaj na naš konec?

Sonček33, tudi tebi ku ku, sedaj končno vem, kako zgledaš trenutno, tiste slike s poroke so žal zbledele v moji glavi, so morale plac narediti za Butlerja user posted image user posted image

Lana, saj veš kdaj mismis odloži hajnija??? Šele takrat, ko je prazen in čaka, da kelnarica novega prinese user posted image user posted image

BarbiG, nikar se razburjati, saj sem rekla, pesti max do 19. ure, potem pa nič več. Ampak hvala, cenim to, da misliš nameuser posted image user posted image

Gloria, ma super da je Nikec tokso negativen user posted image user posted image , to je res perfektna novička, se spomnim te novice, ko si nam jo prvič sporočila, pa tisto, da so rekli, da boš morda morala iti na abrazijo. Groza, sedaj toliko večja ko vemo kakšen cuker je Nik, pa te njegovi rjavi koderčki. Ampak daj mi meni poved, glede na to, da si jo ti imela in prebolela, si ti sedaj tudi tokso negativna. To pomeni, da v naslednji nosečnsoti ne bo takšnega strahu.

Fargesia, koliko Menopurja imaš sedaj skupaj, dve ali tri ampuli? Kdaj pa imaš naslednji UZ?

gospodarica, user posted image zna zamujati zaradi Suprefacta kakšen dan, meni je v dolgem postopku zamujala tri dni. Počakaj še malo

S*, kako se ti počutiš? So se bolečine kaj umirile?

Miklarom, hvala full cenim, da misliš še name, boljubim da nekega dne dobre misli povrnem

tinkamiška, kako je s tabo, kdaj že imaš ET?. No v vsakem primeru upam, da je bilo uspešno

neki se nam je BEBIII izneverila, ma madona kje si? Pozdravčke tvojemu in reci mu, da se mu zahvaljuem za vse tiste hajnije, ki mi jih je prinesel, ko sem bila jaz sredi pomembne debate.

Matejčika, meni je pa tvoj podpis všeč user posted image Je čisto tak, mismisevski user posted image user posted image

Biba77, se mi je zdelo, da je tvoj bavc malo starejši, če se ne motim, te lahko najdem na temi 303, kjer sta se z našo Piko74 skupaj borili

joj Pikovit, tale bubamara pa daluje tako piflarsko??? Še večji šok danes na faksu, me sošolka praša, kaj pa ti tle, ti si bila pa vedno pridna, nimam pojma od kje folku ideja, da sem jaz pridna??? Ma uživaj na morču, se slišiva, ko boš doma.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.10.2009 22:56:09   
mismis
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

dej nooo mismis, javi kej no.....smo vse na trnih, mal odloži hajnija pa poročej noooo

Mismis, bi lohk že kej javla, a veš. KEr nas je tuki gor cel kup, k smo močno zate dons držale pesti. Zdej smo pa seveda firbčne, če je padla 10-ka. user posted image

ja nestrpnost nesttpna, je bilo treba vse odgovore nakucati, to vzame kar nekaj časa user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.10.2009 23:02:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gloria, ma super da je Nikec tokso negativen user posted image user posted image , to je res perfektna novička, se spomnim te novice, ko si nam jo prvič sporočila, pa tisto, da so rekli, da boš morda morala iti na abrazijo. Groza, sedaj toliko večja ko vemo kakšen cuker je Nik, pa te njegovi rjavi koderčki. Ampak daj mi meni poved, glede na to, da si jo ti imela in prebolela, si ti sedaj tudi tokso negativna. To pomeni, da v naslednji nosečnsoti ne bo takšnega strahu.

...ja v naslednji nosečnosti več ni nobene panike ker sem jo prebolela HB.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.10.2009 23:04:58   
gloria

user posted image

ja nestrpnost nesttpna, je bilo treba vse odgovore nakucati, to vzame kar nekaj časa user posted image

..no zdej grem pa lahko spat user posted image ....bravo za ispit in  ne dvomim da ne pade 10 user posted image ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.10.2009 23:05:04   
gold fish

...ja v naslednji nosečnosti več ni nobene panike ker sem jo prebolela HB.....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.10.2009 23:07:20   
Tanja_Jes
Hvala mišmiš...itak boš naredila...tu ni debate....

sem te zavohala da si bila tle :)

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.10.2009 23:11:35   
gloria
Arneja upam da je bolečina danes kaj manjša user posted image ....bodita močna in se ne predajta....vem da se smotan sliši enkrat bo...ampak res bo enkrat tudi za vas posijal sončekuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.10.2009 23:19:10   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Hvala mišmiš...itak boš naredila...tu ni debate....

sem te zavohala da si bila tle :)

kaj hočeš povedati, da tako smrdim, da se me virtualno voha

ma ne najdem smiley, ki se voha pod ramo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.10.2009 23:26:03   
gloria
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.10.2009 6:54:42   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Je zame delovna sobota danes, tako da prva tu gor strašim user posted image . Zdaj si bom res vzela malo predaha na RR, bom pa klepetala s parimi puncami preko mailov, ker takšne odvisnosti se res ni lahko odvaditi user posted image . In verjamam, da bom čez čas spet tu gor. Še vedno je čas zacelil rane, pa jih bo tudi tokrat. Samo, saj veste, da na začetku je pa najhuje. Smo bile vse na tem, ne? Poljubčke vsem malim škratom naših mamic user posted image .

Kleja, a boš kaj svoj plusek pokazala user posted image user posted image user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.10.2009 9:17:17   
S*
Dobro jutro!user posted image

Vidim da ni še nobena kavice skuhala.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.10.2009 10:27:34   
kleja80
Dobro jutro vsem,
včeraj se nisem mogla javit ker sem bila namreč vsa iz sebe -  katasrofa. V glavnem najprej vesele novičke: včeraj naredila cb (2x) in pokazal debel plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - v tretje gre rado pravijo.

No, sedaj pa k slabim: pred cb sem naredila test Viola (ne vem če ga katera pozna), ki sem ga dan prej kupila v mullerju. Test je bil totalno negativen, niti navidezne črtice ni bilo - sledil je jok in stok in vse kar paše zraven user posted image , skratka ne grem se več in podobno. Moj mož temu ni hotel verjeti in je vztrajal da morava ponovit s cb kot nam je naročil doktor, in da je ta Viola test sigurno šalabajzerski, ker če ne bi ga prodajali tudi v lekarni itd. Odpravil se je v lekarno in kupil dva cb...no od tu naprej pa zgodbo že poznate.

Sem pa bila kake tri ure čist zastonj v šoku, še cigaret sem po enem letu abstinence spet prižgala od žalosti - upam le, da to ni preveč negativno uplivalo na moje pikice.

Zdej pa vas grem prebrat mal za nazaj, da se mal sprostim.

Hvala vsem, ki ste navijale zame, čeprav se poznamo šele kratek čas!

Klejči

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 238
3.10.2009 10:33:06   
Fargesia
klejauser posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, imam 2 ampuli menopurja, UZ imam pa 10.10. (na 8.dan...zaradi prejšnjih hiperc)...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.10.2009 10:47:59   
kleja80
Arneja - kar nekako sem se navezala nate, ker sva bili istočasno v postopku, zato mi je res hudo. Tudi sama poznam ta grenak občutek...naslednji špika-krog naj bo pozitiven, že zdej stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mismis - čeprav prepozno sem zdej močno stisnila obe pestke za čimvišjo oceno. Upam da bo kej zaleglo user posted image

Gospodarica - meni je M zaradi suprefacta zamujala 5 dni, tako da bodi potrpežljiva in prišla bo. To je menda vse normalno.

Dysan - no vidiš da so se foliklčki le prebudili...sej bo!!

Naska - upajmo da bo vse ok, da ne bo treba postopka ustavljat user posted image

Veliko sem vas še izpustila, vendar bi si mogla vzet kaki 2 uri časa da vse za nazaj preberem user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.10.2009 10:55:38   
biba007
Klejauser posted image user posted image user posted image . Zdej pa hop selnga na forum IVF/ICSI nosečkeuser posted image

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 241
3.10.2009 10:59:20   
S*
kleja iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

fargi naj bo ta postopek zmagovalen, dovolj frnikulc brez hiperce ti želim

mišmiš user posted image   user posted image   user posted image za izpit, naj bo ocena čim višja. Drugače pa sem jaz že skoraj kot nova, tako da se bojim da ne bo nič, ker pa atovih besedah, bi morala končati v Postojni če bi se pikica obdržala.

arneja, te že pogrešam. Naberi si novih moči in ne izgubi upanja, enkrat nam bo vsem uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 242
3.10.2009 11:20:27   
kleja80
Biba 007 - hvala za povabilo med nosečke, vendar ne upam tja vsaj do prvega UZ. Ostajam nekako na realnih tleh in se ne upam še prezgodaj veselit user posted image .

S* - hvala in tudi tebi čestitke za nogometno ekipo, skrbi pa kar stran odženi!!

Fargi - 10. bo kmalu tu, želim ti vse dobro in predvsem brez hiperce.

Aja, da ne pozabim, UZ imam 13.10. Se vam ne zdi mal prezgodaj glede na to da je bil šele včeraj test? Se bojim, da se še ne bo še nič videlo in bom spet v skrbeh...joooj user posted image !

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
3.10.2009 11:28:41   
gigi1
Dan user posted image

Kleja user posted image  user posted image  user posted image  sem te imela na sumu, da si naslednja srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam.

Fargi naj ne bo hiperce in bo lepo število kvalitetnih frnikolc na naslednjem UZ user posted image  user posted image  user posted image

S* super, da si boljše in nehaj razmišljat o tem kaj ti je ata rekel. Če bi IVF G vedeli kakšen upliv imajo njihove besede, bi si zavezali jezik.

Arnejči user posted image

Mišmišu saj ne rabi bit 10ka. Važno, da si ta zoprn izpit naredila user posted image user posted image user posted image . Bom 1x prišla v vaš becirk, da vidim naši mamici in njune sončke user posted image

Gospodarica ne vem katero zdravilo jemlješ? Gonal se daje v rito, vse ostalo mislim, da lahko v bušija. Sigurna sem za Merional in Menogon, ker sem oba tako jemala. Za Puregon pa mora povedati tista, ki ga jemlje.

Lupčke vsem in lep vikend

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
3.10.2009 11:28:41   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Drugače pa sem jaz že skoraj kot nova, tako da se bojim da ne bo nič, ker pa atovih besedah, bi morala končati v Postojni če bi se pikica obdržala.

S*, naš novi selektor nogometne reprezentance, nehaj ga lomit. Meni je ata rekel isto. Prvič in drugič. Pa tudi tisto, da "ne bi dal dveh, ker kako bom pa zdržala, ko sem že zdaj tako napihnjena". Ma se mi zdi, da je bila prvič po punkciji čista katastrofa, sem se, cistrena, komaj premikala, pa ni nič ratalo, drugič pa bistveno manj, no, buši je bil večji, to že, ampak bolelo pa res ni....no, pa smo danes 8t5d. Evo, toliko o atovih prerokbahuser posted image . Ti pa naslednjič ne uide obvezno šlatanje trebuščka. Jaz sem prvič ob atovi rokci na kolenčku skoraj z mize padla, no in on gre in tole otipavanje razširi še na bušijauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
3.10.2009 11:30:56   
gigi1
Bibek sva istega mnenja glede teh "prerokb" user posted image . Kako si mi ti? Kisss

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 246
3.10.2009 11:44:31   
Rakica_80
Daaaaanuser posted image
Tnkamiška, tako je prav, sej tudi jaz ne mislim obupat, ampak malo pavze pa res aaauser posted image Še tega pingija grem iskat, se mi malo smili, tam sameva, pa ga grem malo ogretuser posted image
Lana70, hvala ti za gobe, njamiiiiuser posted image
Fargi, superca, še malčič pa boš grela pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gospodarica, ti se kr špikaj tam, kjer ti je lažje, za user posted image  pa se ne sekiraj ti bo že pritekla, zaradi spreja ti zna zamujat.
Aljonka, nisem pametna, kaj je to IMSIuser posted image user posted image
Gloria, super za vredu izideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kleja80, čestitke, uauuuu, kako je to lepo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image
Mismisu, evooo mene, včeraj sem ležala cel dan, me je neka alergija napadla, nevem ali je spet od pivauser posted image , ali je res kakšen vrag v zrakuuser posted image  No danes sem že boljšauser posted image sem mislila nate in držala pesti in vidiš, in vse te pesti ki so držali zate, so ti pomagale- ali je bolj učenjeuser posted image user posted image  Bom prenesla pozdrave, pa za naslednjič, ne skrbi, vaja se bo ponovilauser posted image user posted image user posted image No, upam, da se vidimo kaj prej na UZ, da si kaj rečemouser posted image user posted image user posted image
Vas objemčkam in bežim pohat Lanine gobeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.10.2009 11:49:36   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bibek sva istega mnenja glede teh "prerokb" user posted image . Kako si mi ti? Kisss

Super, Žižetka, super, ni za prehvalituser posted image . Konstantno zmatrana (tisto, ko se ti je še lulat odvlečt zdi malček prenaporno), pa slabo mi je tudi ves čas (no, razen ko jem, torej papcam 24/7)...pa si želim, da bi me prestolonaslednik za dobro mero še kdaj bruhat peljaluser posted image

Sem pa včeraj, malo za stimulacijo in malo Mismis na čast, pogledala The Ugly Truth z Mr. Butlerjem....Mismis, pa kam so šle mišice iz 300? Aja, pa da ne pozabim, user posted image za izpit.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.10.2009 13:31:28   
Anonimen
aljonkauser posted image , tok fajn te je brat.user posted image Ja, mene pa M zafrkava. Bi mogla pridit že v četrtek, pa jo še vedno ni.. Samo krvave izcedke imam že cel teden. Grem pa 1/2 IVF in 1/2 ICSI. Je pa dr. D rekel, da če bo malo celic, bojo delali samo ICSI. In js tud nekak upam, da bojo delali samo to, da bo tokrat vsaj ET. Pa ti? Kdaj štartaš? Aha, že vidim.. Bomo spet skupaj! user posted image user posted image Tale IMSI - a to je tisto ko semenčice pregledajo pod tistim novim mikroskopom?

mismis, glavno, da ga narediš! user posted image

arneja, jaz pa nočem, da nas zapustiš! user posted image user posted image Te je tako luštno brat. Ampak ok, če ti bo pomagalo, potem razumem. Naglihaj se, potem pa pozitivno v nov postopek!

kleja, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak ima CB prav, tako, da se sploh ne sekiraj za tisti drugi test.

biba, a ni to fajn ko maš tele nosečniške tegobe?? user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
3.10.2009 13:39:33   
tinkamiška
evo me, jst se javljamuser posted image

imam dve blastocisti, od 8 celic co se oplodile 4 dve sta bili blastocisti, ostali dve sta zamrli proti koncu...tako, da zamrznjenčkov ni...upam, da jih ne bom rabilauser posted image

zdej pa bo treba čimbolj pozitivno preživeti to čakanje. test: 19.10.

pesti za vse!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?