mismis
|
Been there, done that... no izpit je za nami, že zdavnaj, kakšna ocena bo nimam pojma, glede na to, da je potrebno počakati še kakšen teden na rezultate izpita. Razlog, zakaj se nisem javila prej je bil ta, da sem bila dogovorjena z našima Reby in Hedi za meeting v lokalnem krogu. No potem je Reby javila, da jo nekaj kuha, tako da sva sami s Hedi udarile konstruktivne debate sami. No izpit, naredili ga bomo, ker mene ne bo noben jeb.., za oceno pa še ne vem. Hvala vsem za pestke, vsak procent pri oceni je delo vašega truda pri stiskanju pesti in moje trme Zarja, maš prav, je padel za svobodo po izpitnega obdobja Aljonka, kmalu štartam, postopek že rka na vrata Tanja_Jes, pri dolgem postopku se začenš špikati 22. dan prvega ciklusa (Suprefact), nato se špikaš cca 14 dni (vmes pride ), po 14. dneh greš na prvi UZ, kjer ti pogledajo, kako je z endometrijem (načeloma mora biti tisti čas na nuli), nato dobiš zdravila za naprej (Gonal ali Menopur) . Špikaš se ponovno kakšnih 8,9 dni, potem pa sledi UZ, potem je pa vse odvisno od rasti foliklov ali hodiš na UZ vsak dan ali na dva dni. Naska, pivo naj bi pomagalo pri rasti foliklov, nekaj v zvezi z B-vitaminom, več ti napišem drugič, sedaj imam kar nekaj tega B-vitamina v sebi , sem pa prebrala tvojo štorijo, pa res ne vem, kako ti pomagati razen tistega, kar ti je Žiži napisala na 40+. Žal Žižek, Hedi je rekla, kdaj prideš kaj na naš konec? Sonček33, tudi tebi ku ku, sedaj končno vem, kako zgledaš trenutno, tiste slike s poroke so žal zbledele v moji glavi, so morale plac narediti za Butlerja Lana, saj veš kdaj mismis odloži hajnija??? Šele takrat, ko je prazen in čaka, da kelnarica novega prinese BarbiG, nikar se razburjati, saj sem rekla, pesti max do 19. ure, potem pa nič več. Ampak hvala, cenim to, da misliš name Gloria, ma super da je Nikec tokso negativen , to je res perfektna novička, se spomnim te novice, ko si nam jo prvič sporočila, pa tisto, da so rekli, da boš morda morala iti na abrazijo. Groza, sedaj toliko večja ko vemo kakšen cuker je Nik, pa te njegovi rjavi koderčki. Ampak daj mi meni poved, glede na to, da si jo ti imela in prebolela, si ti sedaj tudi tokso negativna. To pomeni, da v naslednji nosečnsoti ne bo takšnega strahu. Fargesia, koliko Menopurja imaš sedaj skupaj, dve ali tri ampuli? Kdaj pa imaš naslednji UZ? gospodarica, zna zamujati zaradi Suprefacta kakšen dan, meni je v dolgem postopku zamujala tri dni. Počakaj še malo S*, kako se ti počutiš? So se bolečine kaj umirile? Miklarom, hvala full cenim, da misliš še name, boljubim da nekega dne dobre misli povrnem tinkamiška, kako je s tabo, kdaj že imaš ET?. No v vsakem primeru upam, da je bilo uspešno neki se nam je BEBIII izneverila, ma madona kje si? Pozdravčke tvojemu in reci mu, da se mu zahvaljuem za vse tiste hajnije, ki mi jih je prinesel, ko sem bila jaz sredi pomembne debate. Matejčika, meni je pa tvoj podpis všeč Je čisto tak, mismisevski Biba77, se mi je zdelo, da je tvoj bavc malo starejši, če se ne motim, te lahko najdem na temi 303, kjer sta se z našo Piko74 skupaj borili joj Pikovit, tale bubamara pa daluje tako piflarsko??? Še večji šok danes na faksu, me sošolka praša, kaj pa ti tle, ti si bila pa vedno pridna, nimam pojma od kje folku ideja, da sem jaz pridna??? Ma uživaj na morču, se slišiva, ko boš doma.