|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.10.2009 13:58:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

gloria, user posted image user posted image user posted image lepo je prebrat takšno lepo novičko.  A to si se med nosečnostjo okužial ali že prej?

...ja med nosečnostjo...ugotovili so po prvem odzemu krvi v 11 tednu.....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.10.2009 14:04:34   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

gloria, super novica, vejretno ti je skala padla od srca, ne kamen.....jaz se tudi tega bojim, ker sem bila ogromno na vrtu, pa prepozno ugotovila, da je to lahko glavni vir okužbe..a si se med nosečnostjo okužila?

..res je skala ne kamen se mi je odvalil...saj ti boš kmalu dala drugič kri za toxo a ne....men so tudi sumli da je pršlo prek neoprane zelenjave(solate)...saj so me takoj dali na antibiotike še posebaj ker je okužba bila sveža in na začetku nosečnosti....glej jaz sem bila ful pozorna pa sem jo staknila,pri prvi nosečnosti ko se je končala z abrazijo pa tudi nisem bila kaj dosti pozorna pa sem bila negativana...tak da ne preveč študirat o tem,pa seveda mal merkaj...jaz upam da bo vse ok....gdaj dobiš rezultate od AC?...gdo ti jo je delal?....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.10.2009 14:07:30   
mismis
Dober dan,

hvala vsem za pestke, mi bojo še prav prišle, prosim za intenzivno držanje od 16.30 ure pa do max 18.30, takrat bom že konec z izpitom.

Je pa tale vaš mismis danes bolj kot ne v takšnem stanju...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.10.2009 14:08:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

eš kaj si pa zdej najbolj želim.....mirne,brezkrbne nosečnosti,ko bi skoz imela nasmeh na ustih ne pa solze......imam pa zdej takega sončka ki me ispolnuje vsak dan,da skačem do neba od veselja....res je lepo bit mama....gdaj gresta po sestrico user posted image

verjame, da je bilo težko. Ko ti končno uspe, se potem obremenjuješ s takimi In drugačnimi tekdaj spet nameravaš v postopek? Zdaj bo vse ok, boš vidla.

Mi2 za zdaj ne nameravava še po enga, ker dokler sem še dojila sem si želela (hormončki), zdak ko ta vražiček hodi okili pohištva pa mi nekak ni. Ker rabim mal časa zase, saj se mojih zadnjih osem let vsrt vse okoli, laparoskopij, histerskopij, umetno ustvarjenega klimakterija.... Namesto da bi zgledala stara 30 let, zgledam 15 let starejša. Tko da zdaj bo moj oz najin čas,, če me oziroma naju prime, bova šla še po enga.

Punce, drgač pa vsem skupaj dobro jutro. user posted image

....Mi2 bi šla drugo leto po zamrzjenčke...če bi lahko normalno zanosila bi siguren počakala še kako leto...to me bo pa emšo preganjaluser posted image ,pa še ni rečen da ti rata pa gre par let....
...po eni strani imaš prav da si bota vzela čas za sebe......jaz tudi naju včasih gledam pa si mislim zadjih 7 let se vse vrti sam okrog otroka,LJ. ,pregledov.....tak da se tudi jaz še lahko premislim...no bomo vidli...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.10.2009 14:09:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Dobro jutro tudi od nas:
user posted image

user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.10.2009 14:09:58   
tinkamiška
ah, jst vam ne morem sledit, kolk napišeteuser posted image ampak sej je prav tako, kr pište, ker vas je fino brat samo booj malo si zapomnim katera je kej napisalauser posted image

spelka...tukaj sem ja, je tko naneslo, ampak važno, da sem sploh lahko tukaj user posted image hvala za lepe želje, upam, da ste vi vredu user posted image

Tanja_Jes, hvala, upam, da me bojo jutri čakale vzpodbudnje novičke in da bom od jutri naprej kokla :)

Bebiii, s tabo se strinjmam v vsem kar si napisala...

Hudi mi je z vsemi, ki tokrat ni uspelo in držim pesti za vsako izmed vas.

In se veslim s vsemi, ki ponosno objemate svoje trebuščke in zaklade, ki so v njih user posted image

Pozdravček vsem in debele pesti!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.10.2009 14:10:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: S*

In kako sem jaz, slabo sem spala in zdaj sem nekam sitna. Ata je rekel. da se bo stanje še poslabšalo, če bom nosečka, jaz se pa danes prvič po punkciji počutim kar vredu, tako da...Ja tak je ta svet, najprej tarnam da me vse boli, zdej bom pa tarnala, da mi nič ne fali user posted image

Hahaha, ne morem mimo tega. Se bo poslabšalo, ko boš nosečka, ko boš pa mamica, pa boš čist neprespana user posted image

...jap user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.10.2009 14:11:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....kak si mi tiuser posted image ....

Evo jaz se Ok.Se ne bom nič pritoževala user posted image .Smo pridni in zidamo hiško na morju.To bo najina prva hiška.Joj kolk sem jaz vesela user posted image user posted image user posted image .Drugače pa vse po starem.

..vau hiška na morju user posted image user posted image user posted image user posted image ...pridna sta ni kaj...kje pa če ni skrivnost?....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.10.2009 14:12:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan,

hvala vsem za pestke, mi bojo še prav prišle, prosim za intenzivno držanje od 16.30 ure pa do max 18.30, takrat bom že konec z izpitom.

user posted image

...držimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.10.2009 14:14:33   
gloria
...babike moje hvala vsaki posebaj user posted image user posted image user posted image ...

...grem se zrihtat pa delat...mali lepo pančka da bi še jaz šla k njem ne pa delat....no HB mi gre ura na šihtu kr hitro...lep dan še naprej čeprav bo deževen...

..pa pa...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.10.2009 15:05:01   
miklarom

Dober dan,

user posted image

držim vse pestke na rokah in nogah zate

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.10.2009 15:24:31   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Dober dan,

user posted image

Jaz tudi user posted image   user posted image   user posted image

držim vse pestke na rokah in nogah zate

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.10.2009 15:28:27   
lana70

gloria, super novica, vejretno ti je skala padla od srca, ne kamen.....jaz se tudi tega bojim, ker sem bila ogromno na vrtu, pa prepozno ugotovila, da je to lahko glavni vir okužbe..a si se med nosečnostjo okužila?

..res je skala ne kamen se mi je odvalil...saj ti boš kmalu dala drugič kri za toxo a ne....men so tudi sumli da je pršlo prek neoprane zelenjave(solate)...saj so me takoj dali na antibiotike še posebaj ker je okužba bila sveža in na začetku nosečnosti....glej jaz sem bila ful pozorna pa sem jo staknila,pri prvi nosečnosti ko se je končala z abrazijo pa tudi nisem bila kaj dosti pozorna pa sem bila negativana...tak da ne preveč študirat o tem,pa seveda mal merkaj...jaz upam da bo vse ok....gdaj dobiš rezultate od AC?...gdo ti jo je delal?....

ja, imaš prav, včasih si mislim, da več vem, slabše je in skozi se nekaj primerjam z drugimi, sploh s tistimi puncami, ki so imele kakšno slabo izkušnjo....za prvo nosečnost pa do konca nisem vedela nič, imela sem dva UZ in to je blo to....tako ti je to, ko si na umetni....
Rezultate od AC pa izvem najkasneje v 21 dneh...torej v roku 14 dni jaz mislim, da bo tudi nam padla ena skala od srca....mojemu verjetno kar en hrib

mismis, še dobr d si povedala od kdaj do kdaj, k jest sm že vsa mravljinčasta od stiskanja...a se ti kej kolca user posted image user posted image

mmmm, hiška na morju, tudi jaz bi kaj takega.....jap

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.10.2009 17:03:12   
Fargesia
pa še moje poročilo z UZja...sem bla vesela ker je bil moj dr. V!user posted image

skratka, sluznica 4mm, levo in desno valda PCO...od jutri naprej mam zraven še 2 ampuli menopurja!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.10.2009 17:50:57   
gospodarica
lep pozdrav vsem skupaj!
hvala vsem ki ste si vzele čas in prebrale zgodbo o "prijateljstvu" in seveda hvala da me razumete in podpirate.
arneja....user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem,vem kakšni so občutki...čimprej se potolaži in se vrni k nam.
mismis....tako močno držim pesti zate, da me že roke bolijouser posted image

punce danes bi morala priti mojauser posted image pa je ni,verjetno bo to od suprefact spray?ma bo že prišla a ne....aja pa še neki, reš mi je rekel da drugi dan M ne rabim k njemu ker baje obvladam zadevo z pikanjemuser posted image ampak pozabil mi je pa povedati kam naj se pikam, v trebuh ali v ritouser posted image v prejšnjih postopkim sem se v trebušček pod kožo, mislite da tokrat isto?ali naj ga raje pokličem in vprašam????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.10.2009 19:27:41   
zarja1
....notri pa piše da sum na toxo več ne obstaja,kri je vredu,titri so pali in preiskave pri njih več niso potrebneuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.10.2009 19:28:59   
zarja1

Dober dan,

user posted image
Zdaj je že pivce padlo, ha?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.10.2009 19:55:14   
lana70
dej nooo mismis, javi kej no.....smo vse na trnih, mal odloži hajnija pa poročej noooo

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.10.2009 19:59:03   
BarbiG

dej nooo mismis, javi kej no.....smo vse na trnih, mal odloži hajnija pa poročej noooo

Mismis, bi lohk že kej javla, a veš. KEr nas je tuki gor cel kup, k smo močno zate dons držale pesti. Zdej smo pa seveda firbčne, če je padla 10-ka. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.10.2009 20:28:35   
sonček33
mismis kuku

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.10.2009 20:40:08   
Aljonka
Hojla!

Že dve uri vas berem, da sem vsaj mal na tekočem.

S.Suzi - vidim da ti tečka nagaja. Kako pa kaj drugač? A greš v deljen postopek pol ivf pol icsi?

Barbi - verjamem, da komaj čakaš da se začne. ne vem zakaj ampak tud jaz sem z vsakim postopkom še bolj nervozna

Naska - samo hitro na pivo pa bo vse ok!

Mismis - ti že kar čestitam za uspešno opravljen izpit, ker sem bila na daljši pavzi ne vem kdaj ti štartaš z novim bojem?

No jaz sem se dons dogovorila, da grem na postopek IMSI in sem se že tud naročila tako da številko imam  tečko pa tud pričakujem vsak čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas! 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.10.2009 20:47:38   
Tanja_Jes
Medtem ko čakamo da se mismis javi z desetko mi lahk mal poveste kako je z dolgim postopkom....
a dobim zdravila pa se do menstre špikam, a moram na UZ hodit...zanima me a je tut treba v lj hodit vsak drug dan...moram si mal splanirat šiht, kdaj bom vse naredila, ker bom proti koncu dopust vzela..tako da moram vse toliko prej narediti...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.10.2009 22:14:14   
Naska
kako pa pivo pomaga?

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.10.2009 22:49:26   
gloria

ja, imaš prav, včasih si mislim, da več vem, slabše je in skozi se nekaj primerjam z drugimi, sploh s tistimi puncami, ki so imele kakšno slabo izkušnjo....za prvo nosečnost pa do konca nisem vedela nič, imela sem dva UZ in to je blo to....tako ti je to, ko si na umetni....
Rezultate od AC pa izvem najkasneje v 21 dneh...torej v roku 14 dni jaz mislim, da bo tudi nam padla ena skala od srca....mojemu verjetno kar en hrib

...držim pestke za dobre rezultate...saj tudi bodo user posted image ....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.10.2009 22:50:05   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

pa še moje poročilo z UZja...sem bla vesela ker je bil moj dr. V!user posted image

skratka, sluznica 4mm, levo in desno valda PCO...od jutri naprej mam zraven še 2 ampuli menopurja!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?