|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 1.10.2009 23:31:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bejbike, po puško sem šla včeraj brez zveze v koruzo, ker je tečka danes popoldan prišla. Tako da bom zdaj naredila en odklop od RR. Midva bova pa premislila, kaj zdaj storiti ali se še splača v kakšen postopek. Ker utrujena sva oba od vsega, obupana pa tudi precej. Najprej bo treba fino sapo zajet, potem pa načrt začet kovat. In potem bo enkrat menda ja prišel tisti enkrat, ko bo tudi nama uspelo. Arneja moja draga, jaz te moram prvo fajn objemčkat res mi je žal zate in za vse druge ki jim ni uspelo, tudi zase priznam, ampak zakaaaaj toliko živcev in truda na vse to PUNCE MOJE TREBA SI JE VZETI MALO PAVZE!!!!!resnično vam povem, to ne vodi nikamor.........ne me narobe razumet, ampak si je treba vzeti v roke, sami s seboj se pošlihtat in potem spet v novi boj, ker tako je dosti lažje in več energije za bodočega , Nevem, saj jaz tako razmišljam. Vem da pri vsaki posameznici rabi kakšna sprememba ali pa kej drugega, potem je uspešnost zagotovljena Ženske niso plodne celo leto, magari smo tako naučene, za vsako posameznico je drugače, ena je po zimi, druga poleti, tretja jeseni itd....... Nebom toliko pisla, ker me verjetno ne bojo vse razumele, želim samo da boste vse srečne in zadovoljne ne glede na to, če imate ali ne, ker zelo pomembno je da ste same s seboj srečne potem itak vse pride!!!!!!!! Punce moje imam vas vse rada in samo pozitivno
|