metuljcek321
|
Hi, hi, ne gre se pritoževat ... noč je bila res sladka Zdajle sem urejala fotkice s Kitajske - lepo, zanimivo, očarljivo, a tudi umazano, smogasto, ful prenaseljeno. Ni ga čez home sweet home je prinesel polno darilc, imam nove uhane in verižico z Budo iz žada ( ), malčica pa kar nekaj igračk ... ni, da ni (se je zjutraj tko stiskala k njemu, da so se nama čist solze orosile - kolk ljubko, ej! Neprecenljivo.) ... polna miza dobrot - piškotkov, čokoladic ipd. Aja, pa novo denarnico imam --> too bad, da mu nisem sporočila tole okoli rdeče barve ... ah ja, imam pa roza ... saj je skoraj rdeča ... skoooooraj ... populis, vidim, da si že delavno, prav tako nanka, 3jemi - super ste, pupe! Jaz pa preživljam zadnji dan počitnic. Samo še vikend, pa back to school. In v ponedeljek so pop. še govorilne ure - smrk, smrk. Tolk kratkih počitnic pa še ne, res Almera, imejte se max & uživajte. Ulala, okoli 20°C - mnjam, to mi deli (na Kitajskem je bilo tudi okoli 20 in potem ga gledam na slikcah v kratkih rokavih - pravi važič, ej). Kaj bo superca. Wiiii ... boš poročala. Kile ... hm, tudi meni se zdi, da zna biti, da je šel kakšen kilogramček gor ... ma, se možek ni pritoževal. Sploh Šibam, z mami greva v trgovino.