Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 23:03:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera A sem že povedala, da gremo na dopust nisi, daj nam še enkrat povej no upam da boste res maksimalno uživali, še malo namesto nas
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 23:04:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška majuska...tole kar si mi na mail poslala glede bankomata ne drži! da se ne bo kdo zajeb.... sem na strani 116..prihaaaajaaammm hja sori ... me je 5 minut po poslanem mailu kolegica, ki dela v banki, "razsvetlila" ....
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 23:20:52
|
|
|
|
Majuska
|
No, končno grem spat. Nočko! Almera - bon voyage!
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 7:42:47
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro ladies, no pri nas smo držali ritem celega tedna in smo se tudi danes zbujali ... budnica ob 2h, po flaški še kar ni bilo miru. Res ne vem, kaj daje našega fanta Ste opazila, da je končno petek? Evo še zajtrk
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:05:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kuku... je kdo tu... vem koga ni ... po "kostanj" na brnik hiti... opozorilo: Vse prebivalce območja Brezovica opozarjamo na morebitni manjši potres, morebit sledi še nekaj popotresnih sunkov. Vsem se opravičujem za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje. p.s. Morebiti se nam čez 9 mesecev obeta kakšen prečudovit rezultat današnje noči, na epicentru potresa, seveda. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ... sva šla vMcD po food na hitro in domov. ... najprej markotu slabo, čez 3 ure še pa men. oba grozovito bruhala, jst sm mela še drisko, visoko vročino. ... aja, pa shujala sm kr 6kg v 3 dneh IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi o pišuka na to pa nisem pomislila, da bi se jima tako mudilo... hmmm, malo tu, malo tam, upam da jima rata pridit danes domov... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica 3jeMi: baje bom kmalu spet začela ob petkih dopoldne snemat oddajo Prisluhnimo tišini v vaši hiši. Te prej obvestim (samo, da se taca pocajta), da greva skupaj na malico v peti oz. šesti štuk. IZVIRNO SPOROČILO: Almera A sem že povedala, da gremo na dopust IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro ladies, no pri nas smo držali ritem celega tedna in smo se tudi danes zbujali ... budnica ob 2h, po flaški še kar ni bilo miru. Res ne vem, kaj daje našega fanta
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:15:54
|
|
|
|
Majuska
|
halo metuljčica kako sta se imela z dragim?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:17:22
|
|
|
|
busica
|
jutro! Mi pa zdaj ponoči na srečo spimo, smo pa zato že med 4 in 5 uro pokonci. Naš frajer ma vsak mesec kakšen teden ki ga nekaj daje da ne spi tko k je treba. Sam smo se že kar navadli. Jaz sicer pridem včasih malce čudna v službo ampak rinemo... Almera uživajte maximalno na dopustu!! Vi ste res face da greste tko daleč z malim! Pri nas moj dragi že do dalmacije komplicira. inigo da se čimprej pozdravita!! za vse nenaspane mamice in očije!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:18:45
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! ... sitna sm... spala še ne 4 ure... Lovro, revež mali, je imel 3 ure kašljanja na sporedu... spal in kašljal... zjutraj vstal, se smejal, in odletel v vrtec, tudi lupčka mu nisem uspela dat, je bil že v igralnici... sem pred vrati stala z blago telečjim pogledom... ... aja, evo, mož me je klical, je bil zdravnik pri njemu in mu rekel, da ga bo prej vrinil, ker, če je zadnji na spisku zopet zagotovo ne bi prišel na vrsto, pa še sestre so se pritožile nad sitnobo, uf, to pa znajo ... jah, žalostno a ne, da moraš bit siten in zoprn, da kaj dosežeš... o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:22:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... sitna sm... spala še ne 4 ure... o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... Zdaj veste zakaj sem jaz tako zelo podobna slonu, po kilaži seveda..
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:27:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! ... sitna sm... spala še ne 4 ure... Lovro, revež mali, je imel 3 ure kašljanja na sporedu... spal in kašljal... zjutraj vstal, se smejal, in odletel v vrtec, tudi lupčka mu nisem uspela dat, je bil že v igralnici... sem pred vrati stala z blago telečjim pogledom... ... aja, evo, mož me je klical, je bil zdravnik pri njemu in mu rekel, da ga bo prej vrinil, ker, če je zadnji na spisku zopet zagotovo ne bi prišel na vrsto, pa še sestre so se pritožile nad sitnobo, uf, to pa znajo ... jah, žalostno a ne, da moraš bit siten in zoprn, da kaj dosežeš... o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... jutro 3jeVi, hm kaj to pomeni, kdaj bodo torej dragega operirali? Tole se pa že kar malo vleče, ne?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:27:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... sitna sm... spala še ne 4 ure... o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... Zdaj veste zakaj sem jaz tako zelo podobna slonu, po kilaži seveda.. neboglasnica, nehaj s takimi
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:28:56
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica 3jeMi: baje bom kmalu spet začela ob petkih dopoldne snemat oddajo Prisluhnimo tišini v vaši hiši. Te prej obvestim (samo, da se taca pocajta), da greva skupaj na malico v peti oz. šesti štuk. ... super, upam, da se bodo zopet spomnili imeti kakšne tedne palačink in podobnih specialitet (ravnokar je za nami teden mehiške kuhinje)... superca
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:33:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kuku... je kdo tu... Jaaaa, kje si pa ti? Pod odejo? gledala CSI - Las Vegas... čeprav sem še vedno jezna, ker so mi Warricka ubili...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:35:42
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Sprašujem, ker imam zadnje čase napade na čizburgerje (vsaj 1x tedensko...) a nisi ti včasih Horsa rada jedla?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:39:11
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska halo metuljčica kako sta se imela z dragim? no?.... in potem vse tiho je bilo... jutro, majuska!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:47:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... sitna sm... spala še ne 4 ure... o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... Zdaj veste zakaj sem jaz tako zelo podobna slonu, po kilaži seveda.. neboglasnica, nehaj s takimi dejta no, bejžta no... take smo, lepe, pa debele, bi rekel moj oče... ... in bi nas vse lepo peljal na sladoled in baklavo k Berzotu na Vrhniko...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:48:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: zimska Sprašujem, ker imam zadnje čase napade na čizburgerje (vsaj 1x tedensko...) a nisi ti včasih Horsa rada jedla? horsi je pa men zakon
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 8:49:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska halo metuljčica kako sta se imela z dragim? no?.... in potem vse tiho je bilo... jutro, majuska! očitno z razlogom ... če smo pa preveč o potresih pisale
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 9:16:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 9:30:55
|
|
|
|
3jeMi
|
aja, a almera family gre na dopust? kam pa? kdaj pa? in zakaj brez nas? almera... uživajte!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.10.2009 9:32:36
|
|
|
|
nanka
|
jutro, 3jemi mater si me razdražila shrano, mmmmmmsendvič z mortadelo, jaz pa ene neužitne oreščke natepavam pa sanjam kaj bi zdajle pojedla. Almera uživajte !!!!!!!! Končno petek, samo kaj bosta jutri zjutraj naši punci že ob 6 pokonci, jaz bi pa takoooo spala. Je treba delat, delat, delat................... bi zapel Adi Smolar
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 9:35:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 9:36:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 9:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 9:55:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?